Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
<#nyes>
Lock On 2 -õt a népnek! <#idiota>
Lockheed
Na látod ebben aztán nagylesz az egyetértés, mert Én is így vagyok vele! Repüljön, és lõjön! Nehéz legyen szórakoztató és összetett!!! Teljesen mind1, ha PCn vagy bármi máson, ha annyira le tud kötni mint jelen esetben a LockOn, (teljes mértékben... <#smile>) akkor aztán felõlem tökmindegy, hogy milyen platformon játszom! Csak legyen hozzá kiforrott irányító, (értsd.: HOTAS legalább) és lehessen online játszani! Addig viszont amíg más nincs, LockOn 4Ever... <#worship> <#szeret> <#worship>

Viszont pár videót letöltök... 😊

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Seaweed
Igen hozza. (toltse par ingame videot) Nekem a PGR bejott.

De visszaterve, ez nem konzol topic, nem is mi a jobb topic...azt ugye mi leszarjuk! Nekunk jo szim kell es erre mondtam en hogy nekem tok mind1 hogy krumplihamozom fut a jo szim vagy pc vagyakar valami csuda konzolon!
Seaweed
Teljesen felesleges ezt ide belinkelned! 200%-ban biztos vagyok benne hogy innen senki se fog oda irkalni!
sure

Isten nem bottal, hanem VMware.

Lockheed
Hmmm... A képek alapjón nem tünik rossznak. És valóban tudja hozni az engine ezt a szintû grafikát? Nemláttam még XBoxot "munka" közben? Neked bejött?

Seaweed
Van benne fizika, van benne grafika kompromisszum nelkul minden gepen ugyanolyan gyonyoru! szal tuti a cucc..nekem kb olyan erzes volt mint anno a NFS1-es vagy Screamer-el jatszani pc-n...ami nem semmi!
Seaweed
http://www.xbox.com/en-US/games/p/projectgotham2/
http://www.xbox.com/en-US/games/p/projectgothamracing3/
Seaweed
PGR2 es 3 csak masodikat elirtam bocs
Seaweed
Project Gotham Racing 2
Lockheed
Lehet, hogy hülye a kérdés, de sem az autós témában sem a konzolok terén nem vagyok otthon... Mijafene az a PRG3? 😛 <#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

Seaweed
Pl nezzetek meg a PGR2 vagy uj xboxon a PRG3-at vagy a Forza Motorsportot es eldobjatok/lekopitek az osszes pc-s autos jatekot!!! (en pl PRG2 miatt vettem csak boxot)
Nem akarom en eltetni a konzolt de a jovoben ha tenyleg bejonnek az innovacios joslatok konnyen elkepzelheto hogy ilyen multimedia/game centerekel jatszunk es azokra keszulnek komoly repuloszimek is!
Seaweed
Nekem is van egy xboxom pl.
Lockheed
Jajaja! Ritka jó gém péesre! De ezt hagyjuk abba, mert jön Seaweed és lerendezi az arcunkat a gétéért a LockOn topicban... Ehhheheee... <#smile><#nevetes1><#nevetes1>

Sanyix
A GT a szimulátor és az arcade között van, de nagyon eltalálva 😊 nem is túl nehéz, nem is túl könnyû, és nagyon szórakoztató.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Lockheed
Hááát én inkább oda sorolnám, mint az Arcade játékok közé! Egyik ismerõsöm az elsõ rész óta tolja a játékot, és szinte CSAK azt PS -en és elég jól megy neki... Szülinapjára megkapta tõlem a GT4 -et, és 2-2,5 hónap intenzív játék után még a felénél tartott kb, és onnantól lett Qrvanehéz így onnan még nehezebben halad... Elég jól kidolgozott fizikai engine van alatta, és elég összetett játék! Mellesleg k***asok autót tartalmaz, és igenjól levannak modellezve! Nem egy enefes ahol padlógázzal beveszed a legtöbb kanyart, az maradéknál meg elvett gázzal befordulsz... <#smile> Szerintem az egyik legjobb PS game... De tökmmindegy, mert nekem annyira nemjön be az a platform csak azt szerettem volna mondani, hogy ha lenne rá elég nagy igény akkor lehetne/lehet arra is korrekt hardvereket és igényes/érdekes/összetett szoftvereket fejleszteni... Dehát az a helyzet, hogy Én valószínûleg nem "nyergelnék" át PC -rõl mert világéletemben az volt! De nem is zárkózom el elõle, mert még bármit hozhat a jövõ... <#kacsint><#kacsint>

arty
és ugyanigy a gt4 sem szim ... 😊

Forza.

