Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
hat errol nem vagyok teljesen meggyozodove...
Isten nem bottal, hanem VMware.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ezt
Valószínüleg valami CAD/CAM/CAE rendszerrel készült bemutató. Én CATIA-ra tippelek, az Orosz és Francia hadiipari kapcsolatok miatt, ugyanis a Dassault Systemes is ezt használja. A fene se tudja, hogy az Oroszok mivel terveznek.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Lenne egy kérdésem a Szu-25T-vel kapcsolatban. A problémám az, hogy sikerült megtalálnom a célt, befogtam a kamerával és szeretnék egy Vikhr rakétaát indítani rá. Ehhez a manual szerint miután befogtam a célt, be kell kapcsolnom a lézeres célmegjelölõt és ha hatótávon belül vagyok akkor miután megjelent a HUD-on a jelzés indíthatom a rakétát. Ez nálam úgy néz ki, hogy miután befogtam a célt megpróbálom bekapcsolni a lézert, erre az egész rendszer kikapcsol, TV kikapcs, cél elveszt. Kezdhetem elölrõl az egészet. A lézer csak akkor marad bekapcsolva ha a gombot folyamatosan nyomva tartom. Ekkor meg is jelenik a HUD-on, hogy indíthatom a rakétát, de indítani már nem tudom (gondolom nem tetszik neki, hogy egyszere egy csomó gombot akarok lenyomni). Ötlet? Mit szúrtam el? X45-öm van, de ha billentyûzetrõl próbálom akkor is ugyan ez a helyzet.
Kösz!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Ebben is van egy-két érdekes felvétel😊
http://www.patricksaviation.com/videos.php?action=view&id=371
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Karácsonyi Tipp&Trükk#2: Haszáld a "Válasz" gombot a hozzászólás mellett, amire reagálsz, és akkor lehet tudni, kinek szólt (ha esetleg nem azonnal válaszolsz)
A netes játékhoz kell? 😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
És kísérletezés, pöcsölés a LockOnon kívül a codec enkóder beállításaival, hogy egy jó kompromisszumos méret/minõséget kapj...szóval fél óra alatt nemigen lehet LockOn videót összedobni 0-ról.
Karácsonyi Extra Tippek&Trükkök: amire még érdemes figyelni, hogy a .trk file rögzítésénél amilyen scene fájl van beállítva, az lesz a végsõ videóban is, amúgy olyan képminõséget használj, amivel egyébként is játszol. VISZONT! Ha már a tracked meg van szerkesztve, a videóra konvertálás elõtt lépj ki, állítsd be max. minõségre a videokártyát a driverben (4xAA, 16xAF stb.), és a Lock On Optionsban is mindent maxira. Nagyságrendileg nem tart tovább így sem a videorenderelés, viszont a látvány sokkal jobb lesz.
Sok sikert !(és türelmet...)
1.0 (vagy más alap) + 1.1 + SEASONAL PACK + Patch ver.1.11 for "LockOn 1.1: Flaming Cliffs" (ebben, ha minden igaz benne van az 1.1-hez megjelent 2 javítás is).
Ha így se jó, akkor én passzolom....
A serverre fellép, tudok chatelni a többiekkel, gépet felszerelni, gépet váltani, de utánna amikor nyomok egy "fly"-t, akkor nagyon sokáig tölt, waiting for server... ...és utánna kiírja a statisztikát mint ha vége lenne a küldinek. (hány gépet vesztettünk stb.)
Akár hányszor ezt csinálom ez van... Mi lehet a gond? le kell még tölteni valamit? patch: 1.11
Elõre is kösz a választ:
1/3_vszd_ColdF
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Még csak tréningbe néztem meg, amúgy jó játék😊
Hogyha netán vkinek van msn-je, és tudna nekem segíteni: [email protected]
Elõre is kösz
1/3_vszd_ColdF
De lenyegtelen a gyerek csak kinyogte hogy van alap jateka, es hogy segitettek neki, hogy hogyan vehet neten cuccot.
Amirol meg en beszelek az az hogy akar o is csanalhat a letoltott fileokbol dobozost...