Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
nézd meg a Condort (vitorlázó szim) Nincs kiadója 3-an fejlesztették és él és virul virágzik és iszonyatjó másolásvédelme van😊 csak a netes játékot teszi tönkre és nem a csatlakozást akadályozza meg, hanem az azonos regkeyel játszók fizikai modelljét megváltoztatja... (pl -5m/s-os süllyedés indukál egy felfelé hajtó termik ott ahol +5-ösnek kéne lennie meg hasonlók😊 Ötletes nem??

JA és az ár mégcsak nem is a baráti kategóriába tartozik hanem jó drága😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
gondolom fizetési eszközre gondol😊 tehát a Maestro creditcardal lehet fizetni csak.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
Persze ott a tajgán, oroszhonban még valszeg nem olyan elterjedt az a fránya nyet😉

El se hined valojaban...
NEXUS6
Már sokadszor kérdezed ezt.

Úgy hogy, most már én is kíváncsi vagyok, a maestro hangkártyára gondolsz, vagy mi a zistenre😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Szerintem abszolút szar a LOMAC fejlesztõinek a hozzáállása.

Nem véletlenül alakult ki mostanra az a modell, hogy a fejlesztõk fejlesztenek a kiadók meg kiadnak.
Egy kicsiny fejlesztõ csapat soha nem lesz képes olyan marketinget folytatni, ami biztosíthatná egy játék anyagi sikerességét.
Most itt erölködnek és megpróbálják megfejni azt a pár fanatikust, aki még kitart a játék mellett, de azzal a szigorral amivel minden rubelt meg akarnak fogni sajnos sok embert el is ijesztenek.

Pedig ma a XXI. szd. ban létezik olyan rendszer ami biztosíthatna egy sikeres megoldást: ez pedig a masszív multipléjeres net játék.
Ez annál is inkább mûködõképes lenne, mert a LOMAC játékosok 90%-neten multipléjerezik. (szerintem)

Persze ott a tajgán, oroszhonban még valszeg nem olyan elterjedt az a fránya nyet😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Bucser
maestro maestroval

na de nemtuggyátok lehet-e májsztro kártyával csöngetni?

HUNForrest-Gump

naláotd..., ezt kéne már meglátniuk a játékfejlesztõknek hogy egy jó multira kihegyezett game-nál ha a single-t lewarezolják az nekik csak reklám ráaádsul ingyenes... 8márha jó a game, ha meg nem akkor ugyis tökmind1 😛)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

énis így voltam a bf2-vel😄

HUNForrest-Gump

tévdeés mert a haveri köre valszinû igyse ugyse fogja megvenni szal fejelsztõknek tök mind1, mig ha lemásolja és pl csak multi lenne levédve ha mrá csak egy +embernek megtetszik és multi miatt emgveszi akkor már jobban jött ki a fos védelemmel a fejlesztõ 😊 ez már 1000+1-szer bebizonyosodott..., lásd bf2, 0 védelem, elsõ pár héten még multi is ment simán, aztán multi már nemmegy védelem még mindig 0 és toplisták elején a game mert akit egyszer bettettek az emg fogja venni 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Speedbreaker
én nem angolos vok, szal ez nekem semmit sem mond. 😊

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

lehet maestroval fizetni? meg egy heleyen van vmi írva ho maestro only de nemtom miaz<#help><#help>

HUNForrest-Gump

repvez
Nemsokára kint lesz az 1.11 patch.

