Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedbreaker
nézzétek pls meg:

http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=11227232641131900975.JPG&x=1024&y=768&galeria=eddig+jo+nem?

http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=11227232641131901003.JPG&x=1024&y=768&galeria=eddig+jo+nem?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
Nos. Felmentem az ubi.com-ra és szerverhez próbáltam kapcsolódni, de nem sikerült. remélem jól próbálkoztam:

Gondolom eddig is jól csináltam:
http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=11227232641131901003.JPG&x=1024&y=768&galeria=eddig+jo+nem?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Lockheed
Ehhhhehhe... <#smile><#smile> Jaja, egyszer mindenképp megéri elolvsni.

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

sure
Jó, ott folytassuk. Ezt a fórumablakot csukd is le, légyszíves! 😉

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Szerintem nagyon korrekt a fordítás!!! Igaz, mintha 1.01-é lenne, de annyi minden azért nem változott az 1.02-höz képest, hogy a TEGNAP TELEPÍTETTEM-hez ne adna egy jó adag ismerkednivalót! (mondjuk úgy 3 napra...)

Speedbreaker
Na én ott vagyok ubin, írtam neked (ha jól csináltam), de az ubi-t még annyira nem ismerem hogy ....

Lockheed
Olvasd el a pdf -et... <#smile>

Lockheed
NEM!

F-15C
A-10
MIG-29A
MIG-29S
SU-27
SU-33
SU-25

Lockheed
<#smile>

sure
<------ bocs, ez nem hiányzik az MSN-gyûjteményedbõl?

Speedbreaker
Ja és nem tudom mivel háláljam meg ezt a sok segítséget. Ha én tudok nektek vmiben segíteni, szívesen segítek.

Speedbreaker
Ezzel tudok menni f-16-tal is?<#alien2>

Lockheed
Olvasd el a manualt!

Valamelyik vezérgépnek a PLAYER opciót adod meg a pilóta szint kiválasztásánál.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

sure
Szerintem nem árt letisztázni a dolgokat, mielõtt az ember fejest ugrik bármibe is. Fülesed van-e pl., meg ilyenek (ha azt mondod rá nem, de adsz szívesen bármekkorát, az nem jó válasz...)

sure
Szpídbréker : gyere csetelni UBIra, fut a szerver...

Speedbreaker
jajj. csak én a map másik oldalán szoktam vagánykodni 😊

Hogyha én is kirajzolok ilyen vonalakat a küldetészerkesztõben, akkor hol tudom kiválasztani melyik leszek én? Mert addig eljutottam hogy állig felfegyvereztem a csapatokat. Blue és Red-et. SU27-esek VS. F16-osok. Germany vs. USA. De hogy én melyik lettem volna a fene sem tudja. 5v5-öt adtam rá (5 gép vs 5 gép)

Lockheed
1 map van a játékban, de az útvonalat megadom...

Speedbreaker
Ez milyen map?

Lockheed
Lehet... Sosem számoltam utána. De az IL2 -t is szeretem... 😊 Nagyonjóó.

Sanyix
Utána is. De már mind1, jön a törlés, elkeserítõ ahogy fut ez a játék, nameg a bugok is. Inkább maradok az il2-nél.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Negyed millát biztos ér 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Lockheed
<#eljen> Tényleg. Eszembe nem jutott volna... Altitude Hold. 😊

Lockheed
3Hát ha annyit érne a gépem! Eladnám, megvenném annyiért amennyit ér, és vennék 1 7800GTX -et, meg még 1 GB RAM -ot... 😊

sure
Miután nyomsz egy "H" betût, utána is ezt csinálja?

Sanyix
Minek örülnél?

Amúgy nemtudja valaki miért bugzik megin az 1.02? Mozdítom hátra a joy-t a vezérsík is szépen mozdul ahogy a joy. De a gép ugyanúgy repül, nuku irányváltás. Amikor már félig hátrahúztam a joy-t akkor puff ránt egy jó nagyot, közben a vezérsík csak millimétereket mozdult el. Ez akkor jön elõ amikor csinálok pár erõsebb manõvert, és fõleg mig-29s-nél fordul elõ.

Lockheed
Pffff... Örülnék neki vazze'! <#smile>

Sanyix
Félmillás gépen elvárható hogy így nézzen ki 😊

sure

Lockheed
<#smile>

Reaper
Na a tegnapi nap:

VFAT 2005 fõpróba

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Ezért játszok én inkább a Falconnal 😛 Meg sok más miatt is, de inkább nem flamelek 😊)

Lockheed
Láttam egysszer valami videót, ott a Fast Battle Plannerben kiválasztották a Falcont, és aztán röpködtek vele. Utána sem néztem, pedig lényleg nem lehet. Lehet vmi mod volt, vagy nemtom. Pedig még a cockpit is megvolt csinálva Sküszöm... Mégegyszer bocsi..<#confused>

Lockheed
UAV. <#smile>û

Lockheed
Neeem?
Uffff... Bocsika. Ezt kegyetlenül benéztem...
Nagykedvenced mi?<#smile><#eljen>

"F-16C -vel csak a Fast Battle Planneren belül tudsz repülni"

De jó is lenne 😊

Lockheed
Ehhhehe! nincsmit...<#smile>

Speedbreaker
EZEK ANNYIRA GYÖNYÖRÛ KÉPEK! És kösz a küldetés szerkesztõt

Lockheed
Azóta akárhányszor meglátom...<#eljen><#smile><#smile><#smile>

Tényleg hasonlíííít.<#smile>

Lockheed
<#vigyor0>

Lockheed
Hi ALL!

