Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti-UBorka szezon😉
Még néhány napig 1.02-m van nekem is; békülõ reppenés? (hostolni nem tudok a szolgáltatóm miatt, de küldök missiont, ha gondolod)
Isten nem bottal, hanem VMware.
Azt még jobban is ismerem mint az ubit. az ubival örülök, ha be tom kapcsolni 😊
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
az kircsi!😉
Én is nyomtam olyasmivel egy darabig, ráadásul PCI-os volt! (De nem expresszes!😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
😞 Én pedig szerintem, nem fogom megrendelni külföldrõl. Örömötökre 😊
Amugy meg azt hittem hogy esõ. De szép. Az mx440-emmel nem látni ilyen rajta
<#idiota>#idiota>
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
jó hogy nem esik az esõ az 1-ik képen, a másikon igen 😊
úgy értettem,hogyha megfordulok a géppel,repül elõttem a célpont,akkor nem mindíg fogja be a gépet
különben sikerült lõni...megnéztem a manualt,és végignéztem a tutorial videókat is!😊
most már értek mindent,hogy mit hogyan!😄
thx all
MIG-el nem tudok egyáltalán sem lõni 😄
hogy kell lõni?:::😄DDD
ennyit tudok:
TAB-al befogom a célt
D-vel váltom a rakétákat
C-vel a gépstukkert'
Space-val lövök
Enterrel rakétákat lövök
na most ez mûködik is F-15-n
De az orosz gépeken nem...befogni betudom,de rakétát nem lõ...gépfegyverrel is csak akkor ha megynomom pl a 4-est(akkor a "kijelzõ" átvált másra,és aztán a C-t)
ja és van olyan pl,hogyha elrepül mellettem a célpont,akkor nem tudom már befogni,hiába püfölöm a TAB-t...lehet <#lama>#lama> vagyok,de most kezdtem el a játékot nem rég!😊
THX!
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
lockon.ru download szekciója:
"CLIENT NETWORK GAME STUTTERING FIX
This package contains some files which fix client network game stuttering.
(For english CD installed LO 1.1 addon)
If you have installed the "LockOn v.1.1: Flaming Cliffs" from the "LockOn GOLD", then you must not install this fix. "
Ha valami miatt nem sikerül a megközelítés, akkor beszól, hogy "breakaway" vagy valami ilyesmit; ekkor kicsit lemaradsz, behúzod a csonkot, majd újra kidugod, és ha elég közel vagy, akkor megint "Clear contact" vagy hasonló üzenettel (de rég tankoltam már...) nyugtázza.
Szombat nekem sem jó, de a vasárnap elvileg okés.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Magyar Posta ennyi idõ alatt Szolnokra nem volt képes eljutattni egy csomagot...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!