Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Mert egy ilyet nem hiszem hogy sokan vesznek majd miatta 😄DD)
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Az ejszakai kepek is biztatoak!
Nyomd meg az F6-ot, egérrel vagy a numlock nyilaival tudod a nézõpontot változtatni.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
hogy mennyi terhelést bír egy gép, az nagyban függ attól is, hogy mennyit volt elõzõleg terhelve. Vári Gyulától pl biztos nem vennék Miget, mert ugye nem tanácsos az ismert okok miatt. De, hogy egy kis tény is keveredjen a találgatások közé, megkérdeztem valakit, aki repüli a 29-est. Tranzszónikus zónában képtelenség nagy G-t elérni, mivel "nyúlik a bot", vagyis a felületeken olyan áramlás lesz, ami miatt egyszerûen képtelen lesz a gép hírtelen emelkedésre pl vagy vízszintes fordulóra. Ilyenkor vissza 100-ra és amint tranzszónikus alá került a madár, elkezd fordulni/emelked a gép, és persze állat módon nõni kezd a G. (persze ez pl 15 000m magasan nem igaz, mivel túl ritka a levegõ)Valóban egy MIG21-be belehúzták a 12G-t, semmi baja nem lett, de azért ez kissé Orosz rulett szerintem. mit bír a pilcsi? volt egy 16-os, ha jól emlékszem, az valami miatt seggelve ért fõldet egy leborításból, a pilóta túlélte, gyanítom beszédhibás azóta, de 70G-t regisztrált benne a computer, az meg tesók között sem ugyanaz, mintha 12-15G-t húzunk 0.2 másodpercig.
Товарищ Путин
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
A 90-es évek elején vettem én is a Top Gunt rendszeresen, "diákfejjel" teljesen színvonalas és jó újságnak tûnt, meg ebben a mûfajban nem is igazán volt túl nagy választék. Tán Aranysas (amerikai változatban Arkansas) néven fut még ma is.
A MiG-25 történeténél is volt egy-két horrorsztori a berepülés során a túlterhelések miatt deformált sárkányokról.
Hiába no, az igazi sebességérzet 2.5 Mach felett kezdõdik...

Isten nem bottal, hanem VMware.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
Viszont ha az csúszik akkor az 1.2 is... Szal a március eléggé valószínûtlen... <#rinya>#rinya>
neuro:valahol olvastam, hogy január-február tájékán várhato.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Én szmély szerint már nagyon várom a BS -ot kíváncsi vagyok hogy sikerül nekik megoldani ezt az akadályt...
Poén lesz majd a két "tízemeletes" között függeszkedni és várni hogy elhaladjon elötted a konvoly! <#hehe>#hehe>
Szóltam is apámnak, hogy aláköltözök az OTP-nek hátha rámszakad a széfszoba...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Seaweed: Hááát igen a futár azért költségesebb, mint a posta de biztosabb is! 😊) És nekem 4 nap alatt megjött úgy, hogy abból 2 szombat-vasárnap volt... <#smile>#smile>
(Mondjuk Simw-nel kicsit borsosabba a szallitas mert futar hozza de az is elviselheto szvsz)
Amúgy komolyra fordítva a szót, a hálózatban repülés, fõleg TS-kel, más dimenzióba helyezi ezt az egészet, nem is kellene ide még plusz csilivili (=új bug, fagyási és inkompatibilitási lehetõség). Szólóban/AI-okkal, singleben is hihetetlenül "fílinges" a Lonci, de nekem az egész hálózatban játszás kvázi teljesen új dolog. Cimborákkal az egyetemi gépteremben csak a móka kedvéért UT-ztunk, meg NFS5-öztünk alkalomszerûen, de ott egy helyiségben volt az ember a többiekkel, meg õket sajnos a repülõszerkezet-irányítós játékok tökéletesen hidegen hagyják.<#szomoru1>#szomoru1>
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1>
<#banplz>#banplz><#taps>#taps>
Aztán jönne a fizetés, meg az asszony, meg hogy Krasnodarban a Moszkva sztrít 59. alatti házadnál belüsz a VAZ-ba vagy LADA-ba, esteleg felszállsz a 4-es buszra és kimész a reptérre, a kapuban már köszön a droid, aztán a kantinban briefinggel egybekötött papírdobálás, és gépre, mi? Na asszem ennyi agymenés mára elég...<#bdead>#bdead> <#lama>#lama><#lama>#lama>duck