Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Engem ami nagyon birizgal az hogy a kollektiv kart hogy fogjak megoldani, azaz hogy egy gazkaron hogy fog mukodni?! Netan visszafele? Vagy kozeprol?
(Mert egy ilyet nem hiszem hogy sokan vesznek majd miatta 😄DD)
Lockheed
Tényleg durvááák! <#smile> Bár az az igazság, hogy nemvagyok odáig ezért e heliért de BIZTOS, hogy megveszem! Már csak a körítés, nomeg a kompatibilitás miatt is...

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Seaweed
Ezek a Zil-ek meg Uralok nagyon jok! (Meg ha nincs is a belso kidolgozva...csak szkin az uveg..de sziombe eleg!)
Az ejszakai kepek is biztatoak!
Seaweed

PLackó
köszi.

f2d
Üdv.
Nyomd meg az F6-ot, egérrel vagy a numlock nyilaival tudod a nézõpontot változtatni.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

PLackó
üdv.hogyan tudom megcsinálni, hogy ha kilövök egy rakétát,akkor vele "repüljek"?(kamera követi a rakétát.)

Hm, a tévébõl rémlik valami...én egy F18-ra és egy tolószékbe kényszerült pilótára emlékszem. De a Farkas Berciéket is 20G-vel tette le a szovjet technika, szerencsére csak rövid ideig tartott az ütõdés.

Reaper
Ha vkit érdekel, csekkolja fórumunk Toborzó topicját! Ez itt a reklám helye😊 Üdv!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Lockheed
Pffffff... Ááááá! Hehhhh. Ezt hívják halélközeli élménynek? Több szálon is futott a dolog... <#smile>

Lotty!

hogy mennyi terhelést bír egy gép, az nagyban függ attól is, hogy mennyit volt elõzõleg terhelve. Vári Gyulától pl biztos nem vennék Miget, mert ugye nem tanácsos az ismert okok miatt. De, hogy egy kis tény is keveredjen a találgatások közé, megkérdeztem valakit, aki repüli a 29-est. Tranzszónikus zónában képtelenség nagy G-t elérni, mivel "nyúlik a bot", vagyis a felületeken olyan áramlás lesz, ami miatt egyszerûen képtelen lesz a gép hírtelen emelkedésre pl vagy vízszintes fordulóra. Ilyenkor vissza 100-ra és amint tranzszónikus alá került a madár, elkezd fordulni/emelked a gép, és persze állat módon nõni kezd a G. (persze ez pl 15 000m magasan nem igaz, mivel túl ritka a levegõ)Valóban egy MIG21-be belehúzták a 12G-t, semmi baja nem lett, de azért ez kissé Orosz rulett szerintem. mit bír a pilcsi? volt egy 16-os, ha jól emlékszem, az valami miatt seggelve ért fõldet egy leborításból, a pilóta túlélte, gyanítom beszédhibás azóta, de 70G-t regisztrált benne a computer, az meg tesók között sem ugyanaz, mintha 12-15G-t húzunk 0.2 másodpercig.

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Seaweed
Jah azt meg igen.
narazzino
jó jó igaz, bár ha belegondolsz fél másodperc azért már annyira nem kevés, és azt is ki még lehet bírni fõleg a PPK-val

Seaweed
<#nyes>
Siluro
Ahol a nagy fehér majom is õshonos 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Seaweed
ooo nem ugandaban a dzsuburubu hegy labanal
Seaweed
Nah jah csak a repulo nem starfighter vagy X-wing hogy 0.2 masodpercig tartson neki egy 1000km/h+-os manover! Ez tiszta fizika! es jozan esz....
grotesk
hol? kecskeméten?

narazzino
nem biztos. attól függ mennyi ideig tartott a nagy túlterhelés. ha csak mosndjuk 0.2-0.3 s-ig akkor nem lehetett különösebb baja fõleg ha volt PPK-ja, hiszen katapultálásnál is azt hiszem 0.4 s-is akár 20g körül túlterhelés is hathat a pilótára, mégse ájulnak bele (jobb esetben ugye, rosszabbik esetnél megmár ugye semmit se tud csinálni...)

sure
(kicsit OFF)

A 90-es évek elején vettem én is a Top Gunt rendszeresen, "diákfejjel" teljesen színvonalas és jó újságnak tûnt, meg ebben a mûfajban nem is igazán volt túl nagy választék. Tán Aranysas (amerikai változatban Arkansas) néven fut még ma is.

A MiG-25 történeténél is volt egy-két horrorsztori a berepülés során a túlterhelések miatt deformált sárkányokról.

Hiába no, az igazi sebességérzet 2.5 Mach felett kezdõdik...

Isten nem bottal, hanem VMware.

Lockheed
Pffff... Szerintem úgy kellett kifeszíteni az ülés ráncai közül. <#smile>

repvez
Egy régebbi Top Gun -ban is irtak egy 21-esrol,ha jol emlékszek a pupos SMT változat volt amibe 12G-t rántottak bele és szinte nem maradt ép törzskerete.Azért az csunya lehetett föleg a pilcsire nézve.
Reaper
Nem is repült aznap többet:-D

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Szegény "uti" kapott egy 10 -est póttartállyal... Rossz volt nézni... <#idiota>
Seaweed
A gep sarkanya se bir 15G-t karosodas nelkul! 29-es pl 10-11G utan teljes atvizsgalast igenyel hajszalrepedesek keresese okan. (ugye 9G a megengedett a tipuson)
sure
Világos, hogy a valóságban épeszû pilóta 1000kmh+ sebességû manõverezésnél nem kapcsolja ki (ha ki tudja egyáltalán), a saját és a gépe érdekében, ha meg meghibásodik, nem kezd el figurázni.

Seaweed
A kepen lathato manover felenel a valosagban a pilota "ugymaradna" ...mert abbol kijove is tobb mint 1000 felett a sebesseg...elotte igy tuti volt 15G...ajulas-foldbeallas..konyec filma <#vigyor3>
sure
Közben megtaláltam, amit ebben a #6145-ben kerestem, csak nem itt, hanem a VMH fórumok között, itt a SH is, bár nem 15, hanem "csak" 13.6G-vel (de a kartács szerint 15-16-ig lehet így húzni, a 15-öt megerõsítem MiG-29A-val)

f2d
Most vettem egy új monitort, ami megtud jeleniíteni normálisan 1280x1024-et. Bakker nem is tudtam, hogy ez a Lockon ennyire jól néz ki, kénytelen vagyok vele megint játszani.<#guluszem1>

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

vki tud olyan oldalt ahonnan ingyen lehet letölteni eredeti második világháborús repülõk hangjait?

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Lockheed
És tényleg... <#smile>

Seaweed
Hubazzeg nagyon be lehettem tegnap ajulva...SEAL az SEAD akart lenni...de sebaj ugyis ertettek gondolom mit akartam osszehozni..mert senki nem porkolt az orromra erte <#smile><#wink>
Elvileg lesz...

Viszont ha az csúszik akkor az 1.2 is... Szal a március eléggé valószínûtlen... <#rinya>
repvez
És ha az 1.1 meg az 1.2 tényleg csak egy techdemo, akkor rossz belegondolni milyen lesz a végleges válltozat amibe már minden alapbol benne lesz.Persze csakis 2010 után<#idiota>

neuro:valahol olvastam, hogy január-február tájékán várhato.
1.12-es patch akkor már nem is lesz? Azt is ígérgették még nem is olyan régen...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Ja, meg otthoni saját kis Paks, hogy fusson... <#idiota>

Én szmély szerint már nagyon várom a BS -ot kíváncsi vagyok hogy sikerül nekik megoldani ezt az akadályt...

Poén lesz majd a két "tízemeletes" között függeszkedni és várni hogy elhaladjon elötted a konvoly! <#hehe>
repvez
Azta, ilyen grafival akár már fps ként is elmenne.egybeépiteni OPF-vel és lenne földi támogatás is a légi mellé.<#nevetes1>
Lockheed
Pfffff... Ehhehhhe! <#smile>

Bucser
HOTAs van már csak egy drop in mod kell meg egy jó kis TrackIR nekem is😊 Ja meg egy új tép😊 a régi csotrogányon nem megy már lassan semmi😊

Szóltam is apámnak, hogy aláköltözök az OTP-nek hátha rámszakad a széfszoba...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lockheed
Háát jaaa! HOTAS az megvan(x52), én még vagy 2GB RAM -ot szeretnék, meg TrackIR -t addigra!

