Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten nem bottal, hanem VMware.
sure! Szu-25T-vel kipróbálod, annak gyorsan és drámaian vége lesz: leszakad tõbõl a szárny, vagy ha szerencsés vagy és nem, akkor meg olyan dugóba kerülsz hogy keresheted a katapultfogyantyút.<#hehe>#hehe> Átlõtt fejû pilótához meg sétálj be 500m-en 8 shilka közé<#idiota>#idiota>
Az ACS "kikapcsolása" nem egészen azt az eredményt hozta, amire gondoltam, de az is vicces, hogy egy-egy ilyen 15G-s "belehúzás" után hosszú (10+) másodpercekig is "ájult" a "pilóta", és sem a kormányszervek, sem a tolóerõ nem mûködik (külsõ nézetbõl szûrtem ezt le nyilván, nem a fekete képernyõbõl<#vigyor3>#vigyor3>
Ami elromolhat az el is romlik<#ejnye1>#ejnye1>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
ott a pont, köszi...pedig ha csinálok küldit, a "random" meghibásodást be szoktam állítani 2-3% valószínûséggel, de ez nem jutott eszembe.<#vigyor4>#vigyor4>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ezek szereint már 1.02-vel nem is lehet reggelni a progiba?
Azt hiszem félreértettük egymást! <#idiota>#idiota>
Én a "futurisztikust" idéztem Boxi hozzászólásából.
Egyébként valóban nem helyénvaló a futurisztikus jelzõ ebben neked volt igazad...
Respect&Peace! <#taps>#taps>
Na akkor ON! Deszar játék ez vazzZZzz! Megyek is dúmozni! 😊 lol... 286 -osom óta nemláttam DOOM -ot... 😊 Viszont XT -n ,ár az F-15 -el játszottam Hercules monitoron... 😊 Századánál is kissebb volt a Winchesterem a mostani RAM -omnak. Kellet tudni a játékhoz vagy 5-8 billentyût, és az XT 1/2 frame/sec -el "tolta" a bõdületes enginet! <#smile>#smile>
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
azaz!
Товарищ Путин
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
de mi folyik itt Gyöngyösön...ha tudnád!
Товарищ Путин
Muhahahahaa
<#hehe>#hehe>
Siluro, ez parancs!!
Товарищ Путин
Szerintem egyáltalán nem helyénvaló hogy hülyeségeket moddolunk össze...
A moddolás dicséretes és támogatnivaló mindaddig amíg nem irreális...
Köszöntem!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Товарищ Путин
Közlemény:
csak 59-en belül érvényes a hsz!!! 😊
Товарищ Путин
Puma század: aktív pilóták 2... Remek...
<#mf1>#mf1>
Товарищ Путин
A Phoenix az egyetlen olyan fegyver közülük amiket a MiG nem tud magával vinni. Azt meg aztán nem nevezném futurisztikusnak, sõt...
Köszi elismerõ szavaid, de te is sokat fejlõdtél Dongós létedre, pedig elég ingerszegény környezet, ellenben a a PUMA századdal...😊 höhö
kcsg Dongós! 😄
Товарищ Путин
Hat en azt nem tudtam vegignezni...szvsz maradjanak a South Parknal...mert az AC egy fos....20 perc utan kikapcsoltam mert egyszeruen fizikai fajdalmat okozott a nezese...
ON:
(ha valaki nem értené az Amerika kommandó címû alapmûbõl van az a sok hülyeség amit írok...<#nezze>#nezze>)
ON <#hehe>#hehe>
<#idiota>#idiota>
Muhahahahahahaha...
<#hehe>#hehe>