Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak hogy ne mindig az orosz csotrogányok szerepeljenek a képeken... <#beka2>#beka2>
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Hidd el jobb ez! A Logitechet nagyon nem ajánlanám! Nekem volt ilyenem, és nagyon megvoltam vele elégedve! Pl.: nem azért cseréltem le mert tönkrement, hanem megvettem a nagytesóját!
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Egyébként repszimmel játszottál már?? Mert ez nem az a beülök oszt lövök játék...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Lehet hogy az jobb meg minden de drágább is még hozzá 5Ft-vel ami jelentõs... me nincs annyi =)
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
7 vagy 8 ezer Ft-ért venném! az ugye megéri?
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Ja és Reaper! Én leszek a vezér<#mf1>#mf1><#idiota>#idiota>
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Viszont anno siránkoztam, hogy AA mellett 1 FPS-t produkáltat a Heat Blur bekapcsolva, na ezt szépen megszüntette a FC! De úgy látszik, még mindig messze áll a tökéletestõl. Valószínûleg 256MB fedélzeti memória a VGA-n jótékony volna; RivaTunernek van videomemória-használat figyelõje, 105-115MB között volt a tesztelések során, 1024x768-ban és (persze kísérleti jelleggel) 1600x1200-ban is, tehát valószínûleg töltene õ még be, ha volna mibe.
Page File méret: Lehet, rosszul gondolom, de az, hogy mennyit swappel, független attól, hogy 1GB vagy 3GB a lapozófájl; ha elfogy a RAM, hozzányúl a pagefilehoz ígyis-úgyis; egy ultranagy méretû swap file SZVSZ azért nem szerencsés, mert ha nem ez volt az elsõ, amit Win install után egy különálló "szûz" partíción beállítottál, akkor úgyis töredezett lesz, viszont a defragmentáló nem rakja össze, lévén, hogy nem áthelyezhetõ, szerintem tehát többet árt(hat), mint amennyit használ.
Isten nem bottal, hanem VMware.
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Sure(#6233): kb 6-7 éves korom óta foglalkozom komolyabban az elektronikus zenével! Már 10 évesen zongoráztam, meg szintetizátoroztam, aztán ballagásomra kaptam egy YAMAHA szintit ami akkor nagyonkomolynak volt mondható! (Nemrég láttam, és még mindig 50k körül van az ára) Úgyhogy mindenem a zene, már kiskorom óta!
Reaper(#6232): ötleted van, hogy miért lehet, vagy min állítsak? Mondom én a taskra tippelek, de mindjárt kiderül, csak éppen normalizálok egy 4-500 perces zenét és megvárom amíg készlesz, aztán lövök pár képet!
2004 -ben nemnagyon költöttem a gépemre (az alaplap és a proci szükségszerû cseréjén kívül), de megfogadtam hogy 2005 -tõl másként lesz, mellesleg egyszer hozzámkerült a LockOn 2004 vége felé, és azóta magasfokú függõség lett úrrá rajtam! <#worship>#worship> A LockOn -hoz meg ugyebár gép kell...
<#smile>#smile> Hmmmm. Vennem kell még RAM -ot... <#taps>#taps>
Az a vicces, hogy a 2xAA bekapcsolása szinte nem lassít semmit egyetlen felbontásban sem, tehát világosan látszik, hogy a processzor-igénye is hatalmas Loncinak; a VGA tovább bírná, de egyszerûen a CPU nem tudja kiszolgálni (nekem AGP-s 6600GT, 3200+ AthlonXP, 1GB RAM, ami manapság némi jóindulattal egy decens közép gamer gép csak, de 2003 végén-2004 elején egy ilyen konfig még felsõkategória lett volna....).
Az 1 gramm RAM single-ben bõségesen elég, nem ment sosem (amikor teszteltem) 600-800MB fölé a mem. használat (1.02-vel), úgyhogy kikapcsolva tartottam a page file-t egészen addig, míg egyszer be nem szólt hálójátéknál, hogy a WIndows akkor most megnövelné a virtuális memória méretet, és a desktopon találtam magam...
Azért ha mondjuk nem lenne vízzel borítva a szárazföld alatt is a terep, az biztos, hogy iszonyatosan sokat dobna a sebességen, fõleg régebbi VGA-kkal; egy barátom volt nálam tegnap, aki kicsit ért a graf. programozáshoz, megmutattam neki Loncit mûködés közben, mondta a vízre is, hogy ez milyen effekt és hogy szép-szép, de amikor említettem, hogy a szárazföld alatt is van, csak nem látszik, kicsit elborult az arca, hogy ez azért elég súlyos hiba...
Reaper : Vettél tracket fel, és vissza-diavetítetted?<#beka3>#beka3>
De ez csak tényleg álmodozás.
A tegnapi bombázgatásról általam készített többi kép galériánkban található (MIG-29). <#wave>#wave>
Jah és kcsg voltam, mert a vadászfedezetrõl(3x 29C - eemee,Siluro, mave) nem csináltam képeket...<#hehe>#hehe>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF