Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AHAM MERT NEM ÍGY SE SIKERÜL DOBOK KI CHQAFFOT MEG FLARET ÉS szembefordulok a raksival utána 50-60 fokos szögbe fordulok de még így is eltalál

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Sanyix
De mekkora gépágyús légiharcokat lehetett nyomni benne az ai ellen 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Kaszi46
sziasztok!
Tudnátok nekem pár linket adni ahol lock-on vidókat tudok letölteni?
Lehetõleg olyan legyen amit már játékosok vettek fel!
köszi elõre is

*Posse*T.W.D*

Seaweed
Ez nem hollywood hogy "az utolso pillanatban ransd el" !!!!
Hogy kell frankó biztosan kikerülni rakétát mert nekem nem megy valami jól pedig az F-22 es gambe simán ment, jah és honnan lehet tudni milyen közel van a raksi csak hogy az utsó pillanatban rántsam el

Csak azért kérdeztem, mert az 1.2-ben benne lesz az 1.1, és arra voltam kíváncsi, hogy mûködik-e visszafele is. A válaszodból azt veszem ki, hogy nem.

Reaper
Persze majd ingyen...NC

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Bocs. Még egy kérdés. Teszem azt megveszem a Lockon1.1-et 4000 pézért. És majdan 2006 márciusában meg akarom venni az 1.2-öt is. Akkor ki kell tengetni az 1.2-ért az árát, vagy mivel megvettem az 1.1-et, ingyen megkaphatom? Ez itt a nagy kérdés.

Köszi.

igen
www.lockon.ru

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Sziasztok!

Az 1.2-ben benne lesz-e az 1.1? És hol lehet megrendelni majdan az 1.2-õt?

Azért bevezetném kötelezõ olvasmánynak aki szimulátorozik, csak persze magyarul. <#nezze>
Seaweed
nm <#wink>
Ezt köszönjük! <#worship>
jobb click a linkre > save as...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Seaweed
Jah..de mero onamitas lenne az EDrol a Valve al szemben azt gondolni hogy valamit is tudnak az optimalizalasrol....de hagyjuk termeszetesen mert ez meddo vita.
vMI GOND VAN A LinKEL MERT eGY HaLOM ÖSSZEVISSZASÁG JöN BE, opsz ez A hülye caPSlocK....

sure

Isten nem bottal, hanem VMware.

Reaper
Nos az ED-nek meg NVIDIA tejelt (vmennyit), szal ennyi! Nem kell itt sem csodálkozni ha ATI-n bugos...

Seaweed
Nah a sok szajtepes helyett, tanulgassatok jenki legiharc technikakat!

Seaweed
(Mondjuk a HL-t felhanytorgatni ide ehhez atemahoz nem kis badarsag volt! Aki kicsit is foglalkozott a HL2-vel az tudja hogy mikor fejlesztettek azert tettek le a voksuk az ATI mellett mert ad1 jo sokat fizetet nekik erte, es ad2 az nvidia sehol se volt akkoriban innovacio teren (ugyebar akkor a viccszamba meno GeforceFX csunyasagok mentek nvidia vonalon ami egy kesz vicc volt ficsoroket tekintve az akkori ATI zaszloshajokkal szemben...Mostani nvidia kartyakkal nezve az esetet ez olyan mintha valaki a 10 eve irt programoktol esne hanyatt hogy "Miert nincs benne ilyen-olyan efekt...de szaaar!".....))
Seaweed
Nevetseges hogy ilyen jelentektelen problemakon csamcsogunk....kozben egy bughalmazt "istenitunk"....
Lehet el kene menni moszkvaba es jol seggberugni fejlesztoket hogy ne 1.1 meg 1.2-t csinaljanak mar hanem rendes alap 1.0-at...es akkor nem ugrana egymasnak ati tulaj vs nvidia tulaj....nevetseges!
Reaper
No akkor tegyük tisztába a dolgokat, mert eléggé elbeszélünk egymás mellett! Senki nem fikázta az ATI-t, ha visszaolvasol láthatod. NVIDIA fikázás ellenben volt, de mindegy. Mindenki örüljön annak a kártyának aminek a tulajdonosa. Elmondtam, hogy nem az ATI a hibás, hanem a progi, tekintve, hogy NVIDIA-ra írták, de ezek a bugok,akkor is bugok maradnak! Attól még, hogy sok éjszakai repülést láttál, a lényegen nem változtat pl. mert a fáklya soha nem fogja megvilágítani a függõleges vezérsík külsõ felületét, pláne nem a KSZA beömlõje körüli részt. Ez egyszerûen grafikai bug. Amúgy örülnénk ha ez lenne a legnagyobb bug a Lock On-ban... Ennyi!

