Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Kiprobaltam az nvidiast es a bhs-est is!
Nvidiasban tobb allithatosag van, a bhs-es egyszerubb de ugyanolyan jol hasznalhato!
Seaweed
Jah igen es biztos paran tudjak, de hatha van aki meg nem:
Van "Loman5"..azaz mar nem igy hivjak, hanem modmanager
Seaweed
Talaltam egy masikat is ...
(bar nem probaltam ki mert f2d altal adott programmal elertem amit akartam de ez egyzserubbnek tunik mint az nvidia-s...)
Seaweed

ez a 2D es 3D preview mire jo?!
Seaweed
Hmm felraktam a photoshop plugint (CS1) es nem tudok .dds-be menteni...
5let?!
Nem! <#hehe>
Nek x800xt -m van és mégis megyen.. <#idiota>
Seaweed
(Ez csak Nvidia kartyaval mukodik ugye?!)
Seaweed
Thx f2d es Caterpillar <#worship>
Vagy a másik megoldás ha Googleba beírod hogy DDS Plugin for Photoshop...

Nekem ez van meg:
http://developer.nvidia.com/object/dds_utilities.html

Valszeg tökéletes az f2d kolléga által linkelt is! <#wave>
f2d
Ja, és DXTBmp amit én használgatok.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

f2d
Itt találsz mindenjót a festegetéshez.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Seaweed
Hatalmas otletem tamadt ily hajnali oran! <#idiota>

Mivel rendbetettek a fenyeket (fenyforras-megvilagitas), igy tudjatok mi lenne nagyon jo a Lockon-ba?!!!

Ejjel kivilagitott zona!!!

<#finom><#finom>
Seaweed
kerdes:

igaz kerestem, de nem talaltam, de nem is vagyok benne mostansag, igy megkerdezem: szal dds-bol kibanyaszni szeretnem a bmp-ket, ehhez tud valaki valami progit?!
Seaweed
Ovatosan banjatok vele! (Megkavarja nomera.tga-t ami nemlatszodo oldalszamhoz vezet!)
Szerintem tökmind1, hogy hova állsz, mert a küldit elfogadja, ha a kifutóról lépsz ki akkor is. Bár lehet, hogy tévedek de nem hiszem.
Hali!
Azt szeretném megkérdezni h hogy lehet megtalálni küldetések végén azt a parokló helyet ahova be kell állni?
Köszi!

Reaper
Akit érdekel vagy késztetést érez, hogy bemutassa mûrepülõ tudását annak itt egy link:

Virtual Festival of Aerobatic Teams hír:
http://www.virtual-jabog32.de/index.php?section=server&lang=en

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Seaweed
Mig Mag (jo szkinek)

