Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én csináltam egyet pdf-ben, csak valahová elkallódott.. Ha valaki annak ideján letöltötte volna, megköszönném ha elküldené nekem is 😊)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Sanyix
Tudom hogy nem csalás az ikarus vs su27 😊 énis csináltam hasonlót, bár annyira nem tudtam lelassulni mint a videoban, mert nem volt elég az 50 m/s-es szél 😊 Amúgy nyomhatunk multit ja 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

BBird
Üdv!

Nevelõapámnak vettem karácsonyra joy-t. Gondoltam passzolok hozzá egy Lock-on -t is. :-) A gond az, hogy nem tud "englishül", így itt bátorkodom megkérdezni, hogy nincs véletlen valahol egy teljes vezérlõgomb leírás, szép magyar nyelven? :-)
Bucser
hûûûbaazzzzzzgeciiiijeee.......

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
én benne vagyok 😊

Seaweed
Nah akkor vegre tolhatjuk neten! <#wink>
Nekem most jön a Flaming Cliffs letöltõs verzió. Még 2 óra és kipróbálhatom végre milyen lett.

Lockheed
De azért megtartom sztem az 1.02 -t is... Kíváncs vagyok a különbségekre. Most is játszanék veled szivesen, csak vagy az alaplapom vagy a videokártyám két vállon fekszik, még nem bírtam rájönni melyik...<#falbav><#falbav>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

sure
Hát...most kivételesen talán van igazság abban, amit mondasz...😉
Persze lehet, hogy ettõl még nem a daemonnal vész össze, hanem egyéb gebasz van.

Egyébként említetted, hogy benne lennél 1.02-es Free Flight-os marháskodásban. Ha van kedved, privátban beszéljük meg a részleteket (kicsit bõvebben, mint anno Speedbrakerrel tettem, nekem úgy tûnik, te olvasni is tudsz, nem csak óbégatni😉 , hostolhatnál HL-en vagy UBI-n privát 1.02-es játékot (akár elkészítem az Ikarus vs Su27 multi változatát, csak hogy elhidd, tényleg semmi csít nincs a dologban...😉 )

Lockheed kolléga ha jól értelmezem, hamarosan átvált 1.11-re, nem hinném, hogy nosztalgiából megtart egy 1.02-es installációt.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Sanyix
daemon van. A demo starforcos? Hát ez enyhénszólva oltári nagy idiótaság, orvosi eset... <#shakehead>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

sure
Van-e virtuális CD-drájvod (daemontools, CloneCD-tray, Alcohol stb.)? Mert már a demo is Starforce-os (bár ezt nem közölték az elsõ verzióban, kijött késõbb egy patch is rá, amiben felhívják erre a figyelmedet), és lehet, hogy a SF nem kamálja a virtuálCD meghajtókat.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Seaweed
Akkor passz.
Sanyix
Kipróbáltam újra, hátha újraindítás segít (vinfosnál sose tudni), de nemsegít 2/3 ig felmegy a játék, aztén szépen visszamegy a csík, és hiba...

42nd Intruder
Szerintem a gépeden nem tetszik neki valami.... Probáld meg egy másik gépen hátha.

Sanyix
DSL 1megabit

Seaweed
Milyen neted van?!
Nálam is!
42nd Intruder
Nálam anno jó volt....

Sanyix
Hát a demo nemjött össze. 2 szer letöltöttem (mert azthittem hibásan jött le), és a telepítés vége felé hiba, errorcode: 3. ennyi.

Seaweed
igen kell
Seaweed
Simwarenel:

kell egy dombornyomott bank kartya(Visa, Mastercardot nem szeretik...de lehet utalni is nekik csak akkor fel kell hivni oket es egyeztetni...bar ez ertelem szeruien nemetul vagy angolul.!), azzal fizeted a neten a vasarlast, aztan jon a postas es ennyi...atveszed orulsz.
Sanyix
És a Flaming cliffs-hez kell feltelepítve lennie eredeti, alap lock on-nak?

42nd Intruder
3D kabinról meg csak annyit, hogy jó ötlet, bár ezt még én se tudom kihasználni (nincs TrackIr), de bízom benne, hogy a jövõben ha nem is a Lock Onban, de a Lock On 2-ben már minden olyan újdonságot megcsinálnak minden gépre amit most 1-1 gépre csinálnak meg, mert azért ez nem kis feladat.

Sanyix
És a szállítási költség kb mennyi? És hogymegy ez? Csak megrendelem, és eccercsak hozza a postás? Aláírok perkálok, és kész? Vagy hogy megy. És persze a dobozos kellene.

Siluro
Az elsõt elismerem, erõs volt, de már kiakadtam a sok sírástól. A második az nem öntömjénezés, csak egy kérdés, mert ugye oda a lehetõség mindenkinek adott volt, hogy megnézze mennyire yoo és milyen helyezést ér el egy versenyen. És az azt hiszem senkit nem érdekel (nem piszkálás) a fejlesztõ cégnél, hogy te milyen gépet szeretnél bele, a Ka-50 pedig szerintem egy yoo választás, és már várom az új kiegészítést.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

42nd Intruder
lockon.ru-n regelsz és a downloads-ban megkeresed a demot ott van valahol. Egyébként itt célszerû megnézni az árát is. Szerintem SimHQ-n csak dobozost árúlnak, ami szerintem jobb mint a letöltõs, de ha a pénz a gond, akkor ló helyett jó a szamár is. Regiszter mentéssel meg nem kell winreinstall után se újraregisztrálni, csak hardver változásnál.

Seaweed
A letoltheto verzio a lockon-ru-rol kerul "ennyibe" amit intruder emlitett. Vagy veheted dragabban Simware-tol (+szallitasi koltseg) dobozosban.
Sanyix
Van demo? Mondjuk nemnagyon néztem utána, alapból azthittem, hogy ilyen típusú játékoknak nemnagyon szokott lenni demo-ja. Na akkor most utánajárok 😊
Amúgy kb 1 hete megnéztem azthiszem a simhq-n (bár nem vagyok biztos benne, hogy a simhq-volt), de ott 7880 forintnyi euro-ért árulták.

Seaweed
Jah epp en is akartam mondani hogy miert nem jo neked az 1.1 Demo probanak?!
(regisztralsz aztan letoltheted ingyen)
42nd Intruder
Látszik témánál vagy, már bocsi..... De 1.1-bõl van demo! És kerül kb kemény 3-4ezer hungarische forintba.....

Sanyix
Már írtam, hogy megveszem az 1.1-et... ha olcsóbb lesz. Nem bízom a játékfejlesztõkben úgy általában egyikben sem, ezért vagy kipróbálom elõtte a játékot a gépemen (amire ugye 1.1-nél nincs lehetõség) és ha tényleg kell akkor veszem meg sok pénzért. Mivel 1.1bõl nincs demo, se warez így nemtudom kipróbálni, ezért várok amíg olcsóbb lesz. Úgy mégsem akkora bukta, minthogy megveszem jó drágán és végül nem játsszom vele.

f2d
Szia! Egy pillantra nem figyelsz és máris elszabadult a pokol elégvolt egy szikra. (De azért jó volt.)

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

f2d
#5342 6; Úgyhogy kuss..........

#5351 "De te mit tudsz felmutatni magadról, hogy mit értél el Lock on kategóriában, vagy a jetfly kupán?"

Ezek tényleg nem kötözködõ és önfényezõ beszólások.
Eddig én csak egy gépet hiányoltam a kedvencemet, és azthiszem nem fikáztam a lockon-t.

