Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Speciel Bill papát annyira nem sajnálom :-)
Lockonhoz ezek közül csak az xp-re van szükség. De azért ott van a többi is szerintem :-)
Openoffice próbálkozásunk volt nekünk is a cégnél, nem jött be... ms dokuk 90% nem volt jó, fõleg excel...
A LockOn egy hangyányit azért gépigényesebb mint az általad felsoroltak , nem ? 😊Tehát akinek olyan gépe van amin fut azért nem a küszöböt rágcsálja , he gazdagnak azért nem is mondható , szvsz .
A felsoroltakból egyébként csak a commander nem kimondottan szeplõtlen (nyomkodom az 1,2,3-at) + openoffice a ms féle helyett .
A félreértések - és a flame - elkerülése végett azt hozzátenném , hogy nem ítélem én el a warez-t és a legkevésbé sem akarok én megbántani senkit , csak - mint írtam - ha itt ott ferde szemmel néznek rájuk azon nem szabad csodálkozni .
ON
Rövid fejszámolás azokról a programokról amik szinte mindenhol fenn vannak:
MS XP Prof hun(OEM) 43.500
MS Office XP vagy 2003 hun(OEM) 95.000
Nero 7 59.99euro (15.000)
Total Commander 28euro (7.000)
Összesen: 160.500 magyar forint
ON
a magyar ember már eleve úgy veszi pl Ps2-õt, hogy meg legyen csippelve mer nemá pénzér kölljön játékot venni. Meg aztán nem igazán a magyar ember tárcájához van mérve a szoftverek ára. pl nemtom hányunknak van legális winxp plusz office a gépén. Egyéb ilyen olyan szerkesztõ/tervezõ programokról nem is beszélek. Vagy a nero, totalcommander illetve egyéb populáris apróságok amik ugye mind pénzbe kerülnek.
Warez-hez : szvsz egy progit nem azért kell megvenni vagy nem megvenni mert fel tudják törni vagy nem , hanem azért , hogy életben tartsuk . Ha nem termel nyereséget akkor nincsennek patch-ek , nincsennek kiegészítõk , nincs semmi . Ezt talán figyelembe kellene vennie mindenkinek aki az olcsóbbik utat választja és nem érti miért néznek rá ferde szemmel egy fórumon . A pénz kérdésre pedig csak azt az ezeréves dumát tudom monbdani , ha tellett olyan gépre amin fut akkor a progira is kellene , szvsz .
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
As an add-on, users must already have a copy of Lock On: Modern Air Combat or Lock On Gold.
There will be both a download and CD version. For both versions:
If you already have Flaming Cliffs, it will add all the 1.2 content.
If you don't have Flaming Cliffs, it will upgrade Lock On to 1.2 standard but it will not include the Su-25T and Flaming Cliffs missions and campaigns.
Asszem mégiscsak kell az FC is :-(
ezekszerint a vám volt legalább 5-6k/db ha nem több. Netes letöltésre még nem találtak ki vámot? :-) windowsupdate-bõl jönne rendesen az államkasszába az amcsiknak :-D
csak azt nem értem, hogy miért írnak márciust? aztán március végén áprilist, április végén májust stb :-) mint ahogy láttuk ezt az 1.1 esetében.
Talán így jobban várja a jónép? <#nemtudom>#nemtudom>
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
The "Lock On: Black Shark" add-on will include all the content of "Lock On: Flaming Cliffs" and is consider a further evolution of this product series.
Ti tudtok ujabb infót?
Amúgy szintén lockon.ru:
The "Lock On: Black Shark" add-on will include all the content of "Lock On: Flaming Cliffs" and is consider a further evolution of this product series.
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
#7049 3. mondat módosítás:
"Ez egy lemezdarab amit a sapkára kell tenni valamint két darab kód amivel használni is tudom a szoftverben (6DOF amivel a fejed 6 féle mozgását tudja követni)"
BRRRRRRR.<#violent>#violent><#falbav>#falbav><#guluszem1>#guluszem1><#nemtudom>#nemtudom><#banplz>#banplz>