Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lockheed
Háát ha nem is a BlackShark miatt, elõbb-utóbb az ember úgyis upgrade -ra szorul, ha élvezni is akarja azt amit csinál. És van olyan amikor már megéri újat venni, mint a meglévõt fejleszteni!

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Seaweed
"De megéri majd befektetni komplett új platformba miatta..."

hat errol nem vagyok teljesen meggyozodove...
sure
Jó, hát ez majd kiderül...én még az FC-t sem tudtam rendesen belõni; az 1.02 már olyan szépen be volt állítva látvány/FPS szempontjából, ugyanazok a tweakek meg nem hozzák ugyanazt az eredményt 1.1-en. A fás modos bácsi amúgy is írta, hogy combos procival használjuka modját. A Black Shark meg valószínûleg önmagában is a sok csilivilijével zabálja majd az erõforrásokat. De megéri majd befektetni komplett új platformba miatta...😊

Isten nem bottal, hanem VMware.

Bucser
A készítõ azt írta, hogy a saját gépén 30-ról 27-re esett le az FPS mikor leszállt. szóval nem nagyon változott a helyzet.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sure
Mi meg majd berakhatunk egy 8 magos procit és még 3-4 grammnyi RAM-ot, hogy ne csak diavetítésben fusson.

Bucser
Nem csak anynit írtak, hogy remélik, hogy 1.2-be bekerül majd. (asszem ha jól olvastama threadet.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

repvez
Azt nem tudom de jol néz ki és ha jol vettem ki a szavaikbol az 1.12 vagy az 1.2 be már igy fog kinézni mert berakják ezt a modot.
Seaweed
ez ugytudom hogy csak moddolt objektumok, a szerkeszton is haznav vagy minek latszik amit beraksz, de valojaban tobb fat rak be
repvez
valaki probálta már ezt a modot?
ezt
Lockheed
Ehhhe... <#smile>

f2d
Hú de kár lenne, mert elég bénán mozognak benne a gépek.<#ijedt>
Valószínüleg valami CAD/CAM/CAE rendszerrel készült bemutató. Én CATIA-ra tippelek, az Orosz és Francia hadiipari kapcsolatok miatt, ugyanis a Dassault Systemes is ezt használja. A fene se tudja, hogy az Oroszok mivel terveznek.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Molnibalage
Azok is a patricksaviation.com-ról valók, csak nem ezek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

sure
A kompjúteranimáció meg a Lock-On 3 pre-bétájával készült bisztoss.

f2d
Milyen videjók azok?<#csodalk>

42nd Intruder
Shift+O?

Lockheed
Jóóóók hááát! Megmondom Én! <#nevetes1><#nevetes1><#eljen>Igen nagy rendszerességgel nézem is õket!<#wink>

Üdv!

Lenne egy kérdésem a Szu-25T-vel kapcsolatban. A problémám az, hogy sikerült megtalálnom a célt, befogtam a kamerával és szeretnék egy Vikhr rakétaát indítani rá. Ehhez a manual szerint miután befogtam a célt, be kell kapcsolnom a lézeres célmegjelölõt és ha hatótávon belül vagyok akkor miután megjelent a HUD-on a jelzés indíthatom a rakétát. Ez nálam úgy néz ki, hogy miután befogtam a célt megpróbálom bekapcsolni a lézert, erre az egész rendszer kikapcsol, TV kikapcs, cél elveszt. Kezdhetem elölrõl az egészet. A lézer csak akkor marad bekapcsolva ha a gombot folyamatosan nyomva tartom. Ekkor meg is jelenik a HUD-on, hogy indíthatom a rakétát, de indítani már nem tudom (gondolom nem tetszik neki, hogy egyszere egy csomó gombot akarok lenyomni). Ötlet? Mit szúrtam el? X45-öm van, de ha billentyûzetrõl próbálom akkor is ugyan ez a helyzet.

Kösz!
Molnibalage
Lockheeed, amit neked küldtem videókat azok sokkal jobbak, mint az alsó. Mondd meg a többieknek is.<#vigyor2><#vigyor2><#email>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lockheed
Fasza... <#eljen><#smile><#smile>

f2d
Azt hittem Flogger foreva!!!!<#rinya>

f2d
Szerintem ez többmindent sugall, igaz hogy, csak promo.

Lockheed
Pfffff... Elég kemény! Nagyon tetszik... <#smile><#smile><#smile>

Seaweed
Jah tudom 😉
Reaper
Kerály Sea!

Ebben is van egy-két érdekes felvétel😊

http://www.patricksaviation.com/videos.php?action=view&id=371

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Seaweed
Az eddigi legjobb Szuhoj video!

Kotelezo darab!

Sukhoi foreva!!!!
Siluro
Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!<#integet2>

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

42nd Intruder
Kellemes karácsonyi ünnepeket!

ColdFire
Viszont, Mindenkinek! <#guluszem1>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Lockheed
<#integet2><#integet2>Kellemes, Boldog és Békés Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek! <#integet2><#integet2>

42nd Intruder
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.... most ezzel megfogtál.... Bár szerintem kell, ha nem is a futtatáshoz, hanem azért mert a szerver oldalról örökölheti.

sure
Szerintem lehet, hogy azért nem megy a netes játék, mert ott egy tavaszi/õszi küldetés van beállítva, és ezt nálad nem tudja betölteni rendesen.

Karácsonyi Tipp&Trükk#2: Haszáld a "Válasz" gombot a hozzászólás mellett, amire reagálsz, és akkor lehet tudni, kinek szólt (ha esetleg nem azonnal válaszolsz)

ColdFire
Én nem tom 😄
A netes játékhoz kell? 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Ha nincs feltelepítve akkor az alap nyári területet használja minden esetben. Nem kötelezõ felrakni, de nem árt, mert a téli táj nagyon jól néz ki 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

42nd Intruder
Ez kérdés? Persze, hogy baj! Szerinted egy téli térképen jól mutat az alap nyári térkép, fõleg, hogy más is a fájlok neve?

ColdFire
Azt a seasion packet még nem töltöttem le... az a baj?

Lockheed
"Karácsonyi Extra Tippek&Trükkök" >>> Ehhhehhe... <#smile><#smile><#eljen>

sure
Betöltöd a Mission Editorba a küldetést, és nem a "Fly" gombra nyomsz, hanem a "Flight" menübõl a "Record Track"-ket választod. Amíg ESC-et nem nyomsz, saját .trk formátumban rögzíti. Utána a rögzített repülést a Mission Editorba Track-ként betöltve, a "Video Edit"-tel szerkesztheted a kameraállásokat, nézeteket, zoomot stb. (ez még mindig nem video fájl!); ha elégedett vagy, akkor elmented, és a "Record Avi" menüpontra megkapod ezt a képernyõt. A Start/End-nél megadhatod, hogy a kész trackedbõl melyik idõintervallumot konvertálja át videóba (egy pár perces track rögzítése izmos gépen is több óra lehet!), a "Compression"-nél arra figyelj, hogy ne uncompressed-ben, hanem vagy DivX, vagy XVid codeccel rendereld (ezt az 1.01 is telepíti már, ha amúgy nincsen); Uncompressed elvileg a legjobb minõség, de 1-2 percnyi anyag is több giga lesz...

És kísérletezés, pöcsölés a LockOnon kívül a codec enkóder beállításaival, hogy egy jó kompromisszumos méret/minõséget kapj...szóval fél óra alatt nemigen lehet LockOn videót összedobni 0-ról.

Karácsonyi Extra Tippek&Trükkök: amire még érdemes figyelni, hogy a .trk file rögzítésénél amilyen scene fájl van beállítva, az lesz a végsõ videóban is, amúgy olyan képminõséget használj, amivel egyébként is játszol. VISZONT! Ha már a tracked meg van szerkesztve, a videóra konvertálás elõtt lépj ki, állítsd be max. minõségre a videokártyát a driverben (4xAA, 16xAF stb.), és a Lock On Optionsban is mindent maxira. Nagyságrendileg nem tart tovább így sem a videorenderelés, viszont a látvány sokkal jobb lesz.

Sok sikert !(és türelmet...)

Molnibalage
Ok. Kösz.

42nd Intruder
Például azért mert nem játékban kell Ctrl+r-t nyomni, hanem misson builder-nél menüben. De van egy biztosabb megoldás is, mégpedig az, hogy a fölsõ menünél választod ki a felvételt (már nem emlékszem a pontos helyére sorry).

42nd Intruder
Érdemes 1.1 telepítése elõtt egy teljesen újrarakott Lock On-t feladdonolni. Mondjuk nekem CD-s van, de a lényeg kb. ugyan az:
1.0 (vagy más alap) + 1.1 + SEASONAL PACK + Patch ver.1.11 for "LockOn 1.1: Flaming Cliffs" (ebben, ha minden igaz benne van az 1.1-hez megjelent 2 javítás is).
Ha így se jó, akkor én passzolom....

Molnibalage
Na ja ,de milyen billkombinációval? A hozzáadott kiosztás nem jó. Ctrl+r re az üzemanyagot dobja a gép.

ColdFire
Nah kipróbáltam a netes játékot, de nem jó...
A serverre fellép, tudok chatelni a többiekkel, gépet felszerelni, gépet váltani, de utánna amikor nyomok egy "fly"-t, akkor nagyon sokáig tölt, waiting for server... ...és utánna kiírja a statisztikát mint ha vége lenne a küldinek. (hány gépet vesztettünk stb.)
Akár hányszor ezt csinálom ez van... Mi lehet a gond? le kell még tölteni valamit? patch: 1.11
Elõre is kösz a választ:

1/3_vszd_ColdF

Reaper
A beépített felvevõvel pl...mi a ráknak az a szaggatós fraps?😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Speedbreaker
fraps

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Molnibalage
1.02 -vel hogyan lehet felvételt készíteni?

ColdFire
Nah a próba játék megvolt, szuper játék, de ez a 25T TV nagyon durva...
Még csak tréningbe néztem meg, amúgy jó játék😊
Hogyha netán vkinek van msn-je, és tudna nekem segíteni: [email protected]
Elõre is kösz
1/3_vszd_ColdF

Lockheed
Uhhh ezt énis félreértettem... Azthittem torrentrõl szedi, vagy hasonló! Ugyanis próbaképpen nemrég rákerestem és volt vagy 4-5 találat! Én erre mondtam, h nemfog mûködni...

Lockheed
<#smile><#smile><#eljen> Ehhhhehe... 😊

Seaweed
En meg ezt a tided nemertem... 😄DD
De lenyegtelen a gyerek csak kinyogte hogy van alap jateka, es hogy segitettek neki, hogy hogyan vehet neten cuccot.

Amirol meg en beszelek az az hogy akar o is csanalhat a letoltott fileokbol dobozost...
ColdFire
1.0-ám van, és én fizettem, eeme elmagyarázta hogy kell 😉