Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Ugyanott rendeltem, mint te. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Lockheed
Kézben, vagy csomagküldõszolgálattal?

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

[NST]Cifu
Ja, tényleg, így könnyû. <#idiota>

BTW, ma kaptam a mailt, hogy az FC elindult irányomban. Kiváncsian várom. 😊

50 m/sec es szembeszélnél simán...

Az A-10 úgy repül ilyen körülmények között mit egy harrier... A kuzi simán lehagyja de "kötelékezni" is jól lehet vele... <#idiota>
[NST]Cifu
Paszmeg, hogy lehet így repülni egy Szu-27-el? :Ð
Egy Harriertõl is szép lenne... 😊

Az az ikaruszos videó tényleg jó 😊
Milyen zene megy alatta?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

sure
Egyelõre tesztüzem(kíváncsi vagyok, törlik-e, ha igen, mikor, ha nem, miért nem...<#ravasz1>

Isten nem bottal, hanem VMware.

Lockheed
Annyit még hozzáfûznék, hogy Magyarországon is forgalmazhatnák esetleg...<#smile>

Lényeg lemardt... <#wilting>

Semmilyen hivatalos, fél-hivatalos, nem-hivatalos forrás nem említi hogy készülne csak hogy tervebe van véve és hogy teljesen új enginet kap...
Az hogy a "kóderdroid" már kódolná e nem lehet tudni....
"6 új repülhetõ gépet 3D kabinnal, új egységeket, új térképet, összes gépnek AFM -et, gyorsabb enginet... AKAROK!!!!"

<#hehe><#idiota><#banplz>
[NST]Cifu
Megkérdezhetem mire alapozod ezt feltételezést?

sure
Várni várhatjuk már 2007-ben...<#nyes>

Seaweed
Csinaljak mar?! Mert ha nem akkor optimista kijelentes az ED melett <#rolleyes>
Reaper
Vmivel be kell tömni a rajongók száját addig is...i think

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Reaper
Hát szerintem úgy 2007-8 magasságában várhatjuk a folytatást...

Seaweed
Jah hat igy is meg lehet fogalmazni azt amit leirtam. De engem az zavar hogy Lock On folytatas tuti 2010 elott nem lesz.....ha megis..az nagy csoda lenne Flanker sorozat es a Lock On megjelenesi hercehurcai tudatatban...
[NST]Cifu
Akkor nem volna bölcsebb a folytatáson dolgozni, és nem techdemókon? 😊

Technológiai demó - 30 euróért 😊

sure
Persze, ez valamennyire "világos" (bár így talán nem mondta senki még, itt legalábbis). Parasztosabban fogalmazva, addig is ki kell szúrni valamivel a szim rajongók szemét, illetve meg kell élni valamibõl.

Reaper
Urak!

Egy dologban nem árt tisztán látnotok! Az 1.1 és az 1.2 is tulképpen egy technológiai demo! Azért csak 1-1 gépre van kidolgozva a sok-sok új feature, mert ezek nem mások, mint a Lock On folytatásának beharangozói. Abban elviekben az összes feature benne lesz az összes gépben. Ezektõl (1.1 és 1.2) ne várjatok megváltást maximum kis betekintést engednek a folytatásba... Ennyi!

Lockheed
Jaja! Igen valóban, és ez engem is nagyon zavar! Azért mert van benne 1 új repülhetõ gép, nemártott vlona a többi gépet is "szintbe" hozni... Szerintem ez így korrekt! Mert pl.: aki nem szereti annyira a Su-25T -t, az csak azért eepül most vele, mert tetszik neki az új törés ill. repmodell, ami ugye a többi gépnél nincsmeg! És ez így szerintem igazságtalan! 😊 Mondjuk én szeretem a Su-25T -t de azért szeretném, ha a többi is ilyenszinten ki lenne dolgozva! <#fejvakaras>

Seaweed
Ugytudom hogy igy van..mint ahogy 1.1 dolgainak egy reszet (80%) is csak a Su-25 kapta meg, a tobbi gep nem!
[NST]Cifu
Nem lesz 6 DOF csak a Ka-50-re? Akkor én is zúgolódni kezdek! :Ð

Seaweed
Engem hidegen hagy....abban lesz agy helikopater...ami zsir lesz meg uj lesz meg "mindent tud"...de minden mas marad a "regi"..azaz mostani...hova zugolodjak?! 😄DDD Ok zugolodok!

