Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hány féle repülõvel lehet repülni?

Lockheed
Áhhháááá! Köszönöm...

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

f2d
Ha Te vagy az 1-es, akkor Te vagy a pk, és nem a group-ban kell a számot növelni, hanem közvetlen a mellette lévõ kapcsolóval a (nevére nem emléxem).
Group csapatot jelent, azaz 2 group 2 db csapat kölön-külön pk-val.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Leteszel egy gépet, majd a pilot számot növeled kettõre, amibõl az egyes a Player.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Lockheed
F2d: -Tényleg nincs meg...<#pardon1>

Más: -Nem tudja valaki, hogyan kell géppárt csinálni Mission editorban? Mert hiába állítom be a groupban, hogy hány gép legyen, a másik össze vissza repked, nemreagál a parancsokra, lerepüli az útvonalat és leszáll... Már próbáltam elõrébb, hátrább helyezni a kötelékben a számokkal, de semmi...

Lockheed
Pffffff...

f2d
Az szívás, mert azthiszem, hogy 97 elõtti a sorozat. Viszont elképzelhetõ, hogy a vége átnyúlik 97-be, mert több éven át ment.

Lockheed
Köszi Neuro, go SimHQ! F2d, 97-2001 -ig asszem mind megvan, mindjárt átnyálazom! <#vigyor0>

repvez
Nekem már csak 3-4 db hiányzik hogy meglegyen az összes.De sztem a legelsö lapszám ugyse lesz már meg.
f2d
Ha birtokolsz régi Top Gun címû havilapokat (mondjuk mindet), abba található egy nagyon részletes sorozat Légiharc suli címmel. Itt tényleg mindent a legapróbb részletekig elolvashatsz magyar nyelven. Ha netán nem lenne meg, akkor irány a könyvtár vagy az antikvárium.<#nezze>
(Én f@sz meg elajándékoztam az ÖSSZES ilyen jellegû gyûjteményemet, hogy ne keljen pakolgatni, kerülgetni. Akkor azthittem, hogy az internet mindenre megoldás.)<#falbav>

simhq-n van rengeteg cikk légiharcról, igaz angolul de nem olyan bonyolult, hogy szótár kellene hozzá

Lockheed
Áááá! Nemnagyon megy nekem ez a AA vs Én! <#vigyor0> Még mindig 8 -ból 3 -at bekapok...

Lockheed
Hááát igen. Való igaz, de jólenne mert így nem éppen egyszerû megtanulni új dolgokat. 1 részletes magyar leírás mindenképpen jó lenne, tapasztalatokkal, észrevételekkel kiegészítve. Meg a lockonnak nincs magyar site -ja. Pedig ez 1 olyan játék, amirõl vanmit fölrakni 1 oldalra... Ráadásul nagyon nagy segítség is lehetne ám.

Én a FAQ-t úgy képzelem, hogy 1 kérdés -> 1 válasz. De egy ilyen játékhoz sokkal részletesebb leírás kell(ene).

Lockheed
Jaja, az a pdf tényleg semmi... Ottvan pl. a Falcon 706 oldalas kézikönyve... Na az IGEN! <#vigyor0> Annak örülnék magyarul...
Neuro: Nem 1 oldalra gondoltam, hanem 1 magyar Site -ra, mint a BOP csak ez a LockOn -al foglalkozna. Tippek-trükkök, alapvetõ ismeretek a légiharctechnikákról, radarok - lokátorok, fegyverhasználat, stb... FAQ! <#vigyor0> Mert mint ilyen nincs, és csak 1-2 fórumról lehet némi információt összeszedni.

Az nem manual csak egy Quick Start Guide, ami alig-alig tartalmaz infót a teljes kézikönyvhöz képest.

Lockheed: egy oldalban szinte semmit sem lehet összefoglalni egy ilyen kategóriájú játékról.

repvez
Létezik a manualbol magyar nyelvü is.Nekem megvan csak GPRS neten nemtudom feltölteni.De sztem ebben a topicba vagy a http://www.vmh59.hu oldalon biztos van már egy link ahonnét le lehet szedni.Tudtommal a magyar kiado (automex) oldalárol lehet.
Lockheed
Tudom, csak az a baj, hogy nem vagyok perfect angol, és szerintem mások is vannak így ezzel. És ha lenne 1 oldal, ahol sokminden le van írva, meg össze van foglalva, abból sokan tanulhatnának, és itt is kevesebb értetlenkedés lenne szerintem...<#smile> Meg szerintem a LockOn van olyan jóóó játék, hogy legyen ilyenje! <#vigyor0> De félre ne értse valaki, én NEM követelõzöm vagy ilyesmi, pusztán fölvetettem...

NEXUS6
Emberek már jó ideje kijött az új Omega driver (sajna már csak Radeonra)!

Kipróbáltam az adaptive antialiasing fícsõrt.
Nagyon kúl. Minimális FPS veszteség mellett legótlanítja a képet!!!!

Letölthetõ innen.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
De csak úgy hívják User manual és PDF formátumban található a cd-n (talán még a másolton is)😉)))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Lockheed
Nnna! Az este megjött a 6800GT -m. Hááát IGEN! Ez igen!<#worship><#worship><#wow1>

Lockheed
Mondjuk, ha valaki elkezdené csinálni én szivesen segítenék neki bármiben, bár nemtudom miben tudnék. Mostanában úgyis sok szabadidõm van!

