Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Láttam az 59-esek közül is párat, Jetfly kukán, asszem Putyin pl. X45-tel volt (akkor még)
Isten nem bottal, hanem VMware.
ez a Saitek X45 vagy Saitek X52 marha drága! 20ezer fölött van! nem tudtok mondani olyan stílusut mint ezek (tehát emelõkar meg minden) és kb 10ezer körül van?
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Nem allitolag, ez teny 😊
akkor még inkább gyûjtögetek...
inkább ha má veszek jó legyen és ne az legye hogy mien gagyit vettem... 😊
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Ja, állítólag van jópár ember itt a topikban, aki Saitek X45/X52-t használ...😉
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
én most vennék joystickot és ti már gondolom pro-n nyomjátok vmi faintos joystickkal ezért szeretném kikérni a véleményeteket!!
én egy oan 5-6 ezer FT körüli joystickra gondoltam:
Logitech WingMan Attack3 joystick, USB Bruttó: 5.950 Ft
Ha esetleg ien árban tudtok jobb joystickot akkor szóljatoK!
elõre is köszi!
Neuro:
A tuti taktika egyébként ha látod hogy indítanak és infrákat dobálsz ezerrel majd várod hogy bumm vagy nem bumm! <#hehe>#hehe>
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Bar az info nekem is "uj"...igaz kb 1 percet repultem a Su-25T-vel....
Elvileg ezzel könnyebb kikerülni a kis gonosz Iglás próbálkozásokat!<#nezze>#nezze>
Jaja, igazat szólsz...bár a végeredmény szempontjából tényleg mindegy, a VISA Electron nem jó erre...😞
Nekem eddig
1.nem volt netem
2.nem volt hitel/dombornyomott kártyám
tehát
3. nem is mélyedtem el a témában
netem már van, úgyhogy el lehet kezdeni gondolkozni lassan, legyen-e a másik is...(hm, Raiff. elgondolkodtató a reklámod alapján...😉 bár ez a kondíció sok más helyen is megvan bizonyára)
Mint irtam dombornyomott bankartya kell. Altalaban VISA vagy Master Card-ot fogadjak el a legtobb helyen. (aztan ezen belul lehet sokfele...pl akar Visa Gold is...vagy siman VISA Classic...(ilyen van nekem))
A nem dombornyomott bankartya (mint a VISA Electron) nem alkalmas arra hogy az elado fel a vevo kozbenjarasa (pl pin kod megadasa) NELKUL is le tudjon emelni penzt vasarlas eseten a kartyarol. (es EZ a lenyeg)
Bar eze nem ordongossegvagy valamifele titok informacio! A legtobb bank weblapjan errol boven lehet olvasni, es a bankban is kezsegesen segitenek a kerdesek eseten! (en meg kifejezettem szeretek nalunk a Raiff.-ba jarni a csinos lanykak miatt <#vigyor3>#vigyor3>)
Jah reszemrol ok a party 😉
Lockheed: megjött már a belga csomag? Ha igen nyomhatnánk egy hármas coop-ot Seaweed-el közösen valamelyik este.
A Flaming Cliffs Szu-25T hadjárat elsõ küldetését már 30-szor próbáltam de mindig lelõnek a rohadt Iglás szemetek 😊)

Télapó elvtárs én tökre jó ûttõrõ voltam egész eddigi életemben, a rénszarvasokat is átkísértem az út másik oldalára, szal tökre megérdemelnék egy ilyen játékot télapóra (de max karácsonyra!!!!)<#zavart2>#zavart2><#awink>#awink>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
1. Vásárlás: teljesen egyszerû és gyors. Azonnal elfogadták a Visa Classicot, és megkaptam a serialt a letöltéshez.
2. Letöltés: Az alapprogram kb 25k/sec-el jött le, ami még úgy-ahogy elfogadható, de az extrák (videók, textúrák) 10 kb/sec-el töltõdnek, ami 2005-ben már nevetségesen lassú.
3. Install: Zökkenõmentesen ment, talán két perc alatt fent volt a cucc. A textúrákat még töltöm, szóval azokkal nem tudom mennyi gond lesz.
4. Aktiválás: Hát itt már volt pár probléma, mert ugye pont nem ment a SF szerver, de írtam a supportnak és legalább válaszoltak (igaz nem adtak semmi használható ötletet).
5. Grafika: Az új tûz effekt ami a repülõgépeken van iszonyúan belassítja a játékot, csak úgy mint az overcast felhõzet. Az új repülõgéptextúrák nem rosszak. Van ami gyorsabb lett, van ami lassabb, akinek ment az alap, ez is menni fog szépen (fõleg pár ügyes moddolás után).
6. Avionika: sokat javult az orosz gépeken, de az F-15 és az A-10 még mindig olyan mint egy lövöldözõs játékban.
7. Fegyverzet: Még mindig nincs LGB és hasonló finomságok, de az új Szu25-höz sok újdonságot kapunk. Csak az a baj, hogy a TV-s keresõ szintén képregénnyé lassítja a játékot.
8. Küldetések, hadjáratok: Még nem próbáltam csak FMB-t illetve saját készítésû küldetést, de az elõzõ verzióból kiindulva nem várok sokat tõle. Az új térkép viszont nagyon jó (bár kicsit lassú a zoomolás).
9. Új FM/DM: nagyon jó, végre le lehet szállni a fûre a sérült géppel és az darabokra törik, csúszik, kigyullad, elhullanak a szárnyak stb.
Összegezve: ilyennek kellett volna lennie a játéknak mikor megjelent az UBI-nál, akkor talán nem lett volna ekkora bukás. Ennyi pénzért ajándék és akinek tetszett az alap LockOn annak vétek lenne kihagyni.
...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
3.4.74.8; 3284
De a SF oldalon nincs 3284-es hiba, így nem derült ki hogy ez mi lehet
Az elsõ próbálkozásoknál csak azt írta hogy hiba van, most már azt, hogy nem tudja elérni az aktiváló szervert, ellenõrizzem az internetkapcsolatom. Jó tippjei vannak 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)