Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
<#nevetes1><#nevetes1>
Reaper
Putyin komám üzenetét tolmácsolom (frissen regelt, így nem tud még hozzászólni):

"Nagyon örülök, hogy ennyire képben vagy a repüléssel és a szimulátorokkal.

" Elírtam magyarul gagyi. (Hoak=hányinger) "

Gondolom még a hajtómûvek (bocsi, MOTOROK:-D) beindítása is bonyi volt, nemhogy egy felszállás.

" (A gyártók, üzembentartók, kormányok nem adhatnak ki minden titkot.)"

Ez a mondat is roppant nagy tájékozottságra vall.

Windows passziánsz azé megy már?"

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Seaweed
Sejtheto volt. (ezert nem is probaltam ki...nalam is inkabb medium-high kozott a beallitas hogy legyen FPS...mert a 27 meg a 30 az nekem keves ugy 60-70 az mar okes 😉)
Reaper
Próbáltam már, de eléggé low-fps lesz nálam így high scene-nel...

42nd Intruder
Olyan lehangolóak vagytok... Elijesztitek szegény gyereket, pedig õ csak kifejtette a véleményét... Igaz nem úgy, ahogy kellett volna, de ez is egy formája a dolognak.... Igaz kapott is érte 😄D

Siluro
Reaper! Ne nyomjuk el, hagyd érvényesülni! Lehet, hogy egyszer még tõle kapod a nyugdíjat amilyen állatokat engednek az országházba smián beférne...

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Seaweed
"fa-mod" vagymi(?!) 😄D

Reaper
Kell egy kis kikapcsolódás így télvíz idején. Erre tökéletesek az ilyen nagytudású emberek eszmefuttatásai...<#taps>

42nd Intruder
Csodálod? Az elmúlt évek egyik legjobb játéka erre meg... áááááá....

Lockheed
Azt a csoportos felhördülést... <#smile><#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Siluro
Dehogyis, Duke Nukem! 😄

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

42nd Intruder
Kár.... Pedig õk akár szerezhetnének infót is....

Reaper
Bogaram mondta itt vki, hogy az igazi 100%-osan pontos mása? Azért kiváncsi lennék, hogy te milyen realisztikus programokkal tolod! Quake?:-D

Nekem ne szólogassá beeeeee. Bassz ha te is vezettél volna bármilyen repülõgépet, akkor megengedném hogy beszólogass. De így nem!

42nd Intruder
Melyik részed? Mert az agyad nem nagyon..... ööööööööö 😄

Seaweed
Feszegesd meg a marhasagaidat...kapsz itt meg az arcodba ezert! De en jol szorkaozok rajta....meg a hatalamas szaktudasodon!<#nevetes1>Abba ne hagyd!
Siluro
Haggyátok már! Ne vitatkozzatok a Lockheed gyár (bocs, Lockheed tesó😊) vezetõ mérnökével! Hogy jöttök ti ahhoz? 😄

A NB-nak ehhez semmi köze.

mekorikamozibaszod

Lockheed
Höhö... Még jóhogy levan egyszerûsítve... Pl.: repülõgépet sem adnak hozzá, csak a Cd-t meg a dobozát! <#smile>

testszésedet? A testem melyik része kéne? Az egyiket fel tudom ajánlani.
Egyébként tényleg sokat toltam vele, és ez alapján írtam amit írtam.

mekorikamozibaszod

42nd Intruder
LOL... Mert te a NB-nak dolgozol mi? 😄

Lockheed
Ehhehhe... <#eljen><#kacsint>

Azé, mee ezek a kis pötsök tuggyák, hogy ez a "stimulátor" a gépek (pl mig29) roppant leegyszerûsített változata, amely használatának bonyolultsága nemnagyon közelíti meg az eredetiét. (A gyártók, üzembentartók, kormányok nem adhatnak ki minden titkot.)

mekorikamozibaszod

42nd Intruder
Na most tényleg komolyan: honnan szedted ezeket a khmmmm.... baromságokat?

