Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
Nekem még patchelés nélkül sem jók 1.02-ben 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seaweed
ketfokozato a 25T-e miert lenne 1.12-tol egyfokazatu?
Seaweed
Ez nem meglepo..minden patch elejen felhivjak a figyelmet ra hogy a trackek nem lesznek jok!

Seaweed
sure
Van benne gyári addon skin? <#zavart1> Nem is néztem....viszont a gyári trackek közül is a Su-25T-sek meg a Su-33 kényszerleszállásos azok, amik kissé anomáliásak lettek, a Solo bemutató és mindkét típus leszállása is kissé más véget ér, mint 1.11-ben. 33-on biztosan igen, 25T-n nem ellenõriztem még, hogy "egyfokozatú" lett-e a FLAPS, de ha igen, akkor ez lehet az oka.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Szerintem se, nem is hálózati áramerõsséget reprodukáltak. Egy játékeszköz kivitelezése megoldható lenne.
Nem akarom teljesen szétOFFolni a topicot, de félreértjük egymást. A vezetéknélküli energiaellátást nem a közeljövõben fogják megvalósítani, nem hiszem, hogy errõl olvastál kisérleteket. szvsz 16amper nem fog mostanában rohangálni a levegõben :-)

Seaweed
1.12 ota nem mukodik a gyari addon Black Su-25T skin. Masnak?! Megoldas?! (mert cdds-ben van!)
Mellesleg nem is 220 V-os konnektorokat kell csinálni, mivel szinte minden eszköz adapteres a scannertõl a nyomtatókon át minden játékeszközig és újabb monitorig. Talán pár év és már minden ilyen lesz
Én csak a sugárzástól félek 😄
Vagy 24? Már nem is tudom 😄
😊 Már csináltak kísérleteket az áramátvitellel is, még tavaly olvastam a neten. Hogy mikorra lesz kerekedelmi forgalomban ilyesmi, azt nem tudni, ugyanis az egeket verné az eszközök ára. A monitor lenne a legelsõ, amit megcsinálhatnának, a legtöbb LCD monitor 12V-os.
Azért a wireless 220v-os konnektorra még várhatunk :-)

Akkor annyira nem is bánom. Én wirless mániás vagyok, itthon minden, amibõl fellelhetõ a vezetéknélküli technológia, azt használom. Van pár eszközöm és számítógépem és egyszerûen kiidegelnek ezek a kábel hegyek. Van pár száz m a szobában 😄 Már nincs oly messze a teljes vezeték nélküli jövõ, és a tõle kapott agytumor 😄
Nem vezetéknélküli... bizony ez egy hatalmas hátránya <#nyes>

Az iróniát félretéve, nem látom elõnyét a cordless joy-oknak

Teh, és vezeték nélküli az X52?
Hajjaj, megnéztem az X52-t, és már bánom hogy megrendeltem a Logitech-et 😞
Saitek X52 plusz MS sidewinder FF wheel pedálja :-D<#eplus2>

Seaweed
Saitek X45

jo lesz az szvsz neked kezdesnek...
Emberek, ki milyen botkormánnyal szárnyal? Én már vagy fél éve vágytam a Logitech Freedom 2.4 Cordless Joystick után és végre megrendeltem. Szerintetek mikkel érdemes repülni? Remélem nem választottam túl rosszat, akciós áron volt 😊
Seaweed
OFF:
Nem meglepo szamomra...nem ma volt az az idoszak mikor aktivan CS-ztem(lassan 6 eve)...es akkoriban volt egy nemetorszagban elo magyar csapattarsam akinek az apropojan nezegettuk az akkori kinti net arakat..nah amar akkor hatezer forintnak megfelelo kessert adtak kint 1-2 megas DSL-t....HAT EVE!!!!..mi volt itt akkor?! orultunk hogy van ISDN meg 64K...es nem laggolunk, meg nincs tele adatvesztessel meg adatkesessel az analog modemmel jatszott CS...mert ISDN volt a csucs....
ON:
sure
OFF

"tudod mikor Münchenben a Saturn nevû helyen (olyan mint itthon a Media Markt csak kb 8-szor nagyobb)"

Meg fogsz lepõdni...
És ugyanaz a tulajdonosa/üzemeltetõje/vagy mittudoménmije, mint a MM-nek állítólag...

ON

Ja, és Saturnban is esélyes Lock-Ont találni a PC részlegen.

hát ez elég durván magasabb, itthon tobb mint a duplája. Aztán t-online ezis azis. Juteszembe itthon a t-online alkalmazottai akkor 2x annyit keresnek mint a német t-online-osok <#whatever>

Seaweed
Hat ez igy van..az arak sajnos mar regen EU szintuek (sot sokszor magasabbak is(nem veletlenul veszek mar minden szart a neten az uniobol..most is jon csomagom svedorszagbol 13€ postakoltseggel....van olyan csomag ami enyiert BP-Kmet utvonalat nem jarja meg...szaksz ez az orszag...)), de a berezes az a bekasegge alatt 3 meter iszap az alatt 2 reteg oskori temeto ...na es az alatt van!
Németországban a t-online havi 19.95euroért szolgáltatja a korlátlan 2megás adsl-t, én 11.500ft-ot fizetek magyarországon ugyancsak t-online-nak. Kint egy átlag melós alig több mint 1 órát melózik a 20euróért, én majdnem 2 napot a 11500-ért....

Seaweed
Hat errol a monitorrol itthon nem is talaltam arat...euro meg font meg dollar arakat talaltam es +-10%-al 170-190K kozott van kulfoldon az ara.
Bucser
tudod mikor Münchenben a Saturn nevû helyen (olyan mint itthon a Media Markt csak kb 8-szor nagyobb) megláttam, hogy a Samsung NAgy TFT widescreen monitora/tv-je csak 400 euró nekem is nyílt a bicsukli a zsebemben (itthon kb 3-szor ennyi..)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
ez durva....a monitor is 200K...a gepe valyon milyen lehet hogy igy megy...pfujj gazdag snecie <#ticking>
Seaweed
Neuro BOP-on az uj szavazas "nem er mar"..mert en vagy 5-6-ot bejelolnek egyszerre <#idiota><#ravasz1>
Seaweed
"vedeo"

Seaweed
Az uj vedeo:

Allat! tetszik az uj 6DOF, meg a FM is egesz jonak tunik a capan!
Seaweed
Ha jollatom meg akkor nincskint ez az uj 1.12?!

mas:

Tegnap tankolgattam, es igaz hogy sebessegtarto automatikaval megy csak, de legalabb mar megy (1.11-ota ugye nehezebb orosz gepeken.. jekni csodakon meg mindig van automatika amint csatlakozik)....Viszont!:
Nem igazan ertem hogy egy IL-78M miert nem tudja tartani a sebesseget es magassagat fordulo kozben?!(pedig direkt laza fordulo volt keszitve neki)... egyszeruen kovethetetlen...es a valosagban tuti nem fel kontinenseket atszelve nyil egyenesen repul egy tanker ...
Az enyém még megvan szerencsére. Pár szemétbe dobott vincsi után már megtanultam, hogy érdemes havonta menteni minden fontos cuccot dvd-re 😉

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
Hehh orulok neki...epp tegnap konfigoltam ujra mert minden patch es kezdhetem elolrol a joy konfigom....(bar igy tenap utan konnyu lesz..amugy meg mindig egy sznevedes mert ritkan jatszok vele es elfelejtem)
Seaweed
Jaja..ha megvan akkor megegyzseru!Ha nincs inkabb neki se fogj 😉
repvez
ezt meg csak ugy érdekességképen:
"don't hold your breath on this. I been picking at this issue about a year now and still no luck. So far, this is ED's plan: After the release of Black Shark, comes a new sim called Tank Killers which will probably have AFM for A-10, Su-25/T, Ka-50, and maybe the apache. After that will come ED's F-16CJ/Mig-29SMT sim. And then the flanker sim. THis will not happen for at least 2-4 years."
Bucser
hmmm igencsak látványos mint agy action movie trailer😊 egyetlen gondom, hogy a helikopterbõl semmi nem látszik benne😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

repvez
itt letöltheto egy promo video a black sharkrol.Elég jo lesz
Reaper
Márpedig nincs meg, mert volt azóta egy vinyó crash-em (és ment a levesbe minden project)... 😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

nem olyan egyszerû a panelvolnalak javítása ha nincs meg a template 😊

Dear all,

I spoke with the Director of Eagle today and they are well aware of the problem with the RWR that snuck in at the end of testing. It has already been fixed and they hope to release a new version of the 1.12 patch this week.

-Matt

Lockheed
Pffff... <#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Lockheed
<#wink> Ha valaki megmutatja, hogy hol és mit megpróbálom megcsináltatni! 😊)

Reaper
Lusta vagyok javítani...😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

sure
azim linkelte a Birds Of Prey Lock On fórumában:

http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=13831

1.12 patchnek állítólag mindjárt jön a javítása... <#crazya>

Lockheed
<#smile>Ehhehhehh... <#nevetes1> Hát igen annak a cégnek dolgozik, mint "statikai szakértõ"! Egyébként egyszer láttam a dolgot, és tényleg elég csunyácska! Viszont a tervezetet nem õk csinálták, nekik csak érvényesíttetni kellett! Az esztétikai elbírálásba nemsok beleszólása volt! Bár ezeknek nemigazán kellene szépnek lenni de tény, hogy (nemis lettek azok <#nevetes1>) nem is a szépség a cél, de ezek szerint nemis a rejtés hanem kizárólag a tárolás! De ahogy az már bevált szokás mindig azok döntenek a dolgokban, akik legkevésbé értenek hozzá! 😊)

Sajnos Photoshophoz nemértek, de ha esetleg berajzolgatnád a skinre, hogy hol mitkellene javítani rajta akkor megpróbálnám továbbítani egy ismerõsömnek! (Õ grafikus) 😊

Seaweed
Jujj az ismerosod csinalta ezeket a libafoszold agyonszidott badogbodekat az Grippeneknek?! Hujuj..engem nem zavar (bar tenyleg rondak..legalabb kaptak volna alcazo szint)..de ne hangoztasd..mert mar halottam olyan velemenyeket hogy "Csak tudnam ki volt az aki elfogadta es ki aki felepitette ezeket a szarokat"...
<#vigyor5>

Amugy a szkinekhez viszaterve, ezeken a "hibakon" amit emlitek marha egyszeru segiteni photoshopban ha mar layeren van a panelezes. El kell foltokban halvanyitani es arnyekolni. Egybol elethubb lesz az osszhatas.
Lockheed
Nemtudom, mert túl sok tapasztalatom nincs a valódi MIG -ekkel kapcsolatban. (Hozzáteszem mással sem... <#smile>) Csak repnapon láttam, meg amikor volt itt Debrecenben valami terrorelhárító gyakorlat a polgári reptér (LHDC) kapcsán és akkor volt itt 2db 29 -es Én meg pont bennvoltam a reptéren, mert egyik ismerõsöm cége csinálja a terminál bõvítését is, meg a Kecskeméti Gripenek (Magyar tévében Grippppenek) fogadóbázisát is! Kiszolgáló épületek, ilyesmi... Oda nemigazán tudnék bemenni, de LHDC -n szabad a "vásár"! 😊)) Így csak az eddigi játékokban látottak alapján tudok nyilatkozni! Határozottan tetszik! 😊

Seaweed
Nem rossz de tul erosek a panelvonalak/csavarok es egyeb reszletek rajta. A gyorszaraknal elmegy hogy latszanak (mert latszanak is..sot alltalaban ahasznalat miatt ossze vissza vannak karcolva a kornyekukon)..de pl a szivocsatorna oldalan a szegecsek, panelvonalak meg kozelrol is alig latszanak! Leginkabb arnyekok csak.
Lockheed
Annyira tetszik ez a két skin! <#smile>

Lockheed
Na várjál! Az AWACS koordinátáit 2 okból sem tudod megkérdezni!
1. Nincs ilyen parancs. (Szerintem te a Tanker -re gondolsz, amit az AWACS >>>-TÓL<<< kérdezel)
2. Nem koordinátákat mond, hanem irányvektorokat!

Sorry, hogy minduntalan kijavítalak, de így legalább megtanulod/jegyzed! <#smile>

És, hogy a kérdésedre is válaszoljak, azért nemmondott semmit az AWACS, mert valószínûleg nem tettél be AWACS -t. Ugyanis ha csak tanker nincs akkor aztmondja, hogy: No Tanker Available.