Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért inkább a dobozost ajánlanám ahhoz nem kell net..
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Látom van egy kiegészítõ a gammához, csakhát kicsit "problémás"!
Nem is naon foglalkoztam vele ez idáig, de a képek az FC-bõl naon jónak néznek ki, és kérdeznén, hogy ez 1, vagy 2 cd-s?
Mert találtam emulén egy 2 cd-s verziót, mondom leszedem, küzdök vele, de nem tudom jó-e ez! Ja, meg van egy "manual installos" is, de sztem az full kam.
Meg lenne itt még vmi! A játék kkönyvtárában van egy extract textures.exe, ezzel hogy kell kibontani a texturákat?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
A dobozossal nem tudom mi a helyzet de szerintem arról meg nem lehet/nem akarnak másolatot csinálni... Annyira nem népszerû sajnos... <#shakehead>#shakehead>
Üdv!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Isten nem bottal, hanem VMware.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
az anizotróp szûrés!!!!!!!
Érdemes kikapcsolni, nem jelent túl nagy veszteséget.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
campingbe hogy lehet egy küldetést befejezni?
ugyértem... lelõttem mindenkit, nem volt már egy célpont se, le is szálltam arra a bázisra, ahonnan fel, és semmi nem volt...
mit kell a küldetés végén csinálni???
köszi

H4ngman figyelmeztetlek! Ha igy folytatod annak kovetkezmenye lesz! Nem kell "gecizni", "faszozni" ha valami bajod van..lehet (SOT KELL!!) azt normalis hangnemben is!
...szar az egész mondá Krisztus és a hívők közé baszá a keresztet...
A pontos hibaüzenet:
Setup has experienced an error!
Please do the following:
-Close any running programs
-Empty your Temporary Folder
-Chech your Internet connection (Internet based setups)
Then try to run the setup again!
Error code: -6002
Próbáltam ujrainditani a gépet, kilõni minden felesleges process-t, kiürítettem a Temporari Internet Files-t (kézileg is éás a böngészõvel is), a netkapcsolat rendben és mégis mindig ezt irja ki. Ilyenkor mi van?
...szar az egész mondá Krisztus és a hívők közé baszá a keresztet...
ui.: Seaweed szvsz mehet a takaritás majd ha idelesel... 😊
A görbét ne ilyenre állítsd, mert az enyém már baromira ki van kopva (aztán meg majd engem anyázol, hogy milyen szar "profilt" mutattam)
<#banplz>#banplz>
EVO tengelyek
Most már befogom, bammeg. Segítsen neked a Lukácsban egy kóbor buzi legközelebb.
az elõre/hátra/jobbra/balra a LockOnban
ez müködik is
megprobálom SST nélkül !!
Másik láma kérdés: a LockOn-ban az options/controls menüt nézted már?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
AMUGY mindegy hogy hova mentem a beállítást az sst-nél
Options/Input itt pedig: DEVICE (lenyitod kiválasztod az EVO-t) és átkapcsolsz Axes-ra. Ott kalibráld.