Siluro
Van benne valami, asszem el is indítom, vélemyénemet leírtam. Repülök valamit, mert volt bõr a pofámon és megvettem, csak azért, hogy tudjam verni a nyálam. 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Seaweed
Nah mi a rak itt ez a bazinagy szajtepes! Lehet abbahagyni mert rakonyoklok a gombra vegen! <#ejnye1>

Tessek szepen piszelni es jatszani lokkonal!
Siluro
Attól tartok, hogy téged az elégít ki, hogy ott vagy aegy fórumon, és elvõeszel egy játékot és elkezded fikázni, hogy milyen szar, meg miért nincs benne még 20 repülhetõ gép és hasonlók. Amúgy nem tudom, hogy a fényezést honnan vetted, mert én semmi öntömjénezést nem írtam, csak tényeket, ami úgy látom bántja a társaságot.

Ismered?? Nem...

Szerintem csak neki is elege lett a sírásnak értelmezett hozászólásokból...
f2d
Valószínû õt az elégíti ki, hogy külömbözõ fórumokban fénnyezze megát, hogy mekkora ász és a többiek meg lámák. Eltudom képzelni, hogy csak ennek él, erre költ és erre veri a nyálát.

Siluro
Akkor minek a sírás?
1; Nekem sincs, hú de yoo konfigom, de látom a Lock Onban a lehetõséget.
2; Nem vagyok elszállva magamtól, kupát én se tudok felmutatni, csak örömöt, hogy amit elértem, azt én magamtól értem el.
3; Mindenkinek arra van ideje amire akarja, hogy legyen.

Siluro

Sanyix
Azt senki nem írta hogy húderossz, meg hogy mennyivel jobb játékot tudna csinálni, de nemgond... És nemtudok felmutatni semmien kupát, mert 1. Nincs pénzem ennyire komolyan gémelni (mert ugye nemkevés pénz kell csúcs gépre, jó játékvezérlõkre, stb.) 2. nemis akarok, mert szórakozásból játszom, nem hogy versenyezzek meg elszálljak magamtól hogy húde tudok repkedni 3. Nincs annyi idõm. Ennyi.

Siluro
Ez a másik véglet. Vannak a Lock Onnak is hibái, de az il2 és Lock On teljesen más kategória. Összehasonlítgatás meg teljesen felesleges....

Siluro
Mert eddig senki nem mondta ki.....

f2d
Akkor eltolhatná innen a biciklit is, mostanában nem nagyon voltak jellemzõek az ilyen nagyképû lámázos beszólások.

Siluro
Mintha valaki ezt már nem írta volna le korábban, csak más megfogalmazásban, és kicsit rövidebben..... és ha azt modnom láma akkor megvagytok sértõdve... kész....

Sanyix
Jó akkor a Lockon egy nagyszerûen optimalizált gyönyörû játék (kár hogy tiszta idõben teljes nappali világosságban, amikor nincsenek olyan fényhatások mint a képen, nem érzem ezt, persze olyan mint a fényhatásoknál mint a képen, tényleg gyönyörû) <#worship>

Siluro
Figyi kiscserkész. Nem azt modnom, hogy te, vagy bárki más a láma, hanem a lámulás, úgy kollektíve. Baromira idegesítõ, hogy az ember azt olvassa, hogy "Jaaajj, de szar, meg úúú, de rosz, meg mennyire yoob játékot tudnék csinálni, de azt már nem kerül oda, hogy baromira nem értesz hozzá. Ha meg igen, akkorm tessék, ott van a lehetõség, írj egy yoobb játékot, vagy bele 5 gépet pluszba, van rá két hónapod, hajrá.... De te mit tudsz felmutatni magadról, hogy mit értél el Lock on kategóriában, vagy a jetfly kupán? Ja és ne szólj be, én se tettem ez elõtt, most már igen<#mf1>

Válaszolok helyette!

Mindössze 1,5 évig tólta az 1.TG Ricsi kiképzószázadban (mostani 102.VO) és a 77th Phoenix ben...
Tényleg nem tólta vele sokat...
Sanyix
"5; A lockon merõben bonyolultabb az il-2nél, sokkal nagyobb felkészültséget igényel harcászat és repülés terén egyaránt. Igaz én is még csak kostolgatom a játékot, de rettenetesen yool lemodellezett fegyverrendszere van többek között a játéknak." Látom nemnagyon játszottál még il2-vel :\