Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lockheed
Hsználd az új LOMAN -t (5.0)... ModManager a neve. Nekem azzal berakta õket!

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Sanyix
Dehogyis mindegyik zipre kiírja hogy nem addon törölje? Aztán valamilyen programhibával elszáll a loman 2.1.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

repvez
Én még nem használtam ezt a modot, de másokat igen.Szerintem ezt is csak be kell másolni a loman2.1-es progiba kicsomagolás nélkül a többit a progi megoldja.Aztám már csak használni kell.
Molnibalage
Hogy kell használni az F-16 modot? (És a többit?) Egy csomó file, de hova rakjam õket?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lockheed
f2d, Seaweed: Köszi a Falcont. Kipróbálom, de MIG-29 a sztár! 😊)

f2d
DDR mod, ez az igazi.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Seaweed
Itt is van F-16 flyable mod (Thunderbird-os). (Regisztracio kell)
f2d
Ez már remélem mûködik, sok érdekes cuccos van itt.

Seaweed
Anyit tudok hogy vannak az f-15-nek valami ilyen funkcioi es hogy a traning trackekben ki van rendesen vesezve mar 1.02 alatt is (1x megneztem).

..es hogy a Flanker 2.0-2.5-ben tulzo volt a "funkcio", igy ne ahhoz hasonlitsuk!
f2d
#5225 errõl tudsz valamit (vagy az ami gépeket elvbõl ki se próbáltad)?

Seaweed
Persze! Fognak a BS melle egy igazi F-15-ot kabint mellekelni...ebresztooooooooooooooo <#idiota>
Lockheed
Add meg az F-16 linket mégegyszer pls, mert nemmûxik...

THX!

f2d
Csak a helikopter miatt nem kell! A repülõgépek avionikáján javítanak-e valamit (qrva sokat kéne)? Most, hogy az Eagle-el is repkedek tapasztalom a hiányosságokat, pl lokátor üzemmódok, stb. Elõször az 1.1 manual-jába néztem meg a 15-ös szenzorainak a mûködését, és ott már a javított lokátor müködési módokról írnak. Véleményem szerint a Lockon ezen a területen nagyon sokat fejlõdhetne.

Lockheed
Ehhhheheeehe...<#eljen><#smile>

Seaweed
<#vigyor3>
repvez
Lehet hogy kéne a bannerra késziteni egy visszaszámlálot, de olyat ami tud pozitivba is számolni(legalább fél évig<#idiota>) ha lejárt a visszaszámlálás.
Lockheed
Jaja, én is láttam tegnap... Reméljük a legjobbakat. <#smile>

Seaweed
hmmm...2006. marcius 15?

Lockheed
Nemmûködik a link! 😞

f2d
Ez egy F-16 mod, a cockpit nem stimmel, de a repmodell és a felhsználható fegyverek azért legalább Falconhoz valók: AGM-88, AGM-45, CBU-97 mer* 2, Mk-82, Mk-83, Mk-84, Aim-120c, Aim-9.

Lockheed
Neeeem... Töltöttem le campaign -t...

Innen, meg innen, meg innen... <#smile>

Molnibalage
Szerintem F-15-be nem tettek be ilyet a LOck On-ban. A Falcon AF-ben van eehez hasonló, bár ott csak a kötelékedet rakja fel a HSD-re.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az egyik videoban (Supremacy.wmw) F-16-tal REPÜLNEK és fejforgatás közben a gép is teljesen korrekt (a szárny és vezérsík tényleg F-16), bár a mûszerfal az nem stimmel. Hogy a fenébe csinálták?

f2d
Lenne egy nagyon láma kérdésem. (Nem röhög, eddig az Eagle-t hanyagoltam, de most elõvettem, mert a többit már unalomig játszottam, kivétel a Mig-29S) Az F-15C repülõgépnél, ha AWACS is van a levegõben, akkor a többi légtérben lévõ repülõgépet hogyan tudom megjeleníteni valamelyik MFD-n? Arra gondolok, mint pl Flanker-t repülve nem kapcsolom be a lokátort/EOS-t, és valamelyik légiharc üzemmódot használva az "MFD"-n megjellennek a légtérben tartozkodó gépek. Nálam a játékban ez úgy mûködik, hogy az Eagle-nél szépen diktálják az adatokat és semmi sem jelenik meg sehol, viszont mint fentebb írtam az orosz típusoknál látható a kisképernyõn a többi gép. (Szerintem a valóságban ez pont fordítva van, ugyanis az orosz adatátviteli-rendszerek/számítógépek, úgy általában az egész elektrónikai szint a bányászbéka sejhaja alatt tartózkodik. Ezt pedig mechanikus úton nem lehet megoldani.)

grotesk
ehh, mig-29 küldi? az hogy lehet? vagy ez flaming cliffs?

Molnibalage
www.patricksaviation.com-ról tuti Lock On videok tölthetõk le. Az F-15 Stunts az iszonyat jó!

Köszi szépen Reaper! Akkor együtt rendelem... 😊
Reaper
Igen kell.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy ha megrendelem a Flaming Cliffset akkor ahhoz kell e az alapjáték?

Köszi.
sure

Isten nem bottal, hanem VMware.

Lockheed
Nincsmit... 😊)

sure
Helyesbítés: csak chatszoba volt, illetve éjfél után néhány kósza kísérlet Lockheed-del, akinek ezúton köszönet!😉

Speedbreaker
Köszi

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Elindítod a HL-t majd beírod a nicked majd kétszer a jelszót, kb ennyi...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Speedbreaker
vki elmondaná hogy kell regisztrálni a hyperlobby-ba, mert havernak kéne egy acc, és én elfelejtettem hogy kell😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
Azt minek vetted meg, ha nem tudtad milyen irányítani? (csak lehet gondolni)
És botkormány nélkül minek?<#wow3><#wilting><#help>

Lockheed
AI.

sure
Jelentem, a teszt chat server sikeresen üzemelt tegnap délután 16:25 és 19:00 között. Egy szakadástól eltekintve (mivel Speedy nem reagált a "verbális" megkeresésre, elindítottam a tesztküldetést mint host...😉)) , szerintem még mindig nem vágja, hogy én miért nem "ugrottam bele" egy online sessionbe) minden rendben volt. Ha valaki kíváncsi néhány chat logra, privátban küldök linket.

Speedbreaker
Ezzel az f16-al te mentél, vagy AI?

Speedbreaker
megnéztem az öpsönsz-be. azé thx. tegnap 2-õt is játszottam. azt nem tudtam melyikkel kell elindulni a joystic-on. azt ott magyarázták <#idiota>
Ez a játék állati jó. tényleg. neten pedig televan rendes emberekkel, akik nem végig k**va @nyáznak, hanem segítenek. ez a játék elég jól jön egy CS után...

Lockheed

Lockheed
Háát én nemtom ki, hogy van vele, de ez nem egy olyan játék, amit 10 perc alatt totál kiismer az ember, 2 nap után meg már a hardcore gémerek közé tartozik benne. Szerintem alapvetõ dolog, hogy az ember rendelkezik legalább 1 normális joystick -el, éd nem a billentyûzettel kínlódik.

SpeedBraker! : \ubisoft\Eagle Dinamics\Lock On\doc\KeyCommands.doc

Juteszembe!

Az hagyján hogy 14 alatt vagy és trágár módon beszélsz de, még írni sem tudsz??<#shakehead>
Speedbreaker
billentyûzettel meg fõleg nem<#vigyor1><#idiota>

<#hehe><#wilting>
<#wilting>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

en mekvetem eszt a jatékot eredetibe, hogy húdejó, de valahogy kibaszottul kurvára nemtom irányítani

Speedbreaker
Mind1. Találtam hyperlobby-n egy 1.02-es szervert, amin jót játszottam, egy külfödi csávóval. Igaz elég izgalmas volt hogy az elején nem tudjtam elindulni.
Még hadd kérdezzek vmit, hogy írkálni a játékban hogy lehet?
Ja ésmég: Sure nem tudtam csatlakozni a szerverre, az ubi.com-ban számolt vissza, aztán startolta a game-t, és nem úgy történt mint az általam talált 1.02-es szerveren, hanem mikor a tiédre mentem nem történt semmi.
Viszont a hyperlobby-son kiválaszthattam, hogy Blue v. Red v. Spectate, Aztán a repülõt, stb...stb... és fly. És már repültem is. (a felszálás kicsit húzós volt).
Na ennyit akartam, köszönöm a sok segítséget még1x. És pls mondjátok mivel lehet írkálni... 😊<#idiota><#eplus2><#integet2>

sure
OFF

Ne lepõdj meg, Speedy, most le fogsz esni a szerverrõl, mert bontom le.

ON

sure
De BENN VAGY, és hozzá is vagy adva a friends listához, inviteollak is chatelni egyfolytában, érdekes, hogy Lockheedel mûködik...meg a külföldiekkel is. Illetve ott is vannak azért tirpákok, ne némelyikje azért visszaköszön legalább...

Én ide tényleg nem szpemmelek már többet ma este.