Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BTW, ma kaptam a mailt, hogy az FC elindult irányomban. Kiváncsian várom. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az A-10 úgy repül ilyen körülmények között mit egy harrier... A kuzi simán lehagyja de "kötelékezni" is jól lehet vele... <#idiota>#idiota>
Egy Harriertõl is szép lenne... 😊
Milyen zene megy alatta?
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Isten nem bottal, hanem VMware.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Semmilyen hivatalos, fél-hivatalos, nem-hivatalos forrás nem említi hogy készülne csak hogy tervebe van véve és hogy teljesen új enginet kap...
Az hogy a "kóderdroid" már kódolná e nem lehet tudni....
<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Egy dologban nem árt tisztán látnotok! Az 1.1 és az 1.2 is tulképpen egy technológiai demo! Azért csak 1-1 gépre van kidolgozva a sok-sok új feature, mert ezek nem mások, mint a Lock On folytatásának beharangozói. Abban elviekben az összes feature benne lesz az összes gépben. Ezektõl (1.1 és 1.2) ne várjatok megváltást maximum kis betekintést engednek a folytatásba... Ennyi!
ANYATOK ED! MINDEN GEPRE TESSEK 6DOF MEG UJ FM, MEG MINDEJOT! AFENEBE MAR! <#idiota>#idiota>
Messze van még az a 2006 tavasza, amit ígérnek...a március 1-je is tavasz, meg a május 31-e is...😉 , változhat addig még sok minden. Ha belevennék 1.2-be a Flaming Cliffset is, akkor meg azok zúgolódhatnának-talán jogosan-, akik megvették az 1.1-et. Illetve nem tudom. 1.1x-es verziójú topiktársak, zúgolódnátok, ha az 1.2-ben benne lenne a Flaming Cliffs?<#vigyor3>#vigyor3>
Messze van még az a 2006 tavasza, amit ígérnek...a március 1-je is tavasz, meg a május 31-e is...😉
Valamilyen szinten autentikus forrasnak tekinthetoek, hisz a tengerentulon hivatalos Lock On 1.02-n tuli disztributorok!
(az SFP1 fog menni nála, egy pár hónapig llaktunk együtt, kicsit butítani kell, de elfut azért. Még nála laktam tavaly novemberben, mikor megvettem a LockOnt, és gondoltam, belenézek, aztán ott volt az, hogy az üdv.képernyõn túljutva, 15 perc töltés után egy mission "elindult", csupa kékséggel és 0.01 FPS-el. Rámcsodálkozott ma a cimbi: "Jééé, _EZ_ az ?😉<#wow1>#wow1><#nyes>#nyes>
Bár ha azt vesszük mire kijön az 1.2 addigra az 1.1 ára kb 2000 Ft lesz vagy még annyi se... <#hehe>#hehe>
* * *
Lock On 1.2 game features will include:
Fully 3D cockpit that is 6 DOF compliant.
Mouse interactive cockpit that allows the player to use their mouse to active buttons, switches, etc. in the cockpit.
The most realistic avionics systems ever in a PC combat flight simulation. The level of modeling even exceeds Falcon 4.0 with all its community mods.
Advanced Flight Model that provides the most realistic helicopter flight physics of any PC helicopter simulation.
Complete damage model with advanced physics.
Alternate "Casual Mode" for users not interested in all the realistic systems and flight dynamics.
Advanced physics model for all weapons (bombs, rockets, missiles, cannon shells).
New military ground objects.
Improved AI for air and ground vehicles.
Two 30+ mission campaigns.
All training missions with voice over narration.
New ground vehicles weapons.
As an add-on, users must already have a copy of Lock On: Modern Air Combat or Lock On Gold.
There will be both a download and CD version. For both versions:
If you already have Flaming Cliffs, it will add all the 1.2 content.
If you don't have Flaming Cliffs, it will upgrade Lock On to 1.2 standard but it will not include the Su-25T and Flaming Cliffs missions and campaigns.
Ha így lesz, akkor jönnek majd megint a kompatibilitási hercehurcák...valószínûleg mindenki jobban jár, ha 1.1x-re telepíti majd az 1.2-t
😞
Ja az SafeDisc...ehh...
<#banplz>#banplz>
ON
Holnap behúzzák a szélesszájút, ha minden jól megy...1.02 paty jövõ héten, valaki?
Including "LockOn 1.1: FC" in "LockOn GOLD"
--------------------------------------------------------------------------------
Dear users and coustomers,
Here is official position of Eagle Dynamics, which is oriented to prevent any future speculations for this issue:
There were no plans to include 1.1 FC in Lock On Gold until one week ago; previous statements by Eagle, and its distributors, Natural Point, Simware, and RC Simulations regarding inclusion of 1.1 in Lock On Gold have all
been true. Ubisoft licensed Lock On 1.01 to Evolved Games but Evolved Games mistakenly thought that included 1.1. It did not. As such, Evolved Games advertised Lock On Gold with 1.1. Not until a week ago did TFC/Eagle
negotiate an agreement with Evolved Games to include 1.1 in Lock On
Gold.
There is no conspiracy and no dishonesty.