Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=30342
http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=30859
Az egyik ez az Exclusive verzió amit te is belinkeltél, a másik pedig amit lejebb én linkeltem be az elõzõ üzenetemben. És ráadásul egyikre sem az van írva hogy Modern Air Combar Simulation, hanem csak Air Combat Simulation! Most akkor mi tévõ legyek, melyiket vegyem?
Elõre is kössz.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Itt az egyik cím, mindkét oldal ezt kínálja: http://www.576.hu/cover_mutat.php?id=30342
Nos nem akartam belerohanni ész nélkül a vásárlásba, mert a címe sem egyezik, és a boritója sem a hivatalos oldalon látottéval! Ez valami régebbi verzió lenne? Vagy csak itthon más a játék címe? Kérlek segitsetek! Már nem bírom ki hogy ne játszhassam a demoja után. Kössz!
Itt az egyik cím, mindkét oldal ezt kínálja: http://www.576.hu/cover_mutat.php?id=30342
Nos nem akartam belerohanni ész nélkül a vásárlásba, mert a címe sem egyezik, és a boritója sem a hivatalos oldalon látottéval! Ez valami régebbi verzió lenne? Vagy csak itthon más a játék címe? Kérlek segitsetek! Már nem bírom ki hogy ne játszhassam a demoja után. Kössz!
Igen, Flaming Cliffsben (=1.1x -es verzió) az egyik legszembetûnõbb (és talán leglátványosabb) "vizuális élménynövelõ"...
Isten nem bottal, hanem VMware.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Itt meg egy faszi 100$-t nyert fogadáson egy fejjel lefelé tankolással...állítólag.LOL!Itt meg
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
a tömlõk ott vannak de a kliensek nem látják
Tegnap Sure kollegával próbáltunk multiban egy tankolást csinálni, de sajnos nekem nemsikerült mert nemláttam, hogy a tanker kieresztette volna a tömlõt! Pedig Õ közben vígan tankolt! Máskor is elõfordult már ez, de nemértem a dolgot! Próbáltuk Medium/High Scenery File -val állítottam Medium/High Visibility Range -et, de semmi! Az alábbi képen az látszik, ahogy éppen tankol, én meg nemlátom a tömlõt!
Ki érti ezt? <#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Látom, kajakra szabadfogásúban nyomod te is😉
Igen, hát az R betûvel a csonk kitolása az sajnos tényleg kell...
Riszpekt, ha télleg billentyûzetrõl tolod!
ezek itt a ma reggeli képek. Remélem nem baj, hogy rakok be képet <#vigyor5>#vigyor5><#wink>#wink>
Na itt meg egy reggeli csata van, ahol már minden társamat kilõtték, meg minden ellenfelet. DE! Kivéve 1-et nem. Akivel minden rakéta nélkül harcoltam. Gépfegyver is kifogyott. minden. Így hát mögérepültem, és jött aminek jönnie kellett.
Adtam neki egy kis kakaót és 😄😄😄 :

#6630 Volt vmi 1.02 az éjjel? ^o) a ts ÍPÉT elvesztettem külömbözõ okok miatt. Sure megtudnád még1x adni?
Felülrõl, és alulról a harmadik képen az látszik, hogy nem dugtad ki a tankolócsonkot (R) betû. Mikor zuhan, akkor már kinn volt neki...<#vigyor2>#vigyor2>
A "rádión rászáltam" alatt mit kell érteni?<#rolleyes>#rolleyes>
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Aztán próbálgattam, az anyahajóról való felszállást, onnan pedig eredtem, a tanker után
Na itt már elég közel is mentem, de a tanker baszta ki engedni a töltõket. gondoltam, ha közelebb repülök, majd kijönnek. majd nagy okosan rádión rászáltam, de akkor már késõ volt:

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ez tényleg naggyon kemény! Mondjuk amikor Nekem megérkezett a Flaming Cliffs és rájöttem, hogy ez idõnként bekéregeti a lemezt, beraktam neki egy használaton kívüli CD-ROM -ot, a lemez épsége érdekében... <#smile>#smile> Mondhatni van neki egy dedikált CD -je... Nehogymár mégegyszer meg kelljen rendelni! 😊
(vagy 1 honapja nem inditottam el a LockOn-t)...indit..starfos keri lemez...berakom szokasos SCSI pio dvd olvasomba mint szoktam...aszondja nem jo..rakjam masik meghajtoba azt irja...atrakom plextor ugyancsak scsi cdromba (amiben ugyanugy "vitte" elotte): DETTO!....nah mondom fasza...meg jo hogy egyesek programozonak merik hivni maguk...
Nah mondom berakom az azota (utolso lockonozas) a gepbe kerult egyetlen ide-s meghajtoba a lemezt az uj pio dvd iromba...azzal viszi...a fasz se erti ezt...de ne tegyek ki az ablakba mert ez igy egy nagy szaksz. (nem tudom hogy az ED vagy a sztarfos iroi a hunyok de vicc az egesz)
Win2000-re allitott kompatibilitas modban siman minden hibauzenet nelkul felegy a patch...
pffff szepmunka ED!<#levele>#levele>
http://kep.tar.hu/sure-user-erus/50222866#2
1.0
1.01
1.02
1.1
1.11
1.12
Egyik a másikával nem fér össze hálózatban (otthon egyedül az ember meg azzal gyakorol, amelyikkel akar...)
És MAJD VALAMIKOR TALÁN a közeljövõben
1.2
Teccikérteni?😉
(Megprobalom meg 1x letolteni a patchet, aztan ha ugyanez, akkor majd vasarnap ha raerek megprobalok valami megoldast...)