Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nagyon örülök, hogy ennyire képben vagy a repüléssel és a szimulátorokkal.
" Elírtam magyarul gagyi. (Hoak=hányinger) "
Gondolom még a hajtómûvek (bocsi, MOTOROK:-D) beindítása is bonyi volt, nemhogy egy felszállás.
" (A gyártók, üzembentartók, kormányok nem adhatnak ki minden titkot.)"
Ez a mondat is roppant nagy tájékozottságra vall.
Windows passziánsz azé megy már?"
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
mekorikamozibaszod
Egyébként tényleg sokat toltam vele, és ez alapján írtam amit írtam.
mekorikamozibaszod
mekorikamozibaszod
mekorikamozibaszod
Erre inkább nem írok semmit.... Bár jöhetnél flamelni, ugyis levan hangolva egy kicsit a topik 😄
Egyébként meg..... öööööö inkáb tényleg nem mondok semmit...
(Ha ló nincs, akkor jó a szamár is.)
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
mekorikamozibaszod
Isten nem bottal, hanem VMware.
Hat ha kinai akkor szerintem nem eroltessuk. Majd ha lesz sajat ADSL-ed akkor minden gondod megoldodik <#smile>#smile>
ON:
Pfffff... <#smile>#smile> Háát való igaz, hogy nemértek a hálózatokhoz. Az a helyzet, hogy Debreceni vaok és egy Fõvárosi cég szerveréhez kapcsolódom innen, és úgy van Netem. (Õk akarták így) A számlázás miatt kell így, mert az õ szerverükön van az adatbázis! (legalább õk fizetik...😊 Viszont nemsokára költözünk és addig már nem akartam megrendelni külön magamnak is az ADSL -t. Csak így nagyon macerás ám az egész!
Amit az elõbb elmondtál az nekem igencsak kínai... <#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#smile>#smile>
ON
Hajaj szavaidbol azt veszem ki hogy nem ertesz egyaltalan ahalozatokhoz. Kerdes az hogy a router osztja e dhcp-n keresztul ki az ip cimeket (ez veloszinu), vagy fix cimek vannak (kevesbe ha nem is tudod hogy mi a cime).
De ha dhcp van is akkor is monitorozhato a haloban talalhato osszes ezkoz. Erre kismmillio program letezik..de akar a legegyszerubb ha meg trace-elsz egy cimet, igy kiderul egybol a routered cime (hacsak nem ha van benne valamifele tuzfal is..es belso halora is blokkolja a icmp, es trace parancsokat...ekkor max egy nem latszo cim fog kijonni tracebol). De ekkor sincs baj meg kell egy progi ami listazza az ipcimeket es neveket a halon...ebbol van kurvasok...
aztan mar csak annyi hogy elbattyogsz a Ciscoweblapjara, letoltod az adott router manualjat, megnezed...abban le van irva a gyari admin hozzaferes. (az sem kizart hogy ebben benne van az eleres modja is...mert nem valoszinu hogy elallitotak volna a gyarirol...)
Szal kurva sok lehetoseg van. Csak azert nem art erteni a halozatokhoz...mert ha nem nagyobb bajt csinalsz mint hasznot!(bajnal gondolok itt olyanra hogy elallitod, es mivel nem tudod mi-mi igy nem tudod visszallitani..veglegesen elrontani eleg nehez egy routert...max kalapaccsal <#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1>
ON:
admin
nekem eddig mindig bejött.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Milyen router?! (tipus zserint)
(csak mert mindet meg lehet torni, vagy le lehet resetelni...es akkor...)
Nem veszel belõle? Hátha egyszer összefutunk, aztán iszunk egyet belõle a találkozás örömére; dekorációként meg vízzel is meg lehet tölteni, az ugyanúgy néz ki😉
ON
Még mindig rossz a mikey-d, vagy beújítottál már? Ha legközelebb HL-en összefutunk, izzítsunk már be egy TS connectiont is!
Nyílt nálunk Debrecenben a CORA -ban egy "ruszki" bolt! És mindenféle giccsparádé festményen, meg a különbözõ cirillbetûs piákon keresztül minden kapható! <#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1> Viszont amin nagyon meglepõdtem az 1 pia volt aminek a címkéjén baloldalt egy MIG-29, jobboldalt alul meg valamilyen harckocsi volt látható. Típusát nemtudom, mert azokat nemismerem! <#smile>#smile> Meglepõdésem karakterekbe nem önthetõ! <#guluszem1>#guluszem1><#circling>#circling>
Hogy mik vannak! <#smile>#smile>
ON.
OFF
Lockheed : Igen, de ha nem az újabb fajta platformod van, abból viszont "felsõkategóriás" (Intelnél nemtom' hányszáz tûs, AMD-nél 462 AKA Socket-A + AGP), azt sokkal tovább nem tudod/nem érdemes fejleszteni már proci, alaplap, VGA terén.
ON