Itt van 1 magyar nyelvû kézikönyv, amiben van szó a küldetésszerkesztõrõl... Érdemes átolvasnod. Letöltés\docs\lockon magyar kéziönyv102.pdf

F-16C -vel csak a Fast Battle Planneren belül tudsz repülni.

Ha olyan gépet raksz be ami repülhetõ akkor ott ahol belehet állítani az erõsségét(Pl.: Average, excellent) állítsd át playerre...

Üzemagyag =>> Options>difficulty>unlimited fuel
ugyanott Immortal>sérthetetlen

De ennek így semi értelme... Szerintem ha már játszol akkor realisticon játsz, mert úgy legalább tanulsz is, nem csak lövöldözöl... <#eljen>

Speedbreaker
OFF

Kissé elgondolkoztam azokon a hozzászólásokon. A két topikomat töröltem. a többi topikban pedig nyugodtan megnézheted miket írtam 😛
Na de most már:

ON

sure
OKs, ezzel sokan vagyunk így...😉

Szerintem próbálj meg single-ben is gyakorolni kicsit. Billentyûzetkiosztás tanulmányozása, ilyesmi. Nem olvastam elég figyelmesen, a "tegnap tettem fel" kitétel valahogy kimaradt...Meg ha rákeresek a más fórumokhoz történt hozzászólásaidra, akkor lehet, hogy picit elgondolkodom. Riszpekt!

Speedbreaker
#5148: nekem nem is így néz ki a hyperlobby :|

#5140: Ezek gyönyrû képek tényleg.

Valaki segítene, hogy tudok olyan missiot csinálni (ha lehet csinálni), hogy én választok ki mindent, azt hogy milyen napszak legeyn (reggel dél éjjszaja)
Az üzemenyag ne foggyon, és ha lelõnek, ujra tudjam kezdeni anélkül, hogy ujra bekéne tölteni a játékot (esc. azátán meg rcne )
és legyen 1-2 ellenség amivel tudok harcolni.
F-16C-vel jó lenne repülni is. 😊 {csak ennyi}
Ja és hogy ne csak nézzem hogy az ellen hogy repked, hanem én is tudjak "lövöldözni"

Elõre is kösz a válaszokat

Speedbreaker
jaja. ebben egyet értek. nem értünk "semmihez", és már egybõl a játék. De nekem halványlila gõzöm sem volt az egészrõl, hanem csak játszani akartam.

Lockheed
Jaahahaaajj... Bolond vagy! <#eljen><#smile><#smile><#smile> De mondasz valamit!<#smile>

f2d
Saeweed a #5151-et kérem törölni.
A két képet meglehet tekinteni a galériámba, és a szöveget pedig hozzá gondolni.

Bocs a bénázásért, de a kepfeltoltes.hu nálam már megint nem mûködik.<#violent>

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

sure
Valószínû K nagy mákom volt, hogy tudtam egy hostot csinálni magamnak...😉, csatlakozni már nem biztos, hogy tudott volna rá bárki is.

Na jóéjszakát, holnap délután 16 óra 30 perckor UBI-n találkozunk, anybody welcome ha sikerül, akkor ilyesmit keressen, aki akarja 16:25 és 19:00 között (nem biztos, hogy folyamatosan...),

102_115k_test_session_free_flight

Ha meg nem tudok hostot kreálni, akkor meg nem, ennyire egyszerû ez...és ha nem jön be senki, akkor sincs sértõdés, tesztelek legalább kicsit.

Speedbraker, sajnos ugyanannyira nem tudok semmit a netes részérõl, mint Te; túl nagy fejest akartunk ugrani.

Lockheed
Utánanéztem, a Dongók honlapjárol volt a kép...

Lockheed
<#smile> Figyu: ASUSP4P800-E Deluxe+Intel 3200EE CPU+1GB SAMSUNG 450Mhz DDR RAM+ NVidia 6800GT128+SB Audigy 2 Saitek x52

1024*768 -ban játszom majdnem MAX -on, 8xAA, 8xAF Vsync ON.

50-70 Fps földközelben min 30.

1.02 -vel játtszom, Flaming Cliffs úton van a SIMWARE -tõl...

Hyperlobby help, nembiztos, de azthiszem a Pumák honlapjáról van