Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

42nd Intruder
Melyik oldalon jelentkeztél? 😊

Én is ott bámészkodtam, na majd a versenyen találkozunk(az országoson).
Régen a HWSW fórumán sokat beszélgettünk a LockOn topicban...
Tényleg belebonyolódtam...
Most már minden világos, mint a böcsi-kóla(borsodi sör).
JETFly kupa az az országos verseny 1-1 ellen
Fortiss EB, az 2-2 ellen.
Akkor én az országos versenyre jelentkeztem... a cimbi meg jön egyedül hátha összekerülünk egymás ellen... 😊
Köszi a felvilágosítást... Reaper
Seaweed
Jartam arra..de sehol nem lattam egy ismeros arcot se...akkor biztos elkerultuk egymast...
Sanyix
Hasonló helyzetbe már kerültem, egy Bf-109f-el, valamelyik 30mm gépágyús yak ellen (soha nemtom melyikmelyik 😊).

Reaper: amúgy a célkövetõ rakétákat lehet kikerülgetni is 😉 hidd el rakétákkal is egész izgalmas légicsatákat lehet produkálni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

volt honvédségi sátor? bah errõl is lemaradtam 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

HEHE VOLTAM A SZIGETEN A HONVÉDSÉGI SÁTORBAN,ÉS CSODÁLATOMRA A LOCK ON VOLT A REP. SZIMULÁTOR<#hamm>
Reaper
Egyik leendõ Gripen hangárnak csúfolt bodegában voltunk (XII-es). Ahol a 29-es futóengedés ment, ill. Szatyiék a hangár elõtt dekkoltak.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Seaweed
Hat banyek..a tomegben nem talatalak meg benneteket! Pedig becsszora kerestelek! Kiskorunak mondtam is..visszamentem hozza bezselgetni. 😉
(Igaz volt olyan zold bodega amibe bemenni se tudtam a sok emberketol!!!)
Reaper
Azért kinézhetnél ha van kedved, repnapon úgyse nagyon volt módunkban dumálni!

Üdv!

Reaper
Final Countdown 4ever!😊

Seaweed
Igy ertheto a "megfontolas"...teret kell adni a "kezdoknek" is!
Szerencse hogy engem mint hotbenat nem erint, mert nem jarok ilyen rendezvenyekre <#ravasz1><#bee1>
mig bf ellen? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Reaper
Igazad van, baromira izgalmas lenne nézni mikor egy R-27RE megy szembe az AIM-120-al:-D Pazar látvány... Biztos sokan ellátogatnának megnézni továbbá tutira baromi sokan neveznének (kb. 15 ember). Egy szó mint száz attól tartok nem te találtad fel a spanyol viaszt... Na üdv!

u.i: a JETfly Légi Harc Kupa nem egyenlõ a FORTIS Európa bajnoksággal! Csak azért jegyzem meg, mert itt egyesek eléggé belebonyolódtak a dolgokba.

JETfly: http://www.virtualairshow.hu (1vs1 MIG-29A/BF-109G2 only)
FORTIS EB: http://www.european-dogfightcup.com (2vs2 szabadon választott típusokkal)

Seaweed
Hat azert az IL2-ben is komoly szerepe van a technikanak.....Ne mtudom mitszolnal ha La-7 (3xB-20)-al kellene minden aldott osszecsapasnal egy 109E4-ben ulve szembekerulnod....egy ido utan szeritem erdekes hangok hagynak el aszadat.
De teny, nem ertem en se ezt a megfontolast! Hisz foleg csapatban, a megfelelo taktikat valasztva az AMRAAM ellen is lehet lepni!
Sanyix
Na ilyenkor mondom azt hogy akkor miért lock-on? 😊
És a technika döntstön, ha egy olyan szimulátorral jáccogatnak amiben fejlett technika van 😊 Én ezért szeretem jobban az Il-2 mert ott nem a technika dönt. De a Lock-on az modern repülõszimulátor...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

42nd Intruder
Miért? Így nem a technika, hanem a reptudás dönt. Mivel egy F-15C tele Aim-120-al kicsit meglepõ tud lenni, de ha jó a stratégia, akkor orosz vassal is lehet meglepetéseket okozni. Így egy jól taktikázó csapat 2 gombnyomással el tudná intézni az ellent, míg így van esélye még a hátrányba lévõ csapatnak.

