Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedbreaker
magyarul csak akkor tudok játszani a lomac-al neten, ha megvan ez a flaming cliffs. ha ez igaz akkor 😞 nektek megvan?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Sanyix
ÁÁ módosítás nélkül lehet ilyen lehetetlen dolgokkal idétlenkedni a játékban? 😄 ez gáz.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nem igaz!

Nem kell semmit módosítani csak be kell állítani "szembeszelet" (de idiótán hangzik! <#idiota>) és láss csodát a Su-27 úgy repül mint egy Harrier... <#vigyor4>

Egyébként a legjobb az ilyen térû poénkodáshoz az A-10... Megfelelõ beállítások mellett még a Kuzi is lehagyja! <#hehe>
Sanyix
Azzal, lehet, mert 1.02-vel már senki sem jáccik.
Ja mindenki képtelen amúgy, mert ott módosítva voltak a repcsi repülési tulajdonságai 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Speedbreaker
és csak azzal lehet neten játszani vagy mi? <#szomoru1><#rinya>

"Ikarus vs Su-27" ilyet meglehet csináni??? úr isten. megdöbbentem mikor láttam. én képtelen lennék rá...

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Sanyix
Külföldrõl megrendeled. Normálisan sajnos nem lehet beszerezni.

Speedbreaker
de ahogy elnéztem a hyperlobby-ban csupa 1.11-es szervereket találtam. ha a "join to this session"-ra kattintottam bejött a game és a network résznél megállt (tudjátok hogy adress, client vagy host, meg ilyenek)

Ha a flaming cliffs-el lehet jáccani neten, akkor hogy tudom beszerezni?

Lockheed
Lock On Modern Air Combat! Figyeld a kezdõbetûket! 😄 1.02 kell neked. Mivel gondolom nincs meg a LockOn Flamng Cliffs. Ahhoz való az 1.11.

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Speedbreaker
mi az a lomac? magyarul lock on? 😄

Szal a pachek közül melyiket érdemesebb feltenni?, ha mondjuk most ebben a pill-ben raktam fel a játékot? és már egybõl a neten akarom kenni?

Lockheed
Hááát az a helyzet, hogy ha az alap LOMAC -ra akarsz patchet rakni akkor az 1.02. Mert van a Flaming Cliffs, ami 1 AddOn(1.1) ezt csak külföldrõl lehet beszerezni... Na az 1.11 az ahhoz van. Ha az nincs meg akkor 1.02.

Speedbreaker
és melyik a legújabb verzió? az 1.11, vagy az 1.02?

Neten játszanék szívesen vkivel<#hehe>

Sanyix
Hol az a dinamikus AA az ati driverben 😊?

Lockheed
Nincsmit... <#kacsint> Baloldalt van a Downloads pont alatt a hyperlobby client... Na az kell neked!

Speedbreaker
DOWNLOAD 1 - TXSQUADRON

DOWNLOAD 2 - VIRTUALPILOTS GAME SERVER

DOWNLOAD 3 - BELLUM

ezek közül mind3-mat töltsem le? vagy melyiket? (bocs a lámázásé<#szomoru1>)

Speedbreaker
FAntasztikusak vagytok. Köszönöm. egy topikban sem láttam még ennyi segítõkész embert. kösz nektek <#buck><#hehe><#wave><#love11>

Lockheed
Jaja , nekem is belassítja, de sztem veszek még RAM -ot! Az sosem árt, meg amúgy is tervben volt... 😄

NEXUS6
Lassú voltam!😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Nagyon kafa!!!

Nekem ati-m van, annak az új drájverén van egy dinamikusAA nevû opció az szinte semmit nem lassít! (bár még csak 2X-el poróbáltam)

Viszont zárt felhõnél az anizotróp szûrés nálam halálosan lelassítja a gámét, általában ki is kapcsolom, pedig az látványosan javítja a textúrákat!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
A hyperlobby-ra gondolsz?

Azt innen!

Amúgy én 1.02-eskéknek az UBI-t javaslom, annyira nem macerás, és 1.02-es szerverek csak ott szoktak mostanában már csak lenni!

f2d
Az 1.02 itt, az 1.11 pedig itt találod.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Lockheed
patch 1.00 to 1.02

Online játékhoz: Hyperlobby

Speedbreaker
és a pacheket honnan tom leszedni? vki írjon pls egy FAQ-t ha van rá ideje

Speedbreaker
Régen tom már én ezt. ha jól emléxek kell egy ilyen progi. vami mach4 vagy mi(tom tévedek), amivel a szervereket lehet keresni.meg az ubi.com on is van, de az nekem kissé bonyolult volt. ilyen zöld és fekete háttérrel rendelkezõ progi kéne. az a szerver keresõ (remélem értitek 😄)

Reaper
Hölgyek/urak!

Letölthetõ a mod a VFAT-hez! Nagyon zsír lett szerintem, szal gratula a készítõknek! A mod tartalmazza a mission-t is, minden résztvevõ gépeivel együtt. Egy kicsit azért bele nyúltam, mert elbaxta a hangbeállításokat, szal a sound.cfg-t kiszedtem belõle! UFF

http://www.repulonap.hu/redhunters/templates/images/VFAT/VFAT_Airshow_Pack_use_Loman21_Patched_ONLY.zip

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Lockheed
Jaja 6800GT 8xAA 8xAF Vsync ON. Köszi mégegyszer! <#worship><#worship><#worship> Tényleg lassabb sokkal. Sztem beruházok még 1 GB -RAM ra a játékélmény érdekében...<#finom>

Bucser: Mien disznó??? Nemvágom...<#pardon1>

Bucser
Alsó 2 képr:

"Varacskosdisznóra csak vadászni jó"<#hehe>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

f2d
De zavar (azért annyira sokszor nem lõnek le).
Telepítsd fel az 1.02 patch-et, és ha találsz olyanokat akik ezzel a verzióval nyomulnak, akkor csak annyit kell tenned, hogy játszasz velük. Viszont, ha az 1.1 van meg, akkor az 1.11 patch telepítése és a többi ugyan az, mint fentebb írtam.