Végezetül ha már programot fikázunk nézzük meg a HL2-t ill. annak motorjával dolgozó gammákat, pl. a CS:Source-ot. Szarul megy NVIDIA kártyákon, mert a gyökér VALVE ATI-ra írta és szart az NVIDIA tulajokra... Ez van!

Na üdv!

Õõõõõ

Nos akkor...

Mint tudjuk nekem is x800 xt -m van és nekem is elõjön ez a "jelenség" (nem mondom most már hogy bug mert van aki szerint nem az) de ettõl függetlenül még állítom hogy nem lenne szabad függõleges külsõ részét megvilágítania (szerintem) fõleg ha abból indulunk ki hogy ad1 nvidia -n állítólag nem csinálja (télleg nem csinálja) ad 2 10 perccel korábbra véve az idõt szintén nem csinálja...

Más van még1 bug ami az infrával kapcsolatos, és akkor jön, a lõ mikor a fáklya olyan õõ "érdekes"... Átvilágít és hófehér lesz tõle a gép...

Mellesleg értelmetlen egymásra fújni egy olyan programért, mint a Lock On.... Vannak hibái, amiket az ember elfogad, mert sokat játszik vele... A másik, meg az hogy ezek a hibák (vagy nem azok én már nem tudom) csak bizonyos körülmények között jönnek elõ....
Seaweed
De lassan oda jutunk hogy "Isten a Lock On..senki egy szot se merjen szolni! Mert X gyarto Y hardware-en jol megy es a tobbi meg (bugos) szar mert azon nem megy jol!!"

Rohej, szanalom, duh, barmok, idiotizmus dilletanizmusal keveredve - szavak/gondolatok jutnak hirtelen az eszembe ettol....

Ne rohogtessuk mar egymast ha egy mod van ra!
Seaweed
De tudod mit Caterpillar..itt ez a mission csinalj kepet nvidiaval es mutasd!

amugy most csinaltam ezt...ezen maskepp nez ki...szal a nagy Lock On mehet a csa'ba...es nem a lamasagon alapulo ervek miatt kene az ATI-t szidni.....

Seaweed
Hajtomufokozatok, es a surites miatt.
Seaweed
Az amelyiken szerinted jo..az 20:30-kor keszult amelyiken szerinted nem jo az meg 21:00 orakor....es szerinte mrendben a feny...nincs bug nem latszik at semmilyen faklya a gepen mint ahogy azt te allitottad! (nem lattal meg eloben ejjel faklyat mi?)

" Én egy olyan Mig-29 -et, aminek a fáklyája bevilágítja a függõlegesek külsõ felét ezen kívül a hajtómûveket majdnem törzsközépig"

Eros tulzas, es sulyos csusztatas....mi neked a fel torzskozep?....szerintem nezz meg egyszer ejjel egy faklyaval felszallo Mig-29-et....ne velem vitazz!
ha már itt tartunk miért gyûrüsödik a fáklya milyen fizikai magyarázata van?

Sanyix
Nem lehet valahogy a replay módban szerkeszteni a kameraállásokat? Vagy legalább átkapcsolni másik kamerára?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Jó rendben! Eltértünk a témától, ami az volt, hogy BUGOS a fáklya: zárt felhõzetnél, naplementében, ATI kártyákon!!!

Ezt nem tagadhatod le Seaweed mert a te képeiden is rajta, van még a vak is látja! Nézd meg jobban ezt a képet! Mit látsz? Én egy olyan Mig-29 -et, aminek a fáklyája bevilágítja a függõlegesek külsõ felét ezen kívül a hajtómûveket majdnem törzsközépig, ezen kívül még irreálisan fényes is!!! Érdekes viszont, hogy ezen a képen viszont jó....
Bocsikabocsika, ott egy MiG-29 volt<#vigyor3> Persze, jogos a dinamikus fáklya, típustól függ. Pontosaban attól, hogy az utnégetõtér mekkora. Lényeg a lényeg, én azért használom, mert MiG-29 überalles, másrészt én is kecsón lakok, szal sûrû látogató vagyok a kerítésnél 😊 És valóban, emlékezetes dolog mikor korom sötétben fáklyával lát felszálló gépet az ember...

