Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

42nd Intruder
1.2-tõl meg K-50 lesz mi? Rég volt már egy jó heloszim, erre kiváncsi leszek...

f2d
Azt tudom, hogy megéri 20$ nem a világ, csak aza gond, hogy elkell érte menni külföldre.(Az internetes vásárlásban nem bízok)

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

A junoszty csak az EO része , nem mûködik MFD-ként . 1.1-ig nekem is a 25 volt a kedvencem . <#eljen> Szerezz be egy 1.1-et , szvsz megéri az árát .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

f2d
Nekem nincs 1.11-em, de még 1.1-em sincs, csak 1.02. "Kicsit savanyú a szõlõ."
A képeket látva a 25T-rõl, ott már feltünik egy CRT monitor "Orosz MFD", és így már nem annyira 70-80-as évek technikája.
(Flogger fanatic!)

Lockheed
A domborzatot azt amennyire lehet mindig kihasználom, csak a tenger fölött nemnagyon van mit... <#nevetes1>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Fegyverzeti téren a T sokkal jobb , még a sima 25-nél is tehénkésebben repül az igaz , de meg lehet szokni .

f2d
Esetleg agyag varacskosdisznónak.<#eplus2>

Lockheed
Ááá! Én majd akkor, ha meglesz az 1.1, de A10 -el repülök sokat! Csak az a baj, hogy a LockOn -hoz láma vagyok még, mert most lett olyan gépem, hogy megy rendesen. Eddig csak IL2FB+AEP+PF. De majd most! <#hamm>

Seaweed
Agyag galambnak pont jo <#idiota>
f2d
Micsodaaa???? 9% és 1% felháborító, az ok, hogy a vadászok nem érdekelnek. 25 a legjobb, igazi analog tech, de az a-10 se rossz.

Lockheed
Megnéztem a trackeket, csak kíváncsi voltam, hogy nálam tapasztaltabbak ezt, hogy csinálják! Okosabbtól kell tanulni! <#hamm><#hamm><#hamm>

90% 25T(<#worship>) , 9% 25 , 1% A-10A , a vadászok nem vonzanak .

Seaweed
Hasznald a domborzatot is! Komolyan merlegelni kell a taktikai helyzetet! Lehet hogy pl egy visszavonulas, majd abbol egy elonyosebb (geopolitikailag, nembeszelve a szovetseges legvedelemrol) helyzetbol valo tamadas jobb, mint "nekimenni a falnak fejjel"!!!
Lockheed
Naon szépen köszönöm Seaweed, ismét csak. Majd gyakorlom! <#hamm>

Seaweed
Seaweed
(Persze ha megnezted volna mar a trackeket a tobbszor idezett, es iment is felhivott oldalon akkor nem kerdezoskodnel, hanem okulnal <#ravasz1>)

<#vigyor3>
Lockheed
Gondolom akkor SU-25T... <#hamm> Úton van az 1.1 Belgiumból! <#hamm> Eddig csak azért nemnagyon repültem SU-25 -tel, mert ami az 1.02 ben az nekem kicsit bonyolult, ugyanis oroszul nemtudok.

Seaweed
Kifordulsz 90°, bedontesz 40-45° es eros emelkedes (sebessegvesztes nelkul), vagy sulyedesben elkerulo manovert csinalsz. De ez se 100%!! kozben persze szorod az aldast.

Gyakorold hogy milyen szogekben veszit el az ellenfel! (besugarzasjelzo a legjobb barat)
A légihazcot passzolom , vadászokkal összesen ha fél órát repültem , sry .

Lockheed
Szembõl BVR AIM-120

Lockheed
Ehhehe<#hamm><#taps>

Seaweed
Eloszor is pontosan tudd hogy honnan lonek rad, merrol jon az "aldas"! Ha nem tudod nem tudsz mi ellen vedekezni! Ha ezt tudod akkor johetnek a neten felelheto elkerulo modszerek es manoverek. Addig viszont nincs mirol beszelni.
Node akkor mi az öröm az egészben ? <#ravasz1> Én imádom amikor az amik július 4-ét tartanak és mégis sértetlenül átsuhanok a légvédelem ernyõjén . <#vigyor1>

Lockheed
A-A!

A-A vagy G-A ? Mert nem mindegy ! Az utóbbi esetében a szimpla alacsonyrepülés is megteszi például ...

f2d
Hát ez valójában tényleg nem túl jó arány. Párszor leírták már a topikba, de én is megteszem, olvasd el a #4906 hsz-t, itt megtalálsz mindent ami egy kezdõnek kell.
Egyébként meg ne repülj olyan környékre ahol 6-an lõnek rád.<#zavart1>

Lockheed
Jó estét! <#wave> Nemtudna nekem segíteni Valaki, hogy hogyan kell a rekétákat kikerüni? Mert nemnagyon sikerül... 6 -ból három eltalál... Ez nem olyan jó arány! <#hamm> Vannak itt nálam ezerszer tapasztaltabbak, akiktõl vanmit tanulni...

