Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen hibaüzit? (Mindent kapcsolj be az emulálásnál. Az SF 3.7.xx-nél is le kell húzni a cd/dvd IDE-t.)
Nem hozzáférhetõ a fájl. 😊

Speedbreaker
am mi a hiba üzenet? :]

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
vagy itt is megtalálod

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Fenn van a 4.03-as, de még mindig hibaüzi van.

A Daemon Tolls 4.03 HE verzióval? (itt)
Szia!

Nekem a képfájlokat nem akarja megnyitni. 😞

PLackó
köszönöm szépen.
Egyenlõre nem tudom mert nekem valamiért kifagy a telepítõje a FC-nek.
Az alap lock on megvolt eddig is.

#6984 #6985:
Nektek is a BC csoport Lock On Gold Flaming Cliffs (c) UbiSoft *CLONECD* -je van meg? (nfo)

Nálam ez a verzó 2. cd telepítése után nem megy. (Ekkor települ a régi SF 3.4.xx védelem is.) Az 1.12a javítás pedig a legújabb SF a 3.7.13.01-et telepíti. Szerintem a 2. cd alcohol clone-ja nem jó, mivel eddig nálam minden kipróbált SF-os (3.2... 3.7.13.00) progi elindult, csak ez nem.

Lock On Gold Flaming Cliffs_mds.zip
sure
Le lett írva párszor, hogy NINCS feltörve ez a fajta StarForce...

Lockheed : Sajnos tényleg nem nagyon kapható már MM-ben sem (1.12a meg fõleg)

Isten nem bottal, hanem VMware.

A Windows nem engedi törölni. Te hogyan törölted?

Ugye nem csak szivatni akarsz, és most hazavágom a gépet. <#idiota> Na mindegy. kipróbálom. Ha nem tudnák szolni, akkor valószínûleg hazavágta a gépemet.

Mellesleg ezek a fájlok milyen célt szolgálnak?

sure
A Windows\system32 könyvtárból shift+delete-tel ki kell törölni az msi.dll, msiexec.exe, perfos.dll és az userenv.dll fájlokat. Csak saját felelõsségre, NEM BIZTOS, hogy MINDEN gépen mûködik!!!

Lockheed
Jó kérdés! Talán a Mediaban a polcró letöltöd 2000 Ft -ért! <#smile> Szerintem annyit már csak megér!

Azt az 1MB -ot meg majd Neuro javítja, bár sztem kis iróniával akár maradhat is! Ehhehhh.<#vigyor5>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

PLackó
Üdv.
A két cd-bõl két darab .mdf file-om van amit sem az alcohol,sem a deamon nem hajlandó olvasni.
honnan tudnák hozzájuk szerezni .mds filet?
Valamint egy megjegyzés: A FAQ-ban a gépigényhez 1Mb memória van írva,ami gondolom GB akarna lenni.
köszönöm.

Sziasztok!

WAREZ ON!

Lock On 1.12a másolt. Hogyan tudnám kikerülni a starforce-ot? 😊

WAREZ OFF!

Üdv:
DJviolin

Lockheed
Pffff... Nemlátom a fától az erdõt! Tényleg! <#smile>

Seaweed
amit linkeltem ahhoz oda is van irva hogy "1.1 to 1.12a"
Lockheed
Azt mindenki! <#smile> Fõleg a Warezosok! Mostmár csak azt lenne jó tudni, hogy telepítéskor hoogyan kell föltenni!

1.11 ~ 57Mb (56.958.117mb)
1.12 ~ 58Mb (57.840.895mb)
1.12a ~ 52.5Mb (nemtom a pontos méretét, még "úton" van)

Namost: -a legújabb a legkisebb! Tehát akkor most az Én szegényes logikám szerint sorban föl kell rakosgatni az egészet!

Mert lobbyn olvastam ,hogy volt aki pl egybõl 1.1 -re 1.12 -t rakott! Az az 2mb kicsit kevés különbség nem?