Még valami: lockon.ru forumon volt egyszer egy mod, ami csak bizonyos típusok utnégetõjét cseréli. Szóval lehet hogy mégis csak más a fáklya modellje egyes típusokon vagy mittomén... Errõl tudtok valamit?
Seaweed
Ezek a kepek egyszer nem ejjel keszultek, masodszor meg csak nem is full faklyan uzemelnek a hajtomuvek! (arrol nem is beszelve hogy ilyet fenykepezni nem lehet rendesen...max paras borult egbolt alatt..de ez a tema fotozas, ebbe ne menjuk itt bele..)

tessek par jo "szemlelteto" kep:

Termeszetesen ez a jelenseg nem allando es nem minden idoszakban/mindig lathato...de elvarni egy szimulatortol hogy az utanegeto langjat dinamukusan jelenitse meg nem kis badarsag lenne...szal jol van az ugy ahogy van..latvanyos es kesz...(konkurenciae se jobb!!)

A kerdes meg mindig adott EJJEL vak sotetben lattal e mar gepet faklyaval felszalni?! (pl Mig-21-et...es akkor elkezdhetunk vitatkozni hogy mekkora egy faklya merete.....)
(Lattam eleget faklyaval felszallo/repulo gepet ejjel, van viszonyitas alapom...szerintem teljesen rendben van minden!!!)

Üdv!
Szerény véleményem szerint a fáklya az nem igazán így néz ki, inkább mondjuk így vagy esetleg így nézhet ki, de biztos nem 15 méteres és fõleg nem gyûrûs...
Használd ezt a modot, ez némiképp "reálisabb", bár még mindig nem az igazi telt fáklya.
Seaweed
Hogy mi van?! Szerintem rendben van..hol ebben a bug?! Semm isem atlatszo...csak a faklya..de annak meg atlatszonak kell lennie...Sotet van fenyek latszodnak a gep hatuljan...hol itt a problema?! <#wow2>

(Lattam eleget faklyaval felszallo/repulo gepet ejjel, van viszonyitas alapom...szerintem teljesen rendben van minden!!!)
Seaweed õõõ a #4598 4. képtõl az szerinted rendben van?? <#idiota>

Õõõõ egyébként pont erre a bugra gondoltam....

Elõzõ hszben meg láma voltam a linkkel sry....<#wilting>
"Csak szerényen..."

Szal a "nagyágyúk" mi voltunk!!

"reklám:" http://www.vmh59.huhttp://www.vmh59.hu

<#hehe>
hiba
Ma lattam a valamelyik csatin nehany nagyagyut ahogy jatszottak a loconnal.
Nem tudja vki hogy milyen monitoron ment a game? Eleg nagy volt.
Es a szerkezet amivel nezelodott az is tetszett 😊

Sanyix
Kép1
Kep2
Nemgyenge idõjárás 😊
Kep3
Kep4
ezek meg csak úgy.

Seaweed
Nah megneztem, es a haze efekt "Advanced"
....

szal Mythbusteresen' szolva:

Az osszes allitas: BUSTED!

<#idiota>
Seaweed
mitudom en hogy be van e kapcsolva....asszem be van. (de ha mar az adott jatekban ki es bekapcsolhato funkciokon mulik valami akkor arrol messze nem az adott videokartya gyartoja tehet...hanem a f@sz programozo(k) aki a jatekot irta...)
Sanyix
Nekemis csak geforce2-vel voltak hibák, most radeonnal minden jó. 5.7 alapú omega driverrel.

Láma kérdés de advanced haze?? <#miaz>

Egyébként lehet leszedem az 5.7 -et... (5.6 rlz)
Seaweed
Nah kiprobaltam meg felho alatt, es attores kozben..es "semmi"...szal...<#rolleyes>
Seaweed
Nah osszedobtam egy felszallas videot...szerintem ez rendben van...(billel van nem rohogni <#ravasz1><#bee1>)
(X800XT,1GB RAM, A64 3200+ (1MB L2 cache), stb-stb...)

(klick)
Seaweed
Nah kerem szepen! Nekem enem szokott kabinbol villodzni a gurulout/kifuto, Mint mondtam megjeleneskor ilyen volt de azota "sok viz lefolyt a dunan"!!

A HIBA szvsz nalakot van! (En csak egyrol tuok amit lattam is: Hogy talajmenti kod atlatszova teszi a gepet...de az nem nagy gaz...nem is izgat)

Mert megneztem most ezt a naplemente teljes felhozet dolgot...es "semmi"...szerintem minden rendben van:

sure
Az ikarus_vs_su27videóban is egyszer-kétszer villódz a textúra - pl. ahol a repcsi meg a busz találkoznak (ez még Radeon9600proSE-vel készült).
De a kifutópályán szinte mindig, kabin nézetbõl.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Seaweed
Nekem nem villog a textura....az meg mikor megjelent a game ..szal jo regen volt..1000 driverrel es par patchel ezelott...

felhozetest mingyart megnezem...
Reaper
Hát most nem tudok (tekintve, hogy 6600GT-m van), de ha vki tud közülünk majd felrak. Üdv!