Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elviekben meglehet venni 29€-ért.Én is szemeztem vele egy ideig csak sok volt az olyan viszairás hogy a gyári lemezt se ismerte fel a starforce és ilyenkor vissza kellett küldeni hogy kicseréljék.Na ez nekem nem hiányzik, mert még a sima megrendelése is macerás ha nem ért az ember angolul nem még küldözgessek ide-oda.Most meg már megvárom az 1.2-öt abban állitolag benne lesz az 1.1 meg az összes patch.
öööö 😊 Most akkor lesz lokkon gód vagy nem? Lehetne 😊 Bár ahogy nézegetni szoktam az ebgamest ott nem szoktak ilyet játszani. De lehet hogy megváltoztatták a marketingpolitikájukat 😊)
Nah hat ez jo kerdes...de helyes kerdes....
Tehat aranyszabaly:
-Csoringem magyar vagy?! Elobb tajekozdoj, aztan koltsd a pized! <#idiota>#idiota>
Tehat aranyszabaly:
-Csoringem magyar vagy?! Elobb tajekozdoj, aztan koltsd a pized! <#idiota>#idiota>
OFF
Annyi, hogy ha valaki belefut egy olyanba "karrierje" elején, hogy megrendel egy árut, amit úgy hirdetnek, hogy megjelent, és közbe mégse, akkor lehet, tévesen azt a következtetést vonja le, hogy úgy általában megbízhatatlan az ilyen dolog.
ON
Áhh, bolond ez a világ...és még kamu user commenteket is odabiggyesztenek (oké, ezt nem kunszt megcsinálni, csak ez így erõteljesen a szándékos félrevezetés kategória, hogyhogy az amcsi/európajiuniós öntudatúak nem perelték még be a site üzemeltetõjét?)
Annyi, hogy ha valaki belefut egy olyanba "karrierje" elején, hogy megrendel egy árut, amit úgy hirdetnek, hogy megjelent, és közbe mégse, akkor lehet, tévesen azt a következtetést vonja le, hogy úgy általában megbízhatatlan az ilyen dolog.
ON
Áhh, bolond ez a világ...és még kamu user commenteket is odabiggyesztenek (oké, ezt nem kunszt megcsinálni, csak ez így erõteljesen a szándékos félrevezetés kategória, hogyhogy az amcsi/európajiuniós öntudatúak nem perelték még be a site üzemeltetõjét?)
Isten nem bottal, hanem VMware.
Nem tudom ennek mi koze a netes rendeleshez! egyszeruen arrol ban szo a mocsok kereskedok egy hir hallatan mar fel is veszik kinalatba azt ami akar evek multan jelenik meg!
Ettol meg lehet biztonsagos es jo an etes vasarlas! foleg utanvetel?! Mond mit veszthetsz! Kulfoldrol meg kartyaval...de ez banki tema es mar parszor fejtegettem hogy ez is kezben tarthato, es ez a lenyeg.
Ettol meg lehet biztonsagos es jo an etes vasarlas! foleg utanvetel?! Mond mit veszthetsz! Kulfoldrol meg kartyaval...de ez banki tema es mar parszor fejtegettem hogy ez is kezben tarthato, es ez a lenyeg.
Ha ezek kamuk, akkor jogos az emberek félelme még mindig a netes rendeléstõl. Viszont ha nem kamuk, akkor furcsa, hogy a Lockon.ru-n nincs róla szó. passz. pissz.

Hat nem tudom...*10 honapja meg biztam a goldban, 8 honapja eldontottem hogy megveszem a dobozos 1.1-et. Azota megjot, tolom...de gold sehol!
*.:cirka...de +- 3-4 ho...a fene se emlekszik pontosan az ilyenekre 😄DD
*.:cirka...de +- 3-4 ho...a fene se emlekszik pontosan az ilyenekre 😄DD
Hát elvileg írnak is a linkelt oldalakon arról, hogy kiment valami hibás széria, +egy-két user comment (és nem csak "jajdefasza a lokongold" típusú"). Persze, lehet hogy hoax az egész. Passz, minden fórumot sajna nem tudok követni. Az orosz nyelvûeket meg fõleg nem a lockon.ru-n (tudomtudom, vannak angolok is, de valahogy azokat sem...épp elég a magyarok közül ezt meg a vmh59-et néha)
Megjelent? Lehet kapni?! Lockon.ru-n szo sincs rola! Csak arrol van szo(forumok) hogy lesz (talan)...de errol mar eleg regen szo van!
Maradjunk anyiban hogy ez is olyan mint az amazon.com-om az x(!vagy 3!) eve "kaphato" Stalker...vagy maradjunk a kaptafanal, a Lock On! Megjelenes elott 2 evvel mar ott figyelt....
Maradjunk anyiban hogy ez is olyan mint az amazon.com-om az x(!vagy 3!) eve "kaphato" Stalker...vagy maradjunk a kaptafanal, a Lock On! Megjelenes elott 2 evvel mar ott figyelt....
Hat ha ez igaz...merthogy ugyanennyi a gyartotol is! Szal tenyleg free...de hogy egy olyan cuccot igergessenek hozza aminek se hire se hamva...hat feletteb erdekes...
A "with Free Lock On gold" meggondolandó volna akár...vagy a Flakonnal Setleg.
A billentyûzet már megvan! <#idiota>#idiota>
Jó kis DELL! <#hehe>#hehe>
Jó kis DELL! <#hehe>#hehe>
Mi egyszeru asztal ez....femszerkezet + butorlapok....es mi penzekert aruljak lapraszerelve!
Bele kene fogni tthon is ...hmm
Bele kene fogni tthon is ...hmm
Elvileg jah...
Kár hogy -1 bug= +10 másikkal...
<#idiota>#idiota>
Kár hogy -1 bug= +10 másikkal...
<#idiota>#idiota>
Abban már teljes mértékben randomizálva lesznek a bugok, 2-szer ugyanúgy nem fog senkinél semmi elõjönni...
Mas hajtomuvenek eros hangja nekem is van multiban. Elvileg valami olyasmit olvastam hogy 1.12-ben mar javitva lesz.
Hozzáteszem multiba csinálja csak...
Hmm 25 -nél nálam a hajtómû hang tûnik el, ha 100% pörög és külsõ nézet után visszaváltok kabinba... Visszajön amint megmozdítom a gázkart, de elég "gááz"! <#idiota>#idiota>
Jah meg a "szokásos" hangbug, hogy hallod egy random másik gép hangját a kabinban, de úgy mintha mellette álnál... Ennek javítása úgy történik hogy az F2 -vel végignézed az összes gépet... (Izlés szerint gyorsan vagy lassan)
<#hehe>#hehe>
Jah meg a "szokásos" hangbug, hogy hallod egy random másik gép hangját a kabinban, de úgy mintha mellette álnál... Ennek javítása úgy történik hogy az F2 -vel végignézed az összes gépet... (Izlés szerint gyorsan vagy lassan)
<#hehe>#hehe>
Nem az. SB Audigy 1-es...es csak a Su-25T-nel es Su-25-nel jelentkezik ez az elveszo hangefekt! Mas tipusoknal rendben van akar 1 oras bevetes utan is leszallasnal minden a "helyen van"!
Integrált hangkártyád van? Még mindig jelentõsen gyorsít 1.1x-en is a hardveres hanggyorsítás kikapcsolása az ilyeneken? (nforce2-nél 1.02 sokkal "röccenéstelenebb" szoftveres hanggyorsítással, és én a nem white fülemmel nem hallottam különbséget)
(kezdõdik a bugvadászat? (avagy Starship Troopers))
(kezdõdik a bugvadászat? (avagy Starship Troopers))
Csak 25-osoknel jelentkezik. Az iment 29-esnel nem jott elo a bug!
A vizszintes bombavetes megoldva!! Zsirul mukodik 😊)))
A vizszintes bombavetes megoldva!! Zsirul mukodik 😊)))
Mas talalkozott mar azzal buggal hogy pl kuldetes vegere eltunik a feklap es kerek kiengedes hang?! Kiengedi de nem hallom! (de pl torcsfeklapet igen)
Ha jól rémlik, a Lock-On 'motorja' a játékosvezérelte gépeknél csak és kizárólag két hajtómûves gépeket képes "kezelni". Így van megcsinálva, és ez még a Szu-27 Flanker "öröksége". Anno a Lock-On addonokkal kapcsolatban olvastam egy fórumban kb. egy éve ezt, és állítólag ennek tulajdonítható, hogy pl. nem lehet vezethetõ, valódi egyhajtómûves F-16-ost csinálni Addonként sem.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mert miért is? Mi köze a hajtómûvek számának ehhez?
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Hozzátehetjük, hogy a Lock-Onban tekerünk csupa kéthajtómûves géppel, mert ugye ott a motor "arra van felépítve". Így viszont reménytelen, hogy F-16, Mirage 2000, JAS-39 vagy MiG-23 jelenjen meg benne...
Mé?? <#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
<#vigyor3>#vigyor3>
Gronyi is tervezi egy osztott gázkaros joy létrehozását, természetesen 29 replika...
Egyenlõre terv szintjén, de elktronika már van hozzá!
<#vigyor3>#vigyor3>
Gronyi is tervezi egy osztott gázkaros joy létrehozását, természetesen 29 replika...
Egyenlõre terv szintjén, de elktronika már van hozzá!
<#vigyor3>#vigyor3>
Mondjuk erdekes ez az F-15/F/A-18 dolog mert nem hasonlit egymasra a ket gazkar! Az F-15-ose az A-10-es egyezik meg.
(De nekem aztan mind1...a lenyeg hog ycsupa kethajtomuves tipusssal tekerunk szimekben...es jo lenne egy osztott gazkar)
(annno a Suncom-nak volt F-15 replika joy-a es gazkar replikaja...de gameportos volt...es akartak is belole csinalni USB-st(lehet gyartottak is..nem tudom)..de a ceg csodbement es eltunt a sullyeszotbe...)
(De nekem aztan mind1...a lenyeg hog ycsupa kethajtomuves tipusssal tekerunk szimekben...es jo lenne egy osztott gazkar)
(annno a Suncom-nak volt F-15 replika joy-a es gazkar replikaja...de gameportos volt...es akartak is belole csinalni USB-st(lehet gyartottak is..nem tudom)..de a ceg csodbement es eltunt a sullyeszotbe...)
Pffff... 😊
Szavaztam! Egyébként szerintem Én is megvenném... 😊
Szavaztam! Egyébként szerintem Én is megvenném... 😊
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
És arra hol kell savazni, hogy ne túl soxámjegyú összegekér árulják? 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
OFF:
Fu bazze kiakasztottak....elobb jon egy telefon:
-Baj van geppel!
En:-Mi a baja?
-Nem megy a zinternet! De levelezni tudok!
En:-Hat az hogy van?! Levelezes is internet!
-Jah igen bocs, a szovegszerkeszotben...
En: (csondben kiborulok....) -Jo akkor ulj ele, (eltellik par masodperc...zorges csattogas...mar zenel a telefon, majd kihangosito..kozben a hatterben meg vagy 3-4 masik hangjat hallom...nem tisztelnek am meg a kolleganojuket azzal hogy kushadnak mig telefonal...ah dehogy) ...
-Jo ittvagyok! Mit csinaljak?
En:-Nyiss egy bongeszot!
Nagy csond....-Ugy mond mint aki nem ert hozza legyszives!
En:-Firefox avgy Internet Explorer!
-Jah ok akkor Firefox! (volt ertelme legalabb a szajtepesemnek 😛)
-Ez feljon!
En:-Hogy mi? Mi jon fel?! 😄
-Jah a weblap...bocs
En:-Akkor ird be hogy www.index.hu, vagy www.sg.hu...nah?!
