Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáld ki:

Zárt felhõzet fölött, naplementében a fáklya átvilágít e a függõlegesen...
Aztán a másik meg ha gurulsz villog a beton textúrája...

Hirtelen
Hmm lehet fel kéne tenni 5.7 -et?? <#idiota>
Seaweed
Nekem ilyen nincs amit leirtal (ha adsz kepet es pontositasz jobban megertem mirol beszelsz)...(nalam X800XT)
Reaper
Az általam említett bugok továbbra is fennállnak a legújabb driverrel ill. a legújabb kártyákkal is (Putyin X850-esén is pl...).

Wittman: ÁÁÁ mi nem iszunk!:-D

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Ja, és benne lesz az 1.1?

Sziasztok!

Mikor jön a Lock On 1.2? A bétateszterek tesztjei alapján milyen lesz a gépigény? Igaz az, hogy optimalizáltak rajta (gépigény)?

Na szeva mindenki, megyek repülni haza... áááááááááááááááááá....<#wave>
Hello Mindenkinek!
Szeva Reaper!
3GHz-es PIV-ek voltak a versenyzõk gépeiben is 1GB RAM meg X700Pro. Mentek ezek is elég szépen!!!
Egy-két gép egy kicsit "döcögött", de különösebb probléma nem volt, ugye Reaper jól tudom?

Off: Basszus szakad az esõ debrecenben, esernyõ meg otthon hever. Na a Mig-29-es sapkám fel lesz avatva...
On: Ma rakom újra a LockOn 1.1-et aztán repülés...
De jó volt ez a hétvége...
Hatalmas buli volt... meg lesz még a mostani is remélem.
Reaper vigyek valami hazai finom kis italt? Szörpös szóda? 😊
sure
Bajnokságon egész szépen mentek az x700-asok(?), ugye az volt a masinákban? (na jó, gondolom Putyinéban nem...). Gondolom legalább 3 GHz-es Penyók dohogtak alatta.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Seaweed
Uj ati driverekkel nincs mar semmi bug...(nalam) es merhetoen/lathatoan gyorsabb is lett mint ahog azt a driver readme-jeben is igertek! (+20-40% tuti van). (asszem ez az 5.7 catra vonatkozik..de lehet mar rosszul emlekszem)
Reaper
Elõször is a Lock On-t NVIDIA-ra fejlesztették, másodszor pedig nekem 6600GT-vel nincs ilyen problémám, igaz nem is sûrûn használok heat blur-t tekintve, hogy kabinból úgyse látom ill. nem sok köze van az igazihoz...

Más. Jó az ATI is Lock On-hoz csak a megvilágítási bugok nem kellenének ill. a textúrahibák, betoneltûnés és tsai. Mellesleg vki írta, hogy ugyanazt a teljesítményt nyújtotta a 6600GT mint a 9800, hát ezen kicsit csodálkozom. Nem ártana típusokat írni ill. konkrétumokat hamár fikázunk...

Hááát. Nemtom. Nekem egy picit drága. Mennyire jó a saitek Cyborg Evo Usb?

Hátén ajánlom a saitek 52-est igaz kicsit húzós az ára de szerintem a sim mániás vagy megéri mert eszméletlenül profi- a billt el is felejtheted ha ezzel repülsz 😊

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Sziasztok!

Van egy Logitech Freedom 2.4 Cordless Joystick-om. Ajánljatok egy nagyon jó saytek-et.

Ugyanitt Logitech Freedom 2.4 Cordless Joystick. Szerintetek mennyit érhet? Nem eladni akarom itt, mert azt nem szabad, csak adhatnátok pár tippet, hogy ésszerûen mennyi pézért lehetne eladnom. Magyarán most mennyit ér.

nah sikerült megtaláltam a hotas menüpontot nahde hogyan tudnám egérrel mozgatni az ember fejét csak povval lehet?

õõõ félreértettem neeeem nincs profil arra a gombra

aham akkor meg nem tudom a mode gombokat használni és akkor csak egy-két gombot tudok bekalibrálni 😞

42nd Intruder
Ne legyen profil betöltve az adott gombra, mert akkor azt teszi be.

csak akkor benyom egy teljesen más billetyût a joyról ami mintha folyamatosan nyomva lenne pedig nem 😞

42nd Intruder
Át kell váltani a bill.-t X52-re, majd axis beállítás

jó ezt már próbáltam de sajna nem érzékeli a a gázkart és a twistet sem pedig il-2nél minden rendben van

f2d
Dejó neked......

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

42nd Intruder
Options/input

Sanyix
Ha adsz rá pénzt lesz 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Senkinek nincs x52-ese?

sure
Olvastam a readme.txt-ben is, de a megjelenés ugye 2003-ban volt...Ha ez még mindig így van, akkor az a furcsa, hogy az ATI tudta javítani a drivereiben, az Nvidia meg nem? Ezesetben az NVIDIA monnyon le...😉

Hi!
Van egy X52-es joyom viszont a lock on az oldalkormányt nem érzékeli és a többi hotas gombot se tudom hogy kéne beállítani...vki tudna segíteni?
Elõre is köszönöm!

ha jól emlékszem annak idején mikor a játék megjelent volt errõl szó, és azt javasolták hogy vagy a heat blur-t vagy az aa-t kapcsoljuk ki, mert a kettõ együtt nem megy 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

sure
Természetesen nem _CSAK_ a Lock On miatt vettem új kareszt, bár reméltem, hogy nagyságrendekkel jobb lesz majd, mint a butított 9600pro-m. Jobb is, ha a "Heat Blurt" kikapcsolom, csak bosszantó, hogy pont ez nem megy (más játékban is van ilyen, max. Motion Blur-nek nevezik)

f2d: Hol van a game elején NVIDIA logó??? Én nem arra értettem, hogy "NVIDIA-The way it's meant to be played", hanem más fórumon merült fel ez az ATI vs NV a Lockonban-téma (vmh59-en), a 59-esek reagálták rá ezt az Nvidiára optimalizáltság dolgot.
Más NVIDIA kártya, amin próbáltam, az egy gf2mx400-as volt (64-bites), azon nem merült fel, hogy bekapcsoljam az AA-ot...😉
Szóval a kérdésem továbbra is az, hogy másnál is így van-e ez (Heat Blur akad az AA-gal), vagy a hiba az én készülékemben van?

Én amikor legutóbb játszottam a Lock on-nal akkor a 66.93 vagy valami ehhez hasonló driver volt a gépen azzal minden akadás nélkül 4x/8x beállítással és effektel ment. Szerintem nézd meg a 7x.xx alatti driverekkel. Nem mindig az új a jobb.
f2d
Házi teszt tanulság képpen:
Én egy lassan 2 éves 9800-al tolom a game-t, az egyik ismerõsöm pedig egy 6600GT-vel játszotta (jelenleg X800) és össze hasonlítottuk, hogy melyik produkál egyforma beállítások mellett nagyobb fps számot. Valójában a jóval modernebb és teljesítményben is legalább másfélszer nagyobb 6600GT kb ugyanazt tudta mint a régi 9800 (sima nem Pro, XT).

nvidia logo csak reklám, mást nem jelent 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

f2d
A Lockon miatt nem érte meg a vga csere, mivel köztudott, hogy az ATI kártyáit (driver-eit) optimálisabban kihasználja mint az nVIDIA-ét. Pedig a game elején az nVIDIA logó látható. Annó valamikor 9700Pro-ra fejlesztették és az elsõ tesztek is azon a vga-n mentek.

Félreértés ne essék, ezzel nem vitát akarok nyitni az ATI és nVIDIA fanatikusok között, csak a saját véleményemet/tapasztalataimat írtam le.

sure
vmh59-re is benyomtam, de itt forgolódnak más arcok is:

Van-e olyan ForceWare driver, ami a bekapcsolt "Heat Blur" mellett nem akad össze az AntiAliasinggal?
Szimptómák: némely track/mission betöltés után 0/1 FPS-sel "szalad". "S", ALT+TAB asztalra; utána "megjavul"; van, ami végleg, van, ami néhány perc után újra "beakad". Minden más (eddig megnézett) játék, video, bench program gond nélkül megy (sõt, szalad), csak ez a nyomorult Lock On szarakszik. Tudom, a readme-ben is ott áll, hogy a bekapcsolt AA pontosan ilyen jelenséget produkál(hat), de az 2003-ban íródott, azóta lefolyt pár köbméter víz a Dunán meg jónéhány GPU architektúra (a menetrend szerint megjelenõ driverekrõl nem is beszélve); ATI-ék a 4.valahányas Catalysttól felfele ezt megoldották (a 9600pro-m hoz adott Catalysttal még összeakadt az AA, az újakkal nem).
Friss XPSP2 reinstall is volt, biztos, ami biztos, nehogy valami rejtett ATI registry bejegyzéssel akadjon az új vas. Végigpróbáltam a 76.45-tõl fölfele jópár drivert, moddoltat és ofisölt is 78.01-ig bezárólag; bekapcsolt és kikapcsolt AGP FastWrites-szal, 4x/8x AGP módban, be/kikapcsolt szûrésoptimalizációval, aztán jutott eszembe, mit is írtak anno a readme-ben, és Heat Blurt kiiktatva nincs ez a probléma.
Másnál is ez van, vagy Lock-On Lockos a kártyám? (Club3d 6600GT AGP 128MB, alatta NF7 friss chipset driverrel, Sempron2600+ 1GB RAM, nincsen semmi húzva, melegedés se lehet, mert a ZalmanVF700 nemcsak a GPU-t, de az egész házat hûvösen tartja)

Ha nem lockonlockos a kareszom, akkor ez jelentené azt, hogy ez a szim NVidiára van optimalizálva????

Seaweed
Mert az Ubi egy profit orientalt ceg....es ami nem hoz kello eloiranyzott bevetelt az mehet a levesbe....

Miert te azt hitted hogy az Ubi is egy karitativ ceg aki egy par ember hobbiat es erdeklodeset kielegiti?!
Az Ubisoft miért is nem felelt meg nekik?

www.lockon.ru

aham és ezeket a kiegészítõket honnan lehet leszedni? 😄

f2d

A 2006 március nem elírás véletlenûl?
2006 augusztus! <#nevetes1>
Seaweed
szvsz nem valoszinu...ha nincs kiado nincs aki piacra vigye....
És ezt már emberi módon fogják forgalmazni? Mert ha nem, az egész felhajtás nem ér semmit.

<#nevetes1>

Bucser
Ez a leglolabb😄

System requirements:

Minimum: Pentium III 800 MHz or AMD equivalent; RAM 256 MB; 16x CD/DVD ROM drive; 2.5 GB free HDD space; video card with 64 MB RAM and full DX 8.1 support; keyboard; mouse; Windows 2000/XP.

Recommended: Pentium IV 2 GHz or AMD equivalent; RAM 1 GB; 16x CD/DVD ROM drive; 2.5 GB of free HDD space; video card with 256 MB RAM and full DX 8.1 support; keyboard; mouse; 4+ axis joystick; Windows 2000/XP operational system.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

azt jelenti igen.

repvez
Kijött a hivatalos info az 1.2-röl.itt lehet elolvasni

Egyébként ez a sor mit jelent?Nem tudok angolul😞!
"The "Lock On: Black Shark" add-on will include all the content of "Lock On: Flaming Cliffs" and is consider a further evolution of this product series."
Talán azt, hopgy benne lesz az FC?

Reaper
Információk itt:

http://www.bnv.hu/index.php?action=m501#

E szerint a látogatóknak a belépõ 900Ft, 10-18h-ig. A verseny helyszíne a B pavilon. Bõvebb információk a kupa honlapján, a jövõ hét elején lesznek.

sure
Mennyi lesz a beugró, és naponta mettõl meddig van eksön? (melózom 7végén is, de szívesen benéznék, ha van késõ du/este is még mozgás/elvtársi serezés stb., találkozni IRL fórumos/Lock On-os arcokkal)

Reaper
Uraim! Kis reklám. Jövõ hétvégén kezdõdik a III. JETfly Légi Harc Kupa. Gyertek ki minél többen! Bõvebben: III. JETfly Légi Harc Kupa

Továbbá aki affinitást érez a 2vs2 harc iránt, jelentkezzen az Európa Bajnokságra! Aki nevez a típust is írja be (a csak hivatásosok szöveg ki lesz szedve a napokban). A nevezés ingyenes!

1st Fortis European Dogfight Cup

sure
Okés, én egyelõre szólóban nyomom; hamarost tervezek beszerezni egy 1.1-et (bár lehet, kivárom az 1.2-t, hátha beleteszik az 1.1-et is - álmodik a gyomor...). Mire majd olyan procim is lesz, amivel nem lassul be, ha sok ojjektum vagy földközel van, addigra lesz tán Netem is...