Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Siluro
Ááááááááááááááá......... nem írom le mégegyszer. 😄

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Speedbreaker
õõõõõõõõõ nem sure 😄😄😄😄 neuro. Csak mindig keverem :S:S: 😄😄😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

sure

Isten nem bottal, hanem VMware.

Speedbreaker
Abból csináltok ekkora vitát, hogy sure jót csinált? Mert nagyvonalakban errõl szól. Ne veszekedjedek már. Bár az elõzméneyket nem tom én se. De jó lenne, ha mindenki jóban lenne mindenkivel, akár lúzer, akár nem. Annyi fórumon csak a vita folyik. Lehetne már szépen beszélgetni egymással?! Bár nem sok közöm van az egészhez, úgyhogy inkább csöndben maradok. Miért kell elrontani ezt a kis scene-t egy ilyen kis hülyeséggel. Ha annyira eltérés van egymás közt, nem is írom tovább... 😊 le a kalappal Sure, seawed és Lockhead elõtt, hisz õk segítettek nekem is. <#wave><#wink><#worship>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

OK, vita lezárva, egyedül abban nem értek veled egyet, hogy sokaknak elõítéleteik vannak, mert szerintem nincsenek, de nincs értelme vitázni ezen.
És ígérem, ha gondom lesz fogok írni.
Írtam eddig és és még gondom se volt :-)

42nd Intruder
Jó akkor legyen csak egy ember vitás helyzetben, a többi (ha jogosnak itélt az igaza, mert ha baromság a dolog akkor elintézzük TS-en az oltást mi is<#vigyor>) biztos a segítségére siet, az ügy tisztázása érdekében. Pl. múlt héten Putyin írt a 29-esról, Reaper helyeselt, mert közben õ is utánanézet, de akkor meg az volt a baj... Az itt a baj, hogy sokan már úgy állnak a másikhoz, hogy elõitéleteik vannak. F2d se írt volna ilyet, ha nem lenne valami baj. Speciel nekem Seaweed-el, veled, senkivel nincs gondom és ha (nyugodt vagyok <#wink>) van valami akkor normálisan szólok hozzá. De ebbõl mostmár elég... Mindenki szép, mindenki ügyes, ha valami gond van velünk (59th-sokkal) akkor ott a fórumunk lehet írni. Oda.

"Ööööö mi, mert többen írkálunk ide és ha egyikünk rossz, akkor a többi se jobb 😉"

Ezt az általánosítást bemeséled magadnak. Nem tudom honnan veszed.

42nd Intruder
Ööööö mi, mert többen írkálunk ide és ha egyikünk rossz, akkor a többi se jobb 😉

Igen én megbeszélném vele, de ezt már annyiszor írtam, hogy mégegyszer már nem...

És Reapernek igaza van. Itt most off-oljuk a témát, ha valakinek baja van tudja hova menjen (nem nem oda, hanem van nekünk is fórumunk 😄).

Na PEACE!

Figyelj nem Ti hanem Te.. egyes számban... CSAK veled beszélek, és nincsenek elõítéleteim se. Amúgy meg veled sincs bajom... elhiszem, hogy felkaptad a vizet, mert már kétszer beszólt :-)
de akkor beszéld meg vele,

amúgy ez a beszólás se biztos, hogy neked szólt

Reaper
mindevel=mindenkivel na

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Reaper
Gyerekek! Nem lehetne lekattanni a témáról? Kezd baromira unalmas lenni! Az hogy 4-5 ember nem szimpatizál velünk, na bumm, nem lehet mindevel egy hullámhosszon lenni! Szerintem helyezzük parkolóra a témát és várjuk az 1.12-es patch javítását, de leginkább repkedjen mindenki! Peace!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

42nd Intruder
Seaweednek ment, mert tudom ugyse ír hozzán, a lavina szót igen tõled vettem.... Olvas a sorok között plííííz....

42nd Intruder
Már ne haragudj.... Mondtál valamit Te és Seaweed. Arra reagáltam. Leírtam a véleményem az ügyrõl, meg, hogy várom nálunk a fórumon, ha baja van, leírhatja. Erre most jösz és elkezded a baromságot... És megint mi vagyunk a rosszak 😄

"1, Ki kérte, hogy Te írjál? A "lavina" idítóját kérem számon."

Tudod a lavina szót én írtam, azt akarod bemagyarázni, hogy ezt nem nekem szántad? :-)

Én azért nem értelek meg, mert ez egy baromság, hogy azt a hozzászólást magadra vetted, "merhogy a mútokrismá eccer beszót, óvónéni" meg tuti, hogy az egész századra értette meg különbenis...
ne röhögtessé már, neked üldözési mániád van...

42nd Intruder
Uhhhh... bazz....

