Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legyen igazad ! Több eladás -> több támogatás -> mindenki jól jár .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Nekem semmi bajom az újabb ami géppel , nekem már a 25/25T is elég a boldogsághoz a Kamov meg csak hab a tortán .

Seaweed
szerintem ha ezen a szinten is amin most van lock on, repulheto lesz benne egy 16-os az mar nagyon sokaknak elegendo lesz, sot ugye elvileg minden uj csilli-villi uj funkciot is megkap....szal szerintem paran a flakon scenebol ma dorzsolik a tenyeruket...(es halkan jegyzem meg hogy szvsz sokan ott is hagyjak majd a flakont....mert nem minden retegnek fekszik az)
sure
Jaj, nemá, skacok! 1) bõvül a repülhetõ gépek száma, 2) nõ a "szakosodás" lehetõsége. Most õszintén, egy jól kidolgozott F-16-ost azért mindenki megnyergelne egy próba erejéig! Az "orosz gép faneknek" pedig SZVSZ saját érdekük egy élethû amerikai repülhetõ ellenfél Su-25 szerû kidolgozása, teszem azt az A-10-é. Jelen pillanatban a "primitív" repmodellû" + "nem valósághû" avionikájú A-10-essel úgy-ahogy lépést tart a Su-25 a maga kis "Junoszty tévés" megoldásával, de hosszú távon azért majd az amcsigép-követelõknek is be kell tömni a száját, ha az ED nem a nullszaldóra hajt.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Reaper
válasz is...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Hmm , szerintem nehéz lesz megütni az F-16 témában a Falcon-t ha nem csinálják meg minden szempontból jobban , ami ugye veszett nagy munka lenne . Jó 18 szimulátort viszont régóta nem adtak ki , ill. rá lehetne tenni hordozóra is , ami ugye külön móka .

De gondolom csináltak egy piacfelmérést és a 16-os nyert .

Lockheed
Privi ment... <#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Reaper
Lockheed kolléga esetleg felvehetnénk a kapcsolatot a kiképzésed ügyében vagy mindent tudsz már?:-D

Lockheed
KC-135 RULZ! <#smile> MIG-et bele! Sok-sok MIG-et! /21,23/

Seaweed
Szerintem a BS utani ez a lepes pusztan anyagi kerdes! Kell valami ami penzt is hoz(hat) a hazhoz...mert most azt se tartanam kizartnak hogy az ED-nek a Lock On veszteseges vagy nullszaldos onmagara nezve (ugye a ceg mas tuzben is tart vasat)....ilyen flakonnal meg lehet tartolni..jenkiknek meg a fel vilagnak az kell nem orosz masina....
Én sem igazán értem, miért nem az F-18 jött, bár a Flakon 4.0-ás érvelés elég meggyõzõ. De remélem, hogy nem lesz örökkétartó ez a toldozás-foltozás, mert hiába no, jó az a flanker endzsin, de egy picit belenyúlhatnának hogy pl. legyen füst és sok-sok társai (én eddig úgy tudom legalábbis hogy ehhez motort kell átírni) Nem tudom mikor lesz kézzel fogható ez a CJ-s dolog, még a BS sincs közeljövõben...(2,5év?) SZVSZ nem a leghelyesebb út ez, de hát ez van, ezt kell szeretni!<#smile>
Seaweed
Vegulis mind1! Muszaj egy nyugati tipust belerakni(ami eszeruen vagy 16 vagy 18 lehet elsokorben szvsz), mert en is ugy latom hogy ez az ut az egyetlen jarhato...azaz kell a szimnek hogy eletben maradhasson!
Reaper
Mert az F-16 több embert érdekel:-D Tudod sok a flakonos...

Bucser
Én ezeket nem értem... MIÉRt a FLAKONT teszik bele??? Miért nem a Hornetet???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Az egyik fejlesztõ szólott hozzánk:

Accounting the detals we are implementing now in Ka-50 we simply have not much time for flankers.
You will not get the same as there will be many enchancements in AI behavior (aircrafts and ground units), graphics (not HDR yet, as it needs complete revamp of the engine), completely new trees (SpeedTree engine), new terrain set (Georgia far to the Turkey border) and other things which are in the development now...
Regarding on aircrafts... Let's be patient. Actually 1.2 will demonstrate the absolutely new approach to the avionics design detail. It takes much more time to implement than we even could suppose. Definitely we will start the total reimplementation of "flankers" somewhere in the future, but not earlier than we will release F-16CJ. Any new (or rereleased) aircraft will be implemented in the way we are doing Ka-50 now (AFM, clickable, with true INS/RLG/EGI, startup procedures, and tons of other stuff).

http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=13480

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Szerintem nem, hogy csodákat, de leginkább semmit... <#hehe>
Reaper
Ne vessz el a részletekben! A többi olyan amilyen!😊 FS-tõl csodákat nem kell várni repmodell terén pl.:-D

