Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

f2d
Ezzel viszont egyet tudok érteni.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

f2d
A játékról nem akarok vitázni, de hogy ki a láma azt azért megkérdezném. Valószínû, hogy inkább az aki mégcsak kostolgatja a játékot. (És finom?) Elmondanám neked Te nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású, hogy a játék elsõ része kb akkor jelent meg amikor Te ovodába jártál, esetleg akkor születtél. Egyébként meg ez egy sorozat 3. része (1.02) és ajátékot folyamatosan fejlesztik kb úgy 10 éve, és a játékosok kívánságai, elvárásai alapján írják a programot.

Urak!
Fõleg akik agyonfikázzák a LockOn-t, illetõleg ezt+azt kívánnak bele:
1. Ahhoz hogy valamit jogosan lefikázzunk elõször normálisan meg kellene ismerni azt 😉. Mind a gyengéit, jó tulajdonságait, és a lehetõségeit. A LockOnban hogy mi jó, meg mi rossz azt mindnki maga döntse el, de pl. nem lehet azt mondani ERRE hogy ronda, vagy bárminél csúnyább. Fõleg az IL-2nél. Nagyobb a gépigénye, persze, de ez az ára
2. Ha már egyszer leírják, hogy mitõl nagyobb a gépigénye, akkor azt miért nem lehet elhinni?<#idiota>
3. Cockpit ide-oda, persze anniy lehetõsg vana LockOn-ban, hogy a kiaknázása éveket vesz igénybe, de van egyfajta fontossági sorrned a fejlesztésben, amit szem elõtt kell tartani. Pl. nem tudom hogy örülnétek, ha 6csillió repülhetõ típus lenne, de mind lagolna, bugos lenne, és úgy nézne ki mint egy új robur, mindezek mellett köze nem lenne a dolgoknak a valósághoz.

Na csak enniyt akartam
Siluro
Esetleg felmerült benned, hogy valakinek hiányzik a Ka-50?<#shakehead>

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Nem veszed meg mint az 1.1 -et és sírsz tovább hogy szar az 1.02... Remek lesz!
Sanyix
Na ha nagy meló minek csinálnak 3d kabint 😊 nekem aztán annyira hiányzik a 3d kabin, mint a ka-50.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Siluro
Szerintem meg egyre nagyobb méreteket ölt a lámulás.
Új repülõket szeretnél? Megértem, én pedig egy Porchét szeretnék a garázsban látni. Figyi, elmondom, hogy miért yoo ez a játék.
1; A mûszerek nagyrésze mûködik, úgy ahogy kell neki.
2; A játék a fizika nagyrészét ismeri, erre nem lehet komolyabb panasz.
3; A netkód se rosz, helynként van néhány bug, de elnézhetõ egy ilyen kaliberû játknál (il2nél is van rengeteg)
4; A grafika egy kimondottan yool elkészített eleme a játéknak.
5; A lockon merõben bonyolultabb az il-2nél, sokkal nagyobb felkészültséget igényel harcászat és repülés terén egyaránt. Igaz én is még csak kostolgatom a játékot, de rettenetesen yool lemodellezett fegyverrendszere van többek között a játéknak.
6; Úgyhogy kuss..........<#lama>

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

f2d
Kimondottan jó játéknak tartom a Lockon-t abban a formában ahogy van és játszok is vele aránylag sokat. Csakhogy, ugye mindenkinek más igenye van én inkább más repülhetõ repülõket szeretnék nem helikoptert. Más meg pl jobb kódoptimalizálást szeretne vagy szebb grafikát, más repülhetõ repülõket, dinamikus hadjáratot, stb sorolhatnám. Nem vagyunk egyformák, szerintem neked is lenne elképzelésed, hogy mibenlehetne rajta fejleszteni. A topic-ot olvasva lehet, hogy folyamatos sírásnak látszik, de szerintem csak mindenki elmondja a saját véleményét/vágyait.

Siluro
Jogos!

Én nem értem ezt az állandó sírást!<#gonosz3>

Nem megy, nem jó, ami benne van, minek bele, ez minek bele az... Nem tetszik?? NEM KELL VELE JÁTSZANI!!!
Sosem értettem az ilyen semmi sem jó nekik embereket... Nem hogy örülnének, hogy fejlesztik a játékot neeem inkább sírnak, hogy mért csak ez miért nem mást is?! Lehet jobbat, szebbet készíteni és akkor leborulok elõttük, de amíg nem értünk hozzá (mert le merem fogadni egyik, sem tudja mekkora meló leprogramozni egy ilyen 3D kabint vagy esetleg egy AFM -et) addig ne fikázzuk már!

ON
f2d
Hát haszna nem sok van, de rendkívül jólnéz ki. A már meglévõ gépek közül egy-kettõt lehet, hogy egyszerûbb lettvolna cockpit-tal ellátni, mint egy teljesen új 3D fülkét készíteni.
Nekem ez a gyöngém: repülõs játékba minek chopper?<#conf><#csodalk>

Sanyix
Sztem jobban hangzana plusz 10 repülhetõ típus, 2d-s mûszerfallal. Amúgy nemtom mitõl olyan fontos a 3d-s mûszerfal, sztem játék közben nemnagyon fog senki sem azzal foglalkozni hogy oldalra dõljön, hogy kicsit oldalról lássa mûszerfalat.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

f2d
Ezt mibõl gondolod? Ha úgy lenne, akkor igen bénán nézne ki a gém. Gondolj bele egy full 3D KA-50 és a többi gép meg 2D mûszerfallal, hét ez elég rosszul hangzik.

Siluro
Nekem van egy olyan érzésem, hogy a többihez nem fognak nyúlni......

f2d
Elégjól kidolgozott és teljes 3D feeling-je van, remélhetõleg a többi repülhetõ gépezetet is ilyen szintûre megcsinálják (Frogfoot, Warthog vagy bármelyik).<#guluszem1>

Sanyix
Az lehet de a mapot mindíg látom, és nem lassul be. Csak akkor ha sok repcsit látok egyszerre.

Esetleg a - hangyafaxnyival - nagyobb map is lehet erõforrászabáló .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Sanyix
Ezek sem indokolják hogy ilyen nagy gépigénye legyen (pl a rakéta röppályájának kiszámításához sem kell olyan hûdenagy teljesítmény). A modellek, hát azok jók. A textúrák sok helyen nagyon elhanyagoltak. Fizkában is nagyon nagy hibák vannak. És ezért jövök az 1.02-vel, mert ilyesmik miatt nem merem megvenni az 1.1-et, nameg amiatt is, hogy macerás a megvétele, mert nem lehet itthon, boltban kapni. Mondjuk ha lejjebb megy az ára, akkor valószínûleg majd meg merem venni, ezektõl függetlenül. <#smile>

Reaper
Elektronika, lokátor, fegyverrendszerek (pl. számítani a rakéták röppályáját, közelségi gyújtás, stb.), a modellek, textúrák kidolgozottsága sokkal durvább, mint az IL-2. A grafika sem egy kategória szerintem. Szép az IL-2, de a Lock On látványvilága sokkal durvább... Nem tisztem védeni a Lock On-t, tekintve hogy nekem sem tetszik sokminden benne (pl. a sound engine), de ettõl függetlenül azt mondom, hogy ne emlegessük egy lapon az IL-2-vel, mert más kategória...

Egyébként meg ne állandóan 1.02-vel gyere, mert kicsit lejárt lemez. Ennyi erõvel IL-2-ben meg a sima Sturmovikot is felhánytorgathatnánk (annak is volt félmillió hibája)...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Passzolom , hogy mihez mekkora számítási teljesítmény kell , nem értek hozzá , csak abból gondoltam , hogy egy feladat tervezése/lerepülése sokkal öszetettebb mint az Il-2 sorozatban és ebbõl következtettem .

Sanyix
Igen. Ehhez viszont nem kell nagy számítási teljesítmény.

Elektronika ...

Sanyix
Igen? Miben komplexebb? A fegyverekben, hát igen. De másban?

Reaper
Bogaram 1.1-ben egyrészt LOD-olva vannak a gépek, másrészt ne hasonlítgasd az IL-2-õt a Lock On-hoz, mert egy hangyányit komplexebb az utóbbi...

Sanyix
Nem moddolt semmi. Szóval akkor gratulálok a programozóknak, hogy ennyire nem értenek az optimalizáláshoz... Il2 full grafikán elég jól megy ennyi géppel a képen, és még élethûbb is a fizikája...

sure
Vannak bizony...nem tudom, az 50 GB-os Trio kártyádhoz😉 me3lyik ForceWare driver van fenn, de ott lehet is ilyet állítani, hogy "negatív LOD eltolás" be vagy kikapcs, lehet, hogy õ lesz a barátod ez ügyben. Meg a moddolt gépek néha nem 512x512-es textúrákkal, hanem akár 2048x2048-asokkal vannak, õk megdolgoztatják a videókaridat.

20 gép egyszerre meg a CPU-val is számoltat egy csöppet. Dehát a konfigod, ami az aláírásodban szerepel, kéne, hogy vigye...😉

Isten nem bottal, hanem VMware.

Sanyix
Ez most hogy van? Lock on 1.02-ben vannak a repcsiknek LOD-jai? Mert észrevettem, hogy hogy olyan 22 db repcsinél egyszerre egymáshoz közel, iszonyatosan beszaggat a gém, de távolságtól függetlenül, vagyis csak látótávtól függõen, és attól függõen hogy egyszerre hány gép van a képen. Nekem úgy tûnik mintha a távolabb lévõ gépekre is a legrészletesebb modelt használja, és effektezi is (önárnyék, heat blur) legalábbis a játék sebességébõl ítélve nekem úgy tûnik.

Lockheed
Úúúristen! Mibe vagytok Emberek???<#eljen><#smile><#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Seaweed
<#vigyor3>
Hûha akkor lehet nem kéne MW -ezni mert elkapom a kórt... <#hehe><#nyes>

Hmm az baj a ha bedõlök mikor befordulok az ajtón a szobámba?? <#idiota>
Siluro
Shut up, imediatly!<#hawaii>

Sanyix
Kapcsold ki a motion blurt 😄 és ne nfs-ezzél annyit.

Seaweed
hoppp mazli hogy nem a Torles gombra nyomtam valasz helyett <#idiota>

csodalkozol hogy leesett...ket napja csak elmosodott hazsorokat meg autok farat latom...marmegyek a szobaban es ott is azt nezem hol jon ak anyar amit a legszukebben be kell venni....

<#banplz>
Némmá Seaweednek leesett az álla! <#idiota>

Szerintem ezt örökítsük meg mert nem mindennapi esemény!! <#hehe>
Seaweed
Uhhh...hat ahogy ezt felenk az utcan szoktak volt mondani: "EZ ECSEM ODABASZ!!!"

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Visszaolvasni meg én fogok??<#banplz>
Siluro
Mi lesz?

Sanyix
Ja fraps-al vettem fel fel. Ezt a belsõ szerkesztõt is kipróbálom majd 😊
Amúgy sztem nemvészes a szaggatás, amúgyis csak 20 fps-re állítottam a felvételt.

Lockheed
<#eljen><#smile><#smile>

Holnap meglesz... 😊

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

sure
De most, hogy eszembe juttattad, lehúztam szélesszájún cégnél, és mennek így a videók, bár szaggatnak...ha FRAPS-sal vesz fel az ember, az pont ilyen, de ez a sebesség már nem igazán a játszható kategóriába tartozik. Ha az elõzõ HSZ-omban látható módon készítesz videót, akkor akár minimál grafikai beállításokkal elkészíted és megvágod a tracket, majd a felvételhez feltolsz mindent maxra, akár 4xAA/16xAF-re, és úgy rögzíted videóra, akkor még szép is lesz. Csak a Scene fájl beállítása az, amin utólag már nem tudsz változtatni, tehát videorögzítéshez (ha a látvány számít), érdemes inkább High Scene fájllal, és alacsonyabb grafikai beállítással a tracket felvenni.

sure
Télleg, Sanyix, te a 2 videódat (amit azóta se tudtam BTW letölteni) FRAPS-sel vetted fel? Mert van ám a Lock-Onban beépített videokonvertáló is. Ha betöltöd a missönt, nem a "Fly" gombbal, hanem a "Record Track"-kel veszed fel; így késõbb a Mission Editorba Track-ként vissza tudod tölteni (vagy a küldi végeztével úgyis a ME-ba rak vissza). Ezután az "Edit Mission" opcióval tudod szerkeszteni a kameraállásokat stb., aztán ha kész, elmented az editált változatot, és ezt utána a "Record AVI" funkcióval videóvá tudod konvertálni (ez utóbbi izmos gépen is idõigényes, de így lesz a legjobb minõségû). Csak nem "uncompressed"-be mentsd, mert baromi nagy fileod lesz végül, amit semmivel nem tudsz majd lejátszani.

Reaper
Realtime elég nehéz editálni a videót (nézetek és tsai) :-D

Na már csak az a baj ha realtime veszed akkor az nem tesz jót az fpsnek... (nem igazán lesz jó minõségû, merthát valakit az is érdekel ugye...)

Még valami de ez már csak kötöszködés: JáTSZani nem JáCCani....
Sanyix
És nfs4-el 5-el jáccottattok már?

Sanyix
lehet valós idõben 😉 van olyan hogy netes tv. Mint írtam STREAM-elni kéne. De ha trackekbõl lesz videjó akkor úgyis jó 😄

Seaweed
mint az allat....bar mar kezd nyomasztani a 200 feletti tempo... 😄DDD
Te is tólod??<#idiota>

Én ma kezdtem de nagyon jó!! <#taps>
Intru ne hidd...

Sanyix ne legyél buta plz!!

Szerinted hogy csinálnak videót a repnapból ha nem vesznek tracket??<#wilting>

Istenem áhh mind1...
42nd Intruder
De abból könnyen lehet videót vágni, ami lesz hivatalosan is és gondolom Reaper kolléga csinál saját moviet is 😉