Sanyix
ÓÓÓ még nézni sem tudom ehhez is 1.11 kell.
Ménem streameli egy nézõ? Azt nézhetné bárki 😄
Nameg énis béna lennék, amennyit én lockonozom 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seaweed
Meg 1 ki a nagyobb mayer <#idiota>

hat en tuti nem indulnak..en tok benga vagyok mar..
Seaweed
Ok akkor en valaszolok:

-Nem erdekel
-Nem erdekel
-Nem erdekel
-Van ket monitorom, de nem erdekel
-Nem tudom
-Nem Tudom

<#idiota><#idiota><#idiota><#banplz>
Sanyix
Hátigen. Duál opteron gép kéne hozzá 4db geforce7800gtx-el hogy menjen közepes grafikán 2 monitoron 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

42nd Intruder
Nem gond, de ha senki nem probálta még akkor szvsz feleslegesen várod a kérdésre a választ....
De Gronyitól már tudom, hogy nem tudja kezelni egyébként....

sure
Természetesen nem mûködik, nincs is két monitorom, csak kíváncsi voltam, hogy simán lesz*rja-e mindenki a "nem" válasz adását (de ha beírom, hogy igen, akkor persze rácuppan a nép). Bocsi...

Isten nem bottal, hanem VMware.

42nd Intruder
Módjáról és trükkjeirõl ide kommentálhatnál! 😊

sure
Na, kipróbálva, és tud. Pöpec!

42nd Intruder
Igen valószinû, mert nem mind1 melyikre mész. Tanker üzemmódban a '0'-s gombbal tudod változtatni azon, hogy melyikre akarsz menni (HUD alján jelzi a szám).

Lockheed
Yuhúúúúúúú! Sikerült. Az lehetséges, hogy rossz csonkra szerettem volna rácuppanni??? Mert a balszélsõn átmentem, viszont a középsõn sikerült újratölten!!! <#wink><#wink><#wink>

Lockheed
-1

Lockheed
Ezt 1 délelõtt néztem meg, mert eszembe jutott az oldal, de nekem keresztülmegy a kosáron, pedig kb. 5 méterrel vagyok alacsonyabban a tankernél, és nagyon lassan közelítem meg. Nemtom mi lehet a gond.

Lockheed
Sziasztok! Hogy lehet a légi utántöltést végrehajtani??? Mert amikor érkezem a kosár mögé azonos magasságban vele max 1-2 KIAS -al többel, amit azonnal csökkentek, ha elérek, egyszerûen nemtörténk semmi. Átmegy rajta a csõ... <#falbav> Ja, 1.02.

sure
Tud olyat a Lock On (esetleg 1.11), hogy ha 2 monitor van rákötve, az egyikre mondjuk a pilótafülke nézetet, a másikra meg tetszõleges (pl. külsõ nézetet) küld ki?

Mintha a tréning menüben is lenne szó róla valamelyik vadász típusnál .

Electronic CounterMeasure -> elektronikus ellentevékenység -> elektronikai harc -> Google-n a többi

Azt szeretném meg kérdezni hogy mi az ECM vagy merre lehetne körbe nézni hogy mi ez vagy hogy mire jó?
Köszi

Seaweed
Nemtudom ezt a reszet en nem hasznalom se a Loman-nak se a Modmanagernek.
probald ki (csinalm ez is mentest a graf beallitasaidrol..szal vissza tudod allitani)
f2d
Ez a ModManager tartalmaz valamiféle újdonságot a vga beállításokhoz?
Ha valaki tud egy-két tanáccsal szolgálni Radeon 9800-as vga optimális beállításához, az légyszi írja meg. Azért nézzen is ki valahogy a game. Most spec "default" beállításokkal használom. (A számítómasina többi adata 1 GB RAM és 10,5x200-as Barton, ha ez is számít a video beállításokhoz.) Kicsit rá untam már arra, hogy fölközeli repülések esetén azért nem sikerülnek a bevetések, mert drasztikusan leesik az fps, fõleg akkor gáz, ha több repülõ és földi jármû van a küldibe. (Leginkább Frogfoot-tal és A-10-zel szoktam repkedni.)

Seaweed
Amit en eddig beakartam rakni /es beraktam/, azt gond nelkul megcsinalta, (cdds-be rakott modokat amugysem hasznalok....mert nem szertem a sufnituningot Lock On-ban) bar csak skin volt mind.
A Loman5 -el csak egy baj van, nem kompatibilis visszafelé.... A régi skineket nem hajlandó feltenni sajnos, ezért én maradok a 2.1+unofficial patch -nél...