Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beszól a fórumokon de ahhoz hogy nyíltan elmondja írigy vagy nem is tudom már nincs mersze... Addig örülj míg nem vagy benne a dologban! Hidd el nem jó az ha mindenki beszól mert nem tetszik nekik hogy van egy társaság ami a közös hobby és a barátság miatt jött létre...
Fórumunkon szabad a topiknyitás. Ha valakinek gondja van hajrá! Igérem nem törlök semmit....
f2d!
Szerinted nagy az arcunk? Szerintem meg pont azzal kelted Te saját magadról ezt a véleményt, hogy egy közösséget szidsz, mikor nem is ismered õket, életüket, miegymás. Flame volt 1 hete, de vége, hathatós közremüködéssel. De ha neked ez kell legyen.... Tudok én gonosz is lenni.
Ha itt nem gyere a mi fórumunkra és ott, de most kinyílt a zsebemben a bicska!
Seaweed!
Nem savanyú a szõlõ én speciel szeretem. De hogy Te is tisztán lásd ezt se mi kezdtük, de az érdekeinket megvégyük! Ja és magyarázd meg miért is nem szeretnek minket?
Köszi, helló, szia!
Már ne is haragudj, de gondolkozz már plz kinek szólsz be...
Nem tudom te mennyiben ismered az ezred életét, de szerintem addig csitt amíg nem tudod ki, mit és hogyan! Foggalamd sincs, hogy mi ez, kikbõl áll és miért, szal jó lenne, ha letennél valamit az asztalra és utána kóstolgatnál...
Nem kéne a felesleges Flame keltés miért nem lehet normálisan együtt megmaradni??
Túl kicsi a magyar szimulátoros közösség, ahhoz hogy itt ilyen flamekkel tönkretegyük...
Üdv!
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
En se akarok flame-et, en is csak megjegyeztem..azaz nem is... leirtam amit gondolok...
Mellesleg a warez verzió nem mûködik cd lehúzogatással sem, ahogy az várható volt. Az eredeti meg nem kapható a boltban. Úgyhogy errõl ennyit. <#levele>#levele>
Ehheehh... <#smile>#smile>
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
egyébként köszi a dícséretet srácok <#vigyor3>#vigyor3>
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
THX, Neuro!<#eljen>#eljen><#wink>#wink>
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Akarom mondani végre valaki aki nemcsak nagyarcoskodik és kötözködik, hanem tesz is valami hasznosat mások számára.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Ha kijön majd a helikopteres verzió, akkor az magában fogja majd foglalni a Flaminfg Cliff-s verziószámát is, nem? Mert akkor már nem fogom megrendeli a Ruszkiktól (elégkörülményes lenne mert még nem is dombornyomott a bankkártyám) inkább várok az új verzóra, ami majd felpatcheli a sima Lock On-om
OTP-nél csak a begyöpösödött lámák vezettetnek szlát 😊
Forza.
Szóval csak ezért nem akarok külön számlát nyitni, mert elõreláthatólag 1-2 éven belül biztosan nem lesz rá szükségem.
De.. ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy örülök a wareznek... semmit nem változtat a dolgon, türelmesen várom az alkalmat és meg fogom venni. Ezt csak arra mondtam, hogy "nem katasztrófális a beszerzése".
Lényeg a lényeg a "nemakarásnak nyögés a vége" közmondással teljesen egyet értek!! Amit az ember akar azt megszerzi... Ha nagyon akarnám rászánnám a 10ezret is, de annyit nekem nem ér meg, ígyhát nyögök amíg nem lesz alkalom :-)
Amugy ezt a változatot hol lehet letölteni?Teljesen csakis állagmegovás céljábol ,mert már rendeltem eredetit.
Peldanak okaert a jobb bankokban eves kartyadijj van..nekem is a Visa Classicnak eves dijja 3K de elso evben 50% engedmenyem van! (Ha szamlanyitasnal nemkered az Electron kartyat hanem mast kersz...en igy tettem) A havi szamlafentartasi dijjam meg 590 ft.....meredek osszegek tenyleg....
Nem ismetlem meg a kozmondast! De meg mindig tartom a velemenyem!
(Majd szolok ha rendelek kulfodrol(pl olyan helyrol ahol FC kaphato) hogy kell e valami....mostanaban eleg surun szoktam)
ha postán rendelem mondjuk belgiumból a postaköltséggel együtt 10ezer tájékán van az ára..., próbáltam az 59-eseknél jelentkezni a csoportos megrendelésre, sajnos nem fértem bele.. elkéstem, talán majd 2007-ben gyorsabb leszek. Szóval nem olyan tök egyszerû a beszerzése. csak ezért nem fogok 10ezrekért számlát nyitni...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A tökökrõl meg annyit, hogy nekem is akkor tûnt fel mikor textúrát akartam csinálni hozzá😊 Sima szürke 3d modell és más semmi, textúra nuku.😊
Szerintem itt sokkal inkabb a "nemakarasanak nyoges a vege" szep magyar kozmondas az igaz!
A PDF-el olvasásához az Acrobat Reader-t tudod használni amit innen lehet letölteni: Adobe
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Ezt elolvasva viszont azzal a szomorú ténnylel kell szembenéznem, hogy sosem lehetnék vadászgép pilóta. Szerintem már a legelsõ szûrésen kidarálnának :-(
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Isten nem bottal, hanem VMware.