Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kb egy hete volt ugyanez a téma itt, a "nemakarásnak nyögés a vége" akkor is elhangzott és igaz is :-D #6824

Egy példa:
Kb 2 éve vettem 30.000,- magyar forintér a trackir3pro kütyüt, (baromi jó, nélküle már nem játszanék repszimekkel) majd tavaly valamikor jött a vector expansion másik kütyü 9.900 pénz. Ez nem már mint egy lemezdarab amit a sapkára kell tenni valamint két darab kód amivel használni is tudom a szoftverben (ez a 6DOF amivel a fejed 6 féle mozgását tudja követni) Nos, igazából ezért a lemezdarabkáért 10gurigát kiadni épeszû embernek tényleg vicces, én mégis megvettem. Valamint 10 év alatt játékvezérlõkre kb 200.000,-ft-ot költöttem.
(Logitech Momo force, trustmaster racing wheel, MS sidewinder ff wheel, Logitech attack2 joy, logitech extreme digital 3d joy, logitech force 3d joy, Saitek x52 joy, trackir3pro, 6dof lemezdarab :-) ) Ezek közül a TM kormányt elajándékoztam, a többi megvan :-) Szóval akinek tényleg nincs joga "durrogni" az én vagyok :-) Ha a boltban megvehetném 10ezerért már megvettem volna, (az FS2004-et is megvettem), postaköltséggel kb ennyi lenne külföldrõl, ráadásul valaki mondta itt, hogy Õ 14-ért kapta kézhez. De ebbõl a pénzbõl ED ugye csak 3000-et kap a többi a futár-é. Na ezzel nem nagyon tudok kibékülni egyenlõre :-)
Pedig élõbb utóbb rászánom magam, mert 1.02-ben nem mûködik a 6dof :-)

Bucser
Ott a pont. Én eddig Németbõl Kanadából rendeltem és most fogok ha minden igaz Austráliából... ÉS nincs VISA-m!! Se Mastercardom!!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
"Nemakarasnak nyoges a vege!!"

Aki komolyan gondolja az megszeri barmi aron! Aki meg nem.....khm...nah az elkezdi tepni a szajat hogy mekkora szar az egesz hogy nincs a sarki fuszeresnel amit szeretnek a tulajdonomban tudni...

Marhasag az egesz! Csak egy pelda: En eleg sok mindent rendeltem mar neten kulfoldrol (belfoldrol nem is beszelve!), de foleg az uniobol! Ennek ellenere volt olyan amit csak japanban es koreaban lehetett kapni(Gunze szoropisztoly) es azt is megoldottam! Akarni kell enyi az egesz!
Bucser
Nem a gazdaságot kell hibáztatni amiatt hogy külföldön csak Mastercardal AMex-el vagy VISA-val vásárolhatsz... Ezek biztonsági megfontolások. Mellesleg szerinted az amcsik egyik legkisebb takarékszövetkezetének betéti kártyájval szerinted lehet vásárolni neten?? A VISA MasterCArd vagy AM Ex egy szolgáltató cég és éppen ezért a szolgáltatásaiért fizetni kell. ez ilyen egyszerû.. õk kiépítették a biztonsági rendszert ami lehetõvé teszi a "biztonságos" nemzetközi hitelvásárlást (mert ugye ezek hitelkártyák). Ugyanazt az utat járja végig a pénzed mintha átutalással vásárolnál csak az említett kártyák biztosítják az üzletfelet, hogy garantáltan megkapja a pénzt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lockheed
Logikus, bár nekem 4 nap alatt behozta a SimWare! Olyan 3500Ft volt a FedEX, bár már nememlékszem! Viszont ha kerítesz 1 ismerõst ilyesmi kártyával ott a letöltõs is 3000Ft -ért! Azmár nemsok igazán érte! Viszont SZERINTEM annyiért mindenképpen megéri! <#hehe>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Molnibalage
Egyébként nincs ilyen ismerõsöm. Itthon MÉG nem létszükséglet. Bár azért szerintem durva, hogy lassan 2 ÉVE EU tagok vagyunk, meg így a fasza magyar bankok meg száguldó gazdaság, de a bankok kártyáival neten alig tudsz valamit kezdeni. Külfödön a kártyámmal KORLÁTLANUL vehetnék ki pénzt, de külföldi netes vásárlásnál nem jó. Ez egy vicc, csak sajnos a rosszabb fajtából..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Nem, de régi Falcon az eredetiben megvan nekem. Azt árulták itthon is...
Lehet hogy kicsit szánalmas, de ez van. Nem fogok fenntartani egy baromi drága kártyát csak azért mert évente rendelek valamit egyszer. Többe kerülne, mint maga a cucc.

Meg persze a merészség. PC ..-ból rendeltem éjfél után és mág aznap délután szóltak hogy lehet átvenni. Ezt nevezem szolgáltatásank. Csak sajnos sok rosszat olvastam már. A Postával nem merném behozatni(pár külfödi cég már is engedi a sok eltûnt csomag miatt, csak futárral lehet), csomagküldõvel meg mégegyszer annyit a költség, mint amit rendeltem. Ez így már azért sok(Nekem csóró egyetemistának.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lockheed
Ismerõsöd csak van, (család/barátok/melóhely) akinek van egy ilyen kártyája? Egyébként meg a SimWare -tõl ha rendeled, akkor lehet utalni is!

Seaweed
Mert ugye azt megvetted!!!(?) <#ravasz1>
Molnibalage
Nem a cucc árával a baj, hanem azzal hogy nincs mindenkinek szuper VISA kártyája és elég idegennyelv tudása a dolgohoz. (Esetleg mersze sem.) Mert,ha valam gond beüt aztán huzakodhatsz a kedves külföldi elvtársakkal. Nekem pl.

Azért nincs FC-em, mert iszonyú sok utánjárásba lenne nekem (nincs VISA-ám), mert büdös életbe nem rendeltem semmit külföldrõl,(eddig is csak a joymat rendeltem itthon)inkább Falconozok.(És az nem csak multiban élvezetes a dinamikus kampány miatt.)

sure
Miért, talán itt épp nem füvezel? 😉

Itt meg fázol....

Isten nem bottal, hanem VMware.

Seaweed-nek ment, meg neked is, csak az sg nem tud olyat, hogy megosztott válasz. 😊

Speedbreaker
am ez szerintem nekem jött.

Alkossunk egy magyar anti warez klánt 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD😄😄😄DDDDDDDDD

NO WAREZZZZ!!!! VÁááááááááá 😄D😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Sanyix
Ugyanezt csináltam, ugyanez történt, nem fog menni, ennyi.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Lockheed
Ittvan a flame, ittvan újra! <#hehe> De a lényeget összefoglaltad!

Bucser
A lényeg, hogy flame van😄

Vegye meg mindenki.😄

Az 1.1-bõl meg nincs mûködõ warez verzió!!!

Lockheed
<#felkialtas><#felkialtas>De le ám!<#felkialtas><#felkialtas> Nemolyan Qrva drága ez, hogy nelehessen megvenni! <#hehe>

Seaweed
Ez rendben van, de ez meg nem jogosit fel hogy warezolj. Foleg ne itt ahol 95%-ban mindenki megvette. ..es kijelentettuk mar evekkel ezelott hogy NO WAREZ!

"Dolgozol oszt veszel"...mint ahogy mas is...en is...addig meg szepen viselje mindenki a sorsat! (en se kaptam meg mindent gyerekoromban megse lett full (csak felig <#idiota><#ravasz1>) aberralt felnott belolem <#beka3>)
(Persze felertes ne essek! Elhisszuk hogyvan aki nem engedheti ilyen olyan okok miatt meg maganak. az se izgat szemely szerint ha lemasolja...de ne hangoztassa, es foleg ne torolje olyan topiclakok orra ala keretlenul a problemajat akiknek a hatan felall a szor az egesztol..)
Nesze neked 1.1 Gold warez... Ez lett a topicból... <#shakehead>

Nembaj mi harcolunk és le a Lock On warezzal!!! <#idiota><#hehe>
ÉN EZT KIKÉRM MAGAMNAK. 1. Nem drogozom. 2. Nem cigizim. 3. Nem veszek semmit a havi bérleten kívül.

Hanem vitorlázórepcsi jogsira és Condor repszimre költöttem a zsémet!!! Ezért nincs keret LOMAC:FC-re.

