Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Da...

Ezért inkább a dobozost ajánlanám ahhoz nem kell net..
repvez
Ez mekkora kib**ás.Ha modjuk meg szeretném venni a letöltös válltozatot kifizetem a lovét és valakivel letöltetem egy másik gépen és kiirja nekem akkor nem is tudok majd játszani vele, mert nincs netem legalábbis nem állando.
Sanyix
Nem kiegészítõ, hanem az 1.1-es verzió starforce védelemmel... Külön cucc.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

MikX
Hali!
Látom van egy kiegészítõ a gammához, csakhát kicsit "problémás"!
Nem is naon foglalkoztam vele ez idáig, de a képek az FC-bõl naon jónak néznek ki, és kérdeznén, hogy ez 1, vagy 2 cd-s?
Mert találtam emulén egy 2 cd-s verziót, mondom leszedem, küzdök vele, de nem tudom jó-e ez! Ja, meg van egy "manual installos" is, de sztem az full kam.
Meg lenne itt még vmi! A játék kkönyvtárában van egy extract textures.exe, ezzel hogy kell kibontani a texturákat?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Ez azért nem mûködne mert a StarForce ezen verziója csak akkor hajlandó futni ha van neted... <#wilting>(ez természetesen a letöltõsre igaz)

A dobozossal nem tudom mi a helyzet de szerintem arról meg nem lehet/nem akarnak másolatot csinálni... Annyira nem népszerû sajnos... <#shakehead>

Üdv!
sure
Magyarországon is vannak ilyen...crackerek?

Isten nem bottal, hanem VMware.

szeretnélek felvilágositani hogy nem csak ruszki crackerek (!!!) vannak hanem nyugatabban is van pár, szal ez hogy mi miylen nemzetiségü vajmi keveset számit...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

sure
Ha a LockOn amcsi/nyugateurópai lenne, a ruszki hekkerek biztos felnyomták volna már. Így, hogy orosz, lehet hogy nem annyira akarják (esetleg az ED egy része "civilben" maga is hekkerkedik?😉 )

nem feltétlen de ezt max kiprobálni lehet 😄 amugy nemtom 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

igen az csinál sokmindent de ezzel elginkább semmitsem...

Sanyix
Van valami program hogy Starfuck, na az valamit csinál a starforszal, csak azt nemtom mit.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

repvez
De ugy müködni kéne neki ha egy eredetit egy az egyben másolnák és ua a codot használnánk nem?Csak online lenne belöle galiba.
az hogy nincs két ugyan olyan sarforce védelem, szinte mindegyik egyedi a maga nemében... lásd sh3-at simán feltörték ahogy kijött letöltös verzio ezt emg nem..., se splinter3-at ugyszintén nem már vagy fél éve...

sure
SZerintem az, hogy ehhez nincs crackelt sima indító fájl közkézen. De javítsatok, ha tévedek, illetve küldjetek, ha van ilyenetek...😉

repvez
Egy kicsit offos kérdésem lesz.Tegnap tettem fel az egyik havernak az area51-et azon is starforce3-as védelem volt és egy sima indito fájl felülirással meg lehettett crackellni, a lomac 1.1-et mitöl nehezebb feltörni?
NEXUS6
Na bameg, most jöttem rá, mi okozza az overcast felhõs részeknél a halálos belassulást:
az anizotróp szûrés!!!!!!!

Érdemes kikapcsolni, nem jelent túl nagy veszteséget.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

és ez mirét nekem? 😄 ja amugy igen utána save-et tényleg kihagytam, bár ha valaki egyhuzamba akarja végignyomni 😄

esc és kilépés után nyomj egy SAVE-et mert különben kezdheted elõlrõl az utolsó küldetést

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

jah 😊

csuhi
wow...
ilyen bonyorult? 😛

esc és kilépés 😊

csuhi
nos... lenne egy láma kérdésem...

campingbe hogy lehet egy küldetést befejezni?
ugyértem... lelõttem mindenkit, nem volt már egy célpont se, le is szálltam arra a bázisra, ahonnan fel, és semmi nem volt...

mit kell a küldetés végén csinálni???

köszi

andriska
:o

jó skin...
nc...

Seaweed
Igyvan.. ez a gyerek nem tudja hogy kell megnyilvanulni!

H4ngman figyelmeztetlek! Ha igy folytatod annak kovetkezmenye lesz! Nem kell "gecizni", "faszozni" ha valami bajod van..lehet (SOT KELL!!) azt normalis hangnemben is!
Hiba maradt, de nem gond, ugyis akartam Windows reinstallt (már összeomlófélbe van).

...szar az egész mondá Krisztus és a hívők közé baszá a keresztet...

Nem a temporary internet files-t kell törölni hanem a Local Settings\Temp könyvtárban lévõket

HELP!!! A LoMac hibát ír ki telepitéskor, pedig az elõzõ windows installon fel tudtam telepiteni (ugyan ugy installáltam mind2-szer a windowst).

A pontos hibaüzenet:

Setup has experienced an error!

Please do the following:
-Close any running programs
-Empty your Temporary Folder
-Chech your Internet connection (Internet based setups)

Then try to run the setup again!

Error code: -6002

Próbáltam ujrainditani a gépet, kilõni minden felesleges process-t, kiürítettem a Temporari Internet Files-t (kézileg is éás a böngészõvel is), a netkapcsolat rendben és mégis mindig ezt irja ki. Ilyenkor mi van?

...szar az egész mondá Krisztus és a hívők közé baszá a keresztet...

reménytelen, egyszerübb a takaritás... :/

Szerintem egy-két bocsánatkérés sem ártana...

jó ez a hangnem azokkal szembe akik csak segiteni akarnak...
ui.: Seaweed szvsz mehet a takaritás majd ha idelesel... 😊

😊
sure
(még egy dolog, aztán télleg befogom)

A görbét ne ilyenre állítsd, mert az enyém már baromira ki van kopva (aztán meg majd engem anyázol, hogy milyen szar "profilt" mutattam)

na az értékes kép thx 😊
Hallod szerényebben, mert: "kapó lesz arcba keményen!!" <#kocsog><#lama>

<#banplz>
sure
Most már csak linkelem, mert többször is bevágtam már a képet; ne a girbegurba vonalat nézd, hanem a tengelyeket ha így programozod a JÁTÉKBÓL, nem az SST szoftverbõl, akkor repülni már fogsz tudni.
EVO tengelyek

Most már befogom, bammeg. Segítsen neked a Lukácsban egy kóbor buzi legközelebb.

láma kérdés !
az elõre/hátra/jobbra/balra a LockOnban
ez müködik is
megprobálom SST nélkül !!
sure
Pedig elvileg defaultban az elõre/hátra/jobbra/balra a LockOnban stimmelt, a "forgatható nyelet" meg a "gázkart kellett neki még pluszban megadni (és "finomhangolni")

Másik láma kérdés: a LockOn-ban az options/controls menüt nézted már?

sure
SZVSZ jobban jártál volna, ha az SST-t nem installálod (erre tán az install fel is hívja a figyelmet, hogy SST nélkül is faszán mûködik, és hogy csak az buzerálja, aki tudja is, hogy mit csinál); anélkül is a gémben szinte mindent rá tudsz programozni a joyra, ami eleinte kellhet; aztán ha "megbarátkoztál" vele, akkor lehet tanulmányozni, hogy mit hogyan programozz az SST-ben (ha feltétlenül ragaszkodsz hozzá)(és nem egybõl teleszpemmelni az óbégatással a topikot egy-két óra használat után)

KÉSZ NEMTUDOM MI A SZAR LEHET
a saitek device-nél kell gombokat megadni és utána az sst nél vagy elég csak az sst-be megadni a bill. gombokat ???
Bucser
Nagyon láma kérdés: Joystickot bedugtad???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

földhöz baszom magam nem mükodnek se a gombok se az oldal szar se a toloerokar
42nd Intruder
Aham... ahogy neked tetszik....

😊 a gombok se jók!!
AMUGY mindegy hogy hova mentem a beállítást az sst-nél
42nd Intruder
Hmmmm...
Options/Input itt pedig: DEVICE (lenyitod kiválasztod az EVO-t) és átkapcsolsz Axes-ra. Ott kalibráld.

nem érzékeli !
42nd Intruder
Azt is 😄

meg az oldal kormány se