Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Mondjuk ilyen szempontbol én is azon vagyok hogy inkább az összes gép kapta volna meg az uj repmodelt és fizikát ebben az addonban és ugy mint a sturmoban a javitásoknál betenni uj gépeket.
Sanyix
Szerintemis repülõszimulátorba netegyenek helit, hanem repülõt, ebbõl is kevés van a lockonba. Helit a heliszimulátorokba... (Mondjuk én alapból nemkedvelem a heliket<#vigyor3>)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seaweed
Inkabb csinalak meg rendesen azt ami van...nem kellene szeritem megint ujdologba fektetni az energiajukat....azaz nekem egyaltalan nem hianyzik a Ka-50 (attol fuggetlenul hogy jobban bejon mint ha Apache-ot raknak bele)...
repvez
Ezt hogy érted?Nem szereted a helikoptereket?
Seaweed
"Ugy hianyzik, mint pup a hatamra"
Speedbreaker
Intruder, 1. hogy hyperlobby-val csatlakozom, mert azt adták meg nekem. ott lehet csetelni, is meg minden gondolom tudod.(csak magyarokkal nem találkozom)
3. nál tévedek asszem mert mást találtam.
4. pedig akkor abban segíts, elöre is kösz

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

repvez
Az elsö képek a KA-50 kabinrol
lockon.ru forum
Hogy-hogy csak a cimbi ellen max fogok versenyezni? Senki nem jelentkezett az országosra, hanem az európaira géppárban?
42nd Intruder
Kedves.....
1, hol probálsz csatlakozni? (Hyperlobby, vagy Ubi.com?)
2, Rakétát választasz, de még gépet nem..... Jó neked....
3, "Alias és enemy"..... öööö ilyenre nem emlékszem....
4, Ha Hyperlobbyt használsz, akkor gyorsba leírom, hogyan csatlakozzál egy szerverre "értelmesen", ubi.com-al nem tudok segíteni....

Speedbreaker
hallod, ha bemegyek egy szerverre, ott csak 1v1-ezni lehet?
mert ugye ahogy kell rákattintok a szerverre, bejön a map, be is állítom milyen rakéták meg cuccok legyenek a gépen. és ott jobb oldalt 2 között lehet választani. alias és enemy. én mindig német mig-et választok. a fölsöben.
az alsó az jelez valamit?
És vissza térve az elsö részhez, hogy nem is lehet többen jáccani? csak 1 v 1?
és ha FLY-ra nyomok és ott vannak ellenek, azok biztos élö emberek nem BOTok?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Seaweed
Bocs mostanaban nem etrveztem jatszani...biztos lesz aki "jatszik veled" itt ebben a forumban.
Speedbreaker
<#nevetes1>

Speedbreaker
jajj, Seaweed. csak fáradt vagyok. kár. tucc ma jönni még esetleg egy meccsre?
(úgy is elversz)

Seaweed
En biztos nem fogok most jatszani...

Amugy ki az a Weawed?!
<#idiota>
Speedbreaker
Weawed. nem jáccunk most egyet? úgy szeretnék magyarokkal jáccani

Speedbreaker
de lehet. bocs

Speedbreaker
nincs rá idöm de mikor tehetem jáccok.

Seaweed
Te figy nem lehetne hogy pl ne 2 szavankent irj egy hozzaszolast?! Vagy nem megy az osszetett mondat?!

El fogsz keseredni ha leallsz multizni igy....nem adok 1 orat es meg a geprol is letorlod a Lock On-nt!
Speedbreaker
mazoista. óóóóó. nem sokat Lock ONosdizok

Speedbreaker
lehet a játékban üzenetet küldeni?
Amit mindenki lát?

Seaweed
Most viccelsz?! Miert probaltam volna?! Nem vagyok mazoista <#vigyor3>
Speedbreaker
én Lock Onozni akarok magyarokkal 😊

Speedbreaker
nem próbáltad még?

Speedbreaker
ott megtaposom egy kicsit a kereket 😊

Speedbreaker
hát a leszállással vannak problémáim

Seaweed
"erdekes" lehet...<#rolleyes>
Speedbreaker
meghát nem vagyok nagy Lock ON fanatikus

Speedbreaker
elég szar, de hozzá kell szokni. Lusta vagyok bot kormányt venni

Speedbreaker
én billentyqvel kenem. <#vigyor>

Speedbreaker
jaja

42nd Intruder
Akkor Te az országos versenyre jelentkeztél, tehát a cimbid ellen fogsz max versenyezni.