Azért is aktuális Nekem most ez a dolog, mer tmost kúszik az alapjátékra az 1.1 és nemtom mit tegyek, de sztem sorban fölrrakom az összeset!

A kompatibilitásról még nemtudok nyilatkozni, mert még nemjött le!

Seaweed
Frissult a starfos is..es most mar ujra a jolmegszokott SCSI DVD-mbol is elfogadja a lemezt...
pfajj de ruhhel ezt a starfos rendszert....<#vomit>
Seaweed
Persze ez is csak win2000 kompatibilitas modban ment fel nekem...<#ticking>
Lockheed
Nocsak-nocsak! Önti magából az ED a patcheket! <#smile>

Seaweed
elvileg kintvan az 1.12a javitott pöcss

update:
jah link
repvez
megjavult a hyperlobby már müködik !
Lockheed
Tudom Én, hogy mi miért! <#smile> Ha Én lennék a télapó én midenkinek LockOn -t hoznék Cougarral! Ehheheh! <#smile>

sure
Vannak egyébként "iskolák", akik az egyszerûbb joy+billentyûzet kombóra esküsznek (belefutottam a lockon.ru-n valami fórumon). Biztosan lehet azon meditálni, hogy ez jó-e vagy nem (lehet, hogy nem is a "nagyon durvába' nyomják kategória volt), meg ugye szegény ember vizel s fõz, nem telik mindenkinek még középkategóriás (=8-15e HUF közötti modell) joyra sem. Ez egy ilyen világ, egy csúcskategóriás videokártya áráért komplett alsó-középkategóriás számítógépet lehet összerakni (OK, monitor nélkül), amin kompromisszumokkal ugyan, de még a Lock-On is fog futni.

Bucser
Akkor minek neked x-45?😄játszá kétgombos egérrel😊<#idiota><#vigyor3>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Majd Ka-50 hez csinálok full profilt... Indítási procedúra egy gombos makró...<#idiota><#hehe>
Lockheed
Nálam a kényelem, és az ésszerû elrendezés a FÕ szempont, és hogy ne kelljen keresgetni semmitsem! Brvan már rögzülve, így fejbõl vágom az egész profilt! <#smile>

Muhahah én tólom a "leggazadaságosabban"... x45, 1 mód az is épp hogy tele, de nem is használok mindent és bill zongorázás powa... <#idiota>
Siluro
Én mindent amit csak érdemes felraktam a 3 modba, persze nézeteket nem, mert hát azt ki használja, kivéve a középre nézés. Íg eltehetem a billenytûzetet, és mindent elérek joyról így kényelmesebb a repülés.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Seaweed
en (ha jol szamoltam hirtelen fejben) 16 gombra rakott funkciot hasznalok (az iranyok es a gaz+rudderen kivul)...ezt eleg nehez lenne egy normal joyon csak programbol profil nelkul megvalositani(Mode1 full, Mode2 25%, Mode3 ures)..es meg igy is kb 50-50%-ban hasznalom a billentyuzetet is....
Lockheed
Nekem HOTAS van (x52) és mind a 3 módban ki van osztva az összes gomb, és így alig kell a billentyûzethez nyúlni! 9 gombbal az alapvetõ dolgokat sem nagyon tudnám elvégezni!

Molnibalage
Sikerült!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Siluro
Lock Onhoz elég a kilenc gomb? <#banplz>😄 Hmm... és mi az a kilenc gomb amit beállítottál, mert nekem is 9 gombos joyom volt, és baromira keveseltem 😊))

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Molnibalage
Köszi, sajna nem ismeri fel. Tovább próbálkozok..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

átment 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Molnibalage
Kösz neuro, elküldheted.([email protected]) Kicsit szentségtörésnek hathat,de nem a Lock On-hoz kell, mert ahhoz elég a kilenc gomb hanem Falconhoz több kell.

sure
Lesz annak külön kézikönyve, fekete cápabõr kötésben (majd 1.3 release elõtt)<#eplus2>

Siluro
Idõben, mivel jön a BS 😄

Seaweed
"Pont ezért...nem lehet mindenki Registry mágus és C++ programozó (hogy aztán még a játékpeccsek is csak kompatibilitás módban kúszhassanak fel)

A "karbantartáshoz" is mindenféle utilityk készülnek, aztán hamar összekócolódik az XP. Kifésülni utána meg már nagyon nehéz.
"

Nem vagyok programozo, ambar szamitogepjavitasbol eltem hosszu eveken at. Nem olyan nagy kunszt az, csak ki kell tanulni/ismerni az adott oprendszert.
De a tobbeves tapasztalataim szerint az XP-t mar 80% esellyel rendbe lehet hozni a legdurvabb gubancbol is akar ujratelepites nelkul....persze itt csak kategorrikusan "osszekocolodas"-rol van szo. Mert ha letorol a pistike egy "windows vagy mi konyvtarat"...akkor lehet erolkodni mindenfele unerase progival..de sok esely nincs a javitasra...<#vigyor>pl.(ez egy konkret eset volt anno vagy 6 eve hanem tobb...DOS alol Pistike apuci Win95-et letorolte mert nem volt eleg hely a DOS-os jatekainak ...aztan apuci hozta hogy rakjuk rendbe vagy telepitsuk ujra, de a legjobb az lenne ha visszavarazsolnank...mert neki meg telepito lemeze sincs....<#wow3>)

mas:
lockon.ru uj termeke: 25$

sure
OFF

Pont ezért...nem lehet mindenki Registry mágus és C++ programozó (hogy aztán még a játékpeccsek is csak kompatibilitás módban kúszhassanak fel)<#beka3>

A "karbantartáshoz" is mindenféle utilityk készülnek, aztán hamar összekócolódik az XP. Kifésülni utána meg már nagyon nehéz.

ON

Persze, én könnyen ugrálok, hogy "nem kell profiler", mert a Lock-Onon kívül más nemigen veszi igénybe a joyomat. Ha lenne még Il-2 (XY kiegészítéssel), meg FS, meg ezmegaz, biztos használnám a profilert.

Seaweed
"Minél kevesebb extra szoftver installálása=stabilabb és gyorsabb Windows (SZVSZ)"

bullshit SZVSZ (erteni kell hozza es karban kell tartani)
sure
Nem kell Loncihoz mindig átkonfigurálni - az \input -ban a neki megfelelõ .ini fájlt szoktam learchiválni. A Saitekes profilernek kell a háttérben futnia, hogy érvényes is legyen a beállítás, nem? Azt meg szeretném mellõzni, amíg lehet. Minél kevesebb extra szoftver installálása=stabilabb és gyorsabb Windows (SZVSZ)

Lockheed
HOTAS -ra ez hatványozottan igaz! <#smile>

Én mindig a Saitek-es profilt használom, így ha egy játékot felrakok újból, nem kell azzal bíbelõdni, hogy átkonfiguráljam a bill. kiosztást - elég csak betölteni a profilt (ami minden játéknál ugyan úgy van kiosztva).

Molnibalage: nem tudom mi lehet a gond, ha át van kapcsolva Shift buttonra, akkor onnantól mennie kellene... ha gondolod elküldöm az én lockon profilomat, hogy azzal mûködik-e (igaz nem evo-s hanem cyborg 3d-s)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

sure
A Saitek profiler-rõl van szó, vagy a Lock On-ban az Options-rõl?
(az elõbbi SZVSZ felesleges, hacsak nem valamelyik billentyûzet-billentyû amúgy be nem programozható funkcióját akarod a joyra rátenni-de sztem nincs ilyen a Lock Onban)

Molnibalage
Hi.Van egy Satiek Cyborg evo-m, de a bal és jobb shift-tel alkotott kombinációkat nem tudom beállítani.(A táblázatban a left sift oszlopban vannak a dolgok, de mégsem mûködik, a shifteket command buttonról átállítottam shift buttonra.) Nem tud valaki segíteni?

Speedbreaker
http://www.lock-on.atw.hu

Bucser
Végülis ollózni is lehet oldalkormány nélkül... kérdés van -e értelme....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF