Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sure
Hé, azt ki mondta, hogy az alap verzió nem egy jó? Ha az 1.02-es verziót értjük alapverzión (ami ma boltban kapható, az az 1.01, 2500 forint a legtöbb helyen) felpatchelhetõ _ingyen_ 1.02-re, és az igenis mûködõképes, játszható; ha Édesapádat meg szeretnéd lepni ilyennel, fogja tudni azt is értékelni, és az 1.1-hez is kell az alapjáték.

De ezzel a stílussal nem biztos, hogy túl népszerû leszel itt, és ha lenne is esetleg olyan, akiben lenne hajlandóság, nem ezzel fogod rávenni a segítségre.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Bucser
Tudom ki vagy. Azért azt hittem hogy az 1/3-ban kicsit keményebben fognak😊 Daam-ék nem tudnak segíteni?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ColdFire
Nah akkor nem tud senki szerezni 1.1et? :'(

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
Csá Bucser te is itt vagy? 😊
1/3_vszd_ColdF (Takony)
hajaj... nevetséges

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Lockheed
Heehhhh... Ehhehhh. 😊

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Bucser
Hagyd rá😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
Hogyhogy nem kezdtel te kis takonypoc itt is "Hé"-zni....neked ilyenkor aludnod kene mar nem a gep elott ulni kisfiam!
Ne blamald itt magad, apad tobben is ismerik innen, szarul jonne ki ha az idetlenseged, es a neveletlenseged visszajutna hozza!
ColdFire
komolyabb emberekre gondoltam nem ilyen szerencsétlenekre akik ennyit fûznek hozzá

Seaweed
pfff
ColdFire
LÉGYSZI LÉGYSZI vennék apának Flaming Cliffs-et, szerezzen nekem valaki!
Nekem még nincs Visa kártyám nem tudok venni...
Nagyon megköszönném mert apa pilóta mig-29en, az alap verzió meg nem egy jó...
Elõre köszönöm!
ColdF

Lockheed
Szintén...

Seaweed
en is tizert vettem, de most mind1...a szim az a kategoria amit mindenkepp erdemes megvenni...legalabbais nalam.
Lockheed
Amikor én vettem 6000 Ft volt...

Én anno megvettem a Lock-ont. 10K-ért.

Seaweed
hat akkor irany! repkedj a flakonnal!
Seaweed
Jo lesz az 20€-nak is...neten letoltosben 15$..de ott meg nics mit szallitani.
Molnibalage
A Haditechnika új számában a radarok mûködésérõl írnak. Mintha a Falcon manualját olvastam volna...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Pontosan ezért élvezetesebb a Falcon ilyen téren. A Lomac-ban mintha a föld nem is létezne!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lockheed
Háát szerintem egy szimet realistickon érdemes játszani, mert azért szim! Arcade -nak ott az F-22 Lighting széria! Na az AZ!

Repvez: valóban... 😊) Engem is ez az ami zavar!!!

repvez
Nem egyharmad az, több mint a fele az árnak.15€ a játék de 22€ a postaköltség a simwaretöl. És ez a nem mindegy.
NEXUS6
Szerintem amennyit beleöltek ezekbe a kiegészítõkbe, egy egyszerûsített árkád jellegû beállítás is belefért volna, szigorúan csak tömeg igények kielégítésére. Autómatikus radarbefogással, csökkentett rakéta hatótávval, hogy látszon is az ellen amikor leszeded.

A hardkór gámerek meg úgy is csak reality módban nyoömnák, szal a szakmai önérzetük se sérülne a csákóknak.
De ha nam köll a koszos nyugati burzsujók pénze, hát akkor nem köll.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Lockheed
"Én személy szerint nemörülök neki, hogy csak így lehet hozzájutni, annak viszont igen, hogy egyáltalán hozzálehet... " Ne érts félre semmi bajom a netes vásárlással, én is szivesebben vásárolok neten, mint boltban, pontosan a "lustaságom" miatt. 😊 Nekem csak annyi a bajom, hogy itthon nemlehet kapni, mert így a kifizetett összeg egyharmadát a szállításra fizeted! Ami azért jóval drágább, mint a Magyar Posta! Más kérdés, hogy így is megvettem...

repvez
Ez igy van ha '97-ben a falconba megoldották akkor most is tudnának infot beszerezni hozzá hogy hogyan kéne megcsinálni.
Seaweed
Miert? Mi a baj a netes vasarlassal?! Maradi emberek mindig voltak, es lesznek is...van aki maig vonattal utazik mert az auto neki...
De nekem pl a net a mindennapjaim resze! Mara elertem hogy neten tobb penzt koltok el vasarlasra mint fizikai valomban a boltokban! (tobb mindent kapni,pontosan azt kapom amit kerek, nincs apellata...csak a szallitasi koltseg magas kicsit!(de ez is csak magyar viszonylatban! Tudjuk hogy kulfodon is ennyi a szallitasi koltseg..szal mar elertuk az EU szintet...csakhogy ott ennyi akkor is ha 5 orszagon at rendeled, es 4 napon belul ott van..nalunk is ennyi..de orulhetsz ha 2-3 nap alatt az aorszag masik felebol eljut hozzad...vagy marad afutar, ami magyo.-n neha meg meghaladja a WW futardijjakat is!)...bar ha azt vesszuk hogy videkikent ha olyat szeretnek megvenni ami csak Pesten kaphato es azert fel kell mennem akkor ugyanott vagyok!! Ezert inkabb neten megrendelem....es meg faradnom se kellett erte!)
Seaweed
jojo..ezt hallottuk, tudjuk...de ugyanilyen "szinten" boven megoldhato lenne...
repvez
Állitolag azért hanyagolják az f16 és f18 at, mert a játék enginje nem támogatja a levego-föld radar üzemmodot és az ehhez szükséges megjelenitoket a kabinban.Ezért is nem lehet az A-10-el lézerbombát dobni,meg a szuhojokkal az X31-es csak ugy lehet kilöni ha a cél a mission editorba be van jelölve ami egyáltalán nem realisztikus pedig ez eléggé nagy hiánya a mostani játéknak is.
Lockheed
Jaja Mig-31 RULZ! 😊

Bgabor: Sajnos a szimulátor nem tartozi ka legpopulárisabb játékmûfajok közé, a sztem a repülõszimek még annyira sem, mint a többi! (pl. NASCAR, GTR, F1) Túl bonyolult, amit ha jobban megnéz az ember, hát tényleg nem a fél nap alatt elsajátítható játékok közé tartozik! Más kérdés, hogy sokan ezt szeretik! 😊 Emiatt nemhiszem, hogy a kiadók kapkodnának az ilyen szimek után, a LockOn esetében különösen nem mert nemhiszem, hogy olyan túl jó híre lehetne... 😊)) Én személy szerint nemörülök neki, hogy csak így lehet hozzájutni, annak viszont igen, hogy egyáltalán hozzálehet... 😊)

Seaweed
Ez a kiado dolgrol ugy beszelsz mintha ez olyan egyszeru lenne...nemis ugralnak a kiadok aszimulatorokert, es tetemeshanyadat leveszik abevetelnek...szerintem egyszeruen kell minden filler a fejlesztoknek ezert is dontottek astarforce melett...ez atopic is tele volt/van olyan Lock On-ozokkal akik nem vettek/veszik meg a jatekot!!! Meg akkor sem mikor mar csak 2.5K...a warezbol nem el meg egy picsanyi kis fejleszto ceg! Nem veletlen az ED egyeb erdekeltsege is! (lasd weblapjuk)
Mellesleg a mostani 1.1-nek NINCS kiadoja! Azt maga az ED adta ki, es az a 4-5 uzlet akivel a vilagon megallapodtak, az kozvetlen a fejlesztotol szerzi be az arut.
Lehet, hogy az UBI sok probléma okozója volt. De lehetett volna más kiadót keresni. Mindenesetre ez a terjesztési "megoldás" sajnos enyhén szólva nem megfelelõ. A kiegészítõkön lévõ Starforce szintén fura. Milliókat költenek védelmi rendszerre, de szükségmegoldásból interneten kersztül terjesztik a cuccot? Miért nem keresnek inkább egy másik kiadót?
Értem én, hogy némely húzásukat a kényszer szülte, de akkor is nagyon rossz döntéseket hoznak már egy jó ideje. Kötve hiszem hogy ez az internetletöltõs/postánfeladós módszer hosszabb ideig a felszínen tudná tartani õket.

DJ Skyline
az én kívánságom a tomcat lenne...kevés játékban repülhetõ sajnos...eddig 2 játékban játszottam vele!😊 de szívesen kipróbálnám egy Lock On színvonalú játékban...de sajnos nem repülhetõ!😞

Igen, de ez az egy hajtómû csak nem akkora probléma. Azonkívül ha jól látom, az F-16 kelléktárából több van benne alapból a játékban, mint az F-18 fegyvereibõl. De ez tényleg nem fontos, én is a Hornetnek örülnék inkább. (Már ezen két típus közül, persze. Ha kívánni lehetne, én a MiG-31-et repülném legszívesebben, dehát ez szubjektív)

Seaweed
Ez ,pst kb ugyhangzik mintha skizofren modon eroszakosan figyelemn kivul hagynad azt atenyt hogy az USI tehet sokmindenrol, o intett be hogy nincs bevetel, es tobbekozott az o nyomasara jelent meg ido elott...persze igy is eleg sokaig keszult...dehat ez nem volt ujdonsag info az ED-rol....
Lockheed
Remélem, hogy nem lesz igazad! 😊 De egy F-16 kiadásához több munkára lenne szükség, mint gondolnád! Ugyanis az egész játék az ikerhajtómûves gépekre épül, és ezért az F-18 az sokkal valószínûbb...

Ahogyan a Lock-on 1.0 kiadása óta viselkednek, egyértelmûen a józan ész.
Ha volna nekik olyan, már rég lenne F-18,-16 és a többi az alapjátékhoz. Semmiféle komolyabb erõfeszítés nem kellett volna hozzá. Csak egy nyomorult kabinbelsõ. Ehelyett elkezték ezt a gagyi "alternatív terjesztési módszert" alkalmazni, és a gyagyi "kiegészítõket" hegeszteni. Amikor ezeknek ingyenes patch formájában kéne jönniük. Félreértés ne essék, kedvenc gépem a Szu-25 volt a Lock Onban, de valljuk be, az átlagnak nem Szu-25T kell. És fõleg nem ilyen gagyi terjesztési formában, mint a FC.

Én max egy évet adok még nekik, aztán eltûnnek a süllyesztõben.

Lockheed
Pfff... Ehhhhehe. Igazad van! Seaweed: Teljes mértékben osztom a véleményed! 😊<#bee1>

Menjenek a francba a gépágyú pneumatikus kábeleivel <#shakehead>
Inkább azzal foglalkoznának, amiket leírtál.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
Nah jah...en csak egyvalamit nem ertek! Azt hogy hogy nem fogtak meg fel, hamar fenhangon technoligiai demokent szara reszleteztek az F/A-18-at akkro miert nem csinalajk meg egy addonban?! Mert valjuk be a piac szempontjabol ez lehetne (Lenne!) a fonyeremeny! Szepen meg is tollasodhatnanak belole..aztan arra forditjak az idejuket amire jolesik! (3D megvan, repmodell is van valami..igazabol egy kabin kellene hozza...es ugye mint ahogy az A-10-se birtokolja az osszes letezo fegyverzetet, igy itt se esne szerintem mindenki hanyatt azon hogy csak azon fegyverek lehetnenek fuggesztheto, amik mar kesz vannak a szimben....)
Szoval nem ertem oket!! Nacionalitas?! Vagy csak egy jo szakemberhianyzik melloluk?! Vagy csak a jozan esz?!
Lockheed
Mondjuk én jobban örülnék, ha belevennének még pár repülõgépet és a heliket meg külön kezelnék! Szerintem nem 1 kategória! Bár örülök, hogy annak ellenére is foglalkoznak a játékkal, hogy az UBI "feladta"! 😊 Örülök, hogy ez is van. 😊)

Bucser
I mean 1.1-el

Bucser
szerintem ugyanaz lesz vele mint az 1.2-vel😊 Bár szükség van már egy jó heli szimre hisz nagyon régóta nem készült egy sem😞

Lockheed
Pffff... Jahh. Az árára kíváncsi leszek! De tény, hogy nagyon szép! 😊

Bucser
Bocsáss meg elfelejtettem a múltidõt odatenni😊

Egyébként most erõsebb vasat akarok venni és majd utánna megrendelni az 1.1-et.

Seaweed
eromu needed 😄

Lockheed
Tényleg nem drága már, de annyit szt em mindenképpen megér annak aki játszik vele, hogy ne kelljen állandóan szenvednie-kínlódia...

Seaweed
Ma mar az ara megfelel ennek..szoval nem ertem en az egesz problemat.
Bucser
Igen az egyik legzavaróbb dolog számomra az 1.1-ben hogy külön fizetek a patchért.... De ez már át volt tárgyalva párszor^^

Lockheed
<#smile>

Lockheed
Számomra még mindig fura, hogy mekkora különbség van az 1.02 és az 1.1 között! FC -ben már nem az imádság tartja egyben az enginet! 😊) Nem villog és nem szakad le a látóhatár! És nem szaggat be még földközelben sem! Kipróbáltam ugyanazokon a beállításokon ugyanazzal a configgal! Eget rengetõ a különbség! 😊 Szerintem teljesen megéri az 1.1 bár szerintem eleve így kellett volna kiadni a játékot!

Lockheed
Hyperlobby?

Sajnos egyelõre nemtudok multizni, mert lassú hozzá a netem.
Meg (1.1).

Molnibalage
Jönnék multizni 1.02-vel. Hol és hogyan lehet?