Lockheed
<#wink><#eljen><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Seaweed
(FAQ javitva és aktualizalva)
Seaweed
Hat regen voltam kolyok iskolabajaro..de ismereteim szerint a legtobb mai takony kolke naponta tobbet baszik el idiota dolgokra..arrol nem is beszelve hogy drogokra meg piara menyit....

NE FUVEZZ LOCKONOZZ! <#vigyor3>
Hagyjá má most vettem meg alig 2 hónapja 13 rugóért a Condor-t.<#ravasz1> Az összes zsém elfogyott. Lock On-t warezbe akartam.

Speedbreaker
egyeseknek igen <#hehe><#idiota><#banplz><#wave>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Seaweed
vedd meg!15$ azaz cirka 3000Ft...kemeny penz tenyleg!!!
Seaweed
Itt van az ubinal.
Azert a franciat linkeltem mert ott euroban van megadva. De ugy nez ki hogy az ubi mar pl a nemet reszrol le is vette azaz ott nem forgalmazza! az angol reszlegben meg van. Ez szvsz 2 dolgot jelenthet! Vagy egyes orszagokban mas a szerzodesben foglalt foralmazasi jog hatarideje es ezert nem kapni a nemeteknel. Vagy vonja ki folyamatosan az ubi a piacrol, es vagy eltunk vagy lesz helyette Lock On Gold. De pontosan mi van azt nem tudom!

illetve szet kell nezni a nagy kulfoldi shopokban (pl amazon! az en IL2FB AEP-em is nemet amazonbol van), es egyeb helyeken! (pl Simware-nel meg tuti van Lock On!!) itt meg egy lista...
Mert piszkosul játszani akarok. A kényszer gyakran helytelen döntésekre sarkallja az embereket.<#alien>

Speedbreaker
ha a nagyon okos emberek sem tudják feltörni, hogy gondolod hogy te felfogod? <#vigyor5><#hehe>

Menten beszarok ettõl a starforce-tól. Az exe-t megnézem a resource hacker-rel, meg az xn resource editor-ral, és nem mutat semmit, csak az ikon szerjesztési lehetõségét, és a fájl infó szerkesztési lehetõségét. 😊 Menten beszarok tõle. 😊

Speedbreaker
be van pipálva. Am meg elrontotta a lock onom így ujratelepítésre volt szüksége. 😊 De már megy minden, csak ujra be kell állítani minden egyes apró cuccot <#szomoru1>

Lockheed
Próbáld meg ezzel, bár szerintem ez nem ilyen egyszerû!
Resource Hacker.

Seaweed
Automexet es az 576 shopot(itt azt irja nincs keszleten) is megnezted/felhivtad?!

Ha vegkepp nem tudsz szerezni akkor tudok jopar kulfoldi helyet ahol tuti van (a pk se egy egetrengeto koltseg).
PhantomAss
és azt is meg tudnád mondani kedves Reaper hogy honnan a **** -ból vegyek eredeti Lock On-t, mivel vagy két hónapja nem lehet kapni sehol?? se tesco, se MM , se cd galaxis, se máshol...letölteni meg nem akarom

GOOBY, pls

Seaweed
Nesze hivatkozas...tab-om meg elkopik

amugy meg ha mas nem:

(de ennek csak felalltam es betettem egy par elemet<#mf2>)
Erre is tudnák frappáns választ adni, miért nem inditsa el a másolt lockon a játékot. Tulajdonképpen szépen megválaszoltad magad is. Szóval a starforce egy baromi jó kis védelem, okos emberek csinálták és legalább olyan okos emberek próbálják feltörni, kevés sikerrel. én arra gondolnák, ha ez nemes eccerûséggel ilyen eccerû lenne akkor valszeg nem szórakozna mindenki cdROMhuzigálással meg starfuck, hide, sfn programokkal.
Ugyhogy én javaslonák neked egy jó kis beletörõdést, mert ezt bizony nem indítsa el semmi warez.

Bezzeg smile-t azt be tudnál nyomni egér nélkül.<#ravasz1>

Egyébként mondtam. A hülye kérdés valószínûleg a hozzánemértésembõl fakad.