Seaweed: Hááát igen a futár azért költségesebb, mint a posta de biztosabb is! 😊) És nekem 4 nap alatt megjött úgy, hogy abból 2 szombat-vasárnap volt... <#smile>

Seaweed
Ahh postakoltseg nyugateuropabol annyi mint ha pestrol rendelnem meg..es meg is jon 4-5 nap alatt...ellenben van most egy konyvrendelesem pecsrol mar a 7 napja varok..de se egy jelzes hogy miert nem jon se semmi....ez magyarorszag!
(Mondjuk Simw-nel kicsit borsosabba a szallitas mert futar hozza de az is elviselheto szvsz)
sure
1etértek. Arra is össze kellene verõdni majd csoportosan, a póstaköccség végett. Amire konkrétan spórolok inkább, az valami erõteljesebb gép upgrade+TrackIR(hátha addigra lesz abból is valami új)+vmi HOTAS pedállal+nagyobb asztal+nagyobb albi+bili(amibe beleér a kezem)...<#idiota>

Seaweed
jah hat reszemrol elobb jelenjem meg..aztan raerek boven gondolkodni azon hogy mibol veszem meg...ennel is volt vagy 3 honap mire bozost lehetett kapni...es ezt is ugy szeretnem megvenni...
Lockheed
Ehhhez én csak annyit fûznék hozzá, hogy a kess erre a célra már el van különítve, úgyhogy sztem amint lehet rendelem is. <#smile>

Seaweed
Kivancsi leszek erre a masinara azert (bar ez nem ujdonsag..es elcsepelt is)...de az azert erdekes lehet majd egy olyan online bevetes ahol 2-3 Kamov eltakaritja a tereptargyak es domborzati elemek mogott bujkalva es elo elo bukkanva az ellenseges legvedelmi egysegeket a kozeledo Su-25 geppar elol, azokat tehermentesitve hogy jobban koncentralhassanak a precizios csapasmeresre, vagy akar a kombinalt kozos SEAL bevetesre..es azokat kiseri 1-2 geppar vadasz a magasban....<#smile>
Seaweed

sure
<#nyes><#bohoc>

Amúgy komolyra fordítva a szót, a hálózatban repülés, fõleg TS-kel, más dimenzióba helyezi ezt az egészet, nem is kellene ide még plusz csilivili (=új bug, fagyási és inkompatibilitási lehetõség). Szólóban/AI-okkal, singleben is hihetetlenül "fílinges" a Lonci, de nekem az egész hálózatban játszás kvázi teljesen új dolog. Cimborákkal az egyetemi gépteremben csak a móka kedvéért UT-ztunk, meg NFS5-öztünk alkalomszerûen, de ott egy helyiségben volt az ember a többiekkel, meg õket sajnos a repülõszerkezet-irányítós játékok tökéletesen hidegen hagyják.<#szomoru1>

Seaweed
<#nevetes1>
Seaweed
Nah az kene meg csak...de akkor kovetelem a Hot Coffe modot is real time a jatek melle egy elorecsomagolt (nekem) fekete biccs kepeben...(de blond verziot es termeszetesen redhead verziot is lehessen kapni!...meg collectors editionben egy blond, egy red, egy black, es egy exzotikus malaj vagy szinesboru gyujtoi peldany jarjon hozza!!!)

<#idiota><#idiota><#idiota><#ravasz1>
<#banplz><#taps>
Igen, és minden pilcsit lehetne hízlalni amíg már le nem tiltanák a típusról. Vagy akkor már a failurok közé berakunk egy kis gyomorrontást meg lábtörést, és akkor nem repülhetsz egy hónapig<#circling>
Aztán jönne a fizetés, meg az asszony, meg hogy Krasnodarban a Moszkva sztrít 59. alatti házadnál belüsz a VAZ-ba vagy LADA-ba, esteleg felszállsz a 4-es buszra és kimész a reptérre, a kapuban már köszön a droid, aztán a kantinban briefinggel egybekötött papírdobálás, és gépre, mi? Na asszem ennyi agymenés mára elég...<#bdead> <#lama><#lama>duck