Sanyix
Hát ha az americas army komoly játék konzolon, akkor a cod2 is az 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Lockheed
Hmmm... Én eddig konzolra egy igazán jó játékot láttam, az pedig a GT4 (Grand Tourismo) volt! És ezzel együtt jött ki a Logitech konzolokhoz szánt új kormánya a Driving Force Pro. Ezt a játékkal reklámozták akkoriban! Ez már azért jobb, mint a kontroller! Szerintem ennyi erõvel csinálhatnának egy jó HOTAS -t! Már csak játék kell! Viszont asszem Én megmaradok a PC -nél, mert azért valljuk be azt sokkal TÖBB mindenre lehet ám használni! (Pl.: aknakeresõ, paint, SG fórum... <#smile> <#nevetes1>)

Persze egyelõre nem ugyan az a minõség, de a jobb perfifériák elterjedésével (és a konzolos korosztály szélesedésével) szerintem egyre összetettebb játékok jönnek majd ki. A kérdés már csak az, hogy kitart-e addig a szimulátoros piac, vagy a stílus úgy ahogy van eltûnik.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Az azonos/hasolnló cím viszont nem feltétlenül azonos/hasonló játékot vagy játékélményt jelent . Számomra a legnagyobb csalódás a DeusEx utáni DeusEx 2. konzol/pc vegyigyümi volt , ha ez történik a szimulátorokkal is akkor - köszönöm szépen de - én nem kérek belõle .

kiskorú"maradipcgyökér"zoltán

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Bucser
NEm hanem supermario Bros😄

Egyébként tényleg már autószimet i adtak ki rá és célhardver is van hozzájuk elég komolyak. Szerintem egy botkormány vagy hotas kompatibilitás elkézítése sem szabad, hogy túl sokáig tarson hisz az adatforgalom szabványosított az USb által.. már csak a drivert kell valahogy egyszerûsíteni vagy hrdverkulcson adni a profilokat...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Egyre több "komoly" játék jön ki a konzolokra (OFpElite, Ghost Recon, Raven Shield, Splinter Cell, Americas Army) - már nem a Supermario és a Pong a maximum 😊

Sanyix
Ha lenne okom hogy amiért vennék konzolt, akkor énis célközönség lennék összetett játékokra 😊
Amúgy ki kéne próbálni, hogy mitörténik ha kiadnak konzolra egy repülõszimulátort, és akkor mondani a frankót, nem "okos" emberekre hallgatni, akik megmondják, hogy nekünk mi a jó(akik pl megmondják hogy nekem 128kbit/sec feltöltés elég, pedig nem 😊 ).
Amúgy kiadták xboxra az ofp:elite-t, ami elég összetett játék, és megvették jópáran😊

Ha nekem lenne konzolom, igényem is lenne a szimulátorokra 😊
A konzolos közönség pedig nem a 14 éves kissrácokból áll már. Tõlünk nyugatabbra, aki szeret játszani, már biztos, hogy beszerzett egy konzolt, életkortól függetlenül.

POntosan!! Ott a pont!<#eljen>
Fogalmazzunk úgy, hogy a konzolok célközönségének nincs igénye olyan összetett játékokra, mint a szimulátorok. Ezért nincsenek repülõgépszimulátorok konzolon.

Sanyix
Az újabb konzolokba(asszem régebbiekben is elõfordul) má van usb szóval mindent lehet dugdosni rá 😊 kérdés hogy kezeli e majd õket úgy ahogy kell 😊
Szóval csak a játék hiányzik rá, én örülnék ha kijönnének konzolra szimulátorok, mert rohadtul unom, hogy erre a rohadt pc-re kell mindíg költeni, hogy menjen rajta valami...

Seaweed
Ez a jovo zeneje..vannak akik mar azt josolgatjak hogy ujgenereacios es az azt koveto konzolokra teljesen aternek a jatekok...vegulis nekem 8 hogy egy 100centis 16:9-es plazma elott ulve a fotelban egy a konzolra dugott billel es egerrel, + egy HOTAS Joy-al (ertelem szeruen +pedallal) jatszom szimulatort vagy a PC elott teszem ugyanezt 5-10 ev muva az akkor amugy is alap wide TFT monitoron, es a tobbi finomsagon. A szimen mulik nem a vason hogy mi van! En nem latom elkepzelhetetlennek ezt a jovot!!!
Hmmm...
Mert nincs! <#idiota>

A konzol soha nem a szimulátorról szólt...
Sanyix
Lehet hogy ez is egy szokásos arcade izé 😊 én konzolon még nemhallottam normális repülõszimulátorról.

Seaweed
bopon mar egyzseri irta neuro hogyt alan a konzol a jovo?
http://www.xbox365.hu/album.php?pictureid=207891
a kepek lattan meg akar el is hinnem ha nem lennek szimulator tekintetben megrozott szamitogep hivo!
Seaweed
Huhh hat ez nagyon sovany "murep" (szvsz nem is az..ez meg csak iskolakornek is keves!), minden europai repnapra jaro belathatja ezt...most igy visszagondolva a 2003-as repnapra (ha jol emlekszem), ehhez kepest kurvara kitett magaert az a berepulopilota azzal az allomanybol kolcsonkert F-15-el!! (Muszaj volt akkor megmutatni hogy ok is tudnak a tipuson rendesen murepulni?!?!?)
Jaja...<#dumcsi>
Seaweed
Ne a felbontast a reszletesseget emeld!
Akkor ez lesz a baj 😞 Kipróbálom nagyobb felbontásban! Köszi a segítséget!
Kérdés hogy milyen beállításokkal játszol??
Mert lowban nem látszódnak az épületek...<#szomoru1>
f2d
Jól gondolod, tényleg egy egy erõmûvet kell lerombolni. Ha jól rémlik, akkor egy hegy lábánál található városban van telisteli tûzdelve légvédelemmel. Ezt azért ne vedd kézpénznek, ugyanis már nagyon régen játszottam campagin-t. (A legegyszerûbb módszere annak, hogy meg állapítsd a célpontot: megnézed a térképen.<#merges2>)

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Szaisztok!
kicsit elakadtam a Lock-on ban. A su25-tel camapgint repülve a 4-es küldetésnél. Amennyire futja az angol tudásom, itt egy erõmû épületeit kellene lerombolni, de sajnos egy darab épületet nem látok a célterületen. A légvédelem egész kemény, de sehol nem találom az épületeket. Vagy rosszul fordítottam volna?? A lényeg hogy így nem tudok tovább menni. Ha esetleg nmegtudnátok mondani a koordinátákat, vagy a tényléges feladat megoldását, nagyon hálaás lennék!!
Elöre is köszi!
Hello!

Ez most nem Lock On,de repülés.A MiG 29-esekkel repülõ Sztrizsi (Fecskék) kötelék
új sisakfestése.Itt található:www.strizhi.ru
Szerintem érdemes megnézni mert egyszerûen gyönyörû,úgyhogy Check it<#eljen>!

k8bal
ok süti! angol az megy csak szakszavakkal lesz esetleg gond! =)
szal akkor ne Lock On-nal kezdjem? Inkább IL2?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Bucser
Beteg...<#buck>

btw: Heinkellel is le lehet szallni fûre utra vasútra csak hídra nem mert átesik rajta<#idiota> Na de ez nem a kinek nagyobb a gépe topic😄 hanem a kié repül szarabbul😄 Szóval IAR 80 az isten<#idiota>

btw: k8bal: Nem fogsz ilyet találni😊 pláne nem magyart😊 elõször is kezdj el 1-ben max 2-bn elmélyedni ami alap repülõs téma. Vagy loni vagy Flakon vagy Il-2. De ajánlhatom még a Flankert is hisz avionika hasonló. Csak csunyácskább😊 de legalább fut régebbi vason😊 manualja meg istenkirály van neten😊 magyar repülési FAQ nincs mert alapdolgokat mindenki tud már általában vagy súlyos tapasztalatok árán megtanulta a többit meg kikísérletezte magának. (mint hülye gyerek ha a téglát feldobja és visszaesik a fejére az biza fáj<#hehe>)

Szóval tanulásra fel és miután összeszedted az anyagot olvass olvass olvass... és fõleg angolul. ha meg valamit nem értessz akkor szakszótár de a sztaki is megteszi😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
<#nyes><#nyes>
Nah igen, cserébe leszáll fûre is! <#vigyor3>

Sínre is leszáll de az elégg necces! <#idiota>
260 körül kell 2-3 m -en repülni "dupla" flaps -el, majd levegõben nyitni a fékernyõt... Ekkor talán lerakja és nem pattan el, majd ágaskodik fel és hullik vissza mint a falevél... <#fogmosas>
Seaweed
..esha netan meg serult a gep...egyenesen repulo feltegla es zo szerint megkuzdhetsz vele hogy letedd <#vigyor>
Leszállás könyebb Lcok On -ban??

Hát jah fogjuk rá télleg az na de mondjuk egy Su-25 vagy "T" (1.11 rlz) hát nem egy leányálom... Szegényke úgy dobálja az orrát fel-le mintha hintaló lenne az oldalkormányt meg inkább hanyagolom... <#hehe>

De legalább nem robban fel egy durva leszállás után... Max becsuklik a fõfutó netán eldurran a gumi... <#idiota>
Seaweed
Ez nem egeszen olyan mint a kerteszkedes (szimulatorozas), hogy megtalalsz mindent egy oldalon. Kulfoldon van par oldal ahol azert rendesen ki is ternek pl a hardwarre (simhq.com pl), de ez igy egy "kivansagban" sok szvsz!
k8bal
hali! én most kezdenék el játszani repülõ szimulátorokkal... Tudnátok adni olyan oldalakat ahol vannak ficsõrök, tippek, okosságok ahhoz hogy hogy lehet elérni azt hogy jól menjen meg ilyesmi! Tehát a kezdetek!
Bocs az OFFért de ez a leg jobban életképes repszimes topik! =)
(lehetõleg magyar oldal kéne! =))

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Seaweed
Hat ma mar az en gepem se szamit eromunek ...(es a lockon is mehetne gyorsabban mert medium-high kozotti beallitasokon tolom en)