Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
És ígérem, ha gondom lesz fogok írni.
Írtam eddig és és még gondom se volt :-)
Ezt az általánosítást bemeséled magadnak. Nem tudom honnan veszed.
Igen én megbeszélném vele, de ezt már annyiszor írtam, hogy mégegyszer már nem...
És Reapernek igaza van. Itt most off-oljuk a témát, ha valakinek baja van tudja hova menjen (nem nem oda, hanem van nekünk is fórumunk 😄).
Na PEACE!
de akkor beszéld meg vele,
amúgy ez a beszólás se biztos, hogy neked szólt
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Tudod a lavina szót én írtam, azt akarod bemagyarázni, hogy ezt nem nekem szántad? :-)
ne röhögtessé már, neked üldözési mániád van...
LÁTTAD VALAHOL NEVED? Segítek nem. Csak leírtem, hogy mi a helyzet. Végig f2d-rõl van szó, hogy mit írt. Nem tudom mibõl gondoltad, hogy neked szánom....
Nekem nem volt soha semmi bajom senkivel és nem is lesz...
Nem tudom, hogy milyen alapon kell tõled vagy bárkitõl engedélyt kérnem, hogy írhassak. Ha valakivel valami gondod van, vidd ki a hóra és beszéljétek meg, írj neki privátban mittomén hívd ki párbajra, ha már úgy magadra vetted azt a hozzászólást.
De legfõképpen meg ne KUSS-oljál le engem drága barátom!!!! És szerintem senkit se!!!
2, Igen ez elég volt. Már múlthéten is csak úgy beszólt, most még egyszer. Magyarázatot kérek/követelek.
3, Siluro írt egy általános következtetést, amire több gúnyos megjegyzés jött, utána Cutter és én is írtunk pár kedves szót, utána Seaweedel keveredtünk kisebb-nagyobb vitába.
4, Most ott tartunk, hogy várok f2d-re a fórumon, hátha megjeleni és magyarázatot tud adni, vagy legalább leírja, hogy mi is bántja a pici szívét. Nekem ennyi is elég, de amíg én nem írok neki semmijen provokáló dolgot addig (bocsánat a stílusért) KUSS!
5, Persze megint nekünk szóltak be és az is probléma, ha a saját érdekeinket védjük, mert elvégre mi vagyunk a rosszak, más nem. Errõl ennyit. Ha hozzászólunk, ha nem, akkor is mi vagyunk a köcsögök. Az pedig édeskevés, hogy annó 2002. tavaszán, mikor a virágok nyíltak a polgárjenõ beszólt nekem. Tessék gondolkozni. Rég volt ennyi.
Azért õszintén! Valahol minket is megértetek nem?
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Szerintem sokan már úgy olvassák ezt a topicot, hogy eleve nyitva van az a bizonyos bicska a zsebükben. Szinte várjátok, hogy valamelyik hozzászólásra rá lehessen fogni, nektek szól...
A lényeg. Van itt 1-2 olyan ember aki gondolkodás nélkül írkál olyanokat amik khmm... alaptalan vádak.... Jó ez erõs, mert mi is rosszak vagyunk néha. Sajna most csak Te vagy itt, így fõleg neked tudunk írni és elõ-elõ jönnek az emlékek akarva akaratlanul is. Csak aki kezdte megint az egészet az nincs sehol.... Tipikus.... Bár remélem nemsoká jön és elolvassa az egészet és rájön, hogy az ilyen és hasonló hozzászólásokkal sokmindent el lehet rontani, továbbá lesz elég bátorsága hozzá, hogy a mi fórumunkra is beírja azt, hogy mi nem tetszik neki, miért és egyéb. Mert, ha én nem írom rá, hogy (ez erõs lett volna inkább mégse) akkor megkérhetem, hogy õ se csinálja ezt.
Veled nem akarok (most hehe 😄) flamelni, nekem csak egy egyszerû magyarázat kell f2d-tõl. Amit remélem Meg is fog ejteni nálunk mihamarabb a tisztán látás érdekében. Talán lehet, hogy hasznunkra válhat.
Volt a teszt amit te készítettél (hozzáteszem elég jól sikerült) csak volt benne ez az elírás úgymond (nem is elírás mert angolszász nyelvterületen így írják) amit Apum egy e-mail formájában udvariasan kijavított... Erre jött a nem épp kedves e-mail hogy mégis mit képzel... (A leveledben benne volt hogy angolul helyes és ezt alá is írtuk, DE mi mióta vagyunk angolok??)
Nem szokásom hazudozni és legendázni, elég mély benyomást tett rám ez a kis incidens hogy ne felejtsem el...
És még mindig azt mondom Píííísz!
Ez igaz de ugyan emléxel e az én esetemre? Tudod én vagyok az a szerencsétlen hülye aki belekötött hogy a GS-30-1 et nem GSh-301 nek kell írni. Akarom mondani Faterom volt az aki meg is kapta tõled szépen hogy mi az hogy beszól pedig neki volt igaza ezt elismerheted... És miért mondom ezt?? Mert lehet kicsit jobban értett hozzá mint te! Miért?? Mert szakmájából adódóan ezzel foglakozott kb 15-20 évig... Repülõgépép fedélzeti fegyver- és rakéta üzemben tartó mérnök... Mond ez neked valamit?? Lehet jobban ért hozzá mint te?? Biztos...
Nem a flame miatt csak érdekesség képpen! Egyébként már rég elfelejtettem a dolgot és rájöttem hogy javíthatatlan, ám nem rossz, csak kicsit önfejû vita-partner vagy! <#idiota>#idiota>
Továbbá: yrom, hogy jöhetnek nyugodtan hozzánk is flamelni és meg se utálnak minket, hogy szétbarmolunk egy olyan fórumot, ahol nekünk szóltak be és csak nyomós indokokkal szeretnénk ezt megváltoztatni. Mindenkit várok szeretettel. Nem fogtok belehalni. Esküszöm! 😊
Tudod mit? Utánakeresek hátha találok valami izgalmasat.
Miert olvasnam? Semmi keresni valom ott....nem is latogatom a weblapotokat..max fenyevente 1x..
"De még mindig nem emlékszem mikor írtunk nagyképûen lámázva ezenkívül. Adjál postot és levonom a következtetést."
Minek nezel te engem?! Informacios irodanak?! Keress utana olvass vissza ugy 1 evnyit legalabb. Meg amugy az illetekest kerdezd ne engem! Nem rolam van szo.....az en velemenyem nincs veka alat..sose volt....
El vagyunk szállva... Én inkább realistának vallom magam.... Legutobbi nagy leoltás az akkor volt (nem nézve a múlthetit), mikor eltört jópár embernek a mécses 1.1-el kapcsolatban, hogy milyen szar is, meg minek ez, meg az. Na akkor volt egy olyan, hogy megmondtuk, ha valami nem tetszik nem kell használni, venni. Akkor lehet, hogy sokan kaptak egy kicsit a rosszabb énünkbõl és azóta lehetünk nagyképûek, de mily érdekes utána többen is megvették az 1.1-et és máig jót repülnek. De még mindig nem emlékszem mikor írtunk nagyképûen lámázva ezenkívül. Adjál postot és levonom a következtetést.
Igen nem a mi fórumunk mily' szerencse.... Ezért is mondtam, hogy válalkozó emberek jöhetnek, ne rondítsunk ide.
Tehát ezért nem értem, hogy mibõl gondoljátok, hogy pl. nem Seaweed-nek szólt? :-D
(Mondjuk f2d-t nem ismerem) Asszem kapok én is a fejemre :-)
OK <#vigyor>#vigyor>:
"Te hulye vagy ember...nem latod a fatol az erdot?! vagy talan en vagyok a fa ? de akkor en vagyok a hulye? aaaaaaa"
"Ja és magyarázd meg miért is nem szeretnek minket?"
En magyarazzam neked?! Az mar regen rossz....onertelekeles. Aztan lehet wide screent eloadni. (de ha kivancsi vagy: el vagytok szallva mint a gyozelmi zaszlo..menelyikotok ugy viselkedik a kezdokkel(ami roszabb azokkal is neha akik nem kezdok) mitha o szarta volna magyar szimulatoros scenet....nevetseges...plane nekem mert en a legtobjuket LATTAM kezdonek agyonbenazni, hulye kerdeseket feltenni...lámulni...esatobbi-esatobbi...(megmielott jonne itt egyket egoharcos hogy en se vagyok kulomb: NEM ROLAM VAN MOST UGYE SZO!))
"forumunkon" "forumokon"
Szerencsere ez itt nem a ti forumotok. (Mar az enyem se...szoval nem lesz moderacio...akkor se ha nem tetszik amit irnak masok!!)
Inkább szídjatok engem😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébként mi nem haragszunk senkire max sajnáljuk a szegényes képzelõerõvel megáldott harcidroidokat!
Píísz!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De most pl nem értem milyen célzás volt a #6830-asban, amit bárki magára vehetne.
Remélem nem sértõdik meg senki de elsõre azt hittem seaweed-nek szólt a burkolt üzenet :-D<#nyes>#nyes>