Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lockheed
Öhhööö az pedig nemjó! <#smile> Mert akkor rákönyököl áám! 😊

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Siluro
Hmmm... thx a tippeket. De akkor mostmár térjünk át a Locok Onhoz, mielõtt Seaweednek felmegy a vérnyomása 😊)

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

sure
Az csak a szaggatáson enyhít, integrált/gagyi hangász esetén. Nekem is összekócolódik néha a Lonci, olyan, mintha rosszul frissítené a videomemóriát.

78.01-es ForceWare, valamint a nem full screenben futtatás, desktoppal megegyezõ felbontásban, orvosolni látszik a gondot.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Bucser
újratelepítetted? vagy vedd ki a "hardveres hanggyorsítást"<#idiota>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Siluro
Ja és Cutter: "nem vagyok a drágája"<#idiota>
Bucser: il2zni mostanában énse szoktam mert fagyok tõle és nemtom miért😞((

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Bucser
Net van suli van.. eza kettõ kiegyeli egymást.😄 Repülni lassan fél éve nem repültem:/ kicsit hiányzik de kibírom😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Siluro
Cutter, "kuss". 😊 Jogos, tényleg csak November óta vagyok tag az 59th körében és annyira nem vagyok még nagy májer, de kérdd meg majd a reapert vagy a Putyint, õk majd repülnek neked szépeket 😊)) Bucser tesó! Veled mi van? Net, suli, etc?

Se! Én sem tudok pontos dátumot de 1,5 hónap körül van...

Dicsérni meg nem szabad a drágámat mert így is akkkor az arca hogy nem fér be a Diadal-ív alá... <#idiota>
Bucser
Sil-nek csak nem régóta került oda😊 (asszem max fél éve?)

sure
Azt dzsanázom, hogy nem akármiért van valakinek 59th a nickje elõtt...<#alien2>

Bucser
Hát ja Siluro jó régóta tolja és igencsak jól😊

sure
Azért a fagyás elõtti ultramagas állásszögû áthúzásod a pálya felett az szép volt! (a cimbim épp respawnolódott, úgyhogy tudtam nézelõdni a játéktérben😉 )

NEXUS6
Nem akarok senki lelkébe taposni, inkább csak ténymegállapítás volt.
Igazad van nyelvtanilag nincs különbség a kifejezések között, csak éppen a szaknyelv csak az egyik verziót használja.

És nem ez a lényeg, szerintem nagyon is jó, hogy valaki veszi a fáradtságot, hogy legalább csináljon valamit!
Csak így tovább, a szakzsargon meg elõbb utóbb úgy is csak ráragad az emberre.😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Siluro
Szívesen, de csak azért nem köszöntem el amikor elmentem, mert akor épp kifagytam. Szoktam mostanában...😞((

sure
Siluro : Kösz, hogy benéztél!😉

Már csak azt nem értem hogy ha annyira magyarra akartad csinálni a LockOn-t, akkor miért nem M? De csak hogy beszóljak<#ravasz1>
"egy kicsit futurisztikusnak tûnhet"

Kicsit?? <#wow3>
Szerinted???
Amiért a Németeknek G volt.
Meg...egy kicsit futurisztikusnak tûnhet a fegyverzete, gondoltam megkülönböztetem, mert ez csak csepp a tengerben.
Azért azt nem hiszem el, hogy magadtól nem találtad ki?!
Kedves boxi! Túl a kezdeti sokkon és az abszurd látványon, én még el is nézek ezek mellett, saját szórakozásodra végül is miért ne készítenél ilyeneket, OK. DE MIÉRT ÉPPEN MiG-29 "H"?
Siluro

Lockheed
Joóóól vanna! <#smile>

Õszintén örülök ha segítenek vagy kijavítanak, de én nem látok lényegbeli külömbséget a két pld. között. Mint ANNO említettem, én sem beszélek jól angolul és nem is azoknak készült. Ez legyen a legnagyobb hibám!!!
NEXUS6
Monnyuk aki a magyar modot csinálta, az sem volt repszakember😉
Utiterv=útvonal
Járõrözés=õrjáratozás
Asszem maradok az eredeti angolnál.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

IGAZ! Ezt jól látod...
Önálló akció, de jól használható.
Siluro
És az AIM-54 mióta levegõ-föld rakéta? Mert ez nem bomba. Hanem légiharc rakéta.

