Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Húzzál már a faszba!
Kösz
ocsi az offtopicért.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Medylok(#5997): nemtudom, hogy a joybeállításait lementi -e, de nekem is eztcsinálta egy idõben és amikor beállítod a joyt aztán van az a kis kapcsoló amit forgatni lehet jobboldalt (pl.: Audio, Video, Controls...) azt középreállítod és ott van egy olyan lehetõség, hogy SAVE default. Na asszem ez megoldja! Nekem x52 -m van és a gázkaron lévõ kis csúszka a zoom, és neke mindig azt feljtette el de így megoldódott...
Remélem segítettem! <#smile>#smile>
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Basszus. Pont akkor, amikor nekem is meglesz a Condor-om. :-) Kár érte. Jó ötlet volt. Condor-hoz repülõklub úgytudom ezen kívül nem volt másik.
On!
A repülõclub belefulladt az érdektelenségbe. Sajnos...
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Gyulám figyelj már!
Rég röhögtem valakin ilyen jót mint rajtad.....
Éppen egy B.Ú.É.K-ot kívánó embernek szólsz be... Tegnap este említettél 2 úriembert akik idézem: "két úriember aki repült már sugárhajtású repülõgéppel, v. akár MIG-29-el is".... ÖÖÖÖ Most repültek MiG-el vagy nem? Mert egy 737-es is sugárhajtásû, de légiharcolni kicsit gáz vele...
Valaki megtudná mondani, hogy az mért fordul elõ a lock on-nál, hogy beállítom a joystickot és nem tárolja el, mindig billentyüzetre áll vissza, logitech extreme 3d pro-m van és lock on-ban fentvan az 1.02 path is.
u.t Boldog Új Évet.
Szia Siluro!
Mi van a Condor honlapoddal? (malevako.uw.hu) Nem jön be.
On!
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Ki az a Gál Gyula? Tanárad?
A Lock-on-t 1X feltelepítette, de mivel 4-nél több billentyû kell a használatához, ezért gyorsan uninstallt nyomott.
|Származási hely: Degec|
Megkérdezlek intzs! Milyen elõgyakorlatod van szimulátorok terén, és a valódi repülés terén?
Ismét eltelt egy év, ilyenkor az ember felszokta idézni egy kicsit a multat, mi is volt, hogy is volt. Minap a kezembe került egy régi CD amelyen megtaláltam Neuro azon írását amely a honi virtuális alakulatokról szól. Ebben az írásban Seaweed és Reaper nagy lelkesedéssel fejti ki véleményét a közös játék élményérõl, és az interneten kersztül kialakult barátságról. Szoljon ez a pár sor a topicot látogató kis közösség minden tagjának, hogy a jövõben is -úgy ahogy eddig- kulturáltan és higgadtan vitassák meg építõ jellgû gondolataikat.

Ha holnap nem találkoznánk, akkor mindekinek B.Ú.É.K.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Babakocsi szimulator a homokozoba (ize gumiszobaba?!)....az tuti tetszene neki <#vigyor1>#vigyor1><#nevetes1>#nevetes1>

Ja és még visszatérve ehhez a titkosszolgálat letiltja dologhoz: a készítõk probálnak a lehetõ legrealisztikusabban lemodellezni mindent. Persze ez nem mehet elsõre, vagy másodjára (sound bug foreva), de igyekeznek. Ezt a tény erõsíti a már emlitett új lokátorüzemmódok, AFM, javított FM. Továbbá a nyugati tipusok is ki vannak modellezve olyan szinten mint a keletiek és tudod miért vagyok ebben biztos? Mert ezek nem mai technikák (értsd nem egy F-22-es szint), '70, '80-as fejlesztésû gépek. A neten, de bárhol lehet rólúk olvasni. Ezzel viszont ellentétes lesz a Ka-50 RWS-e (SPO-32), mivel azt konkrétan megtiltották, hogy a játékba tegyék, de hát ez mai darab, ami nem csoda.
De az egészben az a legérdekesebb, hogy az 1.1 nem érdekel, ami mérföldkövekkel jobb mint a 1.02. Az meg, hogy én alapból tökéletes játékot akarok, az már kb 5 éve halott ügy. Tudsz olyan játékot amit nem kell patchelni, hogy hibátlanúl fusson? (aknakeresõ nem ér! 😄)
Egyébként baromi nagy veszteség a Lock On társadalom számára, hogy nem játszol vele. Szerintem ideje, hogy továbblépj és vmi másik topicban próbálj amõba módjára flamelni! Köszike!
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
#5978: Jahhh... <#eljen>#eljen><#kacsint>#kacsint>
edit: Ja a Lockheed #5974es hozzászólásában nem veszed észre az iróniát?<#wow3>#wow3>
.
Így nem is játszom vele újabban, mert meguntam a sok szarságot. Majd ha 1X hozzájutok az Flaming cliffs-hez, vagy az esetleges késõbbi verziókhoz, azokat is kipróbálom, és lehet, hogy az már tetszeni fog.
mekorikamozibaszod
mekorikamozibaszod
1.02... Hmmmm.... Igen... Ha 25T-t kiprobálnád, lehet, hogy megváltozna a véleményed. Nem tagadom 1.02-ben tényleg voltak érdekes dolgai a repmodelnek, amit 1.1-ben már javítottak. Azzal meg, hogy "többször is le lehet húzni a lúzer júzert" nem értek egyet! Gondoljon mindenki az Il-2-re! Ott is 3 game kell ahoz, hogy normálisan lehessen játszani neten! És mind a 3 egy játék árába kerül(t). Most a Lock On-hoz még "csak" a második kiegészítõ jön, tehát, ha ezt nézem még benne van az átlagban...
Lockheed #5958
Naja. legalább van. Lehet vele teljesen valószerûtlenül repülni. Tehát szar.
Falkon a másik szép játék. Hogy a pidzsába jegyezzek meg 1800000 billentyûkombinációt? Ennél mér az eredeti cockpit is sokkal egyszerûbb, mert amit a billentyûzeten 2 billentyû egyidejû lenyomásával tudok elérni, az a valóságban egy kapcsoló v. nyomógomb.
#5959 Sztem igazán építõ jellegû volt a hsz.-em. Nézd meg csakúgy pörög a topic.<#bee1>#bee1>
#5962 Sry ilyen a stílusom.
Reaper #5960
1.02
Ha erre azt fogod írni, hogy akkor pofa lapos, mert nem is ismerem a legújabb verziót, akkor sem. Mé nem adnak ki egybõl jó játékot? jaa, hogy így többször is le lehet húzni a lúzer júzert? Jó biznic.
42nd Intruder #5967
Itt vagyok, csak a gumiszobában is küldetésem van<#zavart1>#zavart1>
mekorikamozibaszod
Seaweed: "seggberugott csirkekent repul az egbe 10 tonna teherrel" =>> Pfffff... És tényleg! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1> Én abban az orsózáson borzadtam el teljesen... Semmit nem veszít az állásszögbõl, csak forog-forog... 😊 Egyébként az tény és való, hogy 3 póttartállyal meg 2 csokor MK82 -vel úgy emelkedik, mint a Discovery... <#nevetes1>#nevetes1>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
(Van sulya a gepeknek..van toroereje..es nem egy "seggberugott csirkekent repul az egbe 10 tonna teherrel"...)
mekorikamozibaszod
mekorikamozibaszod
mekorikamozibaszod
Elõzõ gondolatomra visszatérve, nem az a baj, hogy kijelentette, hogy (idézem) "egy qrva sz@r játék", mert véleménye lehet mindenkinek, csak ezt nem indokolta meg semmivel. Így szerintem jogos ez a fenékbebillentés.