Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
És most hogy jön ide az mx400? 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

sure
De tán még a 8000/40000 -re húzott Gef2mx400-on se biztos, hogy minden effekt látszik. De gyorsnak gyors lesz, az biztos.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Lockheed
Volt... UbiSoft.

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Sanyix
ÁÁ ezek hülyék szarforszra volt pénzük, de normális kiadóra nem?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seaweed
<#smile>
Lockheed
Jaja... Nekem is e jön! <#kacsint>Már alig Várom!

Reaper
Ahogy mondod😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Seaweed
vagy dobozosat innen
Reaper
lockon.ru

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Sanyix
Igen ez jól néz ki, de a su27 meg az a10 nem annyira, mintha elnagyolták volna. A Mig-29 megintcsak jól néz ki. Viszont te flaming cliffs-el jáccol úgyhogy az más <#idiota>

Amúgy mennyi a flaming cliffs és honnan, mennyiért lehet rendelni?

Lockheed
Jaja! Nekem is tetszik nappal is... Meg úgy általában, nagyon szeretem. Mióta GT -m van azóta látom a leszállófények csóváit is... <#vigyor0> Kíváncsi vagyok a Flaming Cliffs -re, mert úton van a SIMWARE -tõl.

Seaweed
szerintem ez jol nez ki 😉
Seaweed
<#banplz>
Sanyix
Én a screenshotokra gondoltam úgy általában. Amúgy nem láccik,hogy S3 Trio 64 S3cryo 4096 50gb-ra tuningolva? <#vigyor2> Azért a 4096 bites gpu meg az 50 giga hiperszuperdédéerrambuzizé memória nemgyenge <#idiota>

Seaweed
S3 Trio 64-en ne is csodalkozz <#idiota>
Sanyix
Tök fura ilyen naplemente meg napfelkeltében állatul néz ki a játék, viszont sima nappali fényviszonyokkal nem valami szép.

Lockheed
Nnna pár lépet berakok, mert csönd van... <#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0>

<#vigyor0>

Lockheed
Pfff. Nemláttam, de állati...

Seaweed
Ez nagyon regi video...meg a Lock on 1.0 megjelenese elott dobtak fel a netre..ebben a topicban is volt rola szo...az idopontot mar nem is tudom olyan regen.
Lockheed
Ezt nézzétek!

A lap alján van egy Beta Testers Video nevû .wmv Nemgyenge! 😄

Seaweed
Minden szarazfoldi uzemelesu amerikai gepen van gyak az 50-es 60-as evek ota...

azthittem ez eleg egyertelmu volt:
.."az orosz "majomfogo" amerikai megfeleloje(drotkoteles fekezo rendszer) a kifutopalyak vegen. "...
Seaweed
Szerintem epp eleg egyertelmuen leirtam.
Lockheed
<#vigyor0><#vigyor0>

Hát akkor már én is beoffolok! <#idiota>

Én azt mondom Akula RLZ!!!!<#hehe>
Lockheed
Jajaja! Télleg a a kifutón is vannak kötelek... Amikor 2db USAF C-130 volt Kecskeméten hadgyakorlaton, akkor is telepítették a köteleket... Huhuhuhhh... A Virginia az nemgyenge! <#smile>

Gundark
Az F16on is van horog. Az az amerikai leszállórencerhez kell 😊 A rendes pályájukon is van a végén kötél, gondolom, hogy a tulfutást megakadályozza. Mehet Ohio is a kötelékkel de általában 688 asokat vagy 688i ket szoktak küldeni. No meg mehet Seawolf és most már a Virginia is 😊

Lockheed
Háát nemhiszem, hogy lõtávon belülre érne, hiszen a carrier magában nemigen mászkál, hanem általában hadtestben mozog. És emiatt szerintem elkapnák a torpedórombolók, S-3 Vikingek, vagy a Sea Kingek még jó messze az anyahajótól! Bár annyira nemértek a tengeralattjárókhoz, de a hadtesttel is van asszem 1-2 OHIO osztályú! Egyébként szép darab! <#vigyor0>

NEXUS6

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Az?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Lockheed
Háát nemtudom, de vanrajta...

Lockheed
Azmiiiii?

Sanyix
Amúgymeg minek f15-nek horog? Merthogy úgytudom az f15 szárazföldi gép, nem hordozós.

NEXUS6
Azért kíváncsi lennék egy Oscar-II mit tudna egy ilyen repgép anyahajó ellen csinálni?😉

Lockheed
jaaa! Mert akartam magam ellen berakni carrier -rõl induló, majd "rossz" esetben<#vigyor0> leszálló F-15 -t, és az istennek sem akarta... 😄
Mostmár értem. Egyébként engem lenyûgöz 1 picit az amerikai flotta mobilitása. Minden ott van a hajón! Vadászok, bombázók, Hawkeye, tanker... Azért nemsemmi.

Seaweed
Seaweed
Mert nincs kidolgozva az orosz "majomfogo" amerikai megfeleloje(drotkoteles fekezo rendszer) a kifutopalyak vegen. Ellenben azt se lehet hogy a modelleken ne legyen rajta.
Lockheed
Nemtudja valaki, hogy az F-15 -ön lévõ fékezõhorgot miért nem lehet használni?
Mert VAN!

Lockheed
De NEM adom föl!

Lockheed
Köszi. Nemmegy. <#smile><#smile><#smile>

Seaweed
jah ezt irtam en is le "kb"...de en nem csinaltam ilyet..sok sikert.
Lockheed
Seaweed!

Aztmondták, hogy elmeletileg ugy, hogy a zipben talalhato mig-29-paint-def-1-r.bmp.dds es a mig-29-paint-def-1-l.bmp.dds atnevezem mig-29C-paint-def-1-r.bmp.dds es mig-29C-paint-def-1-l.bmp.dds -re.

Én kicsomagoltam az eredeti ZIP -et, kivettem a 2 filet, átneveztem csináltam belõle LOMAN -al 1 addont, hozzáadtam és nemjó. Aztán kipróbáltam úgyis, hogy a játékban is átneveztem és úgysemjó...

A CDDS browser pedig nemnyitja meg a filt, mert az csak .dds és az meg .cdds file -okat nyit meg. Az a baj, hogy nemigazán értek az ilyen dolgokhoz.

Ja az infot 59th_eemee adta a www.vmh59.hu fórumán.

Seaweed
Ahhoz tartozo nevut cserelsz le...fejbol nem tudom..cdds browserrel megnezed es atnevezed...de hogy "fizikailag" jo e az A-s az S-eshez azt nem udom! Ossze kell hasonlitani ket ilyen skint!
Lockheed
5002 valaki?

f2d
Valóigaz ennyi külömbség tényleg van.<#csodalk>

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Lockheed
Az az igazság, hogy én még Német oldalon ki sem próbáltam a MIG -et... Télleg nemtudja valaki hogyan lehet az Mh59low visiblity skint föltenni a MIG-29S -re? Mert az A -hoz van, de azzal nemnagyon repülök az ECM hiánya miatt... Még azzal is igen sûrûn leszednek. <#vigyor0>

Seaweed
Azert van difi rendesen....angol mertekegysegek, nemetul rikacsolo "natasa" (Frajlung 😄)...
f2d
Igen, de ugyvélem, hogy G az megegyezik az A-val a játékban, csak az egyik a ny-i oldalon a másik a k-i oldalon repülhetõ.

Seaweed
Kihagytad a Mig-29G-t! (+1.1tol ugye Su-25T)
f2d
Lehet vele multizni.
Repülhetõ modellek: Mig-29A, Mig-29S, Su-27, Su-33, Su-25, F-15C, A-10.

Lehet multiplayerbe is repülni?