Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem az sem érti aki elkezdi ezeket a felesleges feszültségkeltéseket...
Beszól a fórumokon de ahhoz hogy nyíltan elmondja írigy vagy nem is tudom már nincs mersze... Addig örülj míg nem vagy benne a dologban! Hidd el nem jó az ha mindenki beszól mert nem tetszik nekik hogy van egy társaság ami a közös hobby és a barátság miatt jött létre...
Én miért nem értek semmit? :-)<#rolleyes><#circling>

42nd Intruder
Nincs több kérdésem...

Fórumunkon szabad a topiknyitás. Ha valakinek gondja van hajrá! Igérem nem törlök semmit....

24 hogy pontos legyek + az újoncok...
42nd Intruder
Sajnos kapásból 15-20 ember inge.....

42nd Intruder
Jó érzés újra fórumot olvasni, ahol megint szidnak.... És nem törlik... Lám-lám milyen is a mai világ....
f2d!
Szerinted nagy az arcunk? Szerintem meg pont azzal kelted Te saját magadról ezt a véleményt, hogy egy közösséget szidsz, mikor nem is ismered õket, életüket, miegymás. Flame volt 1 hete, de vége, hathatós közremüködéssel. De ha neked ez kell legyen.... Tudok én gonosz is lenni.
Ha itt nem gyere a mi fórumunkra és ott, de most kinyílt a zsebemben a bicska!
Seaweed!
Nem savanyú a szõlõ én speciel szeretem. De hogy Te is tisztán lásd ezt se mi kezdtük, de az érdekeinket megvégyük! Ja és magyarázd meg miért is nem szeretnek minket?

Köszi, helló, szia!

f2d
Üdv!
Akinek nem inge ne vegye magára.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

"Akarom mondani végre valaki aki nemcsak nagyarcoskodik és kötözködik, hanem tesz is valami hasznosat mások számára."

Már ne is haragudj, de gondolkozz már plz kinek szólsz be...
Nem tudom te mennyiben ismered az ezred életét, de szerintem addig csitt amíg nem tudod ki, mit és hogyan! Foggalamd sincs, hogy mi ez, kikbõl áll és miért, szal jó lenne, ha letennél valamit az asztalra és utána kóstolgatnál...

Nem kéne a felesleges Flame keltés miért nem lehet normálisan együtt megmaradni??
Túl kicsi a magyar szimulátoros közösség, ahhoz hogy itt ilyen flamekkel tönkretegyük...

Üdv!
Siluro
Igen, elképzelhetõ 😄D

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Bucser
NEm vagy ott elég régóta😄 btw én sem tom😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Siluro
A mondanivalódnak csak a második felével értek egyet. Az elsõvel tudod az a baj, hogy nem látom, hogy mivel vívtuk ki az ellenszenvet.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Seaweed
En ugylatom hogy magatoknak koszonhetitek azt az ellenszenvet az itteniektol amit kaptok. Ezen nincs mit sokat magyarazni. Engem se szeretnek mindenhol...de ez igy van rendjen..el kell fogadni es nem lepten nyomon vedeni a "munder becsuletet"....
En se akarok flame-et, en is csak megjegyeztem..azaz nem is... leirtam amit gondolok...
Siluro
Nem, csak már unom, hogy itt ránk célozgatnak, hogy mi milyen szemetek vagyunk és nem csinálunk semmit, csak basztatunmk mindenkit. Egyébként nem neuronak szólt, mert õt én tisztelem maximálisan, nem is neked, hanem annak akinek írtam. Amúgy nem vagyok az öcséd. Nem flémet akarok, csak megjegyeztem.

Seaweed
Mivan ocsi savanyu a szolo?!<#hehe>
Siluro
Igen, örülünk neki, hogy végre valaki nem nagyarcoskodik, és osztja az észt, feleslegesen, mert saját magának is nagyon kevés van abból...