LÁTTAD VALAHOL NEVED? Segítek nem. Csak leírtem, hogy mi a helyzet. Végig f2d-rõl van szó, hogy mit írt. Nem tudom mibõl gondoltad, hogy neked szánom....

Valamint azt javaslom ne beszélj a századotok nevében mert még onnan is eligazítanak.
Nekem nem volt soha semmi bajom senkivel és nem is lesz...

Seaweed
ámmen!
Ez ugye nekem szólt?
Nem tudom, hogy milyen alapon kell tõled vagy bárkitõl engedélyt kérnem, hogy írhassak. Ha valakivel valami gondod van, vidd ki a hóra és beszéljétek meg, írj neki privátban mittomén hívd ki párbajra, ha már úgy magadra vetted azt a hozzászólást.
De legfõképpen meg ne KUSS-oljál le engem drága barátom!!!! És szerintem senkit se!!!

42nd Intruder
1, Ki kérte, hogy Te írjál? A "lavina" idítóját kérem számon.
2, Igen ez elég volt. Már múlthéten is csak úgy beszólt, most még egyszer. Magyarázatot kérek/követelek.
3, Siluro írt egy általános következtetést, amire több gúnyos megjegyzés jött, utána Cutter és én is írtunk pár kedves szót, utána Seaweedel keveredtünk kisebb-nagyobb vitába.
4, Most ott tartunk, hogy várok f2d-re a fórumon, hátha megjeleni és magyarázatot tud adni, vagy legalább leírja, hogy mi is bántja a pici szívét. Nekem ennyi is elég, de amíg én nem írok neki semmijen provokáló dolgot addig (bocsánat a stílusért) KUSS!

5, Persze megint nekünk szóltak be és az is probléma, ha a saját érdekeinket védjük, mert elvégre mi vagyunk a rosszak, más nem. Errõl ennyit. Ha hozzászólunk, ha nem, akkor is mi vagyunk a köcsögök. Az pedig édeskevés, hogy annó 2002. tavaszán, mikor a virágok nyíltak a polgárjenõ beszólt nekem. Tessék gondolkozni. Rég volt ennyi.

Azért õszintén! Valahol minket is megértetek nem?

Seaweed
Most komolyan mondjátok, hogy az az egy hozzászólás indította a lavinát?
<#nyes><#nyes>
Szerintem sokan már úgy olvassák ezt a topicot, hogy eleve nyitva van az a bizonyos bicska a zsebükben. Szinte várjátok, hogy valamelyik hozzászólásra rá lehessen fogni, nektek szól...

Seaweed
Azt varhatod hogy en oda irkaljak....
42nd Intruder
www.vmh59.hu-n a fórum offtopic részében. Hajrá...

Seaweed
De ha mar enyire be akarjuk kozerdemut vonni megvan meg a forumunk utolso szelete 2003 augusztusabol....el lehet olvasni..
42nd Intruder
Én személy szerint nyitott vagyok mindkét fél verziójára. 😄

A lényeg. Van itt 1-2 olyan ember aki gondolkodás nélkül írkál olyanokat amik khmm... alaptalan vádak.... Jó ez erõs, mert mi is rosszak vagyunk néha. Sajna most csak Te vagy itt, így fõleg neked tudunk írni és elõ-elõ jönnek az emlékek akarva akaratlanul is. Csak aki kezdte megint az egészet az nincs sehol.... Tipikus.... Bár remélem nemsoká jön és elolvassa az egészet és rájön, hogy az ilyen és hasonló hozzászólásokkal sokmindent el lehet rontani, továbbá lesz elég bátorsága hozzá, hogy a mi fórumunkra is beírja azt, hogy mi nem tetszik neki, miért és egyéb. Mert, ha én nem írom rá, hogy (ez erõs lett volna inkább mégse) akkor megkérhetem, hogy õ se csinálja ezt.

Veled nem akarok (most hehe 😄) flamelni, nekem csak egy egyszerû magyarázat kell f2d-tõl. Amit remélem Meg is fog ejteni nálunk mihamarabb a tisztán látás érdekében. Talán lehet, hogy hasznunkra válhat.

Seaweed
Hujuj...ujra akarod a 2003 augusztusi dolgokat kezdeni 1magad?! Ugylatom teged a sajat TARSAID nem vilagositottak fel hogy valojaban akkor mi is tortent. Vagy gyorsan fejeltesz. Az a teszt is egy kulon tema lehetne hogy miert jottmint 5let. Akkor is voltak paran akik nem lattak a fatol az erdot, es ugylatom a fat maig nem vagtak ki az orruk elol arra fele...pedig mar az az erdo sincs meg...elhamvadt...azota telepitettek mar ujat, meg ujat..es mind elhamvadt...megis azt az egy fat meghagytak ezek szerint az orrod elott, hogy nehogy valmi "meggondolatlansagot" tegyel <#hehe>
Õõõõ akkor hogy is volt??

Volt a teszt amit te készítettél (hozzáteszem elég jól sikerült) csak volt benne ez az elírás úgymond (nem is elírás mert angolszász nyelvterületen így írják) amit Apum egy e-mail formájában udvariasan kijavított... Erre jött a nem épp kedves e-mail hogy mégis mit képzel... (A leveledben benne volt hogy angolul helyes és ezt alá is írtuk, DE mi mióta vagyunk angolok??)

Nem szokásom hazudozni és legendázni, elég mély benyomást tett rám ez a kis incidens hogy ne felejtsem el...

És még mindig azt mondom Píííísz!
Nagyon jól tudom és aláírom sõt, csak gondoltam megemlítem hogy te is be tudsz szólni alaptalanul...
Seaweed
Hat ez nem egeszen igy volt...kezdesz amugy magyar mondameseloket meghazudtolona a magad oldalara allitani a tortenetet..az idezett eliras se igy volt..de sebaj..meg mindig nem engem idegesit hogy szidnak valakit mint a pengosmalacot...hajra 59-esek...de fognak ezeek utan meg plane "szeretni" benneteket... (en mar ven fasz vagyok..engem mar nem erdekel hogy zseretnek e vagy tisztelnek..en anyiszor letettem az asztalra valamit az eletben hogy mar regen nem erdekel az ego...az mar kipukkadt nalam <#mf2><#vigyor1>)
Seaweed
ugyemondtam hogy nem rolam van most szo...en nem tagadom hogy nem vagyok egy matyohimzes es a tobbi...de MEG MINDIG NEM ROLAM VAN SZO!
Seaweed
Ne egy kavicsot keress...hanem egy kupac sodert! Az van a gepezetben! <#hehe>
"LATTAM kezdonek agyonbenazni, hulye kerdeseket feltenni...lámulni...esatobbi-esatobbi..."

Ez igaz de ugyan emléxel e az én esetemre? Tudod én vagyok az a szerencsétlen hülye aki belekötött hogy a GS-30-1 et nem GSh-301 nek kell írni. Akarom mondani Faterom volt az aki meg is kapta tõled szépen hogy mi az hogy beszól pedig neki volt igaza ezt elismerheted... És miért mondom ezt?? Mert lehet kicsit jobban értett hozzá mint te! Miért?? Mert szakmájából adódóan ezzel foglakozott kb 15-20 évig... Repülõgépép fedélzeti fegyver- és rakéta üzemben tartó mérnök... Mond ez neked valamit?? Lehet jobban ért hozzá mint te?? Biztos...

Nem a flame miatt csak érdekesség képpen! Egyébként már rég elfelejtettem a dolgot és rájöttem hogy javíthatatlan, ám nem rossz, csak kicsit önfejû vita-partner vagy! <#idiota>
42nd Intruder
Na rákerestem. Kulcsszó egy bizonyos tag volt, nevezzük xy-nak. Eredmény: "köszi xy!"; "xy köszi a segítséget!"; "xy! Tudnál segíteni?" Flame szót még nem probáltam....

Továbbá: yrom, hogy jöhetnek nyugodtan hozzánk is flamelni és meg se utálnak minket, hogy szétbarmolunk egy olyan fórumot, ahol nekünk szóltak be és csak nyomós indokokkal szeretnénk ezt megváltoztatni. Mindenkit várok szeretettel. Nem fogtok belehalni. Esküszöm! 😊

42nd Intruder
Ha már Te "savanyú a szõlõ"-zõl, meg "magatoknak koszonhetitek azt az ellenszenvet az itteniektol amit kaptok"-ozol, akkor megkérdezhetem, hogy mégis mire gondolsz nem?
Tudod mit? Utánakeresek hátha találok valami izgalmasat.

Seaweed
Mindenestre EZ ami ITT megy MOST ...amit MUVELTEK...hat ez se fog megszerettetni senkivel..de tisztelet kivivasara se alkalmas.....de en lesz*rom! Nekem nem "faj" ha titeket szidnak!
Seaweed
"Bár ha olvasnád a fórumunkat akkor láthatod, hogy segítünk!"

Miert olvasnam? Semmi keresni valom ott....nem is latogatom a weblapotokat..max fenyevente 1x..

"De még mindig nem emlékszem mikor írtunk nagyképûen lámázva ezenkívül. Adjál postot és levonom a következtetést."

Minek nezel te engem?! Informacios irodanak?! Keress utana olvass vissza ugy 1 evnyit legalabb. Meg amugy az illetekest kerdezd ne engem! Nem rolam van szo.....az en velemenyem nincs veka alat..sose volt....
42nd Intruder
Hmmm.... Igen nem mindenki katapultülésbe születik ezt tudjuk. Bár ha olvasnád a fórumunkat akkor láthatod, hogy segítünk!
El vagyunk szállva... Én inkább realistának vallom magam.... Legutobbi nagy leoltás az akkor volt (nem nézve a múlthetit), mikor eltört jópár embernek a mécses 1.1-el kapcsolatban, hogy milyen szar is, meg minek ez, meg az. Na akkor volt egy olyan, hogy megmondtuk, ha valami nem tetszik nem kell használni, venni. Akkor lehet, hogy sokan kaptak egy kicsit a rosszabb énünkbõl és azóta lehetünk nagyképûek, de mily érdekes utána többen is megvették az 1.1-et és máig jót repülnek. De még mindig nem emlékszem mikor írtunk nagyképûen lámázva ezenkívül. Adjál postot és levonom a következtetést.

Igen nem a mi fórumunk mily' szerencse.... Ezért is mondtam, hogy válalkozó emberek jöhetnek, ne rondítsunk ide.

Seaweed
Meggyozodesem hogy igen <#bee1>
Seaweed
Kizart hogy f2d nekem celozta az RPG-jet <#hehe>
És ezt f2d is tudja? <#nyes>

Seaweed
Nekem?! <#bee1> Hat en Neuro komaval egy csonakban evezek mar joideje!

BOP puva!
Bucser, baromi jól megfogalmaztad, amit mondani akartam...:-)

Tehát ezért nem értem, hogy mibõl gondoljátok, hogy pl. nem Seaweed-nek szólt? :-D
(Mondjuk f2d-t nem ismerem) Asszem kapok én is a fejemre :-)

Seaweed
"Inkább szídjatok engem😄"

OK <#vigyor>:

"Te hulye vagy ember...nem latod a fatol az erdot?! vagy talan en vagyok a fa ? de akkor en vagyok a hulye? aaaaaaa"
Seaweed
Jajj enyire koszos lett a munder?! Vagy csak egoista onfenyezes nem turi a paras ablakot?!

"Ja és magyarázd meg miért is nem szeretnek minket?"

En magyarazzam neked?! Az mar regen rossz....onertelekeles. Aztan lehet wide screent eloadni. (de ha kivancsi vagy: el vagytok szallva mint a gyozelmi zaszlo..menelyikotok ugy viselkedik a kezdokkel(ami roszabb azokkal is neha akik nem kezdok) mitha o szarta volna magyar szimulatoros scenet....nevetseges...plane nekem mert en a legtobjuket LATTAM kezdonek agyonbenazni, hulye kerdeseket feltenni...lámulni...esatobbi-esatobbi...(megmielott jonne itt egyket egoharcos hogy en se vagyok kulomb: NEM ROLAM VAN MOST UGYE SZO!))

"forumunkon" "forumokon"

Szerencsere ez itt nem a ti forumotok. (Mar az enyem se...szoval nem lesz moderacio...akkor se ha nem tetszik amit irnak masok!!)
Bucser
Személy szerint én sem vágom kivel mi a baj pl Cattre meg Intruder volt ricsi TS-en is mindig a legnormálisabb velük soha semmi bajom nem volt😊 a többiek stílusát meg néhányukét szokni kell😊 (Ugye azért Reaper sem az mimózalelkû anyaszoknyájáhozfutó valaki sem Putyin😊 De Seaweednek sem kell a szomszédba mennie flame-ért. Szerintem egyik 19 másik egyhíján húsz....

Inkább szídjatok engem😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ha olvastad a "nézet-eltérésünket" tudhatod hogy mi soha nem csinálunk semmit csak beszólunk mindenkinek és nagyképûek vagyunk... Bár ugyan ezt nem tudom a szerzõ mire alapozza és szerintem õ sem de nem baj...

Egyébként mi nem haragszunk senkire max sajnáljuk a szegényes képzelõerõvel megáldott harcidroidokat!

Píísz!
Lockheed
Addig jó, míg nemérted! <#wink>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Bucser
MIvel csak modi tud törölni és itt ilyen nincs😊 A múltkori vita közben/után Seaweed visszaadta a házigazda jogokat.😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Én olvastam a multkori ...hogyismondjam... nézeteltérést. Amúgy elég régóta olvasom a topicot, (meg mást is)hogy nagyjából tudjam ki kivel van :-)
De most pl nem értem milyen célzás volt a #6830-asban, amit bárki magára vehetne.
Remélem nem sértõdik meg senki de elsõre azt hittem seaweed-nek szólt a burkolt üzenet :-D<#nyes>