Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Tesó!

Húzzál már a faszba!

Kösz

ocsi az offtopicért.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lockheed
Igazán elmehetnél már innen a pi**ába a "szaroddal"! Nemtudom mit kötekedsz itt mindenkivel, meg flémelsz itt összevissza! Elhisszük, hogy nemszereted a LockOn -t de akkor MIÉRT NEM húzol innen? <#mf3><#mf3><#banplz>

Medylok(#5997): nemtudom, hogy a joybeállításait lementi -e, de nekem is eztcsinálta egy idõben és amikor beállítod a joyt aztán van az a kis kapcsoló amit forgatni lehet jobboldalt (pl.: Audio, Video, Controls...) azt középreállítod és ott van egy olyan lehetõség, hogy SAVE default. Na asszem ez megoldja! Nekem x52 -m van és a gázkaron lévõ kis csúszka a zoom, és neke mindig azt feljtette el de így megoldódott...

Remélem segítettem! <#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Lockheed
Pfff... <#smile><#eljen>

Off!

Basszus. Pont akkor, amikor nekem is meglesz a Condor-om. :-) Kár érte. Jó ötlet volt. Condor-hoz repülõklub úgytudom ezen kívül nem volt másik.

On!

Siluro
Hi!
A repülõclub belefulladt az érdektelenségbe. Sajnos...

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

42nd Intruder
FLAME! <#eplus2>
Gyulám figyelj már!
Rég röhögtem valakin ilyen jót mint rajtad.....
Éppen egy B.Ú.É.K-ot kívánó embernek szólsz be... Tegnap este említettél 2 úriembert akik idézem: "két úriember aki repült már sugárhajtású repülõgéppel, v. akár MIG-29-el is".... ÖÖÖÖ Most repültek MiG-el vagy nem? Mert egy 737-es is sugárhajtásû, de légiharcolni kicsit gáz vele...

Nem fog tetszeni. Szar az egész, az is marad. Szar a világ. Mennyél battlefieldezni, ott vidám a repülõsök élete.

Sziasztok
Valaki megtudná mondani, hogy az mért fordul elõ a lock on-nál, hogy beállítom a joystickot és nem tárolja el, mindig billentyüzetre áll vissza, logitech extreme 3d pro-m van és lock on-ban fentvan az 1.02 path is.

u.t Boldog Új Évet.
Off!

Szia Siluro!

Mi van a Condor honlapoddal? (malevako.uw.hu) Nem jön be.

On!

Siluro
Gál Gyula. Mondja egy abortuszmaradék... gratulálok...

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Azt a kis csillagot karácsonyi ajándékba kaptam.<#mf2> ha én kaptam, akkor neked is kellett volna. vajon miért nem kaptál? Szerinted?

Ki az a Gál Gyula? Tanárad?

okosszöszi26
Én ismerem a srácot. Egész nap csak a gép elõtt ül, és 7sins-re meg a 3D Sexvilla-ra rángatja a makkját, ezek az õ szimulátorai. Repszimulátorral életében nem játszott, amit tudni vél azt is csak újságból olvasta.
A Lock-on-t 1X feltelepítette, de mivel 4-nél több billentyû kell a használatához, ezért gyorsan uninstallt nyomott.

|Származási hely: Degec|

A bunkócska a gumiból árszaladt a normális fórumokba, hogy ott ossza az igét. Nem kell rá figyelni. Csak azért jött hogy felidegesítsen minket, és összeugrasszon mindenkivel.

Megkérdezlek intzs! Milyen elõgyakorlatod van szimulátorok terén, és a valódi repülés terén?

f2d
A gálgyula egy szó. Te gálgyula.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

f2d
Egy kis nosztalgia.
Ismét eltelt egy év, ilyenkor az ember felszokta idézni egy kicsit a multat, mi is volt, hogy is volt. Minap a kezembe került egy régi CD amelyen megtaláltam Neuro azon írását amely a honi virtuális alakulatokról szól. Ebben az írásban Seaweed és Reaper nagy lelkesedéssel fejti ki véleményét a közös játék élményérõl, és az interneten kersztül kialakult barátságról. Szoljon ez a pár sor a topicot látogató kis közösség minden tagjának, hogy a jövõben is -úgy ahogy eddig- kulturáltan és higgadtan vitassák meg építõ jellgû gondolataikat.

Ha holnap nem találkoznánk, akkor mindekinek B.Ú.É.K.

Lockheed
Hehhh... A lényeg, hogy szar. <#wow3> Csak tudnám akkor mit keres itt? Ezt akarta közölni velünk butákkal, kik nemvettük észre, hogy egy szar játékkal játszunk???

Seaweed
Amugy van egy jo otletem! Mivel a titkosszolagalatok ugyis belekopnek a levesbe mert ezt frankon lefektette intzs..igy alapitsunk egy uj kategoriat!

Babakocsi szimulator a homokozoba (ize gumiszobaba?!)....az tuti tetszene neki <#vigyor1><#nevetes1>
Seaweed
Meg a Mig-29 (9.12 de meg a 9.13-se!) is bazni nagy hadititok am....mar tovirol hegyire ismerik nyugattol a tavolkeletig...de azert jo volt elovasni ezt az "okfejtest" hogy miert szar a Lock On...

42nd Intruder
Valamibõl meg kell élni. Ez van. És nem hiába addon a neve nem pedig patch... Csak rinyál mindenki mert ezt meg kell venni, nem lehet törten hozzájutni 😄
Ja és még visszatérve ehhez a titkosszolgálat letiltja dologhoz: a készítõk probálnak a lehetõ legrealisztikusabban lemodellezni mindent. Persze ez nem mehet elsõre, vagy másodjára (sound bug foreva), de igyekeznek. Ezt a tény erõsíti a már emlitett új lokátorüzemmódok, AFM, javított FM. Továbbá a nyugati tipusok is ki vannak modellezve olyan szinten mint a keletiek és tudod miért vagyok ebben biztos? Mert ezek nem mai technikák (értsd nem egy F-22-es szint), '70, '80-as fejlesztésû gépek. A neten, de bárhol lehet rólúk olvasni. Ezzel viszont ellentétes lesz a Ka-50 RWS-e (SPO-32), mivel azt konkrétan megtiltották, hogy a játékba tegyék, de hát ez mai darab, ami nem csoda.
De az egészben az a legérdekesebb, hogy az 1.1 nem érdekel, ami mérföldkövekkel jobb mint a 1.02. Az meg, hogy én alapból tökéletes játékot akarok, az már kb 5 éve halott ügy. Tudsz olyan játékot amit nem kell patchelni, hogy hibátlanúl fusson? (aknakeresõ nem ér! 😄)

Reaper
Hát pedig azt mondom, hogy pofád lapos! <#eplus2> Akkor fikázz vmit, ha ismered! Ez olyan, mintha fikáznád a Win XP-t és közben Win 95-öt használnál. Ahogy elnéztem munkásságod itt sg-n (minden topic szétflamelése+taplóparaszt hangnem), nem nagyon vagy vitapartner...<#mf1>

Egyébként baromi nagy veszteség a Lock On társadalom számára, hogy nem játszol vele. Szerintem ideje, hogy továbblépj és vmi másik topicban próbálj amõba módjára flamelni! Köszike!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Lockheed
Ácsi-ácsi! Egyáltalán nemértek veled egyet abban, hogy a LockOn szar lenne! Viszont vanmit javítani rajta! Egyébént szerintem az 1.11 már tényleg sokkal jobb! Egyébként meg jólki****ol a játékkal, hogy nem játszol vele!!! Hehhh...

#5978: Jahhh... <#eljen><#kacsint>

Siluro
Azért van az 1.1 pénzért amiért az il2ben az Ace's Expansion Pack, Pacific Fighters is. Más kérdés, hogy itt az új kiegészítõt okosabban oldották meg!

edit: Ja a Lockheed #5974es hozzászólásában nem veszed észre az iróniát?<#wow3>

Nocsaknocsak. A vége az, hogy nekem adsz igazat, hogy ez szar? Akkor veled már nem kell vitatkoznom tovább, mert egyetértünk .
Így nem is játszom vele újabban, mert meguntam a sok szarságot. Majd ha 1X hozzájutok az Flaming cliffs-hez, vagy az esetleges késõbbi verziókhoz, azokat is kipróbálom, és lehet, hogy az már tetszeni fog.

mekorikamozibaszod

Lockheed
Pffff... Nemkis meló lesz! <#smile>

OK, hogy sokmindent javítottak az 1.1-ben, de én mint az eredeti játék tulajdonosa miért nem juthatok hozzá azokhoz a módosításokhoz ingyenesen, amiknek már eleve benne kellett volna lenniük egy rendesen kifejlesztett játékban (pl. fizikai modell, lok. üzemmódok). Nekem nem kell a SZU25-T meg a többi csiribiri, amiért a sok dellát elkérik. Készíthetnének egy 1.1 patch-et, mint ahogy 1.02 is volt, amit le lehetne tölteni, telepíteni és kész. Egyébként ez még télleg benne van sajna az átlagban. Ennyi erõvel az összes játékról el lehetne mondani, hogy szar. lehet, hogy egyszer veszem a fáradtságot, és mindenhová be is írom<#fejvakaras>

mekorikamozibaszod

Lockheed
Az a szar az egészben, hogy ezen a szaron meg azon a másik szaron kívül nemnagyon van más szar amivel lehetne játszani! Ahogy elnézem neked minden szar, úgyhogy felesleges játszanod, mert úgyis szar! DE MÁS NINCS!!! Szerkessz szöveget...

42nd Intruder
Meg még valami! 1.02-ben az orosz gépeknek a lokátorüzemmódjai tényleg nem stimmelnek, de ezt is javították 1.1-ben. Tehát ezt a kijelentésedet is kihúzhatjuk....

42nd Intruder
Na akkor egy kicsit a Falconhoz: Jó avionika szar repmodel... Ezt tudjuk. Viszont mikor még 1-2 éve kostolgattam, akkor nem billentyûzetrõl nyomkodtam a gombokat, hanem odanéztem és kattintottam. Ennyivel is realisztikusabb volt... De nem ez a fõ téma.
1.02... Hmmmm.... Igen... Ha 25T-t kiprobálnád, lehet, hogy megváltozna a véleményed. Nem tagadom 1.02-ben tényleg voltak érdekes dolgai a repmodelnek, amit 1.1-ben már javítottak. Azzal meg, hogy "többször is le lehet húzni a lúzer júzert" nem értek egyet! Gondoljon mindenki az Il-2-re! Ott is 3 game kell ahoz, hogy normálisan lehessen játszani neten! És mind a 3 egy játék árába kerül(t). Most a Lock On-hoz még "csak" a második kiegészítõ jön, tehát, ha ezt nézem még benne van az átlagban...

Seaweed
Ezt a "Mé nem adnak ki egybõl jó játékot? " kerdest mar ezerszer leragtuk.
Nna akkó szép sorban.
Lockheed #5958
Naja. legalább van. Lehet vele teljesen valószerûtlenül repülni. Tehát szar.
Falkon a másik szép játék. Hogy a pidzsába jegyezzek meg 1800000 billentyûkombinációt? Ennél mér az eredeti cockpit is sokkal egyszerûbb, mert amit a billentyûzeten 2 billentyû egyidejû lenyomásával tudok elérni, az a valóságban egy kapcsoló v. nyomógomb.
#5959 Sztem igazán építõ jellegû volt a hsz.-em. Nézd meg csakúgy pörög a topic.<#bee1>
#5962 Sry ilyen a stílusom.
Reaper #5960
1.02
Ha erre azt fogod írni, hogy akkor pofa lapos, mert nem is ismerem a legújabb verziót, akkor sem. Mé nem adnak ki egybõl jó játékot? jaa, hogy így többször is le lehet húzni a lúzer júzert? Jó biznic.
42nd Intruder #5967
Itt vagyok, csak a gumiszobában is küldetésem van<#zavart1>

mekorikamozibaszod

Lockheed
<#smile>

Reaper
Azért nem... Most dobtam össze egyet, hogy ne legyen olyan snassz😊

42nd Intruder
Látom mennyire vagy itt.....

Lockheed
Eszembe nem jutna ilyet mondani! Abban a hozzászólásban a MINTHA szón volt a hangsúly! <#smile>

Lockheed
Reaper, Te hozzászólásonként új logóval jelentkezel?? <#smile><#smile>

Seaweed: "seggberugott csirkekent repul az egbe 10 tonna teherrel" =>> Pfffff... És tényleg! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1> Én abban az orsózáson borzadtam el teljesen... Semmit nem veszít az állásszögbõl, csak forog-forog... 😊 Egyébként az tény és való, hogy 3 póttartállyal meg 2 csokor MK82 -vel úgy emelkedik, mint a Discovery... <#nevetes1>

42nd Intruder
Megnyugtatlak tudtuk volna mirõl írsz... Egyébként aki ismeri a mûszereket az biztos nem tévedne el, szõt, még a valós útvonalon repülne nem pedig keresztbe-kasúl az égen egyenesen a wayponthoz... Mivel szerintem a Lock On-nal többségében olyanok játszanak akik komolyan is nyomják, így szerintem az a 80% csak 5-10% között mozog.

Sanyix
Nana azér a valósat nem múlja felül, és nem is fogja 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Lockheed
Egyszer csak jössz, és beírod a nagy flémet, hogy ez milyen szar meg nemolyan, mint az igazi! Én ezt nem értem, hogy miért kell!

Seaweed
Nembeszelve a Flakon irtozatos "repulo feltegla" repmodelljehez...ahhoz kepest a Lock On repmodellje maga a megtestesult valosag!
(Van sulya a gepeknek..van toroereje..es nem egy "seggberugott csirkekent repul az egbe 10 tonna teherrel"...)
Reaper
Nos bogaram kezdjük azzal, hogy melyik Lock On verzióról beszélsz? Merthogy qrvára nem mindegy... Hallgatom, pontosabban olvasom!

Lockheed
Én nem fikázlak, csak ugyanúgy elmondtam a véleményem, mint te! Más kérdés, hogy én a nem éppen építõ jellegû hozzászólásodra reagáltam! Úgycsinálsz, mintha itt oldalakon keresztül másról sem ment volna a beszéd csak arról, hogy a LockOn már kezdi fölülmúlni a valós repülés által nyújtott érzéseket-hatásokat!

Lockheed
Senki nem mondta, hogy hiperrealisztikus, ámde legalább van! És sztem nem fikázni kéne hanem örülni, hogy 1általán van valami amivel ha virtuálisan is meg "teljesen valószerûtlenül", de lehet röpködni! Tehát a lehetõségekhez képest próbál a realitás felé elmenni! A Falkon például egy (1) darab repülõgépre épül, és ott sokkal részletesebben ki van dolgozva az egész fegyverrendszer és avionika... Más kérdés, hogy kicsit csunyácska a LockOn -hoz képest, de legalább az IS VAN!!

Itt vagyok hehe. Lehet fikázni

mekorikamozibaszod

Valóban nincs benne klasszikus értelemben vett MFD. Csak azért írom így, hogy mindenki tudja, hogy arról a kis junoszty TV szerû valamirõl van szó, ami ott van a jobb oldalon. És valószínûleg a 80% télleg eltévedne<#hehe>

mekorikamozibaszod

Lockheed
Szegény...<#schmoll2> Elment! Egyébként télleg jót röhögtem rajta! De azé' nemkéne beesni ide és egybõl fikázással kezdeni! Fõleg, ha a LockOn -ról van szó! Olyan ritkák a jó szimek! Meg egyáltalán... Miért nem lehet csendben maradni, ha csak hányni tud... ??????? Nemhogy örülne, hogy ez is van! Mert ezen kívül van a Falkon és slussz... Akkor most miért?

No akkor Béláim beszélgessünk. Nyilván van itt egy két úriember aki repült már sugárhajtású repülõgéppel, v. akár MIG-29-el is. Õk tudják , hogy a MIG-29 lokátorának, hõpelengátorának mûködése a játékban igen gyenge utánzata a valóságosnak, sem a HUD-on és MFD-n megjelenõ szimbólumok, sem az üzemmódok nem felelnek meg a valóságnak, csak igen leegyszerûsített változatnak tekinthetõk. Asszem ez ésszerû is, mert ha ebben a játékban minden valósághû lenne, akkor a potenciális ellenfelek (nemtomkik, akárkik) csak bemennének a TESZKÓba vennének egy LOCK-ON-t, és már ismernék is a játékban repülhetõ típusok összes paraméterét. A nyugati típusokat egyáltalán nem ismerem, mert azok nem érdekelnek, de kétlem, hogy az F-15 lokátorának, és az F-15 és A-10 fegyverrendszerének kezelése ilyen egyszerû lenne, mint a játékban. Azonban nem csak ez a probléma. A fizikai motor is gyengélkedik szerintem. Egy sugárhajtású rg. valóban így viselkedik, ha emelkedés közben visszaveszem a gázt alapra? Ez csak egy példa, de hadd ne soroljam fel mindet.

mekorikamozibaszod

42nd Intruder
Ha ismered akkor mondhatnád neki, hogy többször jöhetne erre, amikor pang a topik. Feldobja a hangulatot egybõl 😊
Elõzõ gondolatomra visszatérve, nem az a baj, hogy kijelentette, hogy (idézem) "egy qrva sz@r játék", mert véleménye lehet mindenkinek, csak ezt nem indokolta meg semmivel. Így szerintem jogos ez a fenékbebillentés.

Seaweed
Egyebkent kotozkothetnenk mi is vele...mar az elso mondataba bele lehet kotni..ugyanis MFD (Multi Function Display) nincs a 29-esben....de ha igaz amit mondtal akkor neki ezt tudnia kellene...max HDD van benne (Head Down Display)....de mar parszor leragtuk hogy a 80% eltevedne ha az ugymukodne es azt mutatna amit valojaban...(felevente felhanytorgatjuk....1000x volt tema a topicban)
Seaweed
Ez nem javit semmit azon a tenyen ahogyeladta magat es a velemenyet..aztan hogy kinek mi a velenye...az mas kerdes.
f2d
Egyébként ismerem intzs-t. Igazából nem hülye, fõleg a 29-eshez.