-Ok ezek mennek!!!
En:-Nah akkor IE!
-Ok megnyitottam! Valami olyat ir ki hogy nem eri el a lapot vagy mi!
En:-Ird be hogy www.sg.hu! (valasz ok, nem jo!) Akkor Jobb alul ZA ikon, Program kontroll, majd keresd Internet Explorer....
-Ki van ixelve! (leesik kozbe neki)...Ok mar mukodik! Kosz....
En: Csao!
De nem is akasztott ki igy utolag es leirva, inkabb lefarasztott... 😄
ON:
Fu bazze kiakasztottak....elobb jon egy telefon:
-Baj van geppel!
En:-Mi a baja?
-Nem megy a zinternet! De levelezni tudok!
En:-Hat az hogy van?! Levelezes is internet!
-Jah igen bocs, a szovegszerkeszotben...
En: (csondben kiborulok....) -Jo akkor ulj ele, (eltellik par masodperc...zorges csattogas...mar zenel a telefon, majd kihangosito..kozben a hatterben meg vagy 3-4 masik hangjat hallom...nem tisztelnek am meg a kolleganojuket azzal hogy kushadnak mig telefonal...ah dehogy) ...
-Jo ittvagyok! Mit csinaljak?
En:-Nyiss egy bongeszot!
Nagy csond....-Ugy mond mint aki nem ert hozza legyszives!
En:-Firefox avgy Internet Explorer!
-Jah ok akkor Firefox! (volt ertelme legalabb a szajtepesemnek 😛)
-Ez feljon!
En:-Hogy mi? Mi jon fel?! 😄
-Jah a weblap...bocs
En:-Akkor ird be hogy www.index.hu, vagy www.sg.hu...nah?!
-Ok ezek mennek!!!
En:-Nah akkor IE!
-Ok megnyitottam! Valami olyat ir ki hogy nem eri el a lapot vagy mi!
En:-Ird be hogy www.sg.hu! (valasz ok, nem jo!) Akkor Jobb alul ZA ikon, Program kontroll, majd keresd Internet Explorer....
-Ki van ixelve! (leesik kozbe neki)...Ok mar mukodik! Kosz....
En: Csao!
De nem is akasztott ki igy utolag es leirva, inkabb lefarasztott... 😄
ON:
Hehe, elvileg én is balkezes vagyok, ezért vettem anno Cyborg Evot, mert átszerelhetõ... (anno C64-en balkézzel joystickeztem)
De mivel már annyira ráált a kezem a keyboard kurzorbillentyûkrõl irányításra a PC-korszakban (autós/repülõs gamékban), hoyg egyszerûen nem állt rá a kezem a balkezes irányításra joyjal, úgyhogy én "át lettem szoktatva" (írni ballal írok továbbra is)
De mivel már annyira ráált a kezem a keyboard kurzorbillentyûkrõl irányításra a PC-korszakban (autós/repülõs gamékban), hoyg egyszerûen nem állt rá a kezem a balkezes irányításra joyjal, úgyhogy én "át lettem szoktatva" (írni ballal írok továbbra is)
A repulogeptervezoknel...jah bocs balkezes lehet pilota? <#idiota>#idiota>... nah szal felre a trefat, hat nem tudom..<#rolleyes>#rolleyes><#nemtudom>#nemtudom>
Arra hol kell szavazni, hogy balkezeseknek is készüljön ilyen? <#idiota>#idiota>
Plz szavazzatok ezen a lapon jobb oldalt fent az also "F-15/F-18 style throttle"-ra!!!
Hatha vegre valaki gyartana osztott gazkart! En meg ugy is siman megvennem ha amcsi gepet mintazza!!!
"SAVAZZ! Ha kedves az eleted!" <#idiota>#idiota>
Hatha vegre valaki gyartana osztott gazkart! En meg ugy is siman megvennem ha amcsi gepet mintazza!!!
"SAVAZZ! Ha kedves az eleted!" <#idiota>#idiota>