Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"dobozoson se tobzodoik a lemezen semmi extra..par telepitofile oszt annyi."
Meg a StarForce...
Egyébként odafigyeltek a srácok erre a részére is a dolognak; 1.1 telepítése után narancssárga a StarForce kedveskedõ ablak, 1.11-re pöcsölés után meg kék...lesz még zöld, rózsaszín, sárga stb. színünk is az SF-bõl szerintem elõbb-utóbb.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Szerintem nem, na mind1...
De ha nincs 1.0-as alapjateka (en nem tudom? ti?) akkor meg azt is vehet....
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Thx eemee 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szerintem az online játékba beleugrás elõtt legalább a legalapvetõbb mûveletekkel, mint flaps, kerékfék stb. illik tisztába kerülni; urambocsá' single módban kicsit azért gyakorolgatni. Aztán meg persze, lehet teljesen jó arcokkal is találkozni. Az 1.02-õtõl "búcsúzást" egy 14 éves svéd srác hostolta; õ is bekérdezett a lobbyban, hogy van-e 1.02-vel valaki (legalább ezzel már tisztában volt, hogy ez számít!), missionje nem volt, de azt egybõl kerítettek neki; igaz, hiába "Ukraine" oldalt választottam, valahogy mégis csak az A-10-est lehetett kiválasztani...😉
Aztán gyanús lett, hogy már elég régóta csak áll a "parkolóban", és télleg megkérdezte, mivel lehet a hajtómûvet beindítani<#vigyor3>#vigyor3>
(de amúgy biztos repült már vele elõtte, csak kifutón vagy levegõben indult mindig)
Az "úristen, hogy lehet ezt a gépet beindítani" most is befigyelt Su-25T-nél; nyomom PageUp-ot, mint süket a csengõgombot, és nem történik semmi. Vissza menübe, options-input-keyboard-flight, na biztos a Power On lesz a kulcsa. És lõn...én voltam a hülye, nem tanulmányoztam meg elég alaposan az új fícsöröket. De ilyenkor lehet akár kilépni, és besírni fórumba, mert az is kb. ennyi energia, hogy "Mivel lehet a Su-25T-t beindítani?" (nem csak Lock On, szinte minden játéknál megvan ez a szindróma SZVSZ)
OFF
Anno GTASA, most NFSMW topikot pl. próbáltam egy ideig követni itt SG-n, de termelõdik naponta 30-50-80-100 HSZ, aminek túlnyomó része a "Hogyan indítsam el a cracket, hogyan rázom le a zsarukat, mi a játék célja, honnan tudok ilyen szép autókat letölteni" stb. típusú kérdés.
Ugyanez van pl. hardver/szoftver topikokban PH-en, itt az SG-n, vagy egyéb nem szigorúan "kockafejû" szakmai fórumon.
ON
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Na most a net annyival jobb, hogy ezt a kérdést egybõl felteheted.
Másrészt azért az ubin is megfordul 1-2 csóka, aki igen csak ott van a szeren és a léggyõzelem után nem katapultál, vagy leesik mert kifogy a nafta, hanem hazarepül és leszáll.
A multkor véletlenül bennthagytam egy korábban beállított 50-es talajmenti szelet, volt aki még is leszállt, amikor pedig engem még az autopilóta sem tudott letenni a hordózóra! (Monnyuk a reptéren valszeg jobb volt a szélirány)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Így is sokan szidják a "bugjait" meg egyéb hibáit a Lock-On sorozatnak; ha még arra is figyelnének, hogy szénné moddolható legyen, ez a topik is pl. még jobban tele lenne sírva a "nem megy/kifagy/szaggat a játék, micsináljak?" kérdésekkel.
SZVSZ LoMannal, nem ész nélkül, kis odafigyeléssel lehet azért kusztomizálgatni szépen a játékot, úgy látvány/teljesítmény vonalon, mind "extrákkal".
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Néha én is szoktam egy-egy gámét indítani.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nekem meg 1.02 van 😞 de külföldrõl nem fogom megrendelni/venni...(már mint az 1.11-et vagy mit)
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Szóval egy magamfajta egyszerû telhetetlen és türelmetlen halandó hol keresse az FC-t ha meg akarja vásárolni lehetõleg 1-2 napon belül? <#vigyor2>#vigyor2>
Jönnek az ünnepek +soksok szabadidõ mennék online repülni :-)) <#taps>#taps>
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
(Amugy erdekes de a Lock On a megjeleneset koveto 4-5 honapon at folyamatosan az elso top5ben volt az eladasi listankon (USA), es ebbol jodarabig elso is volt...megse volt sikeres az UBInak....kivancsi lennek az arkepzesukre ezen esetben....marha kivancsi lennek...(sokan tolunk keletre az uborkat szidjak mint a pengosmalacot a kialakult helyzetert...lehet hogy ok tudnak valami konkretat amit mas nem?!...es belelattak...mindenesetre elgondolkoztato!)
Ez nem baj. De en meg vagyok olyan hulye hogy ezzel minden alkalommal fel fogom venni a kesztyut mert en mar csak ilyen hulye vagyok. 😄
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
A grafika engem hidegen hagy, mondhatni sokadlagos szempont. Az OFP-nek és az egyébként is a nagy tereket kínáló játékoknak a grafikája nem veszi fela versenyt a mai top gémekkel, de attól függetlenül nagyon sokan szeretik és játszanak vele.
>>>10. A LockOn topic a népszerüségi listán... 😊 <<<
(szamoljatok, nem nagy ordongosseg, -10-20% a naygnyomdai eloallitas, -40-50% a "nagypedlanyszam" (ami relativ mart nem millios tetelben gyartjak a jatekokat..)...szal ha hozzadnak is min 4-5K lenne a kony +ban...es ez egy olyan kereskedelmi rendszeben ahol midnenki min 10% haszonnal dolgozik...mire a fejlesztotol, a kiadon at a kereskedon at a felhasznaloig jut...hat magyarorszagon lenne vagy 20K egy doboz....SENKI nem venne meg! Csak a fanatikusok....ebbol meg ki el meg?! senki...csak tonkre menni lehet benne...de megelni nem!)
Bár mondjuk lassan oda jutunk, hogy csak egy TXT readme lesz a game mellett. ha meg bajod van Call support...
De ott a Flanker 2 dobozom! abban is egy 500 oldalas(!!) konyv van! Ha ma benne lennenek a dobozban a manualok (pl a mostani 2-300 oldalasok) akkor nem 10K lenne egy jatek hanem 20-30K...igy meg aztan meg anyian se vennek meg mint most!
De en orulok hogy ez is van es nem MSFS-es addonokkal kell tolnom ha valami harcigepre vagyok!
(Flakon se tokeletes...(nekem pl egyszeruen nem veszi be a malyam ma a garfikajat!...sokkal inkabb jatszok az arcade beutesu SFP1/WOV-al mert az legalabb "szep"...)
(Több mint 10 éve szimezek, de szerintem ez nem jelent semmit. Anno én a Chuck Yager Air Combat-tal keztem Mig-21, Mig-15, stb hm..., akkor az nagyon csúcs volt. Egyébként meg nem valószínû, hogy még 10 évig játszok ilyen játékokkal. Most is csak egy van ami igazán leköt.)