Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sure
Jah, ezért volt a szmályli a végén...;

Láttam az 59-esek közül is párat, Jetfly kukán, asszem Putyin pl. X45-tel volt (akkor még)

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Most láttam a Tecsóban Logitech Wingman 3D-t, azon van Hat Switc meg Rudder Twist is, és asszem 8k volt.(ha ragaszkodsz a Logitech-hez, mint márkához)

k8bal
ööö
ez a Saitek X45 vagy Saitek X52 marha drága! 20ezer fölött van! nem tudtok mondani olyan stílusut mint ezek (tehát emelõkar meg minden) és kb 10ezer körül van?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Seaweed
"Ja, állítólag van jópár ember itt a topikban, aki Saitek X45/X52-t használ...😉"

Nem allitolag, ez teny 😊
k8bal
oks köszi!
akkor még inkább gyûjtögetek...
inkább ha má veszek jó legyen és ne az legye hogy mien gagyit vettem... 😊

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

sure
Esetleg egy "rudder twist" funkciót is tudó (=a kar a függõleges tengely mentén is forgatható, oldalkormányt vezérelni) szerkezet a Lock On-hoz (meg más szimhez is valószínûleg) hasznos lehet. Nem tudom, ez tudja-e ezt. De úgy a Hat Switch, mind a Rudder Twist elég fontos fícsörök, 10-11k -ért már adnak Saitek Cyborg Evo-t pl., lehet, hogy inkább akkor arra érdemes spórolni kicsit.

Ja, állítólag van jópár ember itt a topikban, aki Saitek X45/X52-t használ...😉

Nincs rajta hatwsitch?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Ezért repülnek a Su-25 -ösök legalább géppárban... <#ravasz1>
k8bal
Hali!
én most vennék joystickot és ti már gondolom pro-n nyomjátok vmi faintos joystickkal ezért szeretném kikérni a véleményeteket!!
én egy oan 5-6 ezer FT körüli joystickra gondoltam:
Logitech WingMan Attack3 joystick, USB Bruttó: 5.950 Ft

Ha esetleg ien árban tudtok jobb joystickot akkor szóljatoK!
elõre is köszi!

A probléma nem azzal van, amit látok, hanem azzal amit nem.

Igen õ a "diszkógömb"... <#idiota>

Neuro:

A tuti taktika egyébként ha látod hogy indítanak és infrákat dobálsz ezerrel majd várod hogy bumm vagy nem bumm! <#hehe>
Lockheed
Hmmmm... Mik ki nem derülnek itt. <#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Aha, na ki is próbálom mindjárt. Köszi a tippet 😊

Seaweed
Rola van szo (hogy lassuk is):

Bar az info nekem is "uj"...igaz kb 1 percet repultem a Su-25T-vel....
Seaweed
<#nyes>
Iglások ellen nagy segítség a Shift+e kombináció aminek hatására 5 perc melegedés után beüzemel az IRCM ("diszkógömb" hivatalos nevén: Sukhogruz)...

Elvileg ezzel könnyebb kikerülni a kis gonosz Iglás próbálkozásokat!<#nezze>
sure
OFF

Jaja, igazat szólsz...bár a végeredmény szempontjából tényleg mindegy, a VISA Electron nem jó erre...😞
Nekem eddig
1.nem volt netem
2.nem volt hitel/dombornyomott kártyám

tehát

3. nem is mélyedtem el a témában

netem már van, úgyhogy el lehet kezdeni gondolkozni lassan, legyen-e a másik is...(hm, Raiff. elgondolkodtató a reklámod alapján...😉 bár ez a kondíció sok más helyen is megvan bizonyára)

Lockheed
Nem az enyém, ugyanis nekem nincs, mert a cég aminek dolgozom a családomé, emiatt a pénzt a kis kezembe kapom... <#vigyor0><#smile>Hááát mostmár tooom, hogy nemjó. Azért kellett utalnom. Csak jönne máááár!

Seaweed
Nem hitelkartya kell. Az megint mas (mint a neve is mutatja hitelt azaz a bank penzet koltod), csak mi magyarok rosszul forditottuk harminc eve a filmeket es ez maradt meg a koztudatban.
Mint irtam dombornyomott bankartya kell. Altalaban VISA vagy Master Card-ot fogadjak el a legtobb helyen. (aztan ezen belul lehet sokfele...pl akar Visa Gold is...vagy siman VISA Classic...(ilyen van nekem))

A nem dombornyomott bankartya (mint a VISA Electron) nem alkalmas arra hogy az elado fel a vevo kozbenjarasa (pl pin kod megadasa) NELKUL is le tudjon emelni penzt vasarlas eseten a kartyarol. (es EZ a lenyeg)

Bar eze nem ordongossegvagy valamifele titok informacio! A legtobb bank weblapjan errol boven lehet olvasni, es a bankban is kezsegesen segitenek a kerdesek eseten! (en meg kifejezettem szeretek nalunk a Raiff.-ba jarni a csinos lanykak miatt <#vigyor3>)
Seaweed
..es csodalkozol?! Az nem dombornyomott bankartya!
sure
Hát biztos csak egy újabb lámaság a részemrõl, én mindig abban a tudatban éltem, hogy Netes rendeléshez hitelkártya kell. Ilyen VISA Electronom van nekem is, de ez nem hitelkártya.

Lockheed
VISA Electron.

Milyen kártyával próbáltad?

Lockheed
A pénz az átment, de még mail nemjött, hogy küldik vagy ilyesmi... Összeszedhetnék már magukat igazán. Arról sem szóltak volna, hogy nemtudják levenni a pénzt! Írtam nekik, mire visszaírnak, hogy nemsikerült levenni a pénzt! Nnna mondom kemény, akkor már 1 hete vártam... Szólhatnának azért. Aztán még 2-3 email váltás és meg is kaptam az utalási címet... <#falbav> Gggrrrrr... 😊

Seaweed
(nem egyedi eset! Aki nekem intezte az is igy jart veluk..es utalni kellett..de alenyeg hpgy vegul meglett...)

Jah reszemrol ok a party 😉
Lockheed
Nemmég vazzz! Nemfogadták el a kártyát és utalni kellett, ami tegnap történt meg... De már tûkön ülök! <#smile> Egyébként részemrõl OK a dolog! <#eljen><#taps><#taps><#taps>

A 32-ik próbálkozás sikerrel járt bár katapultálni kellett. Most már a másodikkal szenvedek a változatosság kedvéért 😊
Lockheed: megjött már a belga csomag? Ha igen nyomhatnánk egy hármas coop-ot Seaweed-el közösen valamelyik este.

Lockheed
<#smile><#smile>

Ez a játék teljes szívatás 😊
A Flaming Cliffs Szu-25T hadjárat elsõ küldetését már 30-szor próbáltam de mindig lelõnek a rohadt Iglás szemetek 😊)

Seaweed
<#gonosz1>
Lockheed
Csak jönne már meg... <#smile><#smile><#smile> De messze van Belgium! 😊

NEXUS6
Õõõ izé, hol lehet a listára felíratkozni???

Télapó elvtárs én tökre jó ûttõrõ voltam egész eddigi életemben, a rénszarvasokat is átkísértem az út másik oldalára, szal tökre megérdemelnék egy ilyen játékot télapóra (de max karácsonyra!!!!)<#zavart2><#awink>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Elsõ benyomások:

1. Vásárlás: teljesen egyszerû és gyors. Azonnal elfogadták a Visa Classicot, és megkaptam a serialt a letöltéshez.
2. Letöltés: Az alapprogram kb 25k/sec-el jött le, ami még úgy-ahogy elfogadható, de az extrák (videók, textúrák) 10 kb/sec-el töltõdnek, ami 2005-ben már nevetségesen lassú.
3. Install: Zökkenõmentesen ment, talán két perc alatt fent volt a cucc. A textúrákat még töltöm, szóval azokkal nem tudom mennyi gond lesz.
4. Aktiválás: Hát itt már volt pár probléma, mert ugye pont nem ment a SF szerver, de írtam a supportnak és legalább válaszoltak (igaz nem adtak semmi használható ötletet).
5. Grafika: Az új tûz effekt ami a repülõgépeken van iszonyúan belassítja a játékot, csak úgy mint az overcast felhõzet. Az új repülõgéptextúrák nem rosszak. Van ami gyorsabb lett, van ami lassabb, akinek ment az alap, ez is menni fog szépen (fõleg pár ügyes moddolás után).
6. Avionika: sokat javult az orosz gépeken, de az F-15 és az A-10 még mindig olyan mint egy lövöldözõs játékban.
7. Fegyverzet: Még mindig nincs LGB és hasonló finomságok, de az új Szu25-höz sok újdonságot kapunk. Csak az a baj, hogy a TV-s keresõ szintén képregénnyé lassítja a játékot.
8. Küldetések, hadjáratok: Még nem próbáltam csak FMB-t illetve saját készítésû küldetést, de az elõzõ verzióból kiindulva nem várok sokat tõle. Az új térkép viszont nagyon jó (bár kicsit lassú a zoomolás).
9. Új FM/DM: nagyon jó, végre le lehet szállni a fûre a sérült géppel és az darabokra törik, csúszik, kigyullad, elhullanak a szárnyak stb.

Összegezve: ilyennek kellett volna lennie a játéknak mikor megjelent az UBI-nál, akkor talán nem lett volna ekkora bukás. Ennyi pénzért ajándék és akinek tetszett az alap LockOn annak vétek lenne kihagyni.

Lockheed
Ehhheehhee...<#vigyor0>

Seaweed
Inkabb osszedobjuk a zset es megkapod karacsonyra ingyen, csak ne karogj mar mert az en kedvem is elveszed az elettol is...<#ravasz1><#smile>
Lockheed
Okok. Én is rákérdeztem a SimWarenél, hogy ugyanmár hol az enyém és aztmondták Hétfõre Ittvan legkésõbb! 😊

Seaweed
Olvasd el az 5408-at ami abban a percen szuletett mint a frocsogesed es most mar hagyd abba! Ha nem tetszik ne jatsz vele, ha bajod van vele, kozelebe se menj...de kisse unalamas vagy mar!

...
Hát ja, elég dühítõ dolog 😊 De végülis sikerült, lehet csak kifogtam egy szerverhibát. Megyek repkedni nemsookára beszámolok róla milyen az FC.

Lockheed
<#eljen><#smile><#smile>

Lockheed
Szerintem a szerver szaraxik nem? A reták! És az ember nelegyen ideges?!!!

Na, ebben a percben sikerült aktiválni. Minden bizonnyal az SF szerverrel volt gond

Sanyix
LOL és még elvárják hogy vegyünk játékot ilyen védelemmel, ami még a jogos tulajodonosnak sem engedi hogy játsszon.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

A hiba logban ezt a kódott adta:

3.4.74.8; 3284

De a SF oldalon nincs 3284-es hiba, így nem derült ki hogy ez mi lehet

Felraktam a patch-et is, próbálom aktiválni és visszadob hogy nem érhetõ el a szerver. Megpróbáltam kézzel is a hardver kulcs és a serial kombójával a starforce-os oldalon de ott is hibát ad: "starforce.executionerror" és hogy próbáljam késõbb.

Seaweed
Aha. (Patchben uj starforce van)
Seaweed
Hogy erted azt hogy nem mukodik?! (patchek is voltak mar?!)
Ja írtam nekik de egyelõre semmi válasz...
Az elsõ próbálkozásoknál csak azt írta hogy hiba van, most már azt, hogy nem tudja elérni az aktiváló szervert, ellenõrizzem az internetkapcsolatom. Jó tippjei vannak 😊

Sanyix
Törd fel 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Lockheed
Pfffff... Eskü? Na ez nagyonkemény... Írtál nekik?

Kifizettem, letöltöttem, felraktam és nem tudom aktiválni mert a Starforce nem mûködik. Hát ez nagyszerû 😊