Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reaper
Baromság! Ez urban legend, semmi több!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

FCH kari
sziasztok segitséget szeretnék kérni,beállitási problémáim vannak.egy logitech extreme 3dproval nyomnám csak nemtudom beállitani

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Megvenném én szívesen ha árulnák. Azért ne beszéljünk úgy a megvételérõl, mintha bármelyik boltban kapni lehetne. Hidd el, ha a normális forrásokból be lehetne szerezni, 10 szer ennyien nyomnánk. Én is szívesen rászánnék egy tízest is akár(bár ellenkezik az elveimmel, szerintem egyetlen program sem ér meg 10E forintot, még a felét se,de ezzel kivételt tennék), de ezzel a gázos alternatív terjesztési módszerrel az emberek zöme nem tud mit kezdeni. Én sem.

Valaki segítsen! Tényleg nem lehet vadászgépet repülni tömött foggal?
Talán annyi "haszna" azért lesz, hogy kicsit bõvül majd a multis közösség, illetve a Black Shark-nak nagyobb lesz a vásárlóközönsége.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Reaper
Nem volt textúrája egyiknek sem!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

az nfo-ban mit keres a ubisoft? mi köze a FC-hez?
Aszongya, have fun with this nice ubisoft title :-D

egy torrent verzió már régóta kering az éterben a "lomac gold" néven egybecsomagolt cd-k másolatából, csak épp a starforce nem törött még el <#mf2>.... ahogy a kommentekben olvasni lehet.
Viszont várható volt, hogy elõbb utóbb megtörik <#whatever>

Seaweed
Most csak en emlekszem ugy hogy a PTB-1500-nak volt szkinje?! (es talan a PTB-1150-nek is?) Mert most nincs..ronda szurke az egesz. A Szu-25 utolso elotti szkinjevel meg feher a tank...ott is hiba van.
Seaweed
talaltam bugot:
1.12 ota egy ket potartaly skin nem jo vagy csak sima szurke. (Su-25 es Mig-29A nal tunt fel)
Lockheed
Jíííhhháááá! Ez megold mindent! Ehheh... Mostmár akkor nyugodtan alhatok! <#nyes><#nyes>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Siluro
A Blck Shark tartalmazni fogja az 1.1et is.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Lockheed
Hát én csak arra lennék kíváncsi, hogy müxik -e? Mert nektek itt "csöndben" (Ehheheh <#smile>) elérulom, hogy a legsötétebb rémálmom az, hogy besz**ik a lemez! Ennek okán van a gépemben 1 külön CD meghajtó amiben folyamatosan benne van az FC lemez... 😊 Én már annak is örülnék, ha csak 1 db számomra mûködõ biztonsági másolatot tudnék csinálni a féltve õrzött "kincsemrõl". Mert eljövé az idén (remélem...) a Black Shark is és szerintem ahhoz is ugyanúgy kell majd az FC (már mé' ne kéne?), mint az FC -hez az alap LockOn! Úgyhogy még 1 darabig szükség lenne a lemezre, amit nincs kedvem mégegyszer megvenni!

Seaweed
hehh semmi mast nem csinaltak mint kiadtak egybecsomagolva 2cd-n. az egyiken az eredeti a masikon az FC van....ami ugye starfosos szal krekk nyema...trukkozhet a nep...inkabb vegye meg mindenki ugyis occso!
sure
Ha felpatcheli, akkor csak hetente egyszer kell StarFuckolnia...<#rolleyes><#fogmosas>

Mindenesetre a Release Date-je érdekes (04/12/2006), akármelyik "iskola" szerint is nézzük (idén április 12, vagy december 4...)

Isten nem bottal, hanem VMware.

Lockheed
Most mivan? Feltörték a GOLD -ot? És müxik? Mert amúgy nekem mind1, mert Én megvettem csak érdekelne!

Bucser
ugyanúgy "unplugos" én inkább megveszem eredetiben😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lock On Gold Flaming Cliffs (c) UbiSoft *CLONECD*
nfo
Speedbreaker
:o Minden nap tanul vmit az ember. Most spentán tõled <#love11>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Lockheed
Nehogy azthidd, hogy szõrszálhasogatok vagy ilyesmi, de az A-10 az csatarepülõgép! a bombázó mondjuk a B-52, B-2 ilyesmi! <#wink> Ezt a repülõgépet a földi egységek támogatására találták ki közvetlenül a harctér fölött!

Speedbreaker
hát nem csodálom egy bombázótól <#wink>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Lockheed
Érdekes a leszállás, de a felszállás mégjobban! 😊 Mikor elugrik az A-10 a sáncról, mintha valami kopter lenne elkezd lebegni a "Kuzi" fölött! <#smile> Talán picit halad elõre! 😊)

Speedbreaker
<#worship>grt.

Lockheed
Próbáltam szembeszélben a leszállást, erõsítve az Orosz-Amerikai kapcsolatokat! <#smile>
Eredmény:

Ehhehehh... <#taps>

Seaweed
Siman

Bucser
kötöszködsz??<#bohoc><#idiota>

BTw: I use Thrustmaster HOTAS Cougar +SIMPED Vario Pro pedál.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sure
Az volt a bajom a hordozóról fel- és az oda leszállással ultranagy szélben, hogy guruláskor nem vette figyelembe a szélsebességet (reptéren viszont igen)

Én anno a Kuznyecov gyomrába próbáltam A-10-zel belibegni. Több-kevesebb sikerrel.

Seaweed
de belikelted regen mar..
sure
Nemmondod, hogy ide még nem linkeltem be?😉 (van neki HQ verziója is)

Speedbreaker
Off

nem bántottál meg. Láttam, hogy nem azért írtad

ON

Megnéztem. és. BUMMMMMMMMMMMMMMMM a földbe 😄😄😄

Lockheed
Jóvanna nemakarlak Én bántani! <#smile> Az úgy nembuli! Csak nemvolt tiszta, hogy mitakartál 1400 -al! Próbáld ki azt, hogy 50m/s szelet állítasz földközelben (Ground) és 300-al repülsz vele szemben vagy oldalt!

Speedbreaker
nem. 50/s-es szélben menni.

#6766 ---> Holnaptól már joy-al <#wink>

Lockheed
Ehhehhh... Télleg! <#smile>

Seaweed
billentyuzettel <#hehe>
Lockheed
Mit leszállni?

Speedbreaker
én F15-el próbáltam 1400 valamennyivel <#wink>

Seaweed
hehe szorakoztam 50m/s-es szelben...probaljatok ki, szalljatok le pl egy A-10-el aNimitz-re es mukodik az "U" annak afedelzeten is!! 😊) (igaz a katapultalas mar nem meg fent is akadt ahajo orran..de jo poen 😊)
Seaweed
hogy ez menyire felesleges marhasag....hehh nagy az isten allatkertje...
(alul next 3oldalas)
Speedbreaker
1.02?

Seaweed
kiprobaltam egy va csak a 33-on.
sure
...este kipróba...

Seaweed
Hat ez nem egeszen az aketfokozat ami a 25T-vel jott...
Lockheed
Valami ilyesmit is írnak a feature listben:

"Incorrect MP flaps animation on A-10A fixed. Combat flaps position on F-15C and Su-33 is removed."

sure
LOL igen...1.02-ben asszem a gear kieresztésekor automatice megcsinálta a flaps LANDING állapotát is, FC 1.11-ig meg manuálisan kellett. (SHIFT-F-fel toltad ki "fully extended" állapotúra)

Lockheed
Jaja a 33 kétfokozatú volt, csak a visszajelzõ nemmutatta a cockpitban, de ha kívülrõl nézted akkor látszott!

Sanyix
1.02 marad 1.02 is ez 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seaweed
hogy erted hogy az lett?! ketfokozat volt a Su-33 es egyfokozatu lett?!
Seaweed
1.0=>1.02 nel is ez a helyzet.
Speedbreaker
Lock on -ban nem lehetne klánokat alapítani? ^O.o^

sure
Mittudomén...amiért a Su-33-on meg az F-15-ön is az lett...bisztoss így rejalisztikussabb.