Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
kiám😊 betöltés gyorsabb és inkább online van szerepe.. valamint IL-2 sturmo esetén már szép mennyiséget beloadol a missionökben és nem mindegy, hogy egy ezer objektes pályán (ahol az 1000 objekt közül szállsz fel) mennyit tud kirajzolni és mennyibe repülsz bele mert nem tette ki?😄

Tudtommal Multiplayben Lock On is kihasználja azt a memóriamennyiséget...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sure
Asszem félreértetted...Az új karesszal LOW-ra téve a vizet LASSABB a LockOn, mint MEDIUM-on vagy HIGH-on (gondolom az r9600 ilyenolyan shadereit megizzasztotta rendesen, a 6600GT-nek meg nem kell ezzel erõlködnie)
A víz modot használtam az elõzõ videokártyámmal, az volt az, amelyik a "hullámos" felület helyett egy sima víztükröt adott, ugye?
(egyébként nekem gyorsabb ugyan nem volt vele a régi kártyával sem, de az eredeti "medium" beállításnál mindenképp több FPS-t adott)

(Ha mondjuk havas téli tájban vesz fel az ember tracket, akkor esetleg be lehet rakni, mint "jég mod"...😉

Isten nem bottal, hanem VMware.

Van egy víz mod, amivel medium-on gyorsabb lesz, mint low fokozaton. Érdemes kipróbálni mert jobban néz ki, mint az alacsony, és egy picit mintha tényleg gyorsabb is lenne (az alap mediumnál mindenképp gyorsabb).

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

sure
Na sajna a joyom megint kezdi a szarakszást; nyilván nem volt köze a karesz cseréhez a javulásnak, inkább csak a pihentetés volt átmeneti áldásos hatással rá; na mindegy. A 6600GT azért odacsap rendesen, nem mindegy, hogy 1024x768x16bit (R9600proSE-vel), low vis range meg low water, vagy 1280x960x32bit 4xAA/16xAF; a víz mediumon is baromi jól néz már ki, de high-ra téve sincs jelentõs lassulás (bár szemre sincs igazán különbség), sõt, low állapotban mintha kevesebb lenne az FPS. A látótáv meg az árnyékok az, ami igazán a procitól függ (szerintem), bár a Vis Range Low helyett Mediumon is még elfogadható sebességet ad így.

Amivel meg az ATI fanek riogatnak, hogy fos, elmosódott képe van az NVIDIA kártyáknak, ezt én nem tapasztaltam; de lehet, hogy csak a szemem ilyen igénytelen, avagy a monitorom gagyi (Samsung795M😎. Ja és persze megszûnt a villódzó textúra földközelben.

A 2 Giga RAM-ot kihasználja a Lock On (#4534, Bucser)? Én még 800 mega fölötti memóriahasználattal nem találkoztam a Lock On-ban (bár persze nem monitorozom egyfolytában a RAM kihasználtságot, csak néha véletlenszerûen)

A következõ cucc asszem egy X52 lesz, tud-é valaki BP-en olyan sztech boltot, ahol árulják, vagy csak megrendelni lehet?

f2d
Azt mondom, hogy igazából nincs neki.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Sanyix
Konkurencia? hol? 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

f2d
Ha optimalizálják, akkor még 2 évvel késõbb jelenik meg. Jó ez így ahogy van a konkurencia örülne ha neki ilyen lenne.

Seaweed
"A gépigénye meg borzalmas, nagy hiba volt ilyen optimalizálatlanul kiadni ezt a gémet, kicsit még szöszmötölhettek volna vele."

Meg 3-4 evet?! Igy is nagyon sokaig huzodott.. (persze ha nem vakitjak a nepek 3 havonta egy kiadasi datummal akkor fele ekkora elegedetlenseg lett volna belole...ezert meg grat a kiadonak/fejlesztonek ...hozzaertesukrol tettek tanubizonysagot)
Sanyix
Radeon 9600pro-n jáccom (ami dx 9-es), high-on, csak a víz van low-on, mert az nem érdekel igazán, meg nagyon lassít...
De ígyis mondom, hogy nem olyan nagy szám. Mondjuk felkelõ napnál, meg ilyesmi fényhatásoknál egész baba 😄 De pl ez a utánégetõ lángcsóva ábrázolás hát 😊
A gépigénye meg borzalmas, nagy hiba volt ilyen optimalizálatlanul kiadni ezt a gémet, kicsit még szöszmötölhettek volna vele.

Mondjuk most az nagyon tetszett, hogy az esõbõl magasabban már hó lett 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

f2d
Ja hát az MX400 az DX7-es kártya. A Lockon-ba pedig a DX9 featur-jeit bele építették. MX400-on nemis tud egy csomó grafikai megjelenítést, akárhogy állítgatod. Magyarán MX400-on nem is lehet megnézni fullba.

Bucser
Folyamatosan azt hangoztatod, hogy Mx400-al játszottál eddig és egy 2500-as AMD-vel. Nézd meg a GAme-t egy 3500+-os AMD64-en 2 giga ram és egy X800 vagy 6800 mellett és azután mond hogy a Lock On 1.02 nem szép highon😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sanyix
Nemmondtam hogy csúnya, csak nem olyan hûdenagyonszép. A hegységek nagyon jók, a repcsin meg jól néz ki a önárnyék, de néhány helyen elég gyengén néz ki, és közben nagyon komoly gépigénye van.

f2d
Igen azt írják, hogy sokat javítottak a grafikán: texturák cseréje, stb.
Szerintem a Lockon-nak szép a grafikája, csak kell hozzá gép is. Jelenleg a legszebb repszim. Ez a saját megitélésem.

Sanyix
Jó sokat javítottak a grafikán, mert nekem nem tûnt túl nagy számnak a LOMAC grafikája... Highon sem.

f2d
Flaming Cliffs

f2d
Black Shark

sure
De komolyan! Tudom, hogy baromira nem kéne a videokaresz cserének köze lennie a joy állapotához, de a jelek szerint mégis...biztos a régi kártya elleni tiltakozásképp sz*rakodott eddig. Én mindenesetre "pszihésen" sokat javultam e két pozitív eseménybõl kifolyólag...😉

f2d
Gratula.
Lehet, hogy pszihésen javult meg az a joy.

sure
Péntek óta boldog Nvidia6600GT tulaj vagyok!!! Atomjó a kártya, de sajna a Lock Onban így most világosan látszik a másik "gyenge" pont, a proci.

Ami még megoldódott, bár elvileg semmi köze a két dolognak egymáshoz, a joystick. Párszor vágtam is már beképet a "kopott" joy beállításokról; persze lehet, hogy az tett neki jót, hogy kb. másfél hónapja hozzá sem nyúltam a Lock On-hoz, de most hirtelen "megjavult", vagyis olyan tengelyholtjátékokat tudok használni megint, mint újkorában! Tudom, nem kéne lennie összefüggésnek, de mindenesetre megjavult a joyom most.

BTW, FYI, a Tecsóban 5990-ért láttam Rudder Twist-es ST290-et.

Erõsen ajánlom mindenkinek a Loman-t mert nekem rengeteg gondom volt vele de amióta Loman-t használom sokkal jobban megy a repülés 10-15 fps növekedés... Válassza ön is, hisz 10 szimulátor közül 9 en ezt használják....😄

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

NEXUS6
Én is PII 300-al nyomtam 256 RAM-mal. Nem volt gyors, viszont legalább lassú!
Bár a levegõben már produkált olyan 10-15 FPS-t szal már éppen hogy lehetett vele jáccani is!

Amúgy szerintem jobban megírt progi mint pl a Flanker2.5, gyorsabb is (ha elindul😉!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

sure
Hú, tényleg riszpekt!(Wicked!)

Én amikor megvettem 2004. november végén, egy cimborámnál laktam, neki PII-366, 384MB RAM, 32MB Elza Erazor TNT-je volt; na gondoltam, kipróbálom, megy-e; a menüig eljutottam (6 és fél perc töltés után), de a gém nem akart menni.(de talán jobb is...)

Nem minden esetben...
Fõleg ha egy dx9 es játékot dx7 es videókártyával nézel....

Az az idõ már rég volt hogy ha szar a gép szaggat a játék bejött a bug tényezõ is...

<#idiota> Ááááááááááááá 2500+ amd gef2mx??? sírok... Áááááááááááááááá <#idiota>
Sanyix
Ha lassú a gép, nem bugosak szoktak lenni a játékok, hanem szaggatnak.
Amúgy a többibõl megvan amit mondtál 😊 2500+os amd-m van 1 giga 400-as ddr-el má egy éve 😊

És szép?? <#idiota>
Bucser
ez már autoprgressiv mert fejlõdik is😄<#hehe>

NEXUS6
Mindíg is voltak autoaggresszív hajlamaim😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

<#worship>respect<#worship>
NEXUS6
Én PIII 600MHz-al 256MB RAMmal nyomom 1024-ben!!!😉)))

NEXUS6
Gef2MX rulezzzz!!!!!😉)))

Én is tóttam vele egy pár hónapot, ráadásul PCI-os vót szegény nem is AGP-s😉)))
Állítgattam is jó sok mindent, ez az elhalványodás nálam is akkor jelentkezett ha túl levettem a látótávot. (Bár akkor az egész göbzaj ment át szellembe)

Hát aztán vót nagy csodálkozás meg álleesés, hogy mennyivel kúlabb egy DX9-es kártyán! (Manapság már kapsz ilyet kb 8 ezresért.)

