Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Minek frocsogsz?! Mar csak 19$....
Seaweed

Seaweed
nana igenis vegye meg mindenki! 2500 forint nem penz erte!
Sanyix
De ha van jobb, az 1.1 akkor minek az 1.0 ha nem lehet felpeccselni 1.1-re?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bucser
hehhe😄 én Flanker 2.5-el is nagyon jókat eljátszom a mai napig😊 Szóval nem is tudom miért ne kéne megvenni a Lákónt??? Évekig tud élményt nyújtani...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sanyix
De ha nem lehet 1.02 után peccselni miért is érdemes megvenni?? Ha egyszer végülis egy elavult cucc, amin nem lehet már semmit javítani? És 1.02-vel is bugparádé, bár legalább nemnannyira mint az 1.0.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Reaper
Bogaram az 1.0 valóban bugparádé, viszont 1.02-re felpatch-elve használható. Továbbá curvára nem kerül az 1.1 már 10k-ba. Akit érdekel a progi az igenis vegye meg, ennyi!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Sanyix
Igen mért venné meg az alap "bugparádé" 1.0 át, úgy hogy úgyse nagyon tud vele semmit csinálni? <#ejnye1> ne vezessed félre <#vigyor3>
Szóval <#banplz><#vigyor3>
Egyébként is kapják be a késztõk az újra 9900-ért megvásárolható 1.1-ükkel. Majd akkor érdemes megvenni, ha patchelni lehet, nem minden javításnál újra megvenni a játékot...

Látom nem értetted.... Az volt a lényeg hogy megvegye!! VÁGOD?!?!?! Miért warezoljon egy 2500 Ft os game -el mikor megveheti az erdetit szinte fillérekért???? Egyébként meg manapság már télleg csak eredetivel lehet multizni köszönhetõen az 1.1 -nek...

Szal <#banplz>
Sanyix
<#banplz>
Mér van rajta valami védelem? És ha igen milyen?

<#banplz>
Sanyix
Méne lehetne?

sure
Nem eredeti gémmel ne is próbálkozz, nem lehet multizni. Csak 2500 Ft most már bárhol, tessék megvenni!

Isten nem bottal, hanem VMware.

Seaweed
Nem akar valaki Faq-ot osszeirni?! Akkor lehetne oda iranyitani a kerdezoket?! En meg betennem logo ala a linkjet 😉))
Bucser
olvass vissza a toicban.. kb 15-ször lett leírva már.. alól még a keresõt is használhatod😊 Mondjuk keress erre a topicon belül: Hyperlobby vagy ubi.com

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hello
Nem rég lett meg a game(LOMAC)és lenne pár kérdésem a multival kapcsolatosan:
-mi kell ahoz hogy online tudjak nyomulni
-nem eredeti gamel is lehet multizni
Válaszotokat elöre is meg köszönöm

NEXUS6
Én akkor is azt mondom, érdemes az UBI onlány gémszerverét is megpróbálni!

Ott még csak elvétve akad 1.1, és ha akartam mindíg tudtam játszani, max indítottam egy szervert.

A Lobbyra csak elvétve nézek be, ott már szinte mindíg csak 1.1-et találok.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Speedbreaker
a multkor pedig jó volt(tegnap), de csak spectatorban voltam. és magyarok jáccottak

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
a speed 128/128

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

42nd Intruder
Ha a nevében van akkor mind1....
Speed-et állítsd kisebbre! Talán akkor sikerül, vagy már nem fut a szerver!
1.1-et alap Lock On-ra kell telepíteni! 😛

Speedbreaker
az mind1 hogy a szerver neve elött "H" vagy "A" betü van?

Speedbreaker
a multkor meg rendesen bejött

Speedbreaker
ezt a fogyi szart. én belinkelem na ez jön be mikor rákattintok egy szerverre

Speedbreaker
picsába. már megint nem jó. ugyan az mint elöbb

Speedbreaker
én letörlöm a gémet azt nyomulok az 1.1-el

42nd Intruder
Ja nagy a valószinüsége, hogy ha nincs feltüntetve verzió, akkor az már 1.1, mivel azokban az országokban, amikben jobban megy a szekér, nem gond beszerezni... Mondjuk ne iylenkor este probálkozzatok, hanem napközben inkább. Volt olyan, hogy 6 szerver közül 2 volt 1.1 a többi 1.02. Tehát érdemes keresgélni.

tudom énis és esetek 99,9%ban 1.1 van feltüntetve ha meg semmi sincs akkor jóisten se tugya de mint montad már te is sokkal valoszinübb hogy az 1.1et veszik természetesnek mint az 1.02-t 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

42nd Intruder
Bal oldalon, ahol fel vannak sorolva a szerverek ot egy kat elõugrik egy leírás szerü tábla, ott meg tudod nézni, hogy fel van-e tüntetve a verziószám....

aham, én iylenre nem emléxem de elgközelebb majd nyitott szemmel járok 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Speedbreaker
=CFT=joleghost

Speedbreaker
ja van 1 szerver. találtam. nevét is mondjam?