Seaweed
A sracnak sok fogalma a programozasrol!

par kulcsszo:

-forrás
-fordítás
-visszafejtés
-debug

<#nyes>

szerk.: sorry nincs hivatkozas(#7010) mert eger nelkul vagyok epp (toltodik az aksi 😄)
Én tudnák ajánlani egy ötletet, www.lockon.ru ...FC... buy now.... 15 dollár az ára. Én a helyedben gondolnák rá, hogy megvegyem, mert 3000,-et szerintem megér. A helyedben nem kínlódnák a warezzal.
<#beka2><#vigyor5>

Sziasztok!

Lehet hogy hülyeséget fogok mondani, de ez a hülyeség valószínûleg a hozzánemértésembõl fakad.

Szóval a protect.exe és a protect.dll fájl a starforce védelem fájlai. A lockon.exe ezekre hivatkozik, mikor indítsa a játékot, de ha törlöm ezeket a fájlokat, akkor be se töltõdik a program, mert nem engedi ezek nélkül elindítani. Szóval valami exe editorral át kellene nézni a lockon.exe-t, és a 2 fájlra való hivatkozást nemes egyszerûséggel törölni.

Ha ez ilyen egyszerû lenne, akkor valószínûleg a nagy crackerek megcsinálták volna, de ki tudja. 😊

Szóval nem tudtok valami jó, átlátható exe editor progit?

És mostmár warez tényleg vége.

sure
Alul a sárga rész mellett a pipa benn van? Sajna a LoMan-tól nem történik "csoda", igazándiból pont azért lett anno a grafika buzeráló része (valószínûleg) kitalálva, hogy kicsit "részletesebben" lehessen "butítani" a grafikát, hogy gyengébb gépen is jobban fusson...maxra a játékban is fel lehet tenni a grafikát.

Isten nem bottal, hanem VMware.

PLackó
joystickom sajnos nincs,úgyhogy igazán sokat/jót nem tudnák vele játszani,csak nagyon szeretem a szimulátorokat.
oké,bocs,elhiszem hogy nektek rossz ezeket a nyavajákat hallgatni. De akkor sem kéne így "szépen" letámadni valakit mint "kedves" Reaper.
Nah mindegy,nektek jó játékot.

Lockheed
Háát figyelj, Én nem akarlak megbántani de van némi igazság abban amit Reaper mond! Valószínûleg SOHA nemtudod majd elindítani, esetleg talán majd akkor ha a DTools tudja majd rendesen emulálni az SF 3.7xx védelmet! De addig nemkéne szétflémelni a topicot warezzel! Egyébként a letöltõs olyan 3-4000 Ft. kötül van! Ha tényleg érdekel szeritnem ez NEM pénz érte! Én 14.000 Ft -ért rendeltem, és megérte sõt örültem, hogy 1általán megtudtam szerezni! Továbbmegyek, ma is kiadnék érte ugyanennyit széles mosollyal a számon! <#smile> Úgyhogy szerintem semmi értelme kínlódni vele, mert valószínûleg nemlesz jó, ha igen akkor is szerencséd van! De legalább ne nyilvánosan intézd a warezból adódó siralmaidat! <#kuss>

PLackó
szóltam egy szót is? inkább higgadj le. semmi okod rá hogy mutogass.

Speedbreaker
próbáltam a LoMan-ban is visszaállítani a graf-ot, de nem engedte. Egy hiba üzenetet keptam:
"Application terminated. Error: Invalid DataWindow row/column specifield"

Speedbreaker
próbáltam a LoMan-ban is visszaállítani a graf-ot, de nem engedte. Egy hiba üzenetet keptam:
"Application terminated. Error: Invalid DataWindow row/column specifield"

Speedbreaker
Felhúztam maxra a grafot a LoMan nevezetû progiban, és ez történt. Majd próbáltam orvosolni a hibát a játékban, és ugyan ez. Mi a teendõ? Vkinek volt már ilyen? <#nemtudom>

Reaper
Talán használj eredeti FC-et... Igen, köcsög vagyok!<#mf3>

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

PLackó
Nos.Feltelepítettem a kieget+ 1.12a patchot.Gép kikapcs.,cd/dvd meghatót kihúztam, gép indítás,DT4-be mountolás, játék indítása.Ezután kb. 5 percig ellenõrizte a disc-et majd a végén kinyögte "failed to identify the dick in the drive.Insert a licensed disc"
szóval sajnos nálam sem megy ha nincs más megoldás.

A hibaüzi a következõ:

Unable to mount image. File not accessable.