Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nvidiasban tobb allithatosag van, a bhs-es egyszerubb de ugyanolyan jol hasznalhato!
Van "Loman5"..azaz mar nem igy hivjak, hanem modmanager
(bar nem probaltam ki mert f2d altal adott programmal elertem amit akartam de ez egyzserubbnek tunik mint az nvidia-s...)
Nek x800xt -m van és mégis megyen.. <#idiota>#idiota>
Nekem ez van meg:
http://developer.nvidia.com/object/dds_utilities.html
Valszeg tökéletes az f2d kolléga által linkelt is! <#wave>#wave>
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Mivel rendbetettek a fenyeket (fenyforras-megvilagitas), igy tudjatok mi lenne nagyon jo a Lockon-ba?!!!
Ejjel kivilagitott zona!!!
<#finom>#finom><#finom>#finom>
igaz kerestem, de nem talaltam, de nem is vagyok benne mostansag, igy megkerdezem: szal dds-bol kibanyaszni szeretnem a bmp-ket, ehhez tud valaki valami progit?!
Azt szeretném megkérdezni h hogy lehet megtalálni küldetések végén azt a parokló helyet ahova be kell állni?
Köszi!
Virtual Festival of Aerobatic Teams hír:
http://www.virtual-jabog32.de/index.php?section=server&lang=en
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
En nem bankodom! Nekem orommel elfer majd a gyujtemenybe egy 1.2 BS kieg is a polcon!
Olvastam a forumokon, hogy 1.2 után a támado gépekre(A-10 és még ki tudja mi) fektetik a hangsulyt majd a csapásmérökre(Mig-29SMT meg a tobbi)
Lesz itt még jelentos változás csak gyözzük kivárni.
(De egy normalis jatek arabol(10K) 2x megveheted neten (18.99$/db)...szal szerintem nem lehet manapsag ez akadaly!)
Esetleg Tudna valaki olyan infot mondani hogy az uj 1.11-es patch-el mostmár használhatnám-e 2 gépen helyi háloba a játékot.Mivel csak egyszer kell egy héten regelni a cdvel.Vagy gondot okoz még a kozos cd-key LAN-on?
Nincs mar az hogy racsatlakozok oszt olbetett kezzel varom azt hogy feltoltsek, majd elhuzok...vegig tartanom kellet (nem is tudtam rendesen sokaig!) a sebesseget-magassagot!
Azaz mint a valosagban, "tolni kell a kosarat"!! A legnagyobb problemam hogy a kosar sehogyse viselkedik! Ha ugyanugy latnam a tomlon a hajlast meg a mozgast sokkal konnyebb lenne! Igy csak a tankerhez viszonyitva elegg macerasan erzem a sebesseget! Vagy lesem a sebessegmerot...de az nem szvsz kesik par tizedmasodpercet....
Szal szvsz rendesen bekemenyitettek az 1.1ben a tankolast!
Új gépekkel repülni stb.
Akkor talán még siker is lenne!
De hát nagy a zisten állatkertye!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
hmm mit coopot?! lehet rola szo hogy beszallok..attol fugg holnap hogy allok, pl lesz e kedvem hozza )
Seaweed: holnap nem repülünk FB-vel? Délután kettõ körül...
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Divatbemutato egy temara, 4 evszak stilusban <#bee1>#bee1>
Osz:
Tel:
Nyar:
Tavasz:

Isten nem bottal, hanem VMware.
(tudom, uncsi már az ezen keseregés, meg "belsõ nézetbõl úgyse látszik"; én inkább csak a látvány kedvéért repkedek, és használom (track edit funkció...) a külsõ nézeteket a Replayeknél, meg bosszant, hogy egy AthlonXP3200+/6600GT/1GB RAM kombót egy ilyen pitiáner kis effekt megakaszt, pedig a "Motion Blur/Heat Blur" effekt minden más directx9-es játéknál szépen mûködik).
Egyébként heat blurral lehet Nvidián is menni.Nálam is be van kapcsolva ATI9600-oson.A bátyámnál 6600GT-n is élsimitással söt ugy még gyorsabb is.
Ha már képeknél vagyuk az 1.1-be van 4 évszak, de eddik csak 2 képet láttam amin nem nyári tájon repkednek.Téli és öszi screeneket nem nagyon láttam.Ez mitõl van?
Ez már 1.1? (vagy 1.11?)
A minap láttam egy 1.1 videót, és télleg fasza, hogy a talajközeli suhanáskor van porfelverõdés. (engem a "mennyire realisztikus a radarmodell"-cucc nem érdekel). Ez a lökéshullám is állat, meg ha tényleg lehet NVidián is bekapcsolt Heat Blurrel menni, akkor meggyõzött. Ellenfelek ellen úgyse repülök, csak "dummyk" ellen, dekorációnak.
Egyébként akkor már a magasság mérésnél bukott a mutatvány az arányoknál.Nekem van pár képem és élöben is volt szerencsém összehasonlitani a 29-est más tárgyakkal méret ügyileg.De ez csak egy kis érdekesség.Változtatni ugyse lehet rajt és repülés közbe meg ugy is mindegy , hogy egy méterrel magassabb vagy alacsonyabb a ház amelyikre éppen bombát dobok.😊)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Most, hogy végre erõs középkategóriás ("csúcs" Socket-A) masinám lett, tényleg nagyon szépen néz már ki a Lock-On (minden beállítás, a visibility range kivételével, ami medium környéki, minden High-on van.) Ezen dühöngtem már (meg mások is) pl. a vmh fórumon, hogy az igazi genyóság az, hogy a Minimum és Recommended rendszerkövetelménynél legalább kétszer olyan jó gépen is igen erõteljesen butítani kell. De nyilván, ha azt írják rá Recommendednek, hogy "3GHz P4 or AMD equivalent, 1GB RAM, R9800XT or better", sok esetleg hezitáló vásárló rögvest szívgörcsöt kap...