Lockheed
Én meg kezdõ a LockOn -ban... <#kacsint>

42nd Intruder
Nem rossz ötlet. Volt már róla sz és a téma iránt érdeklödõ kezdõknek is sok segítséget jelentene. Csak ki csinálja meg? Én lusta vagyok 😛

Lockheed
Tudom... Szoktam azt is olasgatni. <#wink>

f2d
Nem tudom. Kérdezd inkább Intrudert. http://www.vmh59.hu
(Ez a fórum is errõlszól.)

Lockheed
Ehhehe...<#smile> Nemtudod nemkészül -e véletlenül ehhez a gémhez FAQ? Mert szerintem igen nagy szükség lenne rá, mert ha valami, akkor EZ s játék igen sok kérdést vet föl! <#kacsint>

f2d
Dolgoztam, csak mellette megy az sg fórum és rá-rá pillantok. (Egyszer észreveszi a fõnököm, és akkor nekem annyi.)

Lockheed
Yíííháááá! Mûködik... THX! <#eljen><#worship>

Lockheed
Köszönöm szépen... Kipróbálom. Jó korán kelsz!<#smile>

f2d
Qrva egyszerû, a példánál maradva csinász egy LOMAC Directory\Training\Ironhand\A2A könyvtárat itt bemásolod a xxx.trk nevû file-t, majd csinálsz ugyanide egy xxx nevû könyvtárat, abba belerakod a *.wav/*.ogg kiterjesztésû file-okat.
(Mielõtt félre értés lenne belõle, az xxx=éppen aktuális nevû tréning, azaz a .trk elõtt álló rész)<#idiota>

Lockheed
Kááár! Igazán átdolgozhatták volna a többit is, ha már fizetni kell érte... Ma mind1, ne legyünk telhetetlenek ugyebár. <#hamm>

Seaweed
Ugytudom hogy csak a Su-25T.
Lockheed
Nah, akkor majd ha megjön Belgiumból a Flaming Cliffs... <#hamm> Tényleg abban minden gép megkapta az újy repmodellt, vagy csak a SU-25T?

Seaweed
Akkor biztos hogy verzioproblemadi vannak! 1.1-hez keszult tracket nem jatsza le jol az 1.02 pl es forditva is lehetnek problemak! De pl az is le van irva hogy az 1.11 nek is lehet problemaja az 1.1-es trackekel!
Lockheed
Ráadásul az a szép az egészben, hogy a 27 még az elején beleáll a földbe, aztán a kép átvált egy F-16 -ra! <#hamm>

Seaweed
Abban van az angolnyelvu magyarazat. (Amugy nem tudom..en egyiket se neztem meg meg...azaz ezek kozul anno 1-et a legi tankolast, abbol csinaltam anno ide egy animalt gif-t)

Valahol csak le van irva hogy mit csinalj az ogg fileokkal!
Lockheed
De .ogg -ról szó sincs, viszont anélkül is megtudom nézni. Akkor meg minek? Valahova rakni kell.

Lockheed
Mindig elolvasom, ha van ilyen: This tutorial will install in: Your Main LOMAC Directory\Training\Ironhand\A2A

Seaweed
Olvasd el a Readme-t es az egyeb dokumentumokat elobb....
Lockheed
Ehhhehehe. Igen-igen! Valószínúleg többen is így vannak ezzel... <#vigyor2>

Lockheed
Amit letöltök a FlankerTraining -rõl a rarban levõ .ogg fileokat hova kell tenni? Mert a múltkor is csak a missionfilet beraktam, de a többivel nemtudtam mit tegyek. A LOMAN -al sem tudtam berakni.

Seaweed
Igen am, de ahogy elore belekerul egy AGM-154 mikozben az egesz valahol a 80-as evek technikai szintjen jatszodna, es ezert modernebb orosz cuccok nincsenek benne, boven beleferne mondjuk egy Bison vagy egy Lancer! (repulhetorol mar nem is merek almodni!)

De en orulnek repulheto szinten egy Mirage 2000-nek vagy egy Gripen-nek vagy egy Typhoon-nak is! (bar ez utobbiak eleg valoszinutelenek, a modernsege, es az ebbol adodo avionikai "tudatlansag" miatt (titkos, alig ismert funkciok, mukodes stb pl)

De teny en a seggem vernem oromomben a foldhoz ha Mig-21/23-al is lehetne tekerni a Lock On-ban 😉))
Lockheed
Télleg... Sorry.

42nd Intruder
Hupppsz... egy 'a' kimaradt.... 😊

Hát nem tudom!

Tõlünk elég sokan neten vették meg az 1.1 -et (köztük én is) és semmi bajunk nem lett tõle! Nem lopták el a pénzünket, nem törték fel a bankszámlát stb....
Ez a baj az emberekkel... Bizalmatlanok az új felé! (Merthát a neten vásárlás még nem annyira elterjedt...)
Igen sokan örülnének a Mig-21/23 -nak de ezek a gépek már nem igazán (hogy egyik barátomat idézzem😊 férnek bele a "Modern" kategóriába...<#hehe>
(Lock On: Modern Air Combat ha valaki nem értené....<#idiota><#idiota>)
Seaweed
Milyen K-50? Intruderre se akartam raszolni..de mostmar Ka-50 legyen ahogy az is neve!
Lockheed
A K-50 -re én is kíváncsi leszek, bár én jobban örülnék mondjuk 1 MIG-21/23 -nek/nak... <#hamm>

f2d
Minek bele chopper? Inkább Mig-27K vagy más egyéb csapásmárõ, esetleg haladhatnának mégjobban a 60-70-80-as évek felé. KÖVETELEM!