42nd Intruder
Akkor sikerült?

Chat: crtl+m

és találtál 1.02es szervert? mert eddig én még ahányszor felnéztem csak 1.1-et láttam 😄

Speedbreaker
én voltam a hibás, mert rossz gombra nyomtam

Speedbreaker
kösz a segítséget. bejön a szerverre. de eddig még csak spectator modba tudtam lenni. ha beálltam valahova, akkor nem tudtam a FLY gombra nyomni. most már ez a problémám. na és még hogy, hogy tudok írni a játékban?

Speedbreaker
nekem 1.02-öm van ja

Speedbreaker
húúú. ez kicsit bonyolult. 😊

42nd Intruder
Ja a sima térkép.... Akkor tedd a következõt:
Bizonyosodj meg, hogy a neked meglévõ verziószámú szerverre probálsz bemenni (gondolom 1.02-õd van, manapság az ilyen szervert külön jelölik HL-in)! Ha az stim, akkor amikor belépett a Lock On állítsd le a szerverre való belépést (stop míly meglepõ 😄) és a connect speed-et állítsd kisebbre, kb 128/128-ra! Ezután probálj újra csatlakozni! Ha így se, akkor ha van routered, ott 10308-as portot kinyitni, ha nincs routered, de még mindig van valami érdeklõdj a szolgáltatódnál, hogy van-e központi router mert akkor ott (is) ki kell nyitatni a portot (nekem is kellett).

Várom a fejleményeket....

Speedbreaker
jaja. csak a térkép. az a zöld. ott vannak a városok, lehet rájuk közelíteni.
a repterek, utak, és vasútvonalak, és folyókat jelzi. és a tengert.
Ilyen zöld színü

Speedbreaker
nem. bejön a térkép. az a zöld térkép. gondolom úgy kell csatlakozni hogy ákkattintok a szerverre, és ott van hogy join to session vagy mi

42nd Intruder
Tehát elindul a game és csak térkép? Semmi válasz országot?

Speedbreaker
köszi köszi. egy a gond. amikor csatlakozok a szerverre, a térkép jön be(biztos tod melyik) és ott kell várni a 3. pontra?

42nd Intruder
Nyugi, nyugi..... Én is csak ember vagyok.....

1, Fellépsz Lobbyra (milyen meglepõ 😄)
2, Keresel egy olyan verziószámú szervert mint a Te Lock On-od!
3, Csatlakozol. Lomac elindúl, kis várakozás és, ha moinden jó megjelenik egy választó képernyõ, ahol országok vannak felsorolva, itt kiválasztod melyik célcsoportba akarsz tartozni!
4, Ezután tudsz gépet választani. Jobb oldalon a playload feliratra kattintva tudsz modosítani a fegyverzeten, ha lehet (érdemes Briefing-ben elolvasni a szabályokat sok kíméletlenségtõl meg tud óvni)
5, Ha minden jó és bátornak érzed magad, akkor nyomj egy Fly!-t. Betöltés után tudod ellenõrizni a ping-ed és, hogy ki melyik oldalon áll etc... ('á' gomb)
6 Have a nice! 😄DDDD

Lényegében ennyi.... Sok sikert!

Bucser
lennél egy kicsit türelemmel??? Ha már felajánlották a segítséget???

Speedbreaker
Intruder elmagyaráznád akkor még ma? thx

Seaweed
Kb <#shakehead><#whatever><#rolleyes>
Bucser
Akkor azt mondod, hogy van remény?? mire Lock-On 2,5 lesz a verziószám akkor játszható lesz egy P6 8Ghz-en?<#idiota>

Seaweed
Hat ez rendben is van! De legeslegeloszor rendet kellene tenni a mostani dolgok haza tajan! Tehat kapjak meg ezek is az uj repmodellt, ha ez kell ahhoz "rend" legyen. Javitsak ki az 1000+1 bugot. Csinaljanak valamit az irtozatos gepigennyel! (szerintem egy jo grafikus/programozo teamre lenne szukseguk, akik tudjak mi az az optimalizacio...)...es utana rakjanak bele akarmitis pluszba...
De tisztaban vagyok vele hogy ez csak hiu "jozan" abrand! Mar Flanker 1-Flanker 1.5-Flanker2-2.5 torzsfejlodeseben se volt jobb a helyzet!
Új repülõgépek kellenének a Lockon-ba (F18, F16), új repmodell mindenkinek, lézerbombák, JDAM, JSOW, meg végre egy új berepülhetõ terület terület (pl. Izrael, Irak, Afganisztán esetleg Alaszka).

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Speedbreaker
valaki feljönne a hyperLobby-ra? és ott hagy kérdezzem már meg mi lehet a baj. pls. én ott vagyok. ott is speedbreaker néven. kérlek jöjjön fel valaki