"Work continues on the 1.11 patch and progress is looking quite good. In fact, we got the 1.11 Beta 02 patch version today. Here are some items to look forward to in the upcoming patch (not long now).
- A memory leak caused by the client and host having different scenery settings has been fixed.
- The Starforce copy protection of requesting the CD every time the program is run has been changed to requesting it only once a week.
- Radar lock with F-15C Vertical Scan (VS) mode is no longer instantaneous.
- The F-15C backup compass on the canopy frame now shows correct heading.
- When jumping to another aircraft (A-10A and F-15C), cannon ammunition level is now correct.
- A new config/network/status.lua file has been added. The MP host can now forbid the display of the MP events string during the game.
- The wheels of client aircraft now turn.
- Force Feedback support to aircraft using the Standard Flight Model (SFM) has been improved.
- The "Press S" client message is no longer displayed at the start of a multiplayer game.
- The multiplayer stutter and LOD fixes have been integrated into the 1.11 patch.
- Overall multiplayer stability and smoothness of play has been increased."
repvez
Ez egy ördögi kör ami a fejlesztöknek jo az nem mindig jo nekünk.Amugy van jopár eredeti játékom,és minden olyant megveszek ami több éven át szorakozást nyujt számomra nem csak egy hétvégi kikapcsolodást.Ezt is azért tervezem megvenni.Kompromisszumos megoldásként készithetnének olyan védelmet ami fizikai másolásvédelem,tehát csak az eredetiröl lehetne telepiteni,de utánna nem kérné a lemezt meg egyéb dolgokat.Igy ha fel is tenné valaki más gépére csak addig használhatná mig nem telepiti ujra a rendszerét.Szerintem<#nevetes1>
Sziasztok!
Ne haragudjatok ,hogy ide írok, de vki nem tud részemre Lockon-hoz x52 profile-t megadni?
Elõre is kösz!!!
Speedbreaker
amit belinkeltetek peccset az remélem mqködni fog. és kösz azért. ha jó lesz, nem lock on-ozik vki velem? 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

sure
OK, csak az EBgames oldalon a hozzászólók arra panaszkodnak, hogy regisztrációs kódot kér tõlük installkor, ami nincs mellékelve. De lehet, hogy õk a lámák..végülis írta az egyik fazon, hogy kicserélték neki. De jó volna ezt a visszaküldöm-cserére kört kihagyni.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Õõõõõõõ

Kis helyesbítés!!!!

A Goldnak és a BOX os FC -nek NEM KELL NET!
Reaper
Hát pedig gondolj bele kicsit! A fejlesztõknek abban mi lenne a jó, hogyha lehetne simán másolgatni meg futtatni? Te megvennéd és 2 nap múlva az egész haveri körödnek esetleg a fél utcának lemásolnád(csak átvitt értelemben). Ez szerinted jó biznisz lenne nekik, mert szerintem nem... Szal ha erre vársz attól tartok soha nem lesz semmilyen eredeti programod:-D

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

repvez
Azért is várok(vagy nem is fogom megvenni) a megrendeléssel, mivel itthon 2 gép össze van kötve lanba és jo lett volna háloba nyomni, de nem lehet azt a francos játékot egyszerre 2 gépen használni.Remélem ez a hozzáálás a fejlesztök részéröl nem lesz általános.Mert azért egy családban ugyanabbol a játékbol 2db az már luxus.

sure
OFF

(Tudom, akinek 2005-ben nincs otthon Netje, az dögöljön meg, mert a sötét középkorban él.)

ON

sure
A Gold megrendelésével egyelõre még várnék, mert a #4244-ben belinkelt oldalon a Review-k szerint finoman fogalmazva is vannak még gyermekbetegségei ennek a verziónak.

A másik meg, jól értelmezem, ha az embernek nincs Netje, akkor hiába veszi meg/tölti le az 1.1-et (mindegy, hogy a lockon.ru-ról, vagy boxos kiadásban akár sima FC-et, vagy Goldot) nem tudja a Starforce aktiválást végrehajtani? (hacsak "rá nem dugja" valahol máshol (...) a gépét a zinformációs szupersztrádára)

repvez
Itt megtalálod a megfelelöt.lomac1.02 patch
Speedbreaker
nekem 1.01-es verzióm van. és az a legalapabb? És ha igen egy ubdetet hol nyomhatok?

repvez
Én irtam a cd galaxisnak ez ügyben.Azt irták még nem kaptak visszajelzést a beszállitotol.De hogy ez azt jelenti-e hogy behozzák vagy nem azt nem tudtam meg.Már a CD-s jobban megéri.A naturalpoint-nál már csak 19.95$+posta az ára.
HI!
azt szeretném kérdezni, hogy a gold lesz kis hazánkban is a boltok polcain?
2, meastro kártyával ugye nem lehet letölteni a gemet? ha igen valaki írja leh ,hogy hogyan kell pls

HUNForrest-Gump

NEXUS6
Az ubi online játékára meg itt tudsz bemenni:Ubi.com online game

NEXUS6
Ha nem updateltél, akkor elképzelhetõ😉

Speedbreaker
az lehetséges hogy 1.00-ám van? 😊

Speedbreaker
az melyik? mert nekem a gyerek adott vmi progit, ami egyfajta "szerverkeresQ".
ott tok csetlni és csatlakozni szerverekre

NEXUS6
A Hlobbyn manapság nagyon kevés az 1.02-es host, ajánlom inkább az ubi saját játékszerverét.

NEXUS6
Valszeg nem azonos verzióval nyomtátok!

Nézd meg az infonál hogy 1.1-es vagy 1.02-es a szerver.

Speedbreaker
vki segítsen plíz

Speedbreaker
regeltem meg minden, csatlakoztam is egy szerverhez, de mikor már benn voltam a játékban, csak a térképet láttam. saját repülQm nem volt. ha F11-et nyomtam, akkor csak a kifutopályákat nézegethettem. segítsen vki. tom hogy lama vok de még elQször akarok multizni. thx.

Speedbreaker
nos. hol kell itt regelni?

Speedbreaker
ha jó akkor egy 1v1-et nyomunk 😄

ftp://www.txsquadron.com/HLClient/hlpro3895.zip

Ezt leszeded regisztrálsz és GO Fly! 😄
Speedbreaker
Hi all! Segítségeteket kérném. f2d neked meg az MSN-ed mert nincs meg. Na szóval. Megvan eredeti CD-ben a Lock On, és nem tudom hogyan használjam a NETen(gondolok a multira). Szóval. Hogy kell? aki tudja segítsen! elõre is köszi
OFF
f2d! tényleg kell az MSN-ed, mert a trucksim.atw.hu-n én is tag vok, és te is. ezért (Fisher)
ON

Tikal
ez jo, nekem is ilyen van 😊

mi az a másik szim ami lesz még? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

sure
Az oldal alján a reakciókra gondolsz az "ígéretes" címszó alatt?

f2d
Akkor meg mit izgatják itt az embereket mindenféle Gold verziókkal.
(Megint egy jó ötlet amibõl nem lesz semmi? Szerintem sokan várják.)

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Seaweed
Ne tolem kerdezd! Amit likeltel(gold) arrol meg lentebb vazoltam a velemenyem ;|
f2d
Ez nem túl biztató.
Nem értem, hogy miért nem lehet egy normális változatot kiadni ebbõl a game-bõl, amikor minden rendelkezésre áll hozzá.
Ez igéretesnek látszik.

Seaweed
Akkor varjal meg ra....talan a halotti anyakonyvi kivonatod melle rakunk egyet<#mf2>
f2d
Nem kell, majd ha lesz normálisan kiadott változat. Még ennyiért se!!

f2d
Az a Te bajod, hogy megvettél egy CD-n kiadott eredeti bughalmazt.<#crazya><#nevetes2><#hehe>

repvez
A gold változathoz hasonlo dolog miatt várok vele.Ha nem lenne az 1.1 már itthon figyelne.De mindenképpen napirenden van a beszerzése.
Seaweed
repvez
ezt az idöt csak kb-ra irtam, de a fö befolyásolo tényezö az ár érték arány.Egy játékért 3000ft körül adok ki.Mivel olyan gyorsan jönnek ki a játékok amit nem birna az ember pénzel és neha a nagy igéretek is gagyik lesznek amit nem érdemes eredetiben megszerezni,de ez a repszimre nem vonatkozik.
Seaweed
Hat ezzel mar jol elcsusztal, hisz tobb mint 1 eve jelent meg!