Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#banplz>

csak hogy ne mindig az orosz csotrogányok szerepeljenek a képeken... <#beka2>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Lockheed
Nézdcsak! Akkor meg ez!
Hidd el jobb ez! A Logitechet nagyon nem ajánlanám! Nekem volt ilyenem, és nagyon megvoltam vele elégedve! Pl.: nem azért cseréltem le mert tönkrement, hanem megvettem a nagytesóját!

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Bucser
Kérdés, hogy 1 év múlva akarsz e újat venni??

Egyébként repszimmel játszottál már?? Mert ez nem az a beülök oszt lövök játék...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

k8bal
nem baj... akkor is oda vág =DDD
Lehet hogy az jobb meg minden de drágább is még hozzá 5Ft-vel ami jelentõs... me nincs annyi =)

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Lockheed
Hááát szerény véleményem szerint abban az árkategóriában inkább Saitek Cyborg EVO! Hmmm... Annak a filmnek meg semmi köze a valósághoz! Talán ennyi. <#nevetes1><#nevetes1>

k8bal
huh... most néztem meg a Lopakodó-t nagyon ráizgultam gémre =DD most már muszály meg venni ezt: Logitech® Extreme™ 3D Pro
7 vagy 8 ezer Ft-ért venném! az ugye megéri?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Lockheed
Na. Csináltam megint fotókat! De nekem vmi határozottan nemtetszik! Lehet, hogy drivert kellene cserélnem? Érik az új windows erõsen! <#nevetes1>Hmmm...

Siluro
Megyek csak rendetrakok, meg kicsit yoozanodok a tegnapi buli után 😊))
Ja és Reaper! Én leszek a vezér<#mf1><#idiota>

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Reaper
Kabinban 40-50 fps között. Földön gurulva 30 körüli.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Reaper

MH 59. VRB ATC

Radar IP: jetfly.hu
login: amit akarsz
pass: 59th (egyelõre)

Seaweed
FPS atlag mennyi?!
Lockheed
Jó étvágyat! <#wave><#nevetes1> Az ATC valami program, vagy valaki???

Reaper
Swapfile méretnél az alapszabály, hogy fix mérete legyen, ne a windows kezelje! Továbbá az ajánlott méret a fizikai memória 1,5x-ese, tehát 1GB esetén fix 1536MB.

Lockheed
Hmmm! Ebben a pagefile dologban igazad lehet! Nemnagyon értek ezekhez a dolgokhoz, de gondoltam adok neki belõle, nehogy ez legyen a baja! Nembaaaajjj! Lassan érik az új XP és majd akkor még az elején odaadom neki... <#smile>

Reaper
Elsõ körben szerintem a graphics.cfg -ben a ScreenshotQuality-t állítsd 100-ra (alapból 90)! Na ideje ebédelni!:-D

Reaper
Te gyere inkább TS-re, meg kötelékezni!<#mf1> A serverünk free flight módban kint van lobbyn és az ATC is megy, ha vkit érdekel.

sure
Jah, a taskváltás nem egészséges Loncinak. Az viszont nálam is elõfordul, hogy menet közben "kikapcsolódik" az AA; lehet, hogy ez az AGP-s 66kGT+Lonci bugja?

Viszont anno siránkoztam, hogy AA mellett 1 FPS-t produkáltat a Heat Blur bekapcsolva, na ezt szépen megszüntette a FC! De úgy látszik, még mindig messze áll a tökéletestõl. Valószínûleg 256MB fedélzeti memória a VGA-n jótékony volna; RivaTunernek van videomemória-használat figyelõje, 105-115MB között volt a tesztelések során, 1024x768-ban és (persze kísérleti jelleggel) 1600x1200-ban is, tehát valószínûleg töltene õ még be, ha volna mibe.

Page File méret: Lehet, rosszul gondolom, de az, hogy mennyit swappel, független attól, hogy 1GB vagy 3GB a lapozófájl; ha elfogy a RAM, hozzányúl a pagefilehoz ígyis-úgyis; egy ultranagy méretû swap file SZVSZ azért nem szerencsés, mert ha nem ez volt az elsõ, amit Win install után egy különálló "szûz" partíción beállítottál, akkor úgyis töredezett lesz, viszont a defragmentáló nem rakja össze, lévén, hogy nem áthelyezhetõ, szerintem tehát többet árt(hat), mint amennyit használ.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Siluro
Pedig mi voltunk a legyoobbak, szóval <#mf1> 😄D

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Lockheed
1024*768 ban volt a lockon amikor shootoltam a képeket! Viszont közben egyszer taskot váltottam (ALT+TA😎 onnantól, ha nagyon közelrõl néztem az éleket kicsit "fogasak" voltek! Van amikor taskváltás után mindenféle "dolgok" jelennek meg mindenhol! 2km x 4-5km területû "rétegek" a levegõben meg ilyesmik! Lehet, hogy a taskváltás miatt, de majd mindjárt csinálok pár képet és akkor össze lehet hasonlítani.

Sure(#6233): kb 6-7 éves korom óta foglalkozom komolyabban az elektronikus zenével! Már 10 évesen zongoráztam, meg szintetizátoroztam, aztán ballagásomra kaptam egy YAMAHA szintit ami akkor nagyonkomolynak volt mondható! (Nemrég láttam, és még mindig 50k körül van az ára) Úgyhogy mindenem a zene, már kiskorom óta!

Reaper(#6232): ötleted van, hogy miért lehet, vagy min állítsak? Mondom én a taskra tippelek, de mindjárt kiderül, csak éppen normalizálok egy 4-500 perces zenét és megvárom amíg készlesz, aztán lövök pár képet!

sure
Holnap du. valami közös freeflight? Küldetést még mindig nem raktam össze, ezen a héten kicsit hulla voltam, mire hazaértem, ma este meg partizni megyek, de valami "Frazer Flight School" másnapos fejjel azért be tud férni...

sure
Én arra tippelnék, hogy a nagyobb felbontásból 1024x768-ba, jpgbe tömörítés következményeképpen van ez. Vagy törölgesd meg a monitorodat...<#bee1><#zavart2><#vigyor5>

sure
OKs, így világos! Meg White Fülû is vagy akkor azért!😉

Reaper
Egy dolog fura a képeiden, mégpedig az, hogy vmiért homályosak szerintem...

Reaper
Hát messze volt a diavetítéstõl😊 Szépen folyamatosan megy 8/16-al is, de azért jobb a több fps:-D

Lockheed
Szoktam Audioval foglalkozni azért kell! Remixek ilyesmik! Van keverõm is. Elõnye, hogy 8 különbözõ csatornán jöhet hang a gépbõl! És kívül a keverõvel állítom az egyes csatik hangerejét! Pl.: egyik karin jön a LockOn hangja a másikon TeamSpeak, meg még mondjuk egyen zenét hallgatok! És nem szoftveresen keverem össze õket, tehát mindegyik pont olyan hangos ahogy azt szeretném, és közben nemkell kilépkedni sehonnan, hogy állítgatni tudjam! TS nemnyomja el a LockOn -t stb... <#smile> Azt a hûtõt ismerem. Nagyon jó és csöndes!

sure
OFF

Öööö....minek 2 hangkártya egy gépbe? 10.2-es hangrendszer?<#wow1>

Ha már így átmentünk hardver topikba, a hõ nálam vele és vele van alacsonyan tartva, a zajt pedig vele tartom a lehetõ legalacsonyabb szinten. Tápból kéne valami jobbfajta most már...

ON

Lockheed
Pffff... Ezt jól összefoglaltam! Észre sem vettem mennyi lett... <#smile> Viszont a tépba beleszerettem már amikor kibontottam akkor! 😊) Mellesleg élettartam garanciát vállalnak rá!