Seaweed
Van benne valami <#nevetes1>
Sanyix
Lol csak gépágyú?? 😄 Talán a szervezõk összetévesztik a Lock-on-t az Il-2vel? 😄

Bucser
JÓ akkor te nem a Jetfly légiharc kupára jelentkeztél hanem az Európa bajnokságra😊 okés így már értem😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

42nd Intruder
42nd Intruder
Ezen mit nem értesz?
- Lock On 1.1-el fogtok harcolni....
- Semmilyen változtatás a játékban nem megengedett
- 2 vs 2 elleni harc
- Akármelyik repülhetõ gépet viheted
- Only gépágyú
- Tetszõleges kerómennyiség
- FR beállítás

Na mindegy a versenyen kiderül majd, úgy is edzünk a cimbivel egy az egy ellen, meg géppár ellen is.
Akkor ez most hogy kell érteni?
Én a LockOn kategóriában neveztem, nem a NATO pilóta kategóriában és az én kategóriámban ezt írják:
• A versenyen használt programverzió: Lock On: Flaming Cliffs (1.1)

• A versenyen csakis a szimulátoron belül paraméterezhetõ opciók állítása használható, a szimulátoron kívül szerkesztett *.lua és *.cfg file-k használata TILOS!

• A légiharc módja: 2 a 2 ellen

• Választható típus: Tetszõleges

• Fegyverzet: Csak gépágyú

• Tüzelõanyag mennyiség: Tetszõleges

• Nehézségi beállítások: Maximális nehézség (nincs padlock, nincs mini-hud)
Forrás
42nd Intruder
Ja....

42nd Intruder
Géppár csak az EB lesz! Amire Te gondolsz, az az országos verseny, arra nem csapatos, hanem egyéni a verseny!

Gyökeres változások?!... 😊
Hú ez izgalmasan hallatszik!
Remélem értesítik az eddigi jelentkezõket e-mailban a változásokról. Csak a saját gépet meg monitort ne kelljen felcipelni BP-re...
Eddig nem úgy volt, hogy csak géppárok állhatnak harcba.
Ja én a civil katekóriában vennék részt.
Még a Jetfly fórumán is szóltak, hogy mindenképpen vigyek magammal géppárt, mert csak úgy állhatunk rajthoz.
Természetesen egy másik "õrült" repszimes cimbivel megyek tapasztalatott szerezni. Amúgy a selejtezõ pályáját le lehet tõlteni, ami mint kiderült szépen megy a LockOn 1.02-vel is!!! 😊
JETFly Kupa selejtezõ mission
Reaper
Szerintem EB-rõl beszél, de azzal kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy nem kell kapkodni, mert 1 max 2 héten belül gyökeresen változnak a dolgok:-D Csak ennyit mondok egyelõre...

Bucser
nem kell. de ha a jetfly kupára gondolsz tudtommal 1v1-ek lesznek és egymással szemben fognak ülni akik nyomulnak SZóval nem kell mikrofonos fejhallgató😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Valaki nem tudja a LockOn versenyre vinni kell mikrofonos fejhallgatót vagy vigyünk, persze tudunk vinni...
Gondolom lehet rádiózni egymásnak mikrofonon keresztül...
Ja igen azt jelenti, csak nem fogadta el nekem se.
Nem baj addig edzek a LockOn 1.02-vel...
nem, mégse jómer csak kártyával lehet csöngetni, és ez szintén nem támogatja a maestro kártyát<#violent>

HUNForrest-Gump

várjun csak: milyen mélcímre kell külden a pénzt?

