Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lockheed
Nemtudtam, hogy az a beceneve...<#vigyor0>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Seaweed
Torolve.
sure
De érdemes volt benézned, valóban 8xAA "feldobja"...😉)

Amúgy 1024x768-ban is játszol, vagy csak a fórumlimit miatt kicsinyíted le õket erre a méretre?

Isten nem bottal, hanem VMware.

Bucser
"Bucser: Mien disznó??? Nemvágom..."

Ami hozzászólásra válaszoltam a 2 utcsó képen a-10-es volt. Becenevén Warthog. Én meg írtam, hogy Varacskosdisznóra csak vadászni jó😊 Mi ebben a nem olyan érthetõ???:S

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sure
Elnézést, kéretik törölni #5142 , ha a házigazda még ébren van..

sure
Akkor kezdjük tényleg a legelején, a rendszerkövetelményekkel. Tételezzük fel azt, hogy aki magyarországon Lock On 1.02-vel játszik, és "newbie", annak az "Eztveddmeges" (=2500 forintos) (1.01) van meg, ennek a hátoldalán a marketing duma mellett ott vannak a minimális rendszerkövetelmények. Az egy dolog, hogy a grafikára vonatkozó részben, vagy a readme-ben Minimum, illetve Ajánlott rendszerkövetelménynek megvannak, ha annál mindennél háromszor jobb cuccod van, akkor is butítani kell. Single-ben is, és ez fokozottan érvényes Multira.

Én anno (2004. novembere) megpróbáltam egy Celeron333+32megás TNT2-vel elindítani; elindult, 16 perc 40 másodperc után be is töltött egy single missiont, de csak kékséget láttam mindenütt. Pedig "csak" a proci nem felelt meg a Minimum COnfignak😉))

Aztán 1.7 Celeron 256RAM 64MB gf2mx400 -on is. Az határozottan jobb volt már!😉))

A mostani látható is, ez még mindig nem kimagasló, de ezzel Single-ben teljes mértékben játszható (ahogy látod, vannak itt 6800GT-vel meg 850XL-lel tolják, tonnányi RAM-okkal)

VISZONT! Tényleg nem véletlenül vettem bele az "aláírásomba" a netkapcsolatom jellegét is; tisztában vagyok vele, hogy nekem Lock-Onhoz ez az igazi gyenge pont a hardverösszeállításomban, de mivel az 56k modem címû kitételt a minimál rendszerelvárásoknál teljesíti, ezért elképzelhetõnek tartom, hogy - súlyos korlátozásokkal ugyan, de elképzelhetõ, hogy képes lesz egy olyan küldetés levezénylésére, ahol nincs benn semmi extra, csak 2 (esetleg 3-4) teszt player, akikkel ki lehet tapasztalni, mi hogy mûködik.

Ahhoz, hogy egyáltalán lehessen Neten játszani,

1. Hyperlobby kell, de el kéne olvasni kicsit a honlapon a dolgokat hozzá, hogy az ember tudja, mirõl szól és hogy mûködik, illetve nem "rosszkor rossz idõben" esetleg beesni és bénázni. Ehhez meg kell sajnos angoltudás, és kell értelmezni ezeket. Erre nem hiszem, hogy elég egy délután, a "bemegyünk oszt megdumáljuk" nem biztos, hogy mûködik.

2. UBI-n. Ide is kell regisztráció, (na én elkavartam valahová a loginemet...)

Attól, hogy egyszer sikerült kreálnom egy "1.02+114k_modem_test_session"-t (max user: 4, de csak mert lejjebb nem lehet venni), amibe beléptem, és egy korábban készített singlés küldetést sikeresen betöltöttem, és lerepültem (= felszállás/leszállás...😉 ), még nem jelenti azt, hogy másokkal együtt is fogok tudni repülni.

Én úgy indítottam, hogy beléptem, és aszondja "add meg a jelszavad chat-ben" vagy ilyesmit, már nem emlékszem, akkor azért leesett, hogy ha alul a textboxba írok, azt _lehet_, hogy mások is látják, mint ahogy én is láttam, hogy spanyolul, szláv-féle nyelveken, meg számomra olvashatatlan karakterekkel (távol keleti? arab? cirill?) is írnak, meg angolul is azért.

Abból, hogy a site .sk végû, meg asszem az (amúgy nem túl hosszú) Hyperlobby alap FAQ-ból is ki kéne derülnie, hogy ez nem egy MAGYAR dolog, "akármi is ez".

Speedbraker, nálad a profilodra kattintva itt az SG fórumon sajnos semmivel nem lesz okosabb az ember.

Lockheed
<#eljen><#smile>

Lockheed
Én is csak benéztem... Majd ha megjön az FC!

Speedbreaker
az minek kell? de kinyílt hirtelen a szád...

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Seaweed
Jah ok.. 😉 (en manapsag mar nagyon keveset multizom)
Lockheed
Bennvanak lobbyn mind2n! Elõbb láttam...

Seaweed
Lobby nem jo?! (bar nem eolvastam az elozmenyt ha volt rola szo nem szoltam!)
Lockheed
No comment... <#smile>

Sanyix
Ha neten gémelnétek minek uborka? Direct ip vagy valami nincs?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

sure
Szpidbréker : Van egyáltalán ubis accod? (úgy látszik ezt a nyelvezetet kell felvenni)

Seaweed
Jah a lengyeleknek kellettek a nemet gepek per/1 euros aron....nekunk nem. (Pedig ugytudom nekunk ajanlottak fel eloszor..)
sure
illetve, #5129-hez egy 😉

De a _magyar nyelvû_ cset sem itt van. Hanem a fõoldalon pl.

sure
Na, kész van má a szervered? Aszittem a neved alapján, hogy ebben is olyan villámgyors vagy, mint a netkapcsolatod és a géped.

Speedbreaker
az jó lenne

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Lockheed
ÉS úgytudom, hogy a németek a náluk végbement tipusváltás után ideadták volna a MIGeket az UNIO keretein belül...

Sanyix
Gondoltam hogy nem ilyenekre, de a németek is egész profi cuccokat raktak a maradék migjeikbe. Mondjuk ez az amcsi nyalás nemjó 5let, ebbõl lehethogy még gond lesz, de ez már más téma.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seaweed
hat ilyet nehez lenne epiteni beloluk..de azt vizsont felajanlottak hogy M1/M2-kre atepitik megfelelo penzmagert...de hat ugye "nekunk" (idiota politikusoknak) nem kell orosz technika mert az "nem amerikai" (kb enyi a lenyeg rezsukrol benne)...
Sanyix
Ja a honvédség meg kidobja a migeket, amikor lehetne fejleszteni...

Lockheed
Olvastam, amikor ebben a rovatban még régebben összerugtátok a karaktereket vele... <#vigyor0> Egyébként a videó is onnan volt... Megyek megnézem. THX!

Seaweed
A felhok felett topicban az oldal aljan, a keresobe ird ezt be: #4817 ezzel odaugrik Cifu mester egyik szosszenetehez ami a Mig-29 csaladrol szol. (En nem jarok abba a topicba a hazigazda miatt)
Lockheed
Köszi a kimerítõ választ! Erre számítottam ehhehe... <#eljen><#worship>
Tényleg nagyon DURVAAA!!!

Seaweed
Mint a neve is mutatja az az egy Mig-29OVT. A legutobbi aranysasban is olvashatsz rola a Mig-35 kapcsan. Kiserleti gep, toloerovektoros hajtomuvekkel. A Video a MAKS 2005 kiallitason/repulonapon keszult iden nagyaron oroszorszagban. (Megdobbento sokadszorra is hogy mire kepes ez a gep, es meg ennel is tobb lehet benne!)
Lockheed
Sohasem láttam ilyet... 😄

Sanyix
Vanolyan.

Lockheed
Seaweed! Te értesz a repülõkhöz igenjól! Az 5111. hsz -ban beszúrtam 1 linket egy MIG-29 -rõl. Az nem tolóerõvektoros MIG??? Aztsem tudtam, hogy van ilyen... <#eljen>

Seaweed
Hogy legyen sebbesseg.... tudod az a lenyeg nem a latvany... FPS puver 😉)
Sanyix
Hátakkor minek ilyen videokártya? 😄

Seaweed
Jah elmenne AA-val is, de nekem nem kell...legtobbszor ugyse a latvany a lenyeg 😉)
Sanyix
Pedig jó vga-d van 😊

Seaweed
Ezt a kepet nem en csinaltam ez a lockon.ru-rol van...en nem hasznalok AA-t.
Lockheed
Eeeezt nézzétek! Érdemes...<#worship><#worship><#worship>

Sanyix
Akár énis tudnék lámázni veletek, valamikor 1.02-vel 😊

Lockheed
Jaja a leszállófények... 😄

Sanyix
Tényleg nemtudtam má mi az az izé 😊 hát lámpa! Bár elég furcsán néz ki.

Speedbreaker
<#banplz> <<<<---- ezért bocs, csak msn-be kell smájlinak. tényleg bocs

Speedbreaker
ez lámpa rajta? 😄

Speedbreaker
ANNYIRA GYÖNYÖRÛ!!! <#wink><#vigyor5><#vigyor2>

Lockheed
<#vigyor0>

sure
Nekem 1.02 van, és még sose jáccottam neten, lámázzunk együtt. De ha komoly a szándék, akkor inkább privátban, ne a topikot szpemmeljük tele.

Ja, és modemes vagyok (igaz, nem 56k-s, hanem az aláírásban láthatós😉 )

sure
Pedig de. Caterpillarnál a pont.

Lockheed
<#wave>

Speedbreaker
és vkiknek lenne kedve ehhez?

Igen .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Speedbreaker
oké hát kár. bocs a zavarásért, és a sok lámázásért. de még egy utolsó kérdésem lenne, ha kibirnátok.

Ha vagy 4-ünknek van 1.02-je (pár haverral összedumáljuk), lehet kreállni szervert, + ahoz csatlakozni?

Sanyix
Igen, de vagy 20szor már leírtuk, nekem meg nincs meg, de a többeknek megvan.