Ez nem az én elképzelésem.
A magyar Gripeneknek 2010-re kell bombázni tudni
Forrás: MTI
42nd Intruder
Hmmmmm..... Röhögõgörcs rulez..... Kár, hogy a Phoenix raksit, csak az F-14-esek tudták vinni, amiket elkezdtek kivonni a hadrendbõl, így a rakétákat is. Bár, ha a magyar kormányon múlna, a végén még igaz lenne Gripenen az elképzelésed....

Siluro
Ahogy érzed... báár... na mindegy, nem mondok semmit... Minden esetre érdekes látvány. Nemde, Putyin papí? 😊)

"A légi célpontokat amerikai rakétákkal, a földi célpontokat izraeli-német fejlesztésû berendezéssel támadhatják a magyar légierõ Gripenjei, amiknek 2010-re kell minden feladatra készen állnia."
Én ezt meg elõgeztem a MIG-eknek is.
NATO kompatibilis!
AIM54????

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Siluro
AIM-54 egy 29esre? Érdekes mod....<#wilting>

sure
Wow, boxi, aszittem eltûntél, de látom a galériád, nem lustálkodtál...<#hawaii>

Jók az AI repcsikre húzott skinjeid!

""
Lockheed
Azon a képernyõn, ahol a fegyverzetet tudod rápakolni a gépre! Legegyszerûbb, ha FMB (Full Mission Builder) -ben beraksz egy repülõt és ott a fegyverzetnél Û(payload) megnézed!

Palika1989
Ok, megvan!
Elvileg feltelepítettem!
Hogy tudom megnézni? 😊

Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com

Nvidia photoshop dds plugin

Palika1989
Ok, köszi! Minden megvan! Már csak azt kellene megtudnom, hogy hogyan csinálok DDS képformátumot! 😊

bmp-be mentsd el és másold be a TempTextures könyvtárba

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Lockheed
Ha a vmh59 oldaláról van a skin, akkor ott a letöltések között ottlesz a LOMAN vagy a MODMANAGER nevû progi. Azzal tudsz addonokat kreálni, és berakni a programba!

Lockheed
<#smile><#smile><#eljen> Meglátom hogy alakul a 7végém, és ha sikerül idõben visszaérnem holnap megkereslek...

Palika1989
Hello!
Bocsi, hogy ide bepofátlankodok, de azt szeretném emgtudni, hogy hogyan lehet skint feltelepíteni! Mert nekem megvan a MH59_lowVisibility skin azt átfestettem kicsit, elmentettem TGA-ba és JPG-be! már csak valahogyan felkellene rakni! 😊
Elõre is köszi! <#wave>

sure
Vasárnap (2006. január 8-án) délután megint nálam lesz a "Lock-Onnal beoltott" barátom (AKA Druszám), valószínûleg kimerészkedünk a HL-re is; ha valakinek van kedve, szívesen látjuk, HL-en kreálok publikus játszmát. Azt nem tudom garantálni, hogy folyamatosan üzemeltetem a "szervert" déltõl estig, de ha van érdeklõdés (privátban plz), akkor egyeztethetünk kezdési idõpontot. Mivel õ nem jártas a fegyverrendszerek és légi/földiharc tekintetében (ahogy pacifista létemre én sem), ezért mindenképpen "fun server" lesz, az együtt repülés öröméért, meg ismét megbizonyodni róla, mekkora rakás f*s is ez a játék...<#hawaii><#rolleyes>

Lockheed
Jaja! <#smile>

Seaweed
MLUkettopontnulla mi?! <#idiota>
Seaweed
<#ravasz1>
Lockheed
Pfffff... Ehhehe! <#nevetes1><#nevetes1> Majd kiadnak hozzájuk valami patchet és akkor talán... <#smile>

sure
Na ja, a Norvég Légierõnek nincs az F-16-jaiban "RCVR" gomb, ha odaverik magukat...<#vigyor3>

Lockheed
Hát jah! Azért too(L) lownak ezt nemlehet mondani! <#smile>

Seaweed
Aszongya' "low level"....jo lesz ez felenk mediumnak meg highnak is <#vigyor1><#nevetes1>