ANYATOK ED! MINDEN GEPRE TESSEK 6DOF MEG UJ FM, MEG MINDEJOT! AFENEBE MAR! <#idiota>
sure
Én nem vagyok hivatott eldönteni, vajon hihetünk-e nekik, de én is úgy értelmezem, hogy aki nem lép egyszerre, nem kap rétest STre, vagyis 1.1x nélkül nem lesz Su-25T, de lesz Black Shark. Ez akkor lehet érdekes, ha meg akarsz nyitni egy olyan missiont/tracket egy 1.02->1.2-es installáción, ami 1.1x->1.2-n készült, és van benne (akár csak AI-ként) Su-25T. Akkor vajon mit rak be helyette? Egy 3D-s bannert, hogy "click here to download missing 3D model from lockon.ru"? 😉

Messze van még az a 2006 tavasza, amit ígérnek...a március 1-je is tavasz, meg a május 31-e is...😉 , változhat addig még sok minden. Ha belevennék 1.2-be a Flaming Cliffset is, akkor meg azok zúgolódhatnának-talán jogosan-, akik megvették az 1.1-et. Illetve nem tudom. 1.1x-es verziójú topiktársak, zúgolódnátok, ha az 1.2-ben benne lenne a Flaming Cliffs?<#vigyor3>

Messze van még az a 2006 tavasza, amit ígérnek...a március 1-je is tavasz, meg a május 31-e is...😉

[NST]Cifu
Ez nálad igent jelent? 😊

Seaweed
<#smile>
Valamilyen szinten autentikus forrasnak tekinthetoek, hisz a tengerentulon hivatalos Lock On 1.02-n tuli disztributorok!
sure
Ha hinni lehet a Naturalpointnak mint megbízható forrásnak. Mondjuk õk is említik a Lock On GOLD-ot, ezzel Seaweednél elásták magukat...<#crazya>

[NST]Cifu
Ha jól értem, nekiállhatok megrendelni az 1.1-et, mert anélkül nem lesz Szu-25T...

sure
És már megkérdezte, hogy hol és mennyiért lehet joysticket kapni...Ajánlottam neki a Logitech Extreme 3D Pro-t, szombaton a Kerepesi úti Tecsóban láttam végkiárusításon sorakozni vagy 6-7 darabot (dobozban persze, bontatlanul, nem "kirakati" példányokat) asszem 7990-ért (ha esetleg valaki mást is érdekel a téma)

sure
Ma itt volt egy barátom vendégségben nálam, és röpködött kicsit a Lock Onnal. Majd' összef*sta magát, hogy ez milyen jó. Pedig nem egy szimulátor fan, sõt sose repült még se élõben, sem holtban...vagyis szimulátorban. Neki egy Celeron 333-asa van, 384 mega RAM-mal meg egy 32 megás RivaTNT-vel, kölcsönadtam neki hát a Flankert meg a Strike Fighter Project1-et, hogy szokja a fílinget...😉
(az SFP1 fog menni nála, egy pár hónapig llaktunk együtt, kicsit butítani kell, de elfut azért. Még nála laktam tavaly novemberben, mikor megvettem a LockOnt, és gondoltam, belenézek, aztán ott volt az, hogy az üdv.képernyõn túljutva, 15 perc töltés után egy mission "elindult", csupa kékséggel és 0.01 FPS-el. Rámcsodálkozott ma a cimbi: "Jééé, _EZ_ az ?😉<#wow1><#nyes>

Seaweed
Nah jah.
sure
Sõt, a 10 ropi körüli összeget is megéri az 1.1, a nyamvadt NFS MW is 11k+...azzal meg nem biztos, hogy évekig elvan az ember.

Seaweed
nem tudom...de a mai nyamvadt vilagban 2K vagy 4K szvsz tok mind1...
Hát igen...<#shakehead>

Bár ha azt vesszük mire kijön az 1.2 addigra az 1.1 ára kb 2000 Ft lesz vagy még annyi se... <#hehe>
sure
Voltmár 1.2 a Naturalpoint szerint?