Lockheed
Azigen! Ezt jól megmondtad! TE, mint aktív vadászpilóta otthon biztos jobbat csináltál! Gratulálok, akkor játsz azzal... Pffff... <#falbav><#falbav><#fejvakaras><#banplz>

42nd Intruder
Jaj most mit izéled! Nem lehet mindenki tájékozott. Különbenis milyen az, hogy valami repül, ami több mint 3,5 tonna.... Tényleg most komolyan... olyan hak 😄

Siluro
Szeretnék gratulálni, hogy ilyen választékosan és mélyen meggyõzõen hangot adtál annak, hogy mit jelent neked ez a játék és mennyire nyerte el a testszésedet. Hozzászólásodból kitûnik, hogy több száz órát tesztelted a játékot és olyan mértékû szimulátor tudással rendelkezel amirõl mi álmodni sem merünk...<#oooo>

Elírtam magyarul gagyi. (Hoak=hányinger)

mekorikamozibaszod

Köszönjük szépen a mélyelemzésed. Válaszoddal rátértér a Lock on egetrengetõen nagy hibáira, amely alapjaiban rengetik meg a játékipart. Valószínûleg TE az élethû egérkurzoros szimulátorokhoz vagy hozzászokva, és halvány lila fingod sincs, hogy milyen lehet repülõben ülni, és elképzelésed sincs, hogy egy mig-29-es repülés közben hogyan reagál. Igen, te jobban tudod, hogy ez szar szim, mint a hule vadászpilóták, mert az összes vadász ezzel játszik, és nem véletlenül lett a vadászpilóták között európai bajnokság Lock On-nal nemrég.

42nd Intruder
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Erre inkább nem írok semmit.... Bár jöhetnél flamelni, ugyis levan hangolva egy kicsit a topik 😄
Egyébként meg..... öööööö inkáb tényleg nem mondok semmit...

f2d
hak? Mit jelent?

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

f2d
Tényleg nem túl jó, de nagyon nincs más.
(Ha ló nincs, akkor jó a szamár is.)

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Ez egy qrva sz@r játék, semmi élethûség nincs benne. Nézz rá a cockpitra LOL, meg az MFD egy picit hak, fujj.

mekorikamozibaszod

Lockheed
Háát nem áll szándékomban! 😊)

sure
Nekem lett fix IP-m, ki is próbáltam, megy a hostolás, tehát eddig sem a küldikkel volt baj. Ne cseszd szét az amúgy mûködõ netedet, akkor nem tudunk mozizni Lock Onban legközelebb😉

Isten nem bottal, hanem VMware.

Lockheed
Jaja, én is arra várok/abban bízom... <#smile>

Seaweed
OFF
Hat ha kinai akkor szerintem nem eroltessuk. Majd ha lesz sajat ADSL-ed akkor minden gondod megoldodik <#smile>
ON:
Lockheed
OFF
Pfffff... <#smile> Háát való igaz, hogy nemértek a hálózatokhoz. Az a helyzet, hogy Debreceni vaok és egy Fõvárosi cég szerveréhez kapcsolódom innen, és úgy van Netem. (Õk akarták így) A számlázás miatt kell így, mert az õ szerverükön van az adatbázis! (legalább õk fizetik...😊 Viszont nemsokára költözünk és addig már nem akartam megrendelni külön magamnak is az ADSL -t. Csak így nagyon macerás ám az egész!
Amit az elõbb elmondtál az nekem igencsak kínai... <#fejvakaras><#fejvakaras><#smile>
ON