Seaweed
"space" <#confused> csak nem billentyuzettel jatszol?!
Speedbreaker
hát én még nem vagyok pro a gémben, de most egy ibaszott jót jáccottam vele. A német miggel nem tudtam löni. akárhogy nyomtam a space-t nem reagált semnmire

én nem azt mondtam hogy ugyan oylan nehéz csak azt hogy iylen szempontbol az esély ott is elenyészõ szvsz mert egy údonsült pilota hamarabb/könyebben hibázik mint egy veterán 😊
ettõl függetlenül tény hogy iylen versenyre ez a logikusabb emrt látványosabb meg minden 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
Manõverezõ Légiharcban a veteranok ellen nagyobb az esélyed mint a BVR-ben. Ugyanis bármikor elcseszhetnek bármit... egy rossz felhúzás vagy átesés és pápá oda az elõny.. nem beszélve hogy sokkal izgalmasabb szerintem...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

azt is tedd hozzá hogy az iylen veteránok ellen manõverezõ légiharcban is sokkal kisebb az esély mint egy friss hús ellen 😉

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Speedbreaker
húúúúúúúúúúúú mekkora jó!!!!!! ezer kösz. mindent köszi. tényleg. Nem jáccunk le egy meccset?

Speedbreaker
most nemrég voltam benn egy szerveren, áligattam ott ilyen cuccokat, és láttam a repülöt repülni. meg hogy ott kilövik egymást, de jáccani nem tudtam. csak nézni

Speedbreaker
arra gondolsz?

Speedbreaker
lehet választani, német ukrák, angol, USA, ruszki meg még sok

Amikor kiválasztottad a szervert és bejött a pálya a térképpel, ott ki kell választani, hogy melyik oldalt állsz, majd géptipust ha gondolod átfegyverzed és nyomni a Fly gombra
Speedbreaker
valaki segítsen már könyörgök

Ja és persze csak géppityu 150 skulóval
Elkezdtem a gép ellen Mig29A-Mig29A nyomni, persze realistic minden az ellen meg Excellentre állítva és fél tank üzemanyag. Hát nem könnyû, de nem is lehetetlen. Elég kiismerhetõen repül az AI, de milyen fordulókat tud ám nyomni!!!
Természetesen itt: JETFly Légiharc Kupa 2005
Speedbreaker
srácok! a múltkor már kértem segítségeteket, és most is kéne. felraktam az 1.02-öt, és így sem tok repülni szerveren. ugy ugy van hogy rákattintok, bejön a játék, tölt valamit, belön a térkép. aztán ott kell valamit kiválasztani?
Repülöre felszállópályára gondolok. a repülöt ki kell választani?
És azt hogy honnan száljak fel?
Én nyomtam egy FLY gombot, betöltötte a játékot, és bejött ismét a térkép.
kiírta hogy a kezdéshez nyomjak "S" gombot. megnyomtam, és semmi. az F1 F2 F3 kamerákat nem tom változtatni, csak az F11-et amivel a felszálópályákat nézhetem. KÉRLEK SEGÍTSETEK

Reaper
És ott a pont nálad kedves Bucser!😊 Végre vki levette mirõl is szól az egész...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Bucser
és nem csak ismeret hanem tapasztalat is... Míg a gépágyús Dogfight klasszikus manõverezõ légiharc... És itt a lényeg pont a repülõtudáson van és nem a terepkihasználást és fegyverrendszer ismeretet illetõ tapasztalaton van.. mert a 14 éves jóskapistával szemben valszeg elõnyben van a 30 éves Flanker 1.0 óta játszó kockapilóta.(nem akartam senkit megsérteni)😄

Szóval és ez egy populáris verseny és nem a napi több órát gép elõtt töltõ minden idejüket erre költõ játékosok az érdekeltek. (mert valszeg azok egy ideje már valamelyik Ezred század tagjai😄)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

NEXUS6
És az se utolsó szempont hogy a szuhojra vagy kétszer annyi rakétát fel lehet rakni.
Azért az jelent valamit, amikor az ellenfelet már 5 perce rodeóztatom, és amikor egy kicsit lélegzethez jut csak azt kérdezi, hogy mennyi rakétám van még?😉

Én a magam részérérõl nagyobb kihívásnak tekíntem a BVR távolságról induló légiharcot. Talán több ismeret is kell hozzá.

De mint írtam embere válogatja.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Embere válogatja.

Én mindíg SU-33-al nyomulok a neten. És eddig csak egy mandróval találkoztam, aki annyira ki tudta a F-15 öt használni, hogy mindig õ nyert.

Na ez egy kicsit artzoskodásnak tûnt, de én nem tartom magamat túl nagy ásznak.
Az R-27r/er/em monnyuk nem egy fire&forget rakéta, viszont nagyobb az indítási távolság, és a radar is megenged olyan kitérõ manõvereket a befogás mellett, amivel kis szerencsével ki lehet manõverezni az AIM-120-at.
Ha meg kicsit közelebb van az ember, akkor lehet a infrás rakétákkal is próbálkozni. Ezen a távolságon az F-15 AIM-9 fegyverzete már megint hátrányban van!!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs