Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Neuro

Eddig azzal missionel szenvedtem...es arra jutottam hogy negyen kell menni...vagy 2+2AI...mert eleg gaz meg ugy is hogy kishatotavolsagu legvedelem van csak...
Seaweed
Nem is tudtam vele mit kezdeni..csak esz nelkul menni es lodozni a raketakat hatha az egyik eltalal valamit <#idiota>
42nd Intruder
Nem is áll neki jól 😉

Ritka látvány: Seaweed egy F-15-ben <#beka3>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Lockheed
Áááááááá! 😊))))

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Seaweed
Vagy az "ACE-t a 233-tol" 😄D
Ott számlálja a kazettás tekerést, hogy megtudd keresni a Laser Squad elejét betöltés elõtt...

Speedbreaker
atomkirálysirály

Az a kék ott mit tud?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
atomkirálysirály

Az a kék ott mit tud?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

info az 1.12-es patch-rõl:

Ive been cleared to share this info about the soon to be released 1.12 patch from ED. These are a few of the bug fixes from the 1.12 patch, there are more but these are some of the bigger ones.

* Implemented new joystick profile system. Now player can use several joysticks of same type and name. Each joystick instance have a unique configuration file.

* The target range is no more displayed on the F-15 HUD in HOJ mode.

* Fixed incorrect MP flaps animation on A-10A. Removed combat flaps position on F-15C and Su-33.

* Engine sound on MP aircrafts is played correctly now according to actual RPM.

Looking like small but important fixes.

More to come.

rgrthat

Seaweed
Jah szombat..mert kozben nekem is el kellett lepnem melozni (most onnan irok)...szombat okes, vasarnap delutan melo....
Lockheed
Vééégre! <#smile><#smile>

Excellent news sir! 😊

Lockheed
Dear Sir,

We received your payment.
Your order should be sent today.

Please let me know if you have any other questions, I'll be pleased to help you.

Ezt kaptam az elõbb a SimWaretõl!
<#smile><#smile>
Yuhuuu! JÖN! 😊

ma délután 4-tõl 6-ig vagy holnap 2-tõl 6-ig benne vagyok
lehet szombat jobb lenne ma délután még dolgozni kellene 😊)

Seaweed
Nauro ma vagy holnap egy kis multi?!
Lockheed
Ott.

Ja tényleg most így visszaolvasva láttam, hogy Te is úgy töltötted le. És ez melyik oldalon lehetséges lockon.ru?
Lockheed
Ja😊

vagy rendeld meg a letöltõset, az olyan gyorsan érkezik meg, amilyen gyors a neted 😊

Seaweed
Biztos lesz. Nekem is onnan van (bar az enyem nem kozvetlen hozzam jott, hanem nemetorszagba...de a lenyeg hogy szallitanak korrektul ha a penzt le tudjak emelni/vagy elutaljak nekik az osszeget)
Rendben köszönöm a gyors válaszokat. Hát majd csak lesz belõle valami remélhetõleg.
Lockheed
És tényleg...<#eljen><#smile>

Seaweed
Pedig ott van a lap aljan a Shipping link

..es ha csak egy DVD tok meretu softwaret rendelsz az akkor "A" kategoria tablazat szerint 22€...
Lockheed
Na hallod nemtdom, pedig nincs 2 hete, hogy rendeltem, bár nem az én kártyámról így nem a SimWare -el fogok elszámolni... Igen csak az kell. Tényleg nemtudom mennyi lesz végül de talán itt megtudják mondani.

Nekem lenne egy kérdésem. Hogyha a SIMW-rõl rendelem meg a Flaming Cliffs-t, akkor körülbelül mennyibe van a postaköltség? Mert az oldalon nem találtam infót róla, vagy csak nem vettem észre.
Ha jól olvastam az elözõ kommenteket, akkor semmi extra dolog nem kell hozzá ugye, csak a dombor nyomott bankkártya?
Lockheed
Áááááá! 😊 Ezért már veszek egy 7800 GTX -et és marad az x52 -m. Viszont Falconhoz ideális, és ahhoz úgyis felesleges a 7800.<#smile><#smile><#smile>

Seaweed
Nah jah...de legalabb lehet kapni... mellesleg a CH gyart joy-t is (F-16 replika meg egy alap joyt is..bar teny hogy borsos az ara foleg egyben)....
Lockheed
Huuuhhh... Nemtudtam<#fejvakaras>. Viszont ha most akar EVO -t venni nemhiszem hogy beruházna 1 ilyen gázkarra(43000Ft+Posta)<#wow1>, mert akkor sztem megvenné inkább az x52 -t. Egyéébként szerintem nem ér annyit, vagyis inkább Én nem adnék érte annyit. De ez szigorúan az Én véleményem... <#smile><#smile>
Lásd a pap és a papné esetét! <#vigyor3>

Seaweed
De lehet kulon gazkart kapni. A CH Product gyart ilyet.
Lockheed
Nem. Szerintem nem. Egyébként gázkar. 😊

k8bal
Már meg van mire gyûjtök!
Logitech Force 3D (kb 12-13 mindenhol)
lenne egy kérdésem:
oan tolóerõ bizbaszt ami van az X52-nek is pl azt lehet külön kapni?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Lockheed
Pppffffff... De kemény vagy! 😊)) <#eljen><#smile><#smile>

Neuro: Sztem vedd meg megéri!! <#smile>

Seaweed
<#vigyor3>
Seaweed
<#banplz>
sure
A gombjai...😉

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Sírj pár HSZ-nyit, hogy milyen sz*r, oszt összedobjuk rá a zsét.😉))
(Sanyixnak így lesz 1.1-e...:LOL😊

Én is erõsen gondolkozom rajta, hogy karácsonyra meglepem magam egy X52-vel 😊

Siluro
de hozzá kell tenni, hogy magyarhonban 60-70, külföldön feleannyi :S

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Seaweed
Van dragabb Thrustmaster HOTAS 😛 (60-70K korul van asszem...ber lehet olcsobb azota..)

(Bar ez full fembol van..de sajna az anyagpsorolasnak koszonhetoen meg egyszer enyit kolthetsz a "tuning" cuccokra ra hogy ne kopjonanak a belso alkatreszek 2 honap alatt hasznalhatatlanna...szal ugy 100-120K-bol meg is vagy 😛)
k8bal
nekem legjobban az x52 tetszik (egyértelmû hogy az a legdrágább 😄) ami ahol néztem (google 😄) ott 26.000 Ft!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Lockheed
<#eljen><#smile>

Lockheed
Háát csicsás kicsit az biztos, de nekem x52 van és nagyon nembántam meg az biztos... Kényelmes, ésszerûen elrendezett, és nagyonpontos. x45 -öt nemvolt még szerencsém kipróbálni, de szerintem azzal sincs semmi gond. Mindenféleképpen a kettõ közül valamelyiket szerettem volna, csak az már újonnan nem kapható, így maradt az x52. De szerintem megéri az árát

Siluro
Szerintem a dizájn nem a leg lényegesebb a joystick vásárláskor. Pár tanács:
-tedd rá a kezed és próbálgasd a gombokat, hogy kényelmesen eléred e õket
-nézd meg, hogy nem nyom e valahol, vagy nem kényelmetlen e a fogása valahol
-mint ahogy azt már a kedves kollégák is leírták ajáánlatos, hogy legyen rajta Rudder, meg throtle.

X52 szeriintem meg azért nem rosz, mert yoo sok mindent fellehet rá programozni. Egyébként ez, hogy 20ezer forint körül van, és hogy drága e ez nézõpont kérdése. Ha nem használod ki akkor drága, de ha használod folyamatasona, és nem csak a port fogja akkor nagyon is megéri. 😉

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Seaweed
Mi emlekeztet rajta arra?! 😄
(x45 gazkarja nagyon hasonlit pl az F-16 gazkarjara, a bot mar inkabb semmire, de hasznalhato..bar biztos az X52 is hasznalhato, es funkcioiban is tobbet tud, de nekem nem tetszik. Ha ujat vennek lehet X52-t vennek mar, de a 45-ost nem cserelnem le erte..)
sure
Engem a Commodore64 Datasette-jére emlékeztet...😉

Tetszeni nekem sem tetszik a dizájnja (sem X45-é, sem X52-é), de azért ha utánam dobnának bármelyikbõl, aláállnék, hogy elkapjam...(=I would understand...)

sure
10 ezer körül a Cyborg Evo SZVSZ. Ez pl. jobb/balkezesre is állítható, illetve a gázkar a többi hasonló kategóriájúhoz képest egészen jó (pl. ha megnézed az általad is linkelt Logitechet, egy icipici kis tekerentyûvel lehet a gázt adni, szerintem nem túl szerencsés, de a Logi3D-n is ilyen még tán). Szerintem Tecsóban/Mediamarktban/stb. nézegesd, fogdosd a különbözõ kirakott példányokat, és amelyik kézreáll, tetszik, és belefér a keretbe, azt vedd meg, ne kép alapján dönts. (sajna nem hiszem, hogy X45/52-t árulnának T/MM-ban, de ha valaha mégis igen, nem raknának ki próbapéldányt)

Seaweed
Nekem is x45 van mar vagy 2-3 eve...de nekem az x52 nem is tetszik.

k8bal
a márka mind1 nem vagyok oan típus de azért ne no name legyen...