Lockheed
Nekem a rendszervinyóm egy MAXTOR 7200rpm 40GB, és azon oda van adva a maximális lapozófájlméret (asszem 4,5G😎 és nagyon keveset swappol! Amióta felhívtad a figyelmem a felbontásra, azóta mielõtt elindítom a LockOn -t visszateszem a desktopot abba a felbontásba amiben játszani szeretnék! Nekem is AGP -s 6600GT -m van egy ASUS lapban egy Intel (EE) 3.00GHz -es proci társaságában! 1 GB RAM -mal. (SAMSUNG 450MHz Linear Mode) Általában 4xAA+4xAF -ban játszom, bár ha online játszom akkor ha sok object van a missionban akkor leveszem õket 2-re. Rühellem amikor "recés" a ba/kilépõéle a szárnyaknak! Meg nemnagyon tudom kinézni sem a távolabbi objektumokat sem! Viszont a procim az nagyonjól bírja! Amikor megvettem nagyon kíváncsi voltam, hogy mitmutat majd a DualCore proci! Háát az említett beállításokkal LockOn közben a log file szerint 50-80% között mozog a kihasználtsága! Mondjuk eszik is rendesen <#smile> Amikor megvettem a videokarit fagyogatott rendesen a kevés áram miatt, pedig egy 450W -os Codegen táp volt benne! Mondjuk van benne egy integrált meg még 2db PCI -os hangkártya (egy Live! 5.1 és egy Audigy 2), meg az említett vinyón kívül még 2 db SAMSUNG 200GB SATA. Emellett egy elég nagy cooler a procira, mert éhségénél fogva melegszik is rendesen, meg van még össztevssza a házban még 4db venti. Úgyhogy egybõl a videokari után vettem még egy AeroCool 550W -os tápot! Így már aztán semmi gond nincs! <#smile> Mostmár fölös áramot is termelek! Lehet ellátom majd a szomszédokat is! <#nevetes1><#nevetes1>
2004 -ben nemnagyon költöttem a gépemre (az alaplap és a proci szükségszerû cseréjén kívül), de megfogadtam hogy 2005 -tõl másként lesz, mellesleg egyszer hozzámkerült a LockOn 2004 vége felé, és azóta magasfokú függõség lett úrrá rajtam! <#worship> A LockOn -hoz meg ugyebár gép kell...

sure
Jah, tenger felett az eget nézve 1600x1200x8AA/16AF-fel minden HIGH-on stabil az az 50FPS elég sok gépen <#beka2><#buck><#vigyor1><#gunyos1><#alien><#alien2>

Lockheed
Na csináltam pár fotót! Hááát igen! <#smile> Beraktam egy üres mapra 2 MIG-29A -t és úgy csináltam a fotókat! Így szaggatás nélkül ment... Bárcsak így menne amikor tele van a pálya objectekkel! <#nevetes1>

<#smile> Hmmmm. Vennem kell még RAM -ot... <#taps>

sure
Tesztelgettem kicsit (múltheti komplett Win reinstall nagyon jót tett a Loncinak is...). Ezidáig 1024x768, 4xAA/4xAF, nagyjából Reaperének megfelelõ beállításokkal játszottam; az 1280x960 2xAA/4xAF ugyanúgy nem fûrészfogas, viszonk kicsit "messzebbrõl" is jobban látszanak a HUD és a mûszerek.

Az a vicces, hogy a 2xAA bekapcsolása szinte nem lassít semmit egyetlen felbontásban sem, tehát világosan látszik, hogy a processzor-igénye is hatalmas Loncinak; a VGA tovább bírná, de egyszerûen a CPU nem tudja kiszolgálni (nekem AGP-s 6600GT, 3200+ AthlonXP, 1GB RAM, ami manapság némi jóindulattal egy decens közép gamer gép csak, de 2003 végén-2004 elején egy ilyen konfig még felsõkategória lett volna....).
Az 1 gramm RAM single-ben bõségesen elég, nem ment sosem (amikor teszteltem) 600-800MB fölé a mem. használat (1.02-vel), úgyhogy kikapcsolva tartottam a page file-t egészen addig, míg egyszer be nem szólt hálójátéknál, hogy a WIndows akkor most megnövelné a virtuális memória méretet, és a desktopon találtam magam...

Azért ha mondjuk nem lenne vízzel borítva a szárazföld alatt is a terep, az biztos, hogy iszonyatosan sokat dobna a sebességen, fõleg régebbi VGA-kkal; egy barátom volt nálam tegnap, aki kicsit ért a graf. programozáshoz, megmutattam neki Loncit mûködés közben, mondta a vízre is, hogy ez milyen effekt és hogy szép-szép, de amikor említettem, hogy a szárazföld alatt is van, csak nem látszik, kicsit elborult az arca, hogy ez azért elég súlyos hiba...

sure
Uhh, én a magam kis félláma-féllaikus részemrõl nagyon nem szeretném, ha ilyen õrült módon túlkomplikálnák a dolgokat benne, hogy mondjuk még a pilóta öltözékét is ki kéne választani a napszakhoz illõen.

sure
A legalsó képeden nekem úgy tûnik, mintha HIGH vis. range lenne beállítva. Ha azt visszaveszed MEDIUM-ra, csodálkozni fogsz, hogy mennyire megszalad!

Reaper : Vettél tracket fel, és vissza-diavetítetted?<#beka3>

Lockheed
Ahhaaa... Nekem is szinte ugyanígy van! 😊 Mondjuk még nempróbáltam annyira feltolni a drivert, nekem általában olyan 2-4 körül van, de mindjárt kipróbálom, ha fölveszem maxra mitmutat... <#smile>

Reaper
MSI NX6600GT, alapból 2x/2x beállításokkal játszom. Ez elég ahhoz, hogy a fûrészfogak ne látszódjanak, a kép szép éles és megfelelõ az fps-em is. A képek elkészítéséhez 8x/16x-ost állítottam driverbõl. A Lock On beállításaim a scene-t és visibility range-et leszámítva High/Max-on vannak amióta megfelelõ gépem van...😊

repvez
Mér hamár van inditási procedura akkor talán lehet választani aksi és földi táplálás között is.A falconba is van ilyen állás igaz ott nincs kiszolgálo jármü.
De ez csak tényleg álmodozás.
Lockheed
És milyen kártya? Meg érdekelne még, hogy a drivert hogyan állítod be?Hányszoros Anti-alias, és anisotropic?

Reaper
Jaja😊

Lockheed
Deszép fotók! nVidia karesz?

Reaper

A tegnapi bombázgatásról általam készített többi kép galériánkban található (MIG-29). <#wave>

Jah és kcsg voltam, mert a vadászfedezetrõl(3x 29C - eemee,Siluro, mave) nem csináltam képeket...<#hehe>

Lockheed
Pár kép... <#smile>

Lockheed
Jaja és a kantinban meg tolnák LANban a LockOnt! 😊)

Seaweed
Matrioskababuska <#nyes>
Én azt szeretném, hogy mikor kiszállok a helikopterbõl, betudjak sétálni a kantinba meginni egy igazi orosz teát az elvtársakkal... persze mindezt multiplayerben is <#crazya>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Lockheed
<#smile>

Seaweed
Miregondolsz? hogy az inditas elott felbog az ural motorja es elkezd gerjeszteni...aztan arrol indit a gep?...<#ravasz1><#idiota>
repvez
Hamár ennyire jol kidolgozták az Uralt akkor lehet talán APA-rol inditani is?
Bucser
igazából a throttle-n megoldható.... középen van a nulla és kész😊 (mondjuk láttam olyan elmebeteg konfigot, hogy nem a talpán volt a cougar hanem derékszögben megdöntve volt egy tartóba becsúsztatva az eredeti fém gázkartartó le volt cserélve (a gázkar és a talp közöttti áthidaló ki volt cserélve és így 90 fokban elforgatva rá lehettt tenni az eredeti markolatot😄 durván nézett ki😄) Ugye mert a tensiont be lehet állítani középre is akár a gázkaron mintha ott lenne az afterburner😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lockheed
Hááát naja! Bááár ha lenne manapság még jópár minõségi heliszim akkor mindjárt többeknek megfordulna az eszében, de topictémánál maradva a BS miatt sztem is kevesen, esetleg Mo -n SENKI nem vesz majd ilyet!