Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet az ofp-t is egér nélkül játszani... de van értelme? 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
marhasag...kb mint felteglaval azt allitani hogy most "focizni fogok"...
Sanyix
Miért ne? Lehet irányítani a ezeket a gépeket billentyûvel is 😊 najó gépágyúzni nem lehet.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

nem

fernando torres
hali all
érdemes billel játszani/szenvedni vele?

Bucser
NEm hal ez ki csak szabadságon van😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Speedbreaker
Ne engedjétek már, hogy kihaljon ez a remek topik <#rinya><#wink><#nemtudom>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
köcce 😊

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Sanyix
A hl szerver átmenetileg nem elérhetõ 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Speedbreaker
nem vok jó angolból 😞

Sanyix
"HyperLobby server is temporary unavailable ..." mi nem érthetõ ezen? 😊

Speedbreaker
Miért nem jó a hyperlobby? <#sir><#wow2>

Speedbreaker
Amúgy nektek is rossz a hyperlobby? :S:S:S:S

Speedbreaker
aszittem lerobban egy fél sziget, vagy olyan lesz mint akár hirosimánál, de akkor csalódnom kell 😞 😄DDDD

#6934 ---->>>> Bevan <#hehe>

Kár, hogy LockOn-ban semmi köze a valósághoz, ott pukkan egyet (kb akkorát mint egy 1tonnás) és ennyi
Lockheed
Speedbraker! Ezt az oldalt akér be is teheted a Kedvencek közé! Hasznos! <#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

The Kh-65 was intended for use against large targets with a larger than 300 m2 effective reflecting surface area, particularly warships, under conditions of strong electronic interference. It approaches the target guided by an inertial navigation system while flying at a low altitude. Having reached the region where the target is located, it rises to a higher altitude and its active-radar target seeking system turns on.

http://www.globalsecurity.org/military/world/russia/kh-65.htm

Sanyix
Sztem egyértelmû, hogy atomrobbanást idéz elõ 😄

Speedbreaker
de ez milyen robbanást idéz elõ? amúgy nem a paramétereire vok kíváncsi, hanem hogy mit pusztít xD

Most nem basztatás végett (mert még én leszek a köcsög) de oda vannak írva a paraméterei. Ezt a rakétát (ha jól amlékszem) kivették 1.12-bõl. Nukleáris töltet hordozására is képes (valszeg arra is lett kitalálva), de LockOn-ban az amúgy sincs. Egyébként meg ruszki tomahók.
Siluro
Csak szeretnéd<#vigyor1><#mf1><#idiota>

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Lockheed
<#smile>

Nem volt semmi rosszallás a kérdésemben. Igazából bárki, aki komolyabban foglalkozik egy játékkal elõbb-utóbb be fog lépni egy klánba (századba), hogy "magasabb szintre" emelje az élményt 😊

Én is kipróbáltam, de rájöttem, hogy nem nekem való.

Speedbreaker
Vki megtudja mondani, hogy ez mit tudhat már? 😄😄😄😄

Speedbreaker
csak részegek xD

Lockheed
Reméltem! <#smile> Úgylátom azért agyilag kellõképpen megfáradtak az emberek, mert így hajnal 2re egész érdekes hozzászólások születtek! (#6917, #6922)

42nd Intruder
Minden elismerésem! 😊

Seaweed
Nem volt semmifele balhe! Csak szabad velemenynyilvanitas es ellenvelemenyek ellenvelemenye csapott le mint a ménkû <#idiota><#vigyor1>
Seaweed
Ok-ok..azert veletlen se ragadjon rad holmi piszok modjara az a szokas hogy egyontetuen magadra veszel barmifele rossz velemenyt..meg ha nem is neked cimeztek....mert arra az most divat a jelek szerint....veled tudod hogy semmi "bajom" sincs <#wink>
Ajjaj itt úgy látom h valami durva balhé vót<#idiota><#idiota><#idiota>

Seaweed
Aha igy lefekfes elott egy muttafukkakabbebazze <#vigyor1><#mf2><#idiota>

Az iromanyod vegere igen szepen elkalandoztal..kellet a biteket izzitanom hogy kb felfogjam mirol is hadovalsz <#idiota><#bee1><#beka3>
Lockheed
Értem Én, biztos megvan/volt Nektek is a rosszallásnak, ezért nem is folyok bele a vitátokba! Semmi értelme!

Bucser
Akkor még most gyorsan egy szívélyes kabbe???😛😛😛<#idiota>

Csakhogy jól teljen a holnapi napod is😄 Viccet félretéve Az a jó a közösségekbe, hogy mindig vannak olyanok akik összeveszhetnek így nem csak a hugyozáskor engedik ki a fáradt gõzt hanem kicsit többet is😊

A 42nd meg feloszlott/átalakult így semmi keresnivalója max a törikönyvekben😊 az 56-osokat meg ne bántsuk. teszik õk is a dolgukat mint a Ricsik a pumák dongók Kõr Ászok Phoenixesek a IIVh.-s viruális égen😊 Urámbocsá még élvezik is😊 Leszjoy én is joyolni fogom ha végre le fogom tudni õket takarítani az égrõl😄 Ugye Siluró?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
CS halott....6 eve is halott volt mar mikor lefalcoltam a scenebol .... de ez itt OFF <#vigyor1><#hehe>

Lockheed:

Neuro is mint ahogy en is, volt 42nd-s. Megvan joocskan az oka a roszallasanak. De ne firtassuk ezt se....ez az o dolga, ha akar rola beszelni akkor vele tedd. En nem szoltam egy szot se <#kuss>

off:
holnap egesznap nem leszek gepkozelben (hajnalban elmegyek..ha valaki keres szombathelyen delutantol estig megtalal a sportletesitmeny kornyeken <#vigyor>)...es valamikor hajnalban erek haza..tehat ha valaki valami kert-keretlent nekem cimezne vegye EZT figyelembe a valasz es egyeb reakciok varolistajan <#buck><#vigyor3>
Speedbreaker
CS rulz 😄😄😄

Lockheed
Most kioktathatsz az "Élet nagy Dolgairól" is, és természetesen tudom, hogy ez így van! Viszont amúgy is játszanék DE amióta ezzel a játékkal játszom, azóta mással NEM! Ezért (is) gondoltam úgy, hogy csatlakozom ehhez az "ominózus" online közösséghez! Nem azért mert Nekem ez az életem

f2d
Még egy utolsó hsz.!
Szerintem az életben nagyon sok (azaz majdnem minden) sokkal fontosabb mint egy számítógépesjáték. A játékok csak az ember szórakozását, kikapcsolódását szolgálják.
(Ahogy korosodsz, majd ráébredsz magadtól is.)

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Lockheed
Hogyhogy mit tettem? Most úgy csinálsz, mintha a Sátánnal lepaktáltam volna! <#wow2> Én nemértem miért kell itt balhézni egymással! A személyes ellentéteket el lehet intézni máshogyan is, azmeg hogy az egész Ezredet elítéled, leírod sztem hülyeség mert BIZTOS, hogy vannak közöttük olyan emberek is akikkel még egy szót sem beszéltél, ezáltal nem is árthattak/szólhattak rosszat Neked így szerintem ez DURVA általánosítás/1 kalap alá vevés! Nekem személy szerint Veled SEM, Seaweedel SEM, és a VMH59 tagjai közül sincs senkivel SEM semmi bajom! Mivel az elõbb felsoroltak közül SENKI még csak 1 rossz szót SEM szólt hozzám! Leginkább csak segítséget kaptam tõlük/tõled!

Úgyhogy szerintem SEMMI elítélendõt nem tettem azal, hogy jelentkeztem közéjük! Úgyhogy ha most Engem is általánosítasz ezentúl az a Te dolgod, de szerintem az alapján KELL megítélni valakit, ahogyan Veled viselkedik! Legalábbis szerintem! (És itt a szerintemen van a hangsúly az, hogy Te hogyan ítéled meg az embereket, természetesen a Te dolgod!)

42nd Intruder
Felesleges banolnod magad. Én voltaképpen egy éppkézláb magyarázatra vártam csak, de az idõ múlásával errõl letettem. Belátom nem szerethet mindenki mindenkit. Elfogadom. Én se szeretek sokmindenkit. Túlreagáltuk a dolgokat ennyi. Legközelebb már nekem is el kéne számolnom 10-ig mielõtt írok valahova (akkor elmegy a kedvem tuti) 😄DD

Peace and Respect!

Lockheed
Aham! Arra az elhatározásra jutottam, hogy ha már úgyis MINDEN szabadidõmet ez tölti ki akkor megragadom az alkalmat, és jelentkezem! <#smile> Annyi szabadidõm volt, hogy nemtudtam mitkezdeni vele! Fõleg tavaly nyáron, ugyanis fél évig lábadoztam 1 mûtét után! Viszont most úgy 2 hete két ember helyett kell dolgoznom, és lefelezõdött a szabadidõm! De rendezõdni látszanak a dolgaim, úgyhogy mostmár megint lesz idõm rá, hogy tanulással/okulással töltsem ki az idõm! <#vigyor5>Hiszen mindinkább bebizonyosodik számomra, hogy ez az ami igazán érdekel!

f2d
Ajjajj! Mit tettél?
Azt hiszem ezt a topicot törlöm a kedvencek közül.
Viszlát mindenkinek. Akikkel jóban voltam, remélem azokkal továbbra is jóban maradok.<#wave>

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

téged is besoroztak? 😊

Lockheed
Holnap du. megyek! <#smile>

Inkább gyere kiképezõdni! <#ejnye1><#idiota>
Lockheed
Nehéz... Én megpróbálok nem belefolyni az ilyen jellegû vitákba. Eddig maximális sikerrel! <#kuss><#kuss>

42nd Intruder
😄DDDD

Bucser
Hosszú több éves már😊

Több rajta a föld mint a köztemetõn😊

Molnibalage
Gyerekek, valaki elmondaná hogy mi az örödg folyik itt? Én nem látom át.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

sure
OFF

Speedy:
jelen pillanatban egyik Lock Onoson sem ezen kívül, légyszi ne folyjunk ebbe bele; igen, én volt, hogy nagyarcúskodtam (pl. veled is), miközben nincs századakkora ismeretem sem a repülésrõl, sem a Lock Onról, mint az ide és a többi "élõ" Lock-On fórumba írt, író "törzstagnak"; vettél joyt, inkább arról mesélj (majd ha ez a dolog itt lecsillapodott), meg ilyesmi.

ON

És - pedig nem beszéltünk össze -, de percre pontosan ugyanakkor írtuk be a #6897-et meg a #6896-ot <#hawaii>

Isten nem bottal, hanem VMware.

Speedbreaker
Mennyünk basszuk el azt xD 😄😄😄😄😄😄😄😄😄