Speedbreaker
például a single player missioknál

Speedbreaker
például a single player missioknál

Speedbreaker
És titeket nem zavar hogyha lelõnek ujra be kell tölteni? (ami sok idõ 😞 )
Ja és még.
Eredeti CD-m van. Mit kell tennem hogy tudjak neten nyomni?

f2d
Dehogynem. A RAM túltengés egyébként javít ezen a problémán.

f2d
Zsírul néz ki. 6800GT? AA x??

Speedbreaker
Nektek nem tölt vagy 5 percig a játék? :|

Lockheed
Sokkal szebb! <#vigyor0>

Lockheed
Ááááá! Nagyon szép! Köszi szépen...<#worship>

Lockheed
Jaaa, télleg ez eszembe sem jutott, hogy a drivert állítsam át! <#wave>

f2d
Nemvéletlen nem találod, ugyanis a Lockon grafikai motorjába nincs beleépítve ez a funkció. A vga driver viszont tudja, itt egy csúszka segítségével ezt betudod állítani pl 2x; 4x; 6x; 8; 16x. Vigyázz a nagyon magas érték baromira lelassítja a gémet.(AA=anti aliasing, AF=anisotrop filtering) Egyébként ez a tipikusan a valamit valamiért esete, ha azt akarod, hogy jól nézzen ki a játék, akkor az fps esik qrva nagyot, viszont ha azt szeretnéd, hogy ne akadjon akkor meg olyan, mintha legoból rakták volna össze.<#zavart1>

Lockheed
Azt hol lehet állítani, mert a játékon belülnemtaláltam seholsem, és a loman -ban sem!

f2d
Hányszoros AA-val játszod?
(Ez saccra, úgy 8xAA, ehez már jó vga kell)

Lockheed
Jaja, viszont a legjobb polgári repszim... Szinte nincs is más. Sztem a Microsoft egyik legjobb munkája! De jó de jobban megéri megvenni, mint egy átlag FPS -t 10K -ért. Ez legalább tartalmas játék, és nemlehet végigvinni! <#smile><#smile><#smile> Hacsak a kész küldik lerepülését nem vesszük annak, bár én abból keveset csináltam meg.

Seaweed
Nah jah....azert nem olyan gaz a helyzet...foleg nyugaton..de itt naunk egy katasztrofa a szimulatoros helyzet...peldanak ott az FS2004! Enyi penzert azert durva amenyibe nalunk kerul! (Pedig meg csak akedvencek koze se tartozik)
Lockheed
Ne legyél már ilyen búskomor... <#vigyor0> Ami van az legalább jóóó! Vagyis nekem tetszik. Amúgymeg lesz itt még Black Shark is! <#vigyor0>

Seaweed
Mar en is ott tartok par eve hogy nekem tok mindegy, csak csinaljak...mert ez elegge halott aga a jatekoknak..es ha ez is eltunik semmi se marad mar...csak a "regi szep idok"...
Lockheed
Igazad van sajnos... De nembaj már beletörõdtem. Nekem mostmár az is mind1, ha így csinálják, csak csinálják!!!

Seaweed
(nullszaldos)

De az Il2 szeria azert eleg terjedelmes! IL2 Majd IL2FB majd jott az AEP, aztan vegul a PF...es egyontetuen ezt jatszak a legtobben vilagszerte.
En ott latom a bajt hogy egy ekkora ceg csak elore menekulhet, minden evben, minden negyedevben egyre nagyobb remelt bevetelt kell elorejeleznie kulomben osszeomlik...es egy nullszaldos vagy veszteseges befektetes nem uzlet nekik! (Igen befeketetes...egy ekkora kiadona ez mar regen az es nem arro lszol hogy kiadnak agy jatekot...)
Lockheed
Jaja, az jó azt is szeretem, meg talán az SH3, bár nemtudom az mennyire nyereséges... Jólenne, ha az UBI abból a töménytelen sok pénzbõl áldozna 1 kicsit kevésbé populáris mûfajokra is. Hisz van mibõl! Jut is, marad is...
Nem halnának bele, csak hát nem hoz eleget, de legrosszabb esetben is nullszaltós! De akkor az IL2 miért nyereséges? Mert jól meg van írva a kód, van hozzá támogatás és folyamatosan fejlesztik. Pedig nemmai darab... De ne legyünk telhetetlenek ugyebár...<#vigyor0> Annak kell örülni, ami van. Mondjuk örülök én nem panaszkodom, csak pl.: az FC -t is oan körülményes beszerezni... No de sebaj! Az a lényeg, hogy lesz!<#smile><#smile>

Seaweed
Hat egy kiado se ugral oromeben ha oddalit ele egy par ember hogy van egy elado szimulatorunk!! Jopar eve egyetlen szm van a piacon ami nyereseges, az az Olegek fele IL2 szeria..semmi mas!
Lockheed
Elég baj az nekünk vazze'!

Seaweed
Uborkaek ahogy nonek ugy no az etvagyuk is....nem volt eleg bevetel a Lock Onbol, ezert valtak szet az ED es az Ubi utjai...
Sanyix
És miért nem volt jó? Mér jobb ha nincs?