Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont pár videót letöltök... 😊
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
De visszaterve, ez nem konzol topic, nem is mi a jobb topic...azt ugye mi leszarjuk! Nekunk jo szim kell es erre mondtam en hogy nekem tok mind1 hogy krumplihamozom fut a jo szim vagy pc vagyakar valami csuda konzolon!
Isten nem bottal, hanem VMware.
http://www.xbox.com/en-US/games/p/projectgothamracing3/
Nem akarom en eltetni a konzolt de a jovoben ha tenyleg bejonnek az innovacios joslatok konnyen elkepzelheto hogy ilyen multimedia/game centerekel jatszunk es azokra keszulnek komoly repuloszimek is!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
kiskorú"maradipcgyökér"zoltán
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Egyébként tényleg már autószimet i adtak ki rá és célhardver is van hozzájuk elég komolyak. Szerintem egy botkormány vagy hotas kompatibilitás elkézítése sem szabad, hogy túl sokáig tarson hisz az adatforgalom szabványosított az USb által.. már csak a drivert kell valahogy egyszerûsíteni vagy hrdverkulcson adni a profilokat...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amúgy ki kéne próbálni, hogy mitörténik ha kiadnak konzolra egy repülõszimulátort, és akkor mondani a frankót, nem "okos" emberekre hallgatni, akik megmondják, hogy nekünk mi a jó(akik pl megmondják hogy nekem 128kbit/sec feltöltés elég, pedig nem 😊 ).
Amúgy kiadták xboxra az ofp:elite-t, ami elég összetett játék, és megvették jópáran😊
A konzolos közönség pedig nem a 14 éves kissrácokból áll már. Tõlünk nyugatabbra, aki szeret játszani, már biztos, hogy beszerzett egy konzolt, életkortól függetlenül.
Szóval csak a játék hiányzik rá, én örülnék ha kijönnének konzolra szimulátorok, mert rohadtul unom, hogy erre a rohadt pc-re kell mindíg költeni, hogy menjen rajta valami...
Mert nincs! <#idiota>#idiota>
A konzol soha nem a szimulátorról szólt...
http://www.xbox365.hu/album.php?pictureid=207891
a kepek lattan meg akar el is hinnem ha nem lennek szimulator tekintetben megrozott szamitogep hivo!
Mert lowban nem látszódnak az épületek...<#szomoru1>#szomoru1>
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
kicsit elakadtam a Lock-on ban. A su25-tel camapgint repülve a 4-es küldetésnél. Amennyire futja az angol tudásom, itt egy erõmû épületeit kellene lerombolni, de sajnos egy darab épületet nem látok a célterületen. A légvédelem egész kemény, de sehol nem találom az épületeket. Vagy rosszul fordítottam volna?? A lényeg hogy így nem tudok tovább menni. Ha esetleg nmegtudnátok mondani a koordinátákat, vagy a tényléges feladat megoldását, nagyon hálaás lennék!!
Elöre is köszi!
Ez most nem Lock On,de repülés.A MiG 29-esekkel repülõ Sztrizsi (Fecskék) kötelék
új sisakfestése.Itt található:www.strizhi.ru
Szerintem érdemes megnézni mert egyszerûen gyönyörû,úgyhogy Check it<#eljen>#eljen>!
szal akkor ne Lock On-nal kezdjem? Inkább IL2?
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
btw: Heinkellel is le lehet szallni fûre utra vasútra csak hídra nem mert átesik rajta<#idiota>#idiota> Na de ez nem a kinek nagyobb a gépe topic😄 hanem a kié repül szarabbul😄 Szóval IAR 80 az isten<#idiota>#idiota>
btw: k8bal: Nem fogsz ilyet találni😊 pláne nem magyart😊 elõször is kezdj el 1-ben max 2-bn elmélyedni ami alap repülõs téma. Vagy loni vagy Flakon vagy Il-2. De ajánlhatom még a Flankert is hisz avionika hasonló. Csak csunyácskább😊 de legalább fut régebbi vason😊 manualja meg istenkirály van neten😊 magyar repülési FAQ nincs mert alapdolgokat mindenki tud már általában vagy súlyos tapasztalatok árán megtanulta a többit meg kikísérletezte magának. (mint hülye gyerek ha a téglát feldobja és visszaesik a fejére az biza fáj<#hehe>#hehe>)
Szóval tanulásra fel és miután összeszedted az anyagot olvass olvass olvass... és fõleg angolul. ha meg valamit nem értessz akkor szakszótár de a sztaki is megteszi😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Sínre is leszáll de az elégg necces! <#idiota>#idiota>
260 körül kell 2-3 m -en repülni "dupla" flaps -el, majd levegõben nyitni a fékernyõt... Ekkor talán lerakja és nem pattan el, majd ágaskodik fel és hullik vissza mint a falevél... <#fogmosas>#fogmosas>
Hát jah fogjuk rá télleg az na de mondjuk egy Su-25 vagy "T" (1.11 rlz) hát nem egy leányálom... Szegényke úgy dobálja az orrát fel-le mintha hintaló lenne az oldalkormányt meg inkább hanyagolom... <#hehe>#hehe>
De legalább nem robban fel egy durva leszállás után... Max becsuklik a fõfutó netán eldurran a gumi... <#idiota>#idiota>
Bocs az OFFért de ez a leg jobban életképes repszimes topik! =)
(lehetõleg magyar oldal kéne! =))
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"