Szerintem meg tipikusan balkáni megközelítés az, hogy bár nem képesek normálisan kiadni (rossz duma, hogy egy kiadónak sem kell a játék, nem hiszem hogy ezzel a cuccal ne találnának kiadót, ha legalább egy kicsit is keresnék), de a milló dolláros Starforcera van pénzük. Majd megveszem a mûvüket, ha normálisan a boltban árúsítják, mint minden rendes szoftvert.

Mellesleg a warez verzió nem mûködik cd lehúzogatással sem, ahogy az várható volt. Az eredeti meg nem kapható a boltban. Úgyhogy errõl ennyit. <#levele>

Lockheed
Igazán nicscmit! Ami jár, az jár !

Ehheehh... <#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

van készen kb egy tucat küldetés is... lehet azt is közzé kellene már tenni valamikor

egyébként köszi a dícséretet srácok <#vigyor3>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Lockheed
Csatlakozom az elõttem szólóhoz!

THX, Neuro!<#eljen><#wink>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

f2d
Minden elismerésem Neuroé, mivel csinált végre ennek a topic-nak is f.a.q.-ot, és amit eddig készített azért is pl. billengyû kiosztás, skin.<#worship>
Akarom mondani végre valaki aki nemcsak nagyarcoskodik és kötözködik, hanem tesz is valami hasznosat mások számára.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Seaweed
Renegade Troop 4/3 ACR Tall Afar Iraq

(vegen kemenyen rabaszik a homokturo)
Nekem ma jött meg végre a várva várt Lock On Exclusive lemezem!
Ha kijön majd a helikopteres verzió, akkor az magában fogja majd foglalni a Flaminfg Cliff-s verziószámát is, nem? Mert akkor már nem fogom megrendeli a Ruszkiktól (elégkörülményes lenne mert még nem is dombornyomott a bankkártyám) inkább várok az új verzóra, ami majd felpatcheli a sima Lock On-om
arty
k&h nál pl az elektronikus szlacsomag csak 390/hó ... és ebben van minden 😊 2 szla, kártya, ebank, smsértesités, 2 ingyen pénzkivét ... soroljam ?

OTP-nél csak a begyöpösödött lámák vezettetnek szlát 😊

Forza.

<#merges2> Lehet hogy elgondolkozott utána az élet értelmén...
Seaweed
Igazából én is jobban csipném a cd-s verziót, és amióta megjelent azóta várom az alkalmat, hogy valkihez csatlakozva megrendelhessem. De sajnos nem olvasom naponta az összes fórumot, ezért lecsúsztam eddig mindenhonnan :-(
Szóval csak ezért nem akarok külön számlát nyitni, mert elõreláthatólag 1-2 éven belül biztosan nem lesz rá szükségem.

De.. ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy örülök a wareznek... semmit nem változtat a dolgon, türelmesen várom az alkalmat és meg fogom venni. Ezt csak arra mondtam, hogy "nem katasztrófális a beszerzése".

Lényeg a lényeg a "nemakarásnak nyögés a vége" közmondással teljesen egyet értek!! Amit az ember akar azt megszerzi... Ha nagyon akarnám rászánnám a 10ezret is, de annyit nekem nem ér meg, ígyhát nyögök amíg nem lesz alkalom :-)

repvez
Én ugy tudom hogy csak a javitásokat fogja tartalmazni ,de a szu-25T nem lesz benne,de kompatibilis lesz egymással oda-vissza az 1.1 és az 1.2.Bár azt nem tudom hogy csinálják ezt meg.Igy ha 25Tvel akar repkedni az ember akkor meg kell venni az 1.1-et is.
Amugy ezt a változatot hol lehet letölteni?Teljesen csakis állagmegovás céljábol ,mert már rendeltem eredetit.
Seaweed
Szerintem menj egy normalis bankoz....
Peldanak okaert a jobb bankokban eves kartyadijj van..nekem is a Visa Classicnak eves dijja 3K de elso evben 50% engedmenyem van! (Ha szamlanyitasnal nemkered az Electron kartyat hanem mast kersz...en igy tettem) A havi szamlafentartasi dijjam meg 590 ft.....meredek osszegek tenyleg....

Nem ismetlem meg a kozmondast! De meg mindig tartom a velemenyem!

(Majd szolok ha rendelek kulfodrol(pl olyan helyrol ahol FC kaphato) hogy kell e valami....mostanaban eleg surun szoktam)
Seaweed
Szerintem meg nem.
egy webkártya havidíja 1500ft az otp-nél, nem vásárolnék annyit neten, hogy nekem megérje. más bankoknál is számlanyitási díjakkal kezelési költségekkel 3x annyiba kerül a kártya mint maga az FC.
ha postán rendelem mondjuk belgiumból a postaköltséggel együtt 10ezer tájékán van az ára..., próbáltam az 59-eseknél jelentkezni a csoportos megrendelésre, sajnos nem fértem bele.. elkéstem, talán majd 2007-ben gyorsabb leszek. Szóval nem olyan tök egyszerû a beszerzése. csak ezért nem fogok 10ezrekért számlát nyitni...

Molnibalage
Szerintem ez szándékos volt. Már rég nem volt túlhúzva a gép, szándékosan hagyta süllyedni aztán belerántott. Akár egy kobra,csak nem húzta addig.(Bár szó se róla megtehetné. Na azért már tényleg nem veregetnék hátba.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Speedbreaker
nekem az FA18 átlátszó 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Seaweed
hat ez eleg meredekre sikerult....gondolom jol megdicsertek a pilotat erte...
Reaper
textúrát=skint na<#vigyor0>

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Reaper
Ráadásul úgy tudom, hogy szinte az összes banknak van már "netes" kártyája ami direkt arra van, hogy neten vásárolgasson vele az ember és csak annyi zsé legyen rajta amennyi kell. Ezért nem értem én se, hogy mi olyan katasztrófális az FC beszerzésében...

A tökökrõl meg annyit, hogy nekem is akkor tûnt fel mikor textúrát akartam csinálni hozzá😊 Sima szürke 3d modell és más semmi, textúra nuku.😊

Seaweed
Nem igazan ertem miert olyan nagy problema ez manapsag?! Egy dombornyomott bankartyat nem aranyban mernek, es barmelyik bankot is nezzuk tuti hogy van ilyenje. De ha nem is akar az ember csak ezert szamlat nyitni/kartyat igenyelni akkor is van megoldas meg, vannak akik segitenek, es megrendelik az embernek....
Szerintem itt sokkal inkabb a "nemakarasanak nyoges a vege" szep magyar kozmondas az igaz!
Seaweed
Ahhh...akkor en mar tulzott igenyeket allitottam fel. TEXTURAT A TÖKÖKNEK IS! De mán ED!
FCH kari
ahh ok köszi

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

A PDF egy olyan szöveges állomány, mint mondjuk a Word-ös doc. Ebben a PDF-ben van egy leírás, hogy melyik billentyû mire való.
A PDF-el olvasásához az Acrobat Reader-t tudod használni amit innen lehet letölteni: Adobe

FCH kari
ezt a pdf filet??magyar biilleosztás vagy mi,

micsodát?

FCH kari
bocsi ezt valahova bekellene másolni??

sure
16 tömött fogad van????!!!!

Isten nem bottal, hanem VMware.

Köszönöm a segitséget!
Ezt elolvasva viszont azzal a szomorú ténnylel kell szembenéznem, hogy sosem lehetnék vadászgép pilóta. Szerintem már a legelsõ szûrésen kidarálnának :-(
FCH kari
ok köszi😊

A billentyûzetes PDF-ben benne van minden (lásd FAQ). A joy-t viszont magadnak kell beállítani.

FCH kari
ok eddig tiszta,a fegyver váltás és tüzgomb??nem tudok angolul azt szarban vagyok😞probáltam még a demot de valahogy nem jöttemrá hogy mejik gomb mi

Reaper

sure
Nem, a tengelyeket kéne rendesen beállítani (Options->Controls->Axis)

Isten nem bottal, hanem VMware.

FCH kari
Magyar nyelvû billentyûzetkiosztás (PDF)ezt letöltöttem ez segit???