Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sure
Az FPS számot csak hasraütéssel írtam, fogalmam sincs, mit kéne egy ilyen ketyerének produkálnia; csak arra akartam célozni, hogy még egy ilyen csúcsvassal, feltételezhetõen kisebbfajta atomerõmûvet megszégyenítõ konfiggal alatta is még mindig FPS-tornát folytatnak a népek.

Akinek low-end gépe van, az nyilván, legyen tisztában vele, hogy sajnos csak LOW beállításokkal, mindenféle szûrõk nélkül van egyáltalán esélye a játszható sebességre; a legnehezebb SZVSZ egy "közép-jóközép" kategóriás gépre behangolni Loncit; mibõl engedjen az ember látvány terén a sebesség javára.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Seaweed
7800GTX gyorsabb mint az X800XT, foleg lockon alatt...es en inkabb allok ezzel is 50-60 kornyeken mint 70-hez...kell az! igy is van ha nagy a dzsumbuly hogy lemegy 30 ala is...persze most ne jojjon nekem seni MX200-al hogy "heh te beszelsz!?"...
sure
"legszebb öröm a káröröm": a múltkor UBI fórumok közt próbáltam valami infót túrni (persze hasztalan, mert ott is boldog-boldogtalan ahelyett, hogy olvasna, minden sz*rért-f*sért új topikot nyit), és láttam, hogy 7800GTX-hez keresett minél jobb drivert egy user...azt gondoltam, egy olyan vason már q mindegy, hogy 70 vagy 75 FPS az átlag...

Seaweed
X800XT
Bucser
Igazából nekem régi szívfájdalmam, hogy nincs egy normális F/A-18-as szim... Anno úgy tûnt, hogy lock On-ban lesz aztán mégsem...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

f2d
Annyira azért nem kell megijedni ettõl a játéktól, fõleg ha már repültél az IL-2 vel. Szerintem kb ugyan olyan "játszhatósági" szintre van belõve mind két progi. Itt már csak az a kérdés ki melyik korszak gépeit kedveli jobban. Én spec a jet gépeket komázom inkább, de az IL-2 Sturmovik is igencsak tetszik.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

f2d
5.7-es driver-t használok ém is, de lehet, hogy rá zizzenek a 6.1-re, ha már ennyire kedvezõek a tapasztalatok. Számomra mondjuk kérdéses, hogy egy õsrégi 9800-asból kihozza-e a +10%-ot. Egyébként Seaweed Te milyen kártyán tapasztaltad ezt az óriási sebesség ugrást?

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

PhantomAss
na igen ettõl félek... a sok elektromos ketyere😊 sajnos nem tudok jól angolul, de az oktatórészt azért megértettem😊na majd gyakrabban látogatom az oldalakat...

GOOBY, pls

Sanyix
Errõl beszélek énis 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bucser
hát nem tudom Flankerben és lock On-ban az örömrepülés soha nem volt gond felszállással leszállással. Il-2-höz viszont igencsak kellett idõt áldozni mire rendesen ment😊 Mondjuk lehet, hogy a kávédarálós alapok jól jöttek a jetekhez😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sanyix
A ruszki gépek éppen a könnyebben vezethetõ cuccok(azért azok sem repülnek egyenesen ha elengeded a joy-t), a bombázók meg fõleg, mert jó nehezek. De egy ratyi amcsi géppel már elég sokat lehet szenvedni 😊
De a leszállás tuti könnyebb lock on-ban, mert nem mozgolódik annyira a gép mint il2-ben, dehát a két technika között van pár év különbség 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

<#hehe>
Bucser
A földtúrók dolga úgysem a repülés hanem a föld felszántása minnel nehezebb és pontosabb csapásokkal😛 Nekik mindegy mi hogy repül😄 Btw: repüléssel sem a Flankerben sem itt nem volt gondom.. ha rendesen beállítom a a joyt síma liba. Nos igen Il-2-ben elég megszokni hol legyen az ellen a reviben és aztán arra törekedni, hogy mindig valahol ott maradjon. Itt meg??? Gomb Gomb hátán aztán csak gyõzzem nyomkodni😄 ott meg elég csak rángatni a joyt😄

Ezzel vitatkoznék egy kicsit , nekem az Il-2 határozottan könnyebbnek tûnt repülés szempontjából (ruszki gépekkel ill. bombázókkal repültem a legtöbbet). A 25 , 25T több figyelmet és nagyobb gyakorlatot követel (SZVSZ!) , a többirõl nem tudok nyilatkozni .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Sanyix
A repülés maga sokkal könnyebb mint az il2-ben, de az elektronikus izék kezelése az nemkönnyû 😊

sure
Ismerkedésre, annak eldöntésére, feccöljön-e a folytatásba majd pénzt, idõt az ember, pont jó az 1.02 (fõleg, ha az alaplonci amúgy is warezos)

Lockheed
<#eljen><#nevetes1> Jaja! PhantomAss(#6287): ahhoz ami neked van az 1.02 az utolsó patch...

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

sure
Akkor esetleg lap alján a "végére" gombbal tégy egy próbát...<#nyes><#wow3>

Na jó, most gonoszkodom, de tényleg irdatlan mennyiségû "szakirodalom" áll rendelkezésre, javaslom, kezdd ezzel "read-only" módban, és akkor nincs kifogás, hogy csak angol találatot ad a google (bár arra is van gyógyszer).

PhantomAss
ok kipróbálom😊 amúgy mennyire nehéz a játék? és melyik az utolsó patch? én sajna teljesen kezdõ vagyok ebben a simben (de majd teszünk ellene😊amúgy nem is tudtam hogy ez is orosz...

GOOBY, pls

Bucser
IL-2 is sokkal jobb egy rendeen megírt profillal😄

Seaweed
ezt is oroszok irtak <#bee1>
PhantomAss
ok rendben hogy a driver... de könyörgöm a ruszkik meg tudták csinálni az il2-vel hogy nem kell semmi hókusz- amúgy tudom programozni már egy éve használom😊 azért kösz az infót
S~

GOOBY, pls

Reaper
NO COMMENT...<#eljen> <#nyes>

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Reaper
1.1 demo? Ha van fenn ACE Codec pack, szedd le...

Bucser
Szerinted ha tudná programozni a HOTAS-t nem tette volna már fel???

😄

Reaper
Esetleg ha már vettél egy HOTAS-t 30k-ért ugyan rakd már fel a driverét, profile editorral együtt... Meglátod csodákra képes! Szépen csinálsz profile-t magadnak, felprogramozol minden gombot és rájössz, hogy nem a Lock On a bugos... <#falbav> <#guluszem1>

szasztok
gondolom már sokan megkérdezték, mért nem indul el a Lock On: Modern Air Combat Demoja?
PhantomAss
hello evribodri😊
egy nagy<#vigyor3>problémám lenne: már egy hete szenvedek a lock on-nal, és még mindig nem tudom beállítani a joyomat (x52) az il2 vel semmi bajom, 1 perc alatt belõttem, viszont ez a játék annyira bugos- vagy én nemtom... az 1.02 verzó van fent, ( a joyhoz nincs driver installálva, eddig nem volt rá szükség, lehet hogy ez a baj?), de egy csomó gombot nem érzékel, állandóan a 34-es gombra rak mindent, a gázkaron csak egy-két gombot kezel....komolyan kezdek idegbeteg lenni<#zavart1>amúgy a játék nem eredeti, most akarnám megvenni, de ha ennyirt kell kínlódni akor sajnos hagyom😞 pls help valaki

GOOBY, pls

PhantomAss
a

GOOBY, pls

Lockheed
Ehhheheh... Pffff! <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

Seaweed
"Ez a "hetente kérem a lemezt" is a nõi menstruációs ciklusra emlékeztet; elvileg jó elõre tudhatnád, mégis mindig a meglepetés erejével hat..."

Ez mekkora zsir duma!!!! Ott van a szeren es milyen igaz bazz....<#nyes><#nevetes1><#nezze>
sure
Szûz Win telepítésem volt két hete, 78.01-es FosWare-t tettem rá, ami elõtte is volt. A DX9C december update meg a 3dm06-tal került fel szombaton...😉 (kíváncsi voltam, mekkora rakás f*s a gépem. és télleg😉)

Ehh, én már kezdek inkább abban hinni, hogy a Lonci akkor produkál jó FPS-t, amikor éppen olyan kedve van. Ez a "hetente kérem a lemezt" is a nõi menstruációs ciklusra emlékeztet; elvileg jó elõre tudhatnád, mégis mindig a meglepetés erejével hat...

NEXUS6
Én a hivatalos ATI driver Omegadriver modifikációját használom. Az feltelepíti a Traytools nevû tweak-elõ progit. Számtalan beállítási lehetõséget nyújt, éssszel csinálva még legalább 10% FPS-t kaphat az ember.

Most már ebbõl is van 6.1 verzió.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Seaweed
felkerult egyuttal az is nekem..szoval lehet az is rajatszott.
pontosan ezt ugy lehetne kideriteni hogy egy szuz windowsal letesztelnenk
sure
Én azt vettem észre, hogy a DirectX 9.c (december update) dobta kicsit meg az FPS-t, fõleg a nagyobb (1280x960, 1280x1024) felbontásokon, bekapcsolt AA mellett.

Seaweed
<#nevetes1> (ezen a felvetelen islatszik hogy az egyik felhuzasban a muki hatul azert kapaszkodik rendesen 😛...megjegyzen en is kapaszkodnek mint a meszes 😊))

ATI-sokat erdekelheti:
Hetvegen Catalyst 5.7-rol valtottam 6.1-re es most neztem kb +10%-os sebessegnovekedest eszleltem!(FPS) Ez egy uj telepitesu windowsban, nem ilyen agyonhasznaltban mint az enyem, akar a +20%-ot is elerheti!
Az életben én se lennék ilyen bátor persze . A pilóták szerint biztonságos a dolog , de a platón ülve engem mindíg a visító f*sás kerülget mikor ilyesmit csinálnak ...

Jah és hogy ON is legyek , mald a Ka-50-nel lehet ûberelni õket ! <#vigyor1>

Seaweed
Hat ez az...ott van ujrakezdes 😛
Pedig az EEAH/EECH-ban meg lehet csinálni egy kis gyakorlással , igaz ott nem baj ha mégse jön össze ... 😊

Seaweed
Aki szereti a 21-est..annak ez a video lattan konybelabad a szeme az tuti..(nekem is...)az utolso repules a csehek 21-eseinek...
Seaweed
Megmondom en mi az igazi funyiro mod! Ez! Aki ezutan barmelyik szimben azt meri mondani hogy funyirozott az nezze ezt meg es ertekelje alul a telljesitmenyet!

aámerikáiji páápíír repülõõõ... <#hehe>

Seaweed
jenkinudli <#nyes>
Speedbreaker
wooow 😄
Lockhead. nagyon szépek a képek. csak így tovább 😊

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Lockheed
Örülök neki... <#smile>

k8bal
na utolsó Off! htx Lockheed meggyõztél! ma megrendelem! =)

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Lockheed
DEPO. =>>> Bruttó 7745 Ft.

DreamComp =>>> Bruttó 6479Ft.

LS Computer =>>> Bruttó 11975 Ft. (Ez FSB -s.)

Szerintem sokkal jobb vétel, mint a logitech... Én használtam sokat, és nagyon megvoltam vele elégedve!

Van amúgy az SG -n Joystick topic is...

k8bal
ami írtál: Saitek Cyborg 3D Gold az kb mennyi? és ez akkor jobban megéri mint a Logitech?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Lockheed
Azthiszem 59th_Lefty linkelte be a vmh59 screenshotok topicjába! Teljesen szétmentem! <#smile>

=RAF=FlyStorm

=RvE=--AS---

Hardcore Tankolás! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>