* * *

Lock On 1.2 game features will include:

Fully 3D cockpit that is 6 DOF compliant.

Mouse interactive cockpit that allows the player to use their mouse to active buttons, switches, etc. in the cockpit.

The most realistic avionics systems ever in a PC combat flight simulation. The level of modeling even exceeds Falcon 4.0 with all its community mods.

Advanced Flight Model that provides the most realistic helicopter flight physics of any PC helicopter simulation.

Complete damage model with advanced physics.

Alternate "Casual Mode" for users not interested in all the realistic systems and flight dynamics.

Advanced physics model for all weapons (bombs, rockets, missiles, cannon shells).

New military ground objects.

Improved AI for air and ground vehicles.

Two 30+ mission campaigns.

All training missions with voice over narration.

New ground vehicles weapons.

As an add-on, users must already have a copy of Lock On: Modern Air Combat or Lock On Gold.

There will be both a download and CD version. For both versions:

If you already have Flaming Cliffs, it will add all the 1.2 content.

If you don't have Flaming Cliffs, it will upgrade Lock On to 1.2 standard but it will not include the Su-25T and Flaming Cliffs missions and campaigns.

Ha így lesz, akkor jönnek majd megint a kompatibilitási hercehurcák...valószínûleg mindenki jobban jár, ha 1.1x-re telepíti majd az 1.2-t

😞

Kihaltunk mint a dinoszauruszok...<#hehe>
Seaweed
up<#integet2>
Seaweed
Epp akartamn mondani hoyg ezt benezted...de epp disszertaciot irtam a OFP topicba 😄DDD
repvez
Talán januártol majd nekem is behuzzák akkor majd jövök.Aztán mire megjon az 1.2 kitanuljuk a szakmát<#nevetes1>
sure
OFF

Ja az SafeDisc...ehh...
<#banplz>

ON

Holnap behúzzák a szélesszájút, ha minden jól megy...1.02 paty jövõ héten, valaki?

sure
OFF

NFS MW-nél is az sf4hide megoldotta, ugye?😉

ON

repvez
De azt a hsz-t már vagy 3 honapja irták a lockon.ru-ra.ugyhogy ne hetekbe gondolkozzunk.
Seaweed
"Ket hettel ezelottre"..es "Ket het mulva" <#nevetes1>
sure
Csak kérdés, az az "until one week ago" mikorra vonatkozik...😉

Lockheed
Eddig nekem sem, bár még rövid ideje van nálam, de van más StarForce -os játékom is (pl.:Silent Hunter 3) és eddig azzal sem... Kipp-kopp... Remélem így is marad!

Seaweed
Nekem pl nem volt semmi bajom a starforce-al...
A Starforce "védelmi rendszerrel" mindennaposak az ilyen problémák, sok esetben a bolti program sem hajlandó elindulni. Kíváncsi vagyok, mikor jönnek már rá végre hogy nem ezt kéne erõltetni.

Ez azt jelenti, hogy végre emberi módon, boltban meg lehet majd vásárolni az FC-t is tartalmazó verziót? Vagy még mindig csak a neten fizetõs-letöltõs és az ulánbátorból postán rendelõs módszer van?

Ezt írták a lockon goldról a hivatalos fórumon:

Including "LockOn 1.1: FC" in "LockOn GOLD"

--------------------------------------------------------------------------------

Dear users and coustomers,
Here is official position of Eagle Dynamics, which is oriented to prevent any future speculations for this issue:

There were no plans to include 1.1 FC in Lock On Gold until one week ago; previous statements by Eagle, and its distributors, Natural Point, Simware, and RC Simulations regarding inclusion of 1.1 in Lock On Gold have all
been true. Ubisoft licensed Lock On 1.01 to Evolved Games but Evolved Games mistakenly thought that included 1.1. It did not. As such, Evolved Games advertised Lock On Gold with 1.1. Not until a week ago did TFC/Eagle
negotiate an agreement with Evolved Games to include 1.1 in Lock On
Gold.
There is no conspiracy and no dishonesty.

Eagle Dynamics.