Ettõl függetlenül a Lock Ont nem MX400 ra írták ezt be kell látnod és ne várd hogy normálisan menjen.... Amíg nem lesz 2.4+ os Intel or AMD procid meg legalább ti4200 -ed és 512+ ramod ne nagyon szeressél szép graffal bugmentesen Lock On ozni! Ez van ezt kell szeretni...
Sanyix
Hát pedig lockonoztam már egy keveset ezzel a kártyával, nemis szaggat, ha úgy van beállítva a grafika... 😊

Sajnálom, barátom, MX400al nem fogsz tudni normálisan Lock On-ozni. Az is csoda hogy elindul rajta egyáltalán. És ezzel nem sértegetni vagy gúnyolni akarunk téged, csak tényt közlünk. Ez egy baromi gépigényes program, ami nincs rendesen optimalizálva. Talán az új patchben (1.1) már jobban, de az, hála az abnormáls terjesztési módszerének, tizedannyi emberhez sem fog eljutni mint az Ubisoftos Lock On 1.0

42nd Intruder
Akkor driver lehet..... Vagy nem is vga hiba, hanem más kever be....

Sanyix
De az A10-es szárnyán lévõ AGM 65 ott van az orrom elõtt... Amúgy mediumon van minden.

Sanyix
Mérne csodálkozzak?? Attól még nem kéne átláccónak lennie mer mx400-am van. Mert a többi játékban sem átlátszóak a dolgok...

Seaweed
Meg mindig MX400-ad van?! (ne csodalkozz!)
42nd Intruder
Mert Lock On az ojjectumok teljesen láthatóváv válása elõtt átlátszóként hozza be õket. Úgy mint nálad a fegyvereket, csak ez LOW-ban fõleg a házakra igaz. Probáld meg (ha LOW-on van a látótáv), hogy felteszed Mediumra.

Sanyix
Látótávnak miköze ehez? Amúgy semmit nem szerkesztettem.

Sanyix
Videokártya beállításoknál nemnagyon lehet állítani sokmindent, de nemis kell, úgyhogy csak a felbontásokhoz a képfrissítéseket állítottam. De szerintem ez megint csak egy lockon bug, mert semmilyen más játékban nem fordult elõ ilyen átlátszó dolog.

42nd Intruder
Grafikai beállításnál a látótávod milyen? Vagy szerkesztetted a graphics.cfg-t?

f2d
Valamit lehet, hogy a videokártyád szofverében elállítottál (vwgyél le mindent alapra). Az nVidia-s ismerõsöm azt mondta, hogy Õ feltelepítette a game-t, semmit nem állítgatott és azóta hiba nélkül tolja.

Seaweed
Ha CS-znek meg aztmondanam hogy CSiiiter ..Wallhack geczi <#idiota><#buck><#beka2><#vigyor3>
Sanyix
Szóval az agm-65 meg így néz ki. Halványan átlátszik.

f2d
Keresd meg a játék könyvtárában a manual.pdf file-t, ott levan írva minden a net-re kapcsolódásról, net-en való játékról. A manual-t azért ajánlom, mert eddig midenki adta a jó tanácsokat,de ezt senki nem mondta. Ennél többet nem tudok segíteni, mert én nem játszok neten.

Speedbreaker
Nem tudom emlékeztek még rá, de volt egy problémám.
(hogy nem tok szerverre kapcsolodni, meg stb...)
Nos, nagyon sokszor prószáltam már, de semmi. ugyan az. ujra és ujra.
MÁR A TÖKÖM KIVAN!!!!
megvan eredetiben a gém, azt nem tudok vele játszani NET-en. hát milyen dolog ez?
Pls HELP ME!!!<#help><#help><#help>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

f2d
Gõzöm nincs, a Loman-nal próbálkoztál? Annak elégkorrektnek tûnik a video kalibrációs része. Egy ismerõsöm nVidia-val tolja, neki semmi baja. Majd megkérdezem hogyállította be.

Sanyix
Textúrák nem hiányoznak, csak átlátsszóak.

f2d
A lomacfiles.com-on ezt írják:
ATI has released its latest CAT 5.7 drivers that have some Lock On specific optimizations. On a mission with clouds set to 9, Lock On 1.1 managed 28 FPS, with clouds set to zero 40 FPS – which is a 10-15% improvement over 5.6. With this package you should also download an app that removes previous CAT installations.
És ez igaz is! Tapasztalatból írom.

f2d
nVidia kártyával nekem is hiányoztak a texturák, nem is tudtam vissza csalni a grafikai állítgatásokkal sem (Ti4200). Átváltottam ATI-ra és minden rendbe jött, azaz 05.8-as Ati driverrel abszolult nem mûködött. Olvastam, hogy a 05.7 optimalizálva van a Lockon-.ra