Seaweed
OFF:
Hajaj szavaidbol azt veszem ki hogy nem ertesz egyaltalan ahalozatokhoz. Kerdes az hogy a router osztja e dhcp-n keresztul ki az ip cimeket (ez veloszinu), vagy fix cimek vannak (kevesbe ha nem is tudod hogy mi a cime).
De ha dhcp van is akkor is monitorozhato a haloban talalhato osszes ezkoz. Erre kismmillio program letezik..de akar a legegyszerubb ha meg trace-elsz egy cimet, igy kiderul egybol a routered cime (hacsak nem ha van benne valamifele tuzfal is..es belso halora is blokkolja a icmp, es trace parancsokat...ekkor max egy nem latszo cim fog kijonni tracebol). De ekkor sincs baj meg kell egy progi ami listazza az ipcimeket es neveket a halon...ebbol van kurvasok...
aztan mar csak annyi hogy elbattyogsz a Ciscoweblapjara, letoltod az adott router manualjat, megnezed...abban le van irva a gyari admin hozzaferes. (az sem kizart hogy ebben benne van az eleres modja is...mert nem valoszinu hogy elallitotak volna a gyarirol...)
Szal kurva sok lehetoseg van. Csak azert nem art erteni a halozatokhoz...mert ha nem nagyobb bajt csinalsz mint hasznot!(bajnal gondolok itt olyanra hogy elallitod, es mivel nem tudod mi-mi igy nem tudod visszallitani..veglegesen elrontani eleg nehez egy routert...max kalapaccsal <#idiota><#ravasz1>

ON:
Lockheed
Az a baj, hogy nemtom az IP -t sem ahol eltudnám érni...

Bucser
prbáltad, hogy user nélkül jelszonak beírod a bûvös szót:

admin

nekem eddig mindig bejött.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lockheed
CISCO SOHO97

Seaweed
OFF

Milyen router?! (tipus zserint)
(csak mert mindet meg lehet torni, vagy le lehet resetelni...es akkor...)
Lockheed
Az UTP kábel LAN -hoz kellett, mert beállítottam egy gépet szervernek! De nemtom configolni a routert, mert a cégnek adta oda a TCom a papírját a jelszóval, azok meg nemadják ki az istenért sem! Kemény, hogy a router itt van elõttem, de configolni nemtom!<#falbav><#falbav><#falbav> Be kell ruháznom 1 saját routerre ezek szerint! Egyszer csak összejön minden...

sure
UTP kábel? Csak nem...? Lehet, fogsz tudni hostolni jáccmát?

Lockheed
Ááá voltam boltközelben, de elfelejtettem<#falbav><#falbav><#falbav><#lama> venni, mert annyira rohantam! Mediaban voltam UTP kábelért, meg írható DvD -ért és olyan emberiszonyom támadt, hogy amint megvolt ami kellett fejvesztve rohantam kifelé... <#smile><#smile>

sure
OFF

Nem veszel belõle? Hátha egyszer összefutunk, aztán iszunk egyet belõle a találkozás örömére; dekorációként meg vízzel is meg lehet tölteni, az ugyanúgy néz ki😉

ON

Még mindig rossz a mikey-d, vagy beújítottál már? Ha legközelebb HL-en összefutunk, izzítsunk már be egy TS connectiont is!

Lockheed
OFF:

Nyílt nálunk Debrecenben a CORA -ban egy "ruszki" bolt! És mindenféle giccsparádé festményen, meg a különbözõ cirillbetûs piákon keresztül minden kapható! <#guluszem1><#guluszem1> Viszont amin nagyon meglepõdtem az 1 pia volt aminek a címkéjén baloldalt egy MIG-29, jobboldalt alul meg valamilyen harckocsi volt látható. Típusát nemtudom, mert azokat nemismerem! <#smile> Meglepõdésem karakterekbe nem önthetõ! <#guluszem1><#circling>

Hogy mik vannak! <#smile>

ON.

Lockheed
<#eljen><#wink> Való igaz! És Joyride RULZ!!! <#nevetes1><#nevetes1>

sure
Tudom, ezért volt a smiley a végén😉 Sokan várják, várjuk a BS-ot, nyilván én is, de ha addig nem, õhozzá illeni fog beújítani valami TrackIR-szerû dolgot is. Én például még ezt az újdonság erejével ható 1.1-et szeretném közelebbrõl megismerni; egyelõre még annyira lenyûgöz az õszi táj, hogy továbbra is inkább csak "joyride"-okat repülök, nem "érkombatozok."

OFF

Lockheed : Igen, de ha nem az újabb fajta platformod van, abból viszont "felsõkategóriás" (Intelnél nemtom' hányszáz tûs, AMD-nél 462 AKA Socket-A + AGP), azt sokkal tovább nem tudod/nem érdemes fejleszteni már proci, alaplap, VGA terén.

ON