Seaweed
Szep-szep de!:
-4 R-27 a gepen?! JAJJ..kicsit utana nezhetnenek a tipusnak azert!
-Ahogy elneztem fustol folyamatosan ami viszont szerintem rosszabb mintha nem fustolne! Mert a valosagban ugye nem fustol az minden allasban.
-Nem rossz a torkolat tuz se! De kicsi, kb 2x ekkora a torkolatuze a fust viszont intenzivebb, es kormol rendesen.
-Jujj..HDD-n terkep..JUJJJ...<#shakehead>

Amugy tenyleg szep a modell, kerdes hogy repmodell milyen?!
Viszont neten megveheto, nem is draga..lehet megveszem! (Mast is mert latom van nekik mas is (pl Tornado) ami erdekel, thx a tippet)
Reaper
Igaz nem Lock On videó, de mindenképpen érdemes leszedni! Úgy is fogalmazhatnék, hogy ami a Lock On-ból kimaradt...

http://www.grover.co.nz/movies/irismig29.zip

Ez egy mod FS2004-hez! Ami nagyon durva benne, az a hajtómûfüst, a szárnyvégi ill. a LERX-en lévõ áramlásleválás, az utánégetõ lángja és a gépágyú torkolattûz...

ED felébredhetne végre ezzel kapcsolatban, mert kibaxottul javítana a játékélményen!

A készítõk oldala: Iris Simulations

sure

A Sounds könyvtárból biztonsági másolat készítése után csak másoljuk "fölé" a kicsomagolt fájlokat (NEM LoMan kompatibilis). Teszt verzió, jó fogadtatás/építõ kritikák segíthetik a további fejlesztést!😉
Frazer's Finally Real Sound Pack for Lock On : Flaming Cliffs V1

sure

http://ludens.elte.hu/~sure/LOMAC/frazersoundpack/

A Sounds könyvtárból biztonsági másolat készítése után csak másoljuk "fölé" a kicsomagolt fájlokat (NEM LoMan kompatibilis). Teszt verzió, jó fogadtatás/építõ kritikák segíthetik a további fejlesztést!😉

sure
OFF (Top Joy)

No, ha már így belementünk EVO témába:
a középen elhelyett gázkart lehet szeretni vagy nem szeretni, de ebben a kategóriában messze ezt lehet a legprecízebben állítani, van "súlya" és elég útja, ellenben a legtöbb alsó-középkategóriás joyjal, ahol vagy egy icipici kis tekerentyû van, vagy egy discman-hangerõszabályozóhoz hasonló potméter, ami (a MM/TECSÓban kipróbált modelleknél legalábbis) vagy akadozik, vagy nem; nekem spec. pont a relatíve jó gázkar miatt nyerte el a tetszésemet. Meg az ergonómiája, ahogy f2d kartács is írja, igen jó; a péklapát tenyerûek és a szûkmarkúak is be tudják állítani a tenyértámasz magasságát, illetve a felülsõ rész is 2 (!!!) tengely mentén forgatható tetszés szerint úgy, hogy kézreálljanak a gombok; a Saitek marketingdumája, hogy "the most customizable joystick" (a legjobban testreszabható botkormány) szerintem helytálló!

Nem tudom, hogy egy ilyen joy mechanikája mennyit kéne kibírjon intenzív használat mellett, nekem nyár vége felé kezdett el a "pitch" (elõre-hátra) tengely mentén "remegni", illetve van, hogy "beszûkül" az útja, tehát kalibrációs képernyõn Optionsban minden oké, kitérítem minden tengely mentén maximumra, és játék közben meg egyszer csak azt veszem észre, hogy húznám fel, de valahogy nem megy úgy, ahogy kéne....lenézek az "ölembe" a pilótafülkében, a joy már "hasra van húzva" itt az asztalomon, de a játékban kb. fele útig megy csak el. Ilyenkor ha kihúzom, és visszadugom, akkor határozatlan ideig jó, de ugye ez repülés (esetleg kötelék) közben nem az igazi megoldás...lonciban ezt lehet ellensúlyozni a "shift" érték variálásával, de akkor meg amikor épp jó, akkor már fele kitérítésnél "hasra van húzva" a lonciban a bot. Gyanítom egyébként, hogy a heli "szimek" (SearchcRescue4, VietnamMedEvac) viselték meg; azokban sokat kell "hintáztatni" a gépet, és bekopott.

Nohát, elnézést a hosszúra nyúlásért, esetleg valami FAQ-ba vagy tanulság rovatba bekerülhet majd alkalomadtán
😉
10k körüli kategóriában tehát SZVSZ Saitek Cyborg Evo teljesen nyerõ! Van belõle vezeték nélküli is (az picit drágább)

ON

k8bal
pházzeee!!! de fasza gyerek vagyok! 😄😄DDD
PcLand! Most rendelem mindjárt meg a PLatinumot! remélem õk nem írják vissza hogy már nincs! 😄

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Sanyix
Igen, ezt magamtól is megtaláltam már egy ideje 😊 csakhogy a hivatalos leírásnál semmi különbséget nem írnak az FF-en kívül.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

k8bal
hja! és már két helyen rendeltem meg! és közölték hogy már nincs és nem is gyártják.. :S tehát azért kéne vhonnan!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
Ezt a Cyborg Evo-t tuti nem veszem meg... nincs annyi pénzem hogy csak úgy elköltesem szarra hogy ott beleakadok gázkarba.. :S 😞
Nem tudnátok havert vagy vkit akitõl meglehetne venni Cyborg 3D Gold/Platinumot?? VAgy bárhol! mert az kéne! néha nagy átok hogy balkezes vagyok... 😊

f2d

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Sanyix
Most akkor miva? Akkor a force nélkül potis a force os meg ilyen optikai izés? 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

f2d
Nekem ilyen van csak force-osban, a joy használható jobb és bal kezeseknek is, a fontosabb kezelõszrervek (gobok) optimálisan beállíthatók, ergonómiából majdnem 5-ös. Azért majdnem, mert a középen elhejezett gázkart én spec. nem nagyon tudtam még ezidáig megszokni. Az egyik komámnak sima evo-ja van, véleményem szerint az egy kicsit jobb mint az enyém, teljesen ugyanaz, csak nem force-os. Mentségemre szóljon, hogy õ késõbb vette, és így amikor beszereztem nem tudtam kipróbálni. Az ára 12K HUF (Force) és 8K HUF (Force-talan).

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Seaweed
Az..de ez nem meglepo, mert mar az 1.1-ben is a 25T-nek 2x annyi van mint a korulotte levo tajnak es gepeknek osszesen...csak 1 futomuve all anyibol mint az 1.0-ban egy komplett gep!
Speedbreaker
ez rohadt high poli nem?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

sure
(kicsit lassan elOFFolódunk megint)

Csak azért nem veszek Evo Force-ot, mert sima Cyborg Evoval rendelkezem (a Cutter által linkelt képen látható állatka). X52-t jelenleg nem nagyon tudnám hova tenni (nagyobb asztal nem fér el most a 7m2-ees szobámban...pedig 20ezer körülért ajánlottak vacsi újat; meggondolom, kidobom inkább az ágyat, az alvás elvégre felesleges idõpocsékolás))

ON

Seaweed
<#nyes>
Nem is dobtam ki a MS SW FFB2-t . 😊

Seaweed
A feledes homalyaba tunt MS joyok mind ilyenek voltak...azza optikai potik voltak bennuk. (nekem meg mindig megvan tartalekjoynak az x45 melle az MS Sidewinder Perc. Pro. joyom..ami igen oreg mar(6-7 eves) es remekul szuperal, annak ellenere hogy anno Flankerrel es IL2-vel szarra repultem magam vele <#vigyor1>)
Lehet ...

Lockheed
<#eljen><#kacsint> "the digital optical sensing system" . Na igen, ez egy IGEN lényeges szempont! <#smile>

Lehte , a nevezett 3 valamelyikében láttam nem egyészen egy hete . Bár ha sok pínzt szánsz rá akkor inkább X52 a LockOn-ban jól jön a sok gomb és tekerentyû .

sure
/me ugyanezt tette anno, text-onlyban magyarázva úgysem lehet leírni, mi-hogy-mért-vagynem.

Ha most vennék, akkor õt venném, nem a Force miatt (may the Cyborg Evo Force be with you<#alien>), hanem ezért (azt nemtom, lehet-e HU-ban kapni):

The overall stick, twist rudder and throttle controls are smooth and precise, as you might expect with the digital optical sensing system employed by Saitek.

Csattogj be gy Cora/MM/Tesco jellegû helyre és próbáld ki . Nekem nem tûnt rossznak a megoldás , bár én csak kíváncsiságból nézte/tapiztam meg , nem vásárlási szándékkal .

sure
Igen, igen, pedig nem, felhajtod/lehajtod (a képen le van hajtva)

k8bal
az ott középen?! van vkinek ilyen? mert én nem tudom elképzelni hogy az ott ne zavarjon vagy hogy hogy kell azt ott hazsnálni.. :/

sure
Postaládánkba bedobott offline spam szerint QWERTY Computer boltban 7900 Ft, át, középen.

k8bal
ez emnnyi? át lehet szerelni balkézre? és hol a gázkar?

Szerintem a váltótipust.. Cyborg EVO

k8bal
nagyon nagy gond!!!! léci segítsetek!!!
MIt vegyek? mert már kb egy hete megrendeltem Saitek Cyborg 3D Gold-ot és Platinumot... erre írják hogy iegyik sincs mert hogy már nem gyártják!!! :S:S Mit vegyek helyette? Nagyon fontos lenne!!!És ien árkategóriába!! Tehát olyan max10.000Ft!!

Bocs hogy ide írtam csak joystickos topikba nem jár senki... Még egyszer sorry!

Reaper
Végre, azt hittem már konzol topic lett ebbõl!<#bee1>

Lockheed
Jahhh... <#eljen><#wink>

Kezdik megütni azt a képmennyiséget mint ami az 1.1 megjelenése elött volt... <#nyes>

Már nincs sok idõ és élõben próbálhatjuk ki a franciák fûnyírós videóját... <#hehe>
Seaweed
Nah par uj kep: