Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sure
Ezt a HSZ-t nem igazán értem.
"dobozoson se tobzodoik a lemezen semmi extra..par telepitofile oszt annyi."
Meg a StarForce...
Egyébként odafigyeltek a srácok erre a részére is a dolognak; 1.1 telepítése után narancssárga a StarForce kedveskedõ ablak, 1.11-re pöcsölés után meg kék...lesz még zöld, rózsaszín, sárga stb. színünk is az SF-bõl szerintem elõbb-utóbb.

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Nem az van, hogy emee kicsengeti neki? (vagy ingyé', aztán ha a srác édesapja tényleg MiG-29 pilóta, elviszi cserébe egy körre...)

1.1 -et le lehet szedni fizetés nélkül is?? <#wow2>

Szerintem nem, na mind1...
Seaweed
Miert tudjatok hogy 1.0-as nincs?! Letolti az 1.1-et kirja cdre es annyi...dobozoson se tobzodoik a lemezen semmi extra..par telepitofile oszt annyi.
De ha nincs 1.0-as alapjateka (en nem tudom? ti?) akkor meg azt is vehet....
Lockheed
Viszont letölteni felesleges! 😊 NEM fog mûködni...

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

ColdFire
Drága kérm drága 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Lockheed
Nemakarlak bántani, sem elkeseríteni, de sztem azzal semmire nem mégy! Viszont ha tényleg Édesapádnak szeretnéd ajándékba, akkor sztem Anyukáddal is megrendelhetted volna, és úgy inkább ajándék "jellege" van sztem... 😊

ColdFire
Töltöm le a Lock On egy.egy-et jeeeee 😄
<#taps><#taps><#taps>
Thx eemee 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Seaweed
<#mf2>
Bucser
kérdés, hogy ez jó-e vagy rossz és kinek mi?😄<#eplus2><#hehe>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Ha lesz csoportos rendelés szól valaki? Kéne!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

sure
59th-ék "terítik" és "térítik" az 1.1-et😉 (már volt 2x is csoportos rendelés 59th tag által; nem mindegy ugyanis, hogy a dobozosnál a 22 eurós postaköltség hányfele oszlik el...)

sure
Jöhettél volna 2-3 héttel ezelõtt...😞

Seaweed
jah en mar regen nem vagyok kotheto hozzajuk. bazi regen
42nd Intruder
Seaweed még a 42nd-s idõkben kilépet. A VMH59, meg a 42nd "leszármazotja. Ja igen, vannak itt 59th-sok és melyik szervertõl nem kaptál mailt? 😉

Molnibalage
Van aki itt tagja a Szentgyörgyi Dezsõ Virtuális Repülõbázisnak Seaweed-en és Repaer-en kívûl? Beregeltem, de nem kaptam mailt-t a szervertõl vissza! Senki sem tol itthon 1.02-t?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lockheed
Teljes mértékben osztom a véleményed... 😊)) Ez az átlag! Ahelyett, hogy megnéznék mi is a "dörgés" csak nyávognak, kínlódnak, sírnak, aztán ha nemsikerül akkor jön a: "Szar ez a játék..." <#smile> Ehhhehe...

sure
Nem, nem feltétlenül szar az ubin az állomány, de gondolom, hogy oka van a lobby chat letiltásának...😉

Szerintem az online játékba beleugrás elõtt legalább a legalapvetõbb mûveletekkel, mint flaps, kerékfék stb. illik tisztába kerülni; urambocsá' single módban kicsit azért gyakorolgatni. Aztán meg persze, lehet teljesen jó arcokkal is találkozni. Az 1.02-õtõl "búcsúzást" egy 14 éves svéd srác hostolta; õ is bekérdezett a lobbyban, hogy van-e 1.02-vel valaki (legalább ezzel már tisztában volt, hogy ez számít!), missionje nem volt, de azt egybõl kerítettek neki; igaz, hiába "Ukraine" oldalt választottam, valahogy mégis csak az A-10-est lehetett kiválasztani...😉

