Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Nekem a képfájlokat nem akarja megnyitni. 😞
Egyenlõre nem tudom mert nekem valamiért kifagy a telepítõje a FC-nek.
Az alap lock on megvolt eddig is.
Nektek is a BC csoport Lock On Gold Flaming Cliffs (c) UbiSoft *CLONECD* -je van meg? (nfo)
Nálam ez a verzó 2. cd telepítése után nem megy. (Ekkor települ a régi SF 3.4.xx védelem is.) Az 1.12a javítás pedig a legújabb SF a 3.7.13.01-et telepíti. Szerintem a 2. cd alcohol clone-ja nem jó, mivel eddig nálam minden kipróbált SF-os (3.2... 3.7.13.00) progi elindult, csak ez nem.
Lock On Gold Flaming Cliffs_mds.zip
Lockheed : Sajnos tényleg nem nagyon kapható már MM-ben sem (1.12a meg fõleg)
Isten nem bottal, hanem VMware.
Mellesleg ezek a fájlok milyen célt szolgálnak?
Azt az 1MB -ot meg majd Neuro javítja, bár sztem kis iróniával akár maradhat is! Ehhehhh.<#vigyor5>#vigyor5>
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
A két cd-bõl két darab .mdf file-om van amit sem az alcohol,sem a deamon nem hajlandó olvasni.
honnan tudnák hozzájuk szerezni .mds filet?
Valamint egy megjegyzés: A FAQ-ban a gépigényhez 1Mb memória van írva,ami gondolom GB akarna lenni.
köszönöm.
WAREZ ON!
Lock On 1.12a másolt. Hogyan tudnám kikerülni a starforce-ot? 😊
WAREZ OFF!
Üdv:
DJviolin
1.11 ~ 57Mb (56.958.117mb)
1.12 ~ 58Mb (57.840.895mb)
1.12a ~ 52.5Mb (nemtom a pontos méretét, még "úton" van)
Namost: -a legújabb a legkisebb! Tehát akkor most az Én szegényes logikám szerint sorban föl kell rakosgatni az egészet!
Mert lobbyn olvastam ,hogy volt aki pl egybõl 1.1 -re 1.12 -t rakott! Az az 2mb kicsit kevés különbség nem?
Azért is aktuális Nekem most ez a dolog, mer tmost kúszik az alapjátékra az 1.1 és nemtom mit tegyek, de sztem sorban fölrrakom az összeset!
A kompatibilitásról még nemtudok nyilatkozni, mert még nemjött le!
pfajj de ruhhel ezt a starfos rendszert....<#vomit>#vomit>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
A "karbantartáshoz" is mindenféle utilityk készülnek, aztán hamar összekócolódik az XP. Kifésülni utána meg már nagyon nehéz."
Nem vagyok programozo, ambar szamitogepjavitasbol eltem hosszu eveken at. Nem olyan nagy kunszt az, csak ki kell tanulni/ismerni az adott oprendszert.
De a tobbeves tapasztalataim szerint az XP-t mar 80% esellyel rendbe lehet hozni a legdurvabb gubancbol is akar ujratelepites nelkul....persze itt csak kategorrikusan "osszekocolodas"-rol van szo. Mert ha letorol a pistike egy "windows vagy mi konyvtarat"...akkor lehet erolkodni mindenfele unerase progival..de sok esely nincs a javitasra...<#vigyor>#vigyor>pl.(ez egy konkret eset volt anno vagy 6 eve hanem tobb...DOS alol Pistike apuci Win95-et letorolte mert nem volt eleg hely a DOS-os jatekainak ...aztan apuci hozta hogy rakjuk rendbe vagy telepitsuk ujra, de a legjobb az lenne ha visszavarazsolnank...mert neki meg telepito lemeze sincs....<#wow3>#wow3>)
mas:
lockon.ru uj termeke: 25$

Pont ezért...nem lehet mindenki Registry mágus és C++ programozó (hogy aztán még a játékpeccsek is csak kompatibilitás módban kúszhassanak fel)<#beka3>#beka3>
A "karbantartáshoz" is mindenféle utilityk készülnek, aztán hamar összekócolódik az XP. Kifésülni utána meg már nagyon nehéz.
ON
Persze, én könnyen ugrálok, hogy "nem kell profiler", mert a Lock-Onon kívül más nemigen veszi igénybe a joyomat. Ha lenne még Il-2 (XY kiegészítéssel), meg FS, meg ezmegaz, biztos használnám a profilert.
bullshit SZVSZ (erteni kell hozza es karban kell tartani)
Molnibalage: nem tudom mi lehet a gond, ha át van kapcsolva Shift buttonra, akkor onnantól mennie kellene... ha gondolod elküldöm az én lockon profilomat, hogy azzal mûködik-e (igaz nem evo-s hanem cyborg 3d-s)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
(az elõbbi SZVSZ felesleges, hacsak nem valamelyik billentyûzet-billentyû amúgy be nem programozható funkcióját akarod a joyra rátenni-de sztem nincs ilyen a Lock Onban)