Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedbreaker
"Ha billentyûzettel játszol akkor esélyed sem lesz ezeket kivédeni." Volt idõm kitapasztalni 😉

"A tegnapi tesztrepülésünkre gondolsz, ugye?" Igen arra is, de ma is próbáltam a tankolást levegõben, és megtörtént. Ja, hozzátéve. Amikor single-ben lekértem az AWACS koordinátáit, nem kaptam semmit sem 😞 Ez mitõl van?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
<#wink> És ki tanított meg rá?! <#hehe><#worship>

#6696 Veszek vmi olcsófaint, hogy megnézzem, mennyivel jobb joysikkal, majd ha teccik, talán egy komolyabbat is veszek <#wink><#vigyor5>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

sure

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Vagy akár valami alap négygombost...a 3000 Ft alatti "Tesco Gazdaságos" kategóriájú (szokott lenni általában valami Trust, meg egy szintén 3000 Ft körüli Saitek, ami ezek között nem is szerepel) is megsokszorozza az irányíthatóságot és a játékélményt!

Nagy állsászögû repülésnél megszûnik a szárnyakon a felhajtóerõ, ettõl a gép irányíthatatlanná válik. De a dugózásnak, átesésnek is van kb. féltucat fajtája (snap spin, flat spin stb.)

Itt egy leírás a spinrõl: http://en.wikipedia.org/wiki/Spin_(flight)

Itt pedig a stall-ról (átesés): http://en.wikipedia.org/wiki/Stall_%28flight%29

Ha billentyûzettel játszol akkor esélyed sem lesz ezeket kivédeni. Szerezz be minél elõbb egy jó joyt.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

sure
dugóhúzó : Prosti, aki mély hangrendû rövid indulatszót használ munka közben...<#kuss>

A tegnapi tesztrepülésünkre gondolsz, ugye? Mert ott voltak furcsaságok, vettem róla tracket, és abban lejátszáskor én végig a földön maradtam...pedig a játékban láttál te is engem szerintem😉

Siluro
Amikor kicsi a sebességed és nem hat a szárnyak alá elég felhajtó erõ akkor a gép lebillen. Ezt elég egyszerû korigálni, stabilizálod a gépet, tehát adsz rá gázt, és egyenesbe veszed. A dugóhúzó az amikor egyszerûen lebillenés te nem megfelelõen lébsz be és hát elkezd pörögni a gép. Itt is kei lehet venni, csak elég magasan kell lenned hozzá. Tehát a pörgés irányával ellentétesen kell belépned az oldalkormánnyal, sebességet gyûjtesz, kihúzod, örülsz 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Speedbreaker
Az milyen? :S Vmilyen légörvény?

Valószínûleg dugóhúzóba kerül a gép.

Speedbreaker
Hagy kérdezzem már meg, hogy mitõl van az, hogy repülök, és akkor egyszercsak a gép megbolondul. Ez alatt értem, hogy elkezd zuhanni, meg pörögni összevissza. Ez vmi fajta 1.02-es bug? Mert elég nagyokat röhögök rajta. Néha meg már majdnem szétverem a gépet mérgembe. Javaslat?

Sanyix
Én konkrétan az il2 fizikájáól írtam, hogy nagyon jó, a falcon-t csak szimulátorok közé soroltam, nem játszottam vele valami sokat, nem jött be 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Lockheed
Az a "fenti féket" törzsféklapnak hívják! <#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Speedbreaker
Itt van. Nekem ilyen van. De, ez 1.00
Ezt tudod upgradelni 1.02-re, ezzel tudsz játszani neten, bár elég kevesen játszák. Ha már komolyabban akarsz neten játszani, akkor a Cliff-et vedd meg. De kezdésnek Inkább a Lock On Air Combat Simulation

Speedbreaker
Ilyen is van 😄 Bocs a nagy képért, de nagyon lusta vagyok, és nem kicsinyítettem le. <#alien><#vigyor5><#wink><#puszis>

Speedbreaker
Hát itt volt elsõ próbálkozásom a kanyonon való átrepüléskor. Sure mondta, hogy biztos neki fogom csapni. Gondoltam nehezítek a dolgon, és levegõbõl hangsebességgel nekirepültem a kanyonnak, méghozzá a nehezebb része felõl. kiengedtem azt a fenti "féket" és nyomás. eredmény: (Köszönjük sure-nak a képet)

Seaweed
Lock On FAQ by Neuro.

(mivel leszavaztak es viszadtam a hazigizda jogomat igy fejlecbe mar en nem tudom berakni....kerjetek a moderator topicban.)
Gundark
Tudom hogy a hivatalos oldalon (lockon.ru 😊 unofficialnak van irva, de nem lesz ebbõl egy szép "rendes" változat? Mert a Szu-25t nél még mondhatjuk hogy "kicsit" kapaláltak az engine-n meg betették ezt, de a Fekete Cápa már "új " tipus. Szóval egy olyan "dobozos" lokkon amiben minden van. Vagy nagyon utája õket az ubi? 😊

sure
Nálam most mûxik a 2 verzió egyszerre (Lobbyról nem mindig, de közvetlenül IP-re csatlakozással igen). Meg megeditáltam a CONNECTIONS lehetõségeket, és most 1024/1024 beállítás is megy...😉

Annyira összetett missionöket nem repültünk még, meg 5-6-nál több játékosom még nem volt, úgyhogy nem tudom, ez mire lehet elég.

Amúgy a Lobbyn néha baromira nem lehet játszmát kreálni, a slotba kattintás után nem engedi menteni az infót, aztán sok próbálkozás után ledob...meg ahogy észrevettem, Lobby/UBI.com kihagyásával sokkal stabilabb a hálózatos játék (1.02-nél meg fõleg), kevesebb a lagzizás meg az egyéb annamáriák.

sure
De, de elõször SZVSZ ismerkedj single-ben vele, olvasgass vissza ebben, meg az indexes fórumban, a #6656-osban linkelteket is stb.

Avionika <#idiota><#nyes>

Hajjaj, a dombornyomott bankkártyával más régebben is voltak gondok, mikor más szimulátorok után csöpögött a nyála. Asszem már idelye lenne bemennem a K&H bankhoz, hogy lecseréljem a bankkártyám dombornyomottra 😊
A FC-t dombornyomásos bankártyával tudsz rendelni: dobozos vagy letöltõs verziót.

Multiban a legtöbben FC-vel nyomják, de sure és még páran szoktak 1.02-vel is repülni.

Csináltam a játékhoz egy FAQ-t, majd megkérem Seaweed-et hogy tegye fel a fejlécbe is:
Lockon FAQ @ BOP

Addig is jöhetnek a tippek hogy mi maradt ki...

Fantasztikus! Már meg is rendeltem a Lock On-t. Bár a Flaming Cliffs-t még nem tudom honnan is fogom beszerezni hozzá, de majd meglátjuk. Hálójátékot nem szoktatok szervezni?
Kell alapjáték is hozzá. A helikopteres kiegészítõ lemez a nyáron jön valamikor, a címe Black Shark lesz.

De ez a Flaming Cliffs csak egy kiegészítõ, nem? Alapjáték megléte szükséges? Meg ha jól tudom a Lock On most egy helikopteres játékon dolgozik
Flaming Cliffs az új verzió neve. A lockon.ru oldalról lehet megrendelni.

sure

Jah és a Lock On-nak nem fejlesztenek valami újabb verziót? Mert 3 év elteltével illene 😊 Pl: Lock On 2 😊
Mostmár csak egy Falcon 4 demot kéne keríteni, mert hogy nem találtam a neten az is biztos. Bár elégé hajlok a Lock On után, assszem most meg is rendelem...
sure
de lehet, hogy mégse...

http://www.google.co.hu/search?q=define%3AAVIONICS&btnG=Keres%C3%A9s&num=30&hl=hu&as_qdr=all

sure
OFF

A DVD-lemezbõl DivX-szel lejátszható fájlok készítésének és aztán újra lemezre írásának nemhivatalos elnevezése.

ON

Értem. Már csak azt szeretném megtudni, hogy mi a fene az az avionika?
FCH kari
köszi ezért a pénzért nem is drága de elötte tesztelem a demot😊

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

az hogy nem veszi fel a versenyt azért nem teljesen igaz.
döntsd el melyik fontosabb -
a szebb grafika + hihetõbb repmodell + lineáris küldetések
vagy
dinamikus hadjárat + sokkal szélesebb fegyverarzenál + realisztikus avionika

FCH kari
sziasztok esetleg tudna valaki adni linket lock on felkeltette a kiváncsiságom és szeretném letölteni

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Bucser
????

Az allied force-ot lehet késõbb adták ki de a lassan 5-6 éves Falcon 4.0 turbózott enginje megy alatta..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hát, akkor lehet végül mégiscsak a Lock On mellett döntök. Ha a Falcon tényleg nem vszi fel vele a versenyt, akkor nem kell. Csak azért estem gondolkodóba, mert azért a Falcon két évvel újjabb játék
Reaper
Hát Falcon 4-ben fizikáról ne beszéljünk inkább, mert olyan nincs neki. Ami jó benne az az avionika kidolgozottsága ill. a dinamikus hadjárat. A többi szerintem felejtõs, de lehet ezzel nem mindenki ért egyet...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Bucser
Il-2 Forgotten Battles Ace Expansion Pack és Pacific Fighters az évek során olyan repülhetõ gépmennyiséget hozott össze, hogy szégyenlem bevallani de nem tudom összeszámolni mennyi repülhetõ géptípus van😞 Sok rengeteg...kb. De nézz át az Il-2 Sturmovik vagy Pacific Fighters topicba.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Falcon 4 Allied Force jelenleg a legújabb változat. Ne számíts egy Lock On szintû graphics-ra hisz írtózatosan régi engine dübörög alatta (2 d mûszerfal etc) Viszont az avionikát fantasztiusn jól megcsinálták. ÉS még valamiféle fizikális repülési modell is található benne😊

Mert ha nagyjából egy szinten van a Lock On a Falcon 4-el, mindkettõt megveszem lehet
Igen, én jártam azon a fórumon is. Kössz a segítséget. A Falcon 4 az mikori játék? Szerintetek melyiket érdemesebb megvásárolni a Lock On és ez közül? Az IL-2-ben pedíg milyen gépeken lehet repülni?
sure
Ehhez a verzióhoz való hivatalos honlap

Patch, amit mindenképp tölts le

Miért is?
Info a patchrõl magyarul

Fejlesztõk oldala

Magyarul a témáról még:

itt
itt

Meg te írál az Indexes Lock-On fórumba Lamborghini néven, ugye? (indexes topikon nincs nagy mozgás)

Lockheed
Falcon 4.

ÉS hát a lehetõségekhez mérten igen, elég jó a fizikája! Bár jártak már itt nagytudású emberek, akik "több tízezer órát" repültek a valóságban és egy az egyben leoltották, hogy ez a játék milyen szar! Nocomment! Igen szerintem, és ismerek egypár embert (és mennyit nem <#smile>) akik szeretik-imádják! Biztos van rá nekik is okuk! Nekem van! 😄

Sanyix
Olyan hogy Combat Flight Simulator 2004 sztem nincs. Vannak más élethû szimulátorok, pl falcon 4.0 (flakon 😄), vagy il2 sorozat. Az il-2 sorozat 2. vh-s, de sztem annak van a legjobb fizikája, emiatt a legnehezebb is 😊.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Mellesleg nézelõdtem sokfelé, de csak ezt az egy vadászrepülõgép szimulátort találtam. Esetleg vannak mások is? És mit gondoltok a Lock On szimulációjáról, elég valós a fizikája, vagy akadnak jobb szimulátorok is? Nekem special a Combat Flight Simulator 2004 fizika eléggé tetszett!
Köszönöm az információkat! Nem szoktatok hálójátékot csinálni?
Lockheed
Szerintem megválaszolt Sure (erus 😄) mindent! <#smile>

sure
Az 1-es számú linkeden található az 99.99999999 %, hogy ugyanaz (az Exclusive felirattól eltekintve), mint a Lockheed által linkelt. AZ 576 nem szkennelte be a magyarországon forgalmazott borítót, hanem ez valószínûleg a "nyugat-európai" (német/spanyol/olasz/stb.) változat. De amúgy azt írják, a termék nincs készleten, kérdezz rá, SZVSZ az ár is elavult, az Automexes az mérvadóbb, miért nem azt próbálod? És ne felejtsd el a "kapcsolódó linkek"-nél a legelsõt (a Lock-On "kézikönyvét"; ez ugyanaz, mint a közkézen is forgó "Lockon magyar kezikonyv 102.pdf"