Aztán gyanús lett, hogy már elég régóta csak áll a "parkolóban", és télleg megkérdezte, mivel lehet a hajtómûvet beindítani<#vigyor3>
(de amúgy biztos repült már vele elõtte, csak kifutón vagy levegõben indult mindig)

Az "úristen, hogy lehet ezt a gépet beindítani" most is befigyelt Su-25T-nél; nyomom PageUp-ot, mint süket a csengõgombot, és nem történik semmi. Vissza menübe, options-input-keyboard-flight, na biztos a Power On lesz a kulcsa. És lõn...én voltam a hülye, nem tanulmányoztam meg elég alaposan az új fícsöröket. De ilyenkor lehet akár kilépni, és besírni fórumba, mert az is kb. ennyi energia, hogy "Mivel lehet a Su-25T-t beindítani?" (nem csak Lock On, szinte minden játéknál megvan ez a szindróma SZVSZ)

OFF

Anno GTASA, most NFSMW topikot pl. próbáltam egy ideig követni itt SG-n, de termelõdik naponta 30-50-80-100 HSZ, aminek túlnyomó része a "Hogyan indítsam el a cracket, hogyan rázom le a zsarukat, mi a játék célja, honnan tudok ilyen szép autókat letölteni" stb. típusú kérdés.
Ugyanez van pl. hardver/szoftver topikokban PH-en, itt az SG-n, vagy egyéb nem szigorúan "kockafejû" szakmai fórumon.

ON

Molnibalage
Valaki jön 1.02-vel a Hyperre?

Sanyix
Auto pilóta?? 😄 émmég nemis találtam autopilótát a játékban 😊 bár nemis nagyon hiányzik 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

NEXUS6
Megmondom õszintén szerintem nem olyan szar az ubin megforduló állomány. A többséget télleg csak aprítani lehet. De azért mindenki emlékezzen csak vissza, hogy mi volt az elsõ gondolata amikor elõször bejött a kokpit: úristen, hogyan lehet ezt a gépet elindítani!😉)))

Na most a net annyival jobb, hogy ezt a kérdést egybõl felteheted.

Másrészt azért az ubin is megfordul 1-2 csóka, aki igen csak ott van a szeren és a léggyõzelem után nem katapultál, vagy leesik mert kifogy a nafta, hanem hazarepül és leszáll.
A multkor véletlenül bennthagytam egy korábban beállított 50-es talajmenti szelet, volt aki még is leszállt, amikor pedig engem még az autopilóta sem tudott letenni a hordózóra! (Monnyuk a reptéren valszeg jobb volt a szélirány)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

repvez
Lehet hogy ezzel a géppel is összefutunk majd valamelyik addonban
EA-6B
sure
Nem értem, a "jobban moddolhatóságon" mit értesz. Így is oda kell figyelni a különbözõ verziók kompatibilitásaira; meg ha körülnézel csak a VMH59 oldal "letöltés" szekciójában, a legalapvetõbb modok, amik "feldobják" a játékot, skin manager stb. ott vannak, és a világhálón rengeteg "alkotás" jelent meg.

Így is sokan szidják a "bugjait" meg egyéb hibáit a Lock-On sorozatnak; ha még arra is figyelnének, hogy szénné moddolható legyen, ez a topik is pl. még jobban tele lenne sírva a "nem megy/kifagy/szaggat a játék, micsináljak?" kérdésekkel.

SZVSZ LoMannal, nem ész nélkül, kis odafigyeléssel lehet azért kusztomizálgatni szépen a játékot, úgy látvány/teljesítmény vonalon, mind "extrákkal".

sure
Valóban ubi.com-on többször bele lehet futni 1.02-be, de ott nincs public chat (bizonyára a sok "értelmetlen" sírás-rívás ("Mivel lövök/hogy indítom be a hajtómûvet" típusú kérdések/primitíven viselkedõk miatt), de a HL-n sem kizárt; már többször jártam ott is úgy, hogy valaki benyögi "anybody with 1.02?", és szokott lenni jelentkezõ.

Bucser
Igen mert az UBI-nak semmi köze az 1.1-hez😊 Miután összevesztek az EDvel😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

NEXUS6
Az ubi szerveren szinte csak 1.02 van!
Néha én is szoktam egy-egy gámét indítani.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Speedbreaker
nagyon sokan az 1.11.
Nekem meg 1.02 van 😞 de külföldrõl nem fogom megrendelni/venni...(már mint az 1.11-et vagy mit)

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Amúgy érdemes megvenni? hyperlobby-n melyik verzió megy?

Lockheed
De ez olyan 4-5 nap FedEX -el... 😊

www.lockon.ru - a letöltõs verzió a leggyorsabb, legegyszerûbb és legolcsóbb megoldás

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Szasztok, régen jártam már erre és lusta vagyok végigolvasni az elmaradásom <#whatever>
Szóval egy magamfajta egyszerû telhetetlen és türelmetlen halandó hol keresse az FC-t ha meg akarja vásárolni lehetõleg 1-2 napon belül? <#vigyor2>
Jönnek az ünnepek +soksok szabadidõ mennék online repülni :-)) <#taps>

Seaweed
<#smile>
Lockheed
😊))

f2d
Ok jegeljük, majd ha laposodik a topic, akkor megint elõhozakodok valami pörgõs témával, ami megint felpaprikázza a hangulatot. (Valjuk be azért kellenek az ilyen indítatású megnyilvánulások is, amugy teljesen unalmassá válna fórum.) ((Valóséletben azért veled nem szállnék vtába.))

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Seaweed
Nah jah. Az is a kasszasikerek koze tartozo jatek 😄DD

(Amugy erdekes de a Lock On a megjeleneset koveto 4-5 honapon at folyamatosan az elso top5ben volt az eladasi listankon (USA), es ebbol jodarabig elso is volt...megse volt sikeres az UBInak....kivancsi lennek az arkepzesukre ezen esetben....marha kivancsi lennek...(sokan tolunk keletre az uborkat szidjak mint a pengosmalacot a kialakult helyzetert...lehet hogy ok tudnak valami konkretat amit mas nem?!...es belelattak...mindenesetre elgondolkoztato!)
Seaweed
Igylatod de nem igy van. En megprobaltam a jozan esz mellet kardoskodni. De mind1 hagyjuk a fenebe. Sokadszorra bizonyosodik, hogy akinnek baja van vele azok vagy elobb utobb megbekelnek es beletorodnek, vagy x honap utan is mindjak a maguket, meg ha az jozan esszel a mai viszonyokat figyelmen kivul is hagyva tesznek.
Ez nem baj. De en meg vagyok olyan hulye hogy ezzel minden alkalommal fel fogom venni a kesztyut mert en mar csak ilyen hulye vagyok. 😄
Az utolsó papírkézikönyves játékok egyike a Dangerous Waters. A 600 oldalas spirál kézikönyv gyönyörû látvány itt az asztalomon 😛

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

f2d
Nem támadta senki a játékot, csak Te úgygondolod, hogy valaki veled nincs egy véleményen, akkor az a játékot ócsárolja (Egy ilyen véleménnyel már találkozam pont ebbe a topic-ba.)
A grafika engem hidegen hagy, mondhatni sokadlagos szempont. Az OFP-nek és az egyébként is a nagy tereket kínáló játékoknak a grafikája nem veszi fela versenyt a mai top gémekkel, de attól függetlenül nagyon sokan szeretik és játszanak vele.

Lockheed
Sajnos igazad van Sea! 😞( A de azért a "normális" keménydoboz megmaradhatott volna! Dehát ahogy elfigyelem midig a vásárló jár rosszabbul!