Seaweed
Biztos az ami elmult...
En nem bankodom! Nekem orommel elfer majd a gyujtemenybe egy 1.2 BS kieg is a polcon!
repvez
Én a cd-s változatban jobban bizom.Meg még normális netem sincs.Egyébként az 1.2-bol hány kiadás lesz?Ugy értem hogy lesz-e olyan amibe csak az 1.2 lesz meg olyan amibe az 1.1-el együtt, vagy csak az utobbi?Mert akkor lehet kidobni a mostani kieg. cd-t.
Olvastam a forumokon, hogy 1.2 után a támado gépekre(A-10 és még ki tudja mi) fektetik a hangsulyt majd a csapásmérökre(Mig-29SMT meg a tobbi)
Lesz itt még jelentos változás csak gyözzük kivárni.
Seaweed
Nem tudom, nem probaltam.
(De egy normalis jatek arabol(10K) 2x megveheted neten (18.99$/db)...szal szerintem nem lehet manapsag ez akadaly!)
Ááááá! Köszike! <#worship>
repvez
Köszi a képeket!
Esetleg Tudna valaki olyan infot mondani hogy az uj 1.11-es patch-el mostmár használhatnám-e 2 gépen helyi háloba a játékot.Mivel csak egyszer kell egy héten regelni a cdvel.Vagy gondot okoz még a kozos cd-key LAN-on?
"Odakocogsz mögé" nyomsz egy "R" betût és egy !egyest!... HUD -on megjelenik középen egy szám 1-2-3 az jelenti hogy melyik kosárra kell csatlakoznod. A nullával tudod váltogatni! Elvileg mikor kinyitod a "csonkot" a tanker is kiereszti a kosarakat...
Értem, csak azt nemtudom hogyan. Pl.: Ha csinálok 1 küdit magamnak, akkor az IL-78 -at beállítom refuelre megcsinálom neki az útvonalat, aztán odakocogok mögé a SU-33 -al, de nemtörténik semmi. Nemlehet vele rádiózni sem, mint pl Falconban. Úgyhogy nemvágom. <#rinya>
Seaweed
1.02-ben siman...1.1-ben is..de nehezebb lett.
Hmm... Ezek szerint lehet. Akkor valamit nemlátok. Na meek még próbálkozom.
Seaweed
Hmm gondoltam nyomatok egy kis legitankolast...most en vagyok egyre benabb vagy tennyleg nehezebb lett az 1.1-tol a legitankolas (Su-33)????
Nincs mar az hogy racsatlakozok oszt olbetett kezzel varom azt hogy feltoltsek, majd elhuzok...vegig tartanom kellet (nem is tudtam rendesen sokaig!) a sebesseget-magassagot!
Azaz mint a valosagban, "tolni kell a kosarat"!! A legnagyobb problemam hogy a kosar sehogyse viselkedik! Ha ugyanugy latnam a tomlon a hajlast meg a mozgast sokkal konnyebb lenne! Igy csak a tankerhez viszonyitva elegg macerasan erzem a sebesseget! Vagy lesem a sebessegmerot...de az nem szvsz kesik par tizedmasodpercet....

Szal szvsz rendesen bekemenyitettek az 1.1ben a tankolast!
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy az 1.02 -ben lehet -e valahogy légi utántöltést végezni? Mert hiába állítom be az IL-78M -et légi utántöltésre, nemmegy. Az AWACS -tól is hiába kérdezem azt mondja, hogy tanker not available. Lehet 1általán? <#falbav>
NEXUS6
A világegyetem legjobb szimulátora lehetne a LOMAC, ha rendesen lehetne moddolni, meg kiegészítõket belerakni, mint monnyuk a FS-be.

Új gépekkel repülni stb.

Akkor talán még siker is lenne!
De hát nagy a zisten állatkertye!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

coop jaja. nekem is attól függ hogy haladok a munkákkal, de kaja után jó lenne repülni párat.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
Jah lehet..nem tudom 😉

hmm mit coopot?! lehet rola szo hogy beszallok..attol fugg holnap hogy allok, pl lesz e kedvem hozza )
Nekem úgy tûnik, hogy az alap téli textúrák is mintha kicsit haloványabbak lennének mint a nyáriak. De lehet hogy csak képzeltem 😊

Seaweed: holnap nem repülünk FB-vel? Délután kettõ körül...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
1.1 tol vannak uj "terkep" txturak az evszakokhoz.
Sanyix
Amúgy nekem 1.02-be sem volt évszak, beállítottam, hogy winter meg -20 fok, de ugyanúgy nyári volt minden.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seaweed
ejj de jo lenne ha a Mig-23 repulheto lenne..semmi csicsa elektornika meg MFD-k meg tokom HUD-ok...kezzel allitgatni a szarny nyilazast..ha elbaszod oda a felhajtoero es zuhanas..stb-stb..ejj de jo lenne 😉)
Seaweed
Valaki hianyolta az evszakokat...hat ime 😉)
Divatbemutato egy temara, 4 evszak stilusban <#bee1>

Osz:

Tel:

Nyar:

Tavasz:

sure
Hát nekem is az b*ssza a csõröm, hogy a Sempron26k+ és Radeon9600proSE kombóval meg nem faxnizott ezen (alaplap, RAM, BIOS beállítások (AGP sebesség, FastWrites, PCI Latency stb. ugyanez volt)

Isten nem bottal, hanem VMware.

repvez
Akkor tényleg valami nálad lehet gond, mert csak a A64 3000+ os prociba különbozik a géped a bátyámétol.Söt az én szerény vid kareszom is simán viszi ugy medium koruli graffal.
sure
Akkor nekem Heat Blur Lockos vagy a kártyám, vagy a LockOn 1.02-m...😞
(tudom, uncsi már az ezen keseregés, meg "belsõ nézetbõl úgyse látszik"; én inkább csak a látvány kedvéért repkedek, és használom (track edit funkció...) a külsõ nézeteket a Replayeknél, meg bosszant, hogy egy AthlonXP3200+/6600GT/1GB RAM kombót egy ilyen pitiáner kis effekt megakaszt, pedig a "Motion Blur/Heat Blur" effekt minden más directx9-es játéknál szépen mûködik).

repvez
Ez szimpla 1.02.Csak olyan gyors a lökéshullám hogy nem nagyon venni észre real time.Sajna anyira jol nem állok hogy 2db 1.1-et szerezzek be egy családon belül ha LAN-ba akarom nyomni.Bár most ezzel az uj patchel talán megoldodhat a probléma ha csak 1 héten 1-szer kell berakni a lemezt, mert akkor egyik nap az én gépembe teszem másnap a bátyáméba és akkor a héten vigan mehetnénk mind a ketten.Vagy ez igy se megy?
Egyébként heat blurral lehet Nvidián is menni.Nálam is be van kapcsolva ATI9600-oson.A bátyámnál 6600GT-n is élsimitással söt ugy még gyorsabb is.
Ha már képeknél vagyuk az 1.1-be van 4 évszak, de eddik csak 2 képet láttam amin nem nyári tájon repkednek.Téli és öszi screeneket nem nagyon láttam.Ez mitõl van?
sure
Persze, ha nagyobbak az ojjektumok, könnyebb eltalálni õket...😉

Ez már 1.1? (vagy 1.11?)

A minap láttam egy 1.1 videót, és télleg fasza, hogy a talajközeli suhanáskor van porfelverõdés. (engem a "mennyire realisztikus a radarmodell"-cucc nem érdekel). Ez a lökéshullám is állat, meg ha tényleg lehet NVidián is bekapcsolt Heat Blurrel menni, akkor meggyõzött. Ellenfelek ellen úgyse repülök, csak "dummyk" ellen, dekorációnak.

repvez
Igen ilyen szép lökéshullámot csinált:

Egyébként akkor már a magasság mérésnél bukott a mutatvány az arányoknál.Nekem van pár képem és élöben is volt szerencsém összehasonlitani a 29-est más tárgyakkal méret ügyileg.De ez csak egy kis érdekesség.Változtatni ugyse lehet rajt és repülés közbe meg ugy is mindegy , hogy egy méterrel magassabb vagy alacsonyabb a ház amelyikre éppen bombát dobok.😊)
Sanyix
Hát nemtudok gondolatot olvasni, sajnos 😉

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

sure
Sajnos nem jött át az irónia a hangomból...

Most, hogy végre erõs középkategóriás ("csúcs" Socket-A) masinám lett, tényleg nagyon szépen néz már ki a Lock-On (minden beállítás, a visibility range kivételével, ami medium környéki, minden High-on van.) Ezen dühöngtem már (meg mások is) pl. a vmh fórumon, hogy az igazi genyóság az, hogy a Minimum és Recommended rendszerkövetelménynél legalább kétszer olyan jó gépen is igen erõteljesen butítani kell. De nyilván, ha azt írják rá Recommendednek, hogy "3GHz P4 or AMD equivalent, 1GB RAM, R9800XT or better", sok esetleg hezitáló vásárló rögvest szívgörcsöt kap...

Reaper
Bocsi,de én Flanker 2.0-ra gondoltam nem a sima Flankerre, mert ennyi erõvel mondhatnád az F-19 Retaliatort is:-) Az is elég jól futott 386-oson:-D

Sanyix
Nemtom akkor mi volt az átlagos, de egy 100mhz 486dx4-en jáccottam vele, 16 mega rammal, 1 megás s3trio64 videokártyával, és nem volt gond vele. Bár nemigazán emléxem milyen grafikán volt (egyáltalán lehetett állítani?), de valahogy úgy nézett ki mint az alábbi képeken.

Reaper
Természetesen úgy értem high beállításokkal...

Reaper
Próbáltál Flankerezni anno átlagos gépen?

Sanyix
Ja csak kár, hogy ilyen beállításon egy átlagos gépen nem lehet játsszani 😊