HUNForrest-Gump

sajnos a paypal sem veszib be a maestro kártyát
az elõzõ hsz.-emhez: olvastam hogy meglehet úgy oldani, hogy miután átutaltam az illetõnek a pénzt, õ belép az én lockon.ru accountommal, kitõlti a megrendelést, miután kész én belépek és letudom tölteni

HUNForrest-Gump

Seaweed
Csinald Paypal-on.
HI!
VAn egy nagy problémám(szokás szerint<#falbav>). Mivel nem lehet maestro kártyával fizetni, ezért azt szeretném kérdezni, hogy ha valakinek átutalok pénzt az megoldható-e, hogy õ valahogy beírja a kártyaszámát az én accountomba, hogy letudjam szedni a játékot. bármilyen megoldás jó.
aki vállalja az írjon erre az e-mail címre: [email protected]
vagy vegyen fel partnernek msn-be: [email protected]

HUNForrest-Gump

jo ok
megpróbálok mastercardot bejelölni hátha mj úgy jó lesz thnx

HUNForrest-Gump

Bucser
szedd elõ a kártyához tartozó szerzõdést... azon rajta van minden...

és nemtalálom rajta a security códot. kezd tele lennni a csizmám😄

HUNForrest-Gump

sajna maestros

HUNForrest-Gump

Bucser
melyik a jelzés van a kártyádon?? ha van mastercard akkor használd azt. Én azzal szoktam.. egyébként a security code azt hiszem a hátoldalon van az aláírásod alatt...

Sanyix
Jujj emlékeztet az OFP FADE védelmére (ott asszem ilyen visszafelé elsülõ fegyver, meg véletlen halál van) 😊 de azt is meg lehet kerülni, ha keresel egy serialt, amit más nem használ azon a szerveren amin jáccol, és nincs mivel összeakadnia.

NEXUS6
Oh anyám!
Hallottátok?
Leesett.😉))

Még jó hogy nekem is maestro kártyám van😉

Csak azért kavarodtam be, mert az alaplapi hangcsippem is valami ilyesmi nevû.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
"az azonos regkeyel játszók fizikai modelljét megváltoztatja... (pl -5m/s-os süllyedés indukál egy felfelé hajtó termik ott ahol +5-ösnek kéne lennie meg hasonlók😊 Ötletes nem??"

Ez szopatás a köbön😉)))

A Settlersben volt hasonló, a másolt CD esetében minden mesterember csak malacokat termelt😉

Persze egy vitorlázó szim meg hatványozottan rétegjáték.
Az a pár fanatikus, aki télen is tekerni akar az képes megadni a magasabb árat és fenntartani a dolgot.

A LOMAC viszont kifejezetten populárisabb mûfaj. Egy egy repcsis film után özönlenének a fijatalok a szájtra letõtteni. És még akár egy két hetes ingyen játék is beleférne.
Persze ehhez az kéne, hogy legyûjjenek az álomvilából és ne azzal szórakozzanak, hogy kukacbombázókat integrálnak a játékba és aztán adják jó pénzért, hanem azt ami több embernek is feküdne, pl f-18-ot, és miginkább f-16-ot (ha már a világ egyik legelterjedtebb vadászgépe!!!).
A net-es részt pedig így is úgy is fejleszteni kel, mert manapság enélkül nem igen mûködik semmi.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

most hülye vagyok: akinek maestro cardja van mondja meg melyik a security code pls, és mit kell kiválasztani itt: mastercard,visa vagy visa debit/delta?

HUNForrest-Gump

ja és még valami: kell a kártyán dollárnak lennie, vagy pedig forintban is jó
neki?
na mára télleg ennyi<#vigyor2>

HUNForrest-Gump

hi!
kösz a helpet. mácsak az kén,hogy valaki leírja mi kell és hova írni me hülye vagyopk ehhez.
elõre is thnx<#confused>

HUNForrest-Gump

Seaweed
Hat a Condor az tenyleg egeszen jo szim...en is filoztam rajta hogy megvegyem..de tenyleg draga!