>>>10. A LockOn topic a népszerüségi listán... 😊 <<<

Seaweed
Mellelseg van ilyen munkakkal foglalkozo ismersom! kiszamitgattuk hogy ha nem is borkotesben, de kemenyboritasban szeretnem vele elkeszitettni a Lock On 1.11 262 oldalas manualjat akkor kb olyan 15-20Kba fajna nekem! Hat kell a fenenek igy...
(szamoljatok, nem nagy ordongosseg, -10-20% a naygnyomdai eloallitas, -40-50% a "nagypedlanyszam" (ami relativ mart nem millios tetelben gyartjak a jatekokat..)...szal ha hozzadnak is min 4-5K lenne a kony +ban...es ez egy olyan kereskedelmi rendszeben ahol midnenki min 10% haszonnal dolgozik...mire a fejlesztotol, a kiadon at a kereskedon at a felhasznaloig jut...hat magyarorszagon lenne vagy 20K egy doboz....SENKI nem venne meg! Csak a fanatikusok....ebbol meg ki el meg?! senki...csak tonkre menni lehet benne...de megelni nem!)
Seaweed
Lockonhoz megeheted...egy ceg foglalkozik vele..borkotesben.
Bucser
JA helyette rajta van a lemezen PDF-ben...(úgyhogy nem a szerkesztésen spórolnak) nem hinnem, hogy a 10K-s árba ne férne be a 2K-s könyv.. vagy legalább felajánlanák hogy megvehessem külön a manualt nyomdai formában...

Bár mondjuk lassan oda jutunk, hogy csak egy TXT readme lesz a game mellett. ha meg bajod van Call support...

Seaweed
Flanker 1-hez meg egy majd A3-as Kirmfelsziget terkep is jart...
Seaweed
Egyertelmuen az eloallitasi koltsegek miatt! Van itmelettem egy Apache Longbow 2 doboz abban pl van egy szep 3 venti vastag sporalos konyv..nah azt akkoriban is tuti tobbe kerult eloallitani mint az osszes tobbi mast a dobozban, beleertbe a CD-t is!

De ott a Flanker 2 dobozom! abban is egy 500 oldalas(!!) konyv van! Ha ma benne lennenek a dobozban a manualok (pl a mostani 2-300 oldalasok) akkor nem 10K lenne egy jatek hanem 20-30K...igy meg aztan meg anyian se vennek meg mint most!
Bucser
ja nem látni szinte mást csak dvd tokot amiben sajnálják a helyet 2 cd-nek inkább papírba belenyomják mind a 2-t.... Pfff.. botrányos hogy ezen spórolnak... Vágnák meg inkább a marketingmenedzseres fizukat.. meg ne tévében nyomnák a reklámot (álá NFS:MW reklámokkal volt tele a világ...)

Seaweed
Hat szo mi szo..olyan vadul tamadjatok..pedig se a Flanker 1 se az 2 vagy a 2.5 nem volt tokeletes! Sot tele volt hibakkal bugokkal, neha fizikailag jatszhatatlan volt, megis volt bazisa! A Lock On fenyevekkel jobb, es lesz is bazisa...de nem azokbol akik nem veszik meg! Volt itt ebben a topicban is egy ido amikor tobben voltak azok akik warezzal jatszottak mint akik megvettek! Igy meg aztan vegkepp botorsag szidni, es elvarni dolgokat a fejelsztoktol! Ha megvenni mindenki (persze ez hulyeseg..ilyen soha nem fog elofordulni)....talan akkor....
De en orulok hogy ez is van es nem MSFS-es addonokkal kell tolnom ha valami harcigepre vagyok!
(Flakon se tokeletes...(nekem pl egyszeruen nem veszi be a malyam ma a garfikajat!...sokkal inkabb jatszok az arcade beutesu SFP1/WOV-al mert az legalabb "szep"...)
Seaweed
mar kihalt szvsz <#shakehead>
f2d
Lassan már ez a kézikönyves keménydobozos játék kiadás kihal.

f2d
Úgylátom felpiszkátalak. Bocsánat nem akartalak ennyire felkavarni.
(Több mint 10 éve szimezek, de szerintem ez nem jelent semmit. Anno én a Chuck Yager Air Combat-tal keztem Mig-21, Mig-15, stb hm..., akkor az nagyon csúcs volt. Egyébként meg nem valószínû, hogy még 10 évig játszok ilyen játékokkal. Most is csak egy van ami igazán leköt.)

Seaweed
Pont ilyen csak kivalo allapotban, mintha uj lenne! (bar abban nem vagyok biztos hogy a lemezeken van meg valami es nem tunt el rola minden! ...az amigat nem vettem elo hogy kiprobaljam)