Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy példa:
Kb 2 éve vettem 30.000,- magyar forintér a trackir3pro kütyüt, (baromi jó, nélküle már nem játszanék repszimekkel) majd tavaly valamikor jött a vector expansion másik kütyü 9.900 pénz. Ez nem már mint egy lemezdarab amit a sapkára kell tenni valamint két darab kód amivel használni is tudom a szoftverben (ez a 6DOF amivel a fejed 6 féle mozgását tudja követni) Nos, igazából ezért a lemezdarabkáért 10gurigát kiadni épeszû embernek tényleg vicces, én mégis megvettem. Valamint 10 év alatt játékvezérlõkre kb 200.000,-ft-ot költöttem.
(Logitech Momo force, trustmaster racing wheel, MS sidewinder ff wheel, Logitech attack2 joy, logitech extreme digital 3d joy, logitech force 3d joy, Saitek x52 joy, trackir3pro, 6dof lemezdarab :-) ) Ezek közül a TM kormányt elajándékoztam, a többi megvan :-) Szóval akinek tényleg nincs joga "durrogni" az én vagyok :-) Ha a boltban megvehetném 10ezerért már megvettem volna, (az FS2004-et is megvettem), postaköltséggel kb ennyi lenne külföldrõl, ráadásul valaki mondta itt, hogy Õ 14-ért kapta kézhez. De ebbõl a pénzbõl ED ugye csak 3000-et kap a többi a futár-é. Na ezzel nem nagyon tudok kibékülni egyenlõre :-)
Pedig élõbb utóbb rászánom magam, mert 1.02-ben nem mûködik a 6dof :-)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Aki komolyan gondolja az megszeri barmi aron! Aki meg nem.....khm...nah az elkezdi tepni a szajat hogy mekkora szar az egesz hogy nincs a sarki fuszeresnel amit szeretnek a tulajdonomban tudni...
Marhasag az egesz! Csak egy pelda: En eleg sok mindent rendeltem mar neten kulfoldrol (belfoldrol nem is beszelve!), de foleg az uniobol! Ennek ellenere volt olyan amit csak japanban es koreaban lehetett kapni(Gunze szoropisztoly) es azt is megoldottam! Akarni kell enyi az egesz!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Lehet hogy kicsit szánalmas, de ez van. Nem fogok fenntartani egy baromi drága kártyát csak azért mert évente rendelek valamit egyszer. Többe kerülne, mint maga a cucc.
Meg persze a merészség. PC ..-ból rendeltem éjfél után és mág aznap délután szóltak hogy lehet átvenni. Ezt nevezem szolgáltatásank. Csak sajnos sok rosszat olvastam már. A Postával nem merném behozatni(pár külfödi cég már is engedi a sok eltûnt csomag miatt, csak futárral lehet), csomagküldõvel meg mégegyszer annyit a költség, mint amit rendeltem. Ez így már azért sok(Nekem csóró egyetemistának.)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azért nincs FC-em, mert iszonyú sok utánjárásba lenne nekem (nincs VISA-ám), mert büdös életbe nem rendeltem semmit külföldrõl,(eddig is csak a joymat rendeltem itthon)inkább Falconozok.(És az nem csak multiban élvezetes a dinamikus kampány miatt.)
Isten nem bottal, hanem VMware.
Alkossunk egy magyar anti warez klánt 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD😄😄😄DDDDDDDDD
NO WAREZZZZ!!!! VÁááááááááá 😄D😄
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vegye meg mindenki.😄
Az 1.1-bõl meg nincs mûködõ warez verzió!!!
"Dolgozol oszt veszel"...mint ahogy mas is...en is...addig meg szepen viselje mindenki a sorsat! (en se kaptam meg mindent gyerekoromban megse lett full (csak felig <#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1>) aberralt felnott belolem <#beka3>#beka3>)
(Persze felertes ne essek! Elhisszuk hogyvan aki nem engedheti ilyen olyan okok miatt meg maganak. az se izgat szemely szerint ha lemasolja...de ne hangoztassa, es foleg ne torolje olyan topiclakok orra ala keretlenul a problemajat akiknek a hatan felall a szor az egesztol..)
Nembaj mi harcolunk és le a Lock On warezzal!!! <#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Hanem vitorlázórepcsi jogsira és Condor repszimre költöttem a zsémet!!! Ezért nincs keret LOMAC:FC-re.
NE FUVEZZ LOCKONOZZ! <#vigyor3>#vigyor3>
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Azert a franciat linkeltem mert ott euroban van megadva. De ugy nez ki hogy az ubi mar pl a nemet reszrol le is vette azaz ott nem forgalmazza! az angol reszlegben meg van. Ez szvsz 2 dolgot jelenthet! Vagy egyes orszagokban mas a szerzodesben foglalt foralmazasi jog hatarideje es ezert nem kapni a nemeteknel. Vagy vonja ki folyamatosan az ubi a piacrol, es vagy eltunk vagy lesz helyette Lock On Gold. De pontosan mi van azt nem tudom!
illetve szet kell nezni a nagy kulfoldi shopokban (pl amazon! az en IL2FB AEP-em is nemet amazonbol van), es egyeb helyeken! (pl Simware-nel meg tuti van Lock On!!) itt meg egy lista...
Resource Hacker.
Ha vegkepp nem tudsz szerezni akkor tudok jopar kulfoldi helyet ahol tuti van (a pk se egy egetrengeto koltseg).
GOOBY, pls
amugy meg ha mas nem:
(de ennek csak felalltam es betettem egy par elemet<#mf2>#mf2>)
Ugyhogy én javaslonák neked egy jó kis beletörõdést, mert ezt bizony nem indítsa el semmi warez.
Egyébként mondtam. A hülye kérdés valószínûleg a hozzánemértésembõl fakad.
par kulcsszo:
-forrás
-fordítás
-visszafejtés
-debug
<#nyes>#nyes>
szerk.: sorry nincs hivatkozas(#7010) mert eger nelkul vagyok epp (toltodik az aksi 😄)
<#beka2>#beka2><#vigyor5>#vigyor5>
Lehet hogy hülyeséget fogok mondani, de ez a hülyeség valószínûleg a hozzánemértésembõl fakad.
Szóval a protect.exe és a protect.dll fájl a starforce védelem fájlai. A lockon.exe ezekre hivatkozik, mikor indítsa a játékot, de ha törlöm ezeket a fájlokat, akkor be se töltõdik a program, mert nem engedi ezek nélkül elindítani. Szóval valami exe editorral át kellene nézni a lockon.exe-t, és a 2 fájlra való hivatkozást nemes egyszerûséggel törölni.
Ha ez ilyen egyszerû lenne, akkor valószínûleg a nagy crackerek megcsinálták volna, de ki tudja. 😊
Szóval nem tudtok valami jó, átlátható exe editor progit?
És mostmár warez tényleg vége.
Isten nem bottal, hanem VMware.
oké,bocs,elhiszem hogy nektek rossz ezeket a nyavajákat hallgatni. De akkor sem kéne így "szépen" letámadni valakit mint "kedves" Reaper.
Nah mindegy,nektek jó játékot.
"Application terminated. Error: Invalid DataWindow row/column specifield"
"Application terminated. Error: Invalid DataWindow row/column specifield"

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
szóval sajnos nálam sem megy ha nincs más megoldás.
Unable to mount image. File not accessable.