Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Hmmm akkor leszedem ...

A64 3200+, MSI K8N Neo2 Platinum, 2GB RAM, GF6800GT ... Enermax Liberty 400 ... Az egész gép vízzel hûtve, alapon minden ... szóval hûtés, táp ilyeneknek elégnek kellene lennie ...

Azért csak a VGA-t írtam, mert a kékhalál az nv4disp.dll-re hivatkozik, ami ugye a VGA driverben van ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Speedbreaker
igen. Az 1.02 tud érdekes dolgokat csinálni, ezért sem szeretik sokan. Nagyon bugos.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Lockheed
Kicsit írj többet a gépedrõl.

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

DummyBoy
Üdv Repülõ Urak!

Szeretnék egy kis technikai segítséget kérni ... szóval próbálkozom kicsit a repkedéssel, olvasgatok, tanulgatok, egyenlõre csak 1.01 - 1.02-vel ... a gond az hogy 1024*768 HIGH-on (majdnem) minden ok, pár kisebb bug (Felhõk érdekesek nagyritkán, de semmi más ...) ellenben 1280*1024 HIGH-on baráti repülõk mindenféle fényárban, RENGETEG grafikai hiba, SÕT kékhalál és társai is jelentkeznek ... TFT miatt jobb lenne az utóbbi, de valami nem stimmel ...

Más játékoknál nem jelentkezik ilyesmi!!! (Hûtés ok, GF6800GT, vízzel hûtve 😊 )

Tapasztalt valaki ilyesmit? Ellenszer? (Nem igazán akarom megvenni a Flaming Cliffs-t mert a Black Shark-ra hajtok ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Speedbreaker
<#wink><#wave>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Bucser
Ne keseredj el az ötlet jó csak inkább bízd az ilyet a pofikra😊

(pl tekints rá a BOP-ra. vagy a VMH59 lapjára...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Speedbreaker
#7141, #7140, #7139 <#sir><#rinya>

Én úgy fogalmaznék hogy túl sok a kisgyerek... <#hehe><#idiota>
sure
Sok a cukrosbácsi, de kevés a cukor (vagy a kisgyerek...)

Isten nem bottal, hanem VMware.

Seaweed
nem irok bazmeg...nekem ITT tokeletesen megfelel a lock on tema...de mondhatnam a bop-ot is..megse teszem veled ellentetben!
Siluro
Hát... nem rosz ötlet egy magyar Lock On portál, de nem ilyen színvonalon (már bocsi)...

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Speedbreaker
írjá vazeg 😄

Seaweed
..es mit nezzunk rajta?
Speedbreaker

ColdFire
bocsesz😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Speedbreaker

Speedbreaker
2006 nyara. július vagy augusztus asszem

ColdFire
A heli-s kiegészítõ mikor jelenik meg? tudtok pontos idõpontot?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
ok
thx

Bucser
HA az mûködik akkor jó. próbáld ki a saját kódoddal majd.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ColdFire
az jó?

ColdFire
lockon.ru-n fent van az FC-nél hogy download, és el is indítja a letöltést

Bucser
Lehet ha a warez verziót letöltöd és rendeltetésszerûen használod az eredeti kóddal akkor mûködni fog.

ColdFire
Üdv!
Mehanikai hibája lett a vinyómnak, és az FC is elszállt vele...
Letudom megint tölteni?

Speedbreaker
ehhe ehhe. Én elolvastam <#dumcsi><#taps><#vigyor3><#hehe>

Eddig is benne volt... csak ugye van, aki lusta elolvasni 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Speedbreaker
na akkor ez mehetne a FAQ-ba 😛P

Lockheed
Ehhehhe... Ilyen kérdés még nemvolt itt ez biztos! <#smile>

sure
Nem.

Isten nem bottal, hanem VMware.

atenza
A flaming cliff kiegészítõ megy az alapjáték nélkül?

Seaweed
A Su-33-nalkicsitt bonyolultabb az egesz Canard szarny ("kacsa" szarny) dolog!
Ha valaki megfigyeli bizonyos sebessegen a stabilizatorok nem mukodek csak a canard szarny es van mikor mind2 rendszer dolgozik. (legalabbis a valosagban biztos...lockonban nemfigyeltem meg direkt hogy ez jol van e szimulalva..de gondolom igen)
A lenyege ennek a difinek hogy bizonyos sebesseg es allaszogtartomanyokban a canard hatekonyabb egy fixalt stab melett mint forditva vagy egyuttmukodve.

T-10 csaladrol van egy cikksorozatunk a BOP-on. A kovetkezo azaz a 3. resz pont a Su-33-rol fog szolni ha Cifu maestro elkeszul vele! Abbol minden ki fog derulni!
NEXUS6
Ja, így van! Ezek a a kis kacsavezérsíkok a manõverezés növelésére jók, nagyobb állászögû repülést tesznek lehetõvé, alacsonyabb sebességnél kevésbé lesz hajlamos a dugóra stb.

Ezt a LOMAC-ban tök jól lehet érzékelni, ha kis sebességnél a Szu-27 tel beletépsz a botba, az tuti dugó, a 33-már sokkal kevésbé hajlamos rá.

(Monnyuk a LOMAC-al történt elsõ repülésem 3. percében már dugóban voltam😉 Viszont sikerült is kijönni belõle😉)))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Speedbreaker
telefon? :ASD:AS😄A:SD:ADS

Lockheed
Tényleg az a csörgéééés<#kacsint>... Ahhh.

F-15 cornerspeed-je picit nagyobb, de abban csörög a telefon, meg átesik egy nagyobb belehúzástól, vagy amitõl éppen edv akármitõl.<#mf2> Szóval mûrepre Flanker<#eljen>
és akkor hol vannak a fotontorpedók?

Molnibalage
De. Az orrsegédszárny az más. Azok a szárny belépõélein vannak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Az nem "kacsa vezérsík" véletlenül??
Bucser
Neeemmm.. oda a beam került....

az orrsegédszárny alatt hordja a fotontorpedókat

Bucser
Az orrsegédszárny?? tudtommal + felhajtóerõ termelésére voltak eredetileg kitalálva az orrsegédszárnyak a deltaszárnyú konstrukciók számára. Hogy a Su-33-nak miért van soha nem jöttem rá. Talán a hordozófedélzeti felszálláshoz van rá szüksége mert túl nehéz a gép.

Seaweed
1.12-ben (nekem) rovid teszt utan Mig-29S.
Speedbreaker
amúgy igazából a szu33-ason ott elõl az a szárny az mire jó? 😄
(vagy ez hülye kérdés?)

Lockheed
X-Wing! Ehhehh.<#wink> Amúgy szerintem a SU-27!

Speedbreaker
hát mondjuk tegnap játszottam neten, a csávó 29-es pingel (nem semmi) úgy rángatta az f15öt mintha csítelt volna. am en maradok a su33-nál mivel csak azt értem mi mi (bár a mig-nek meg a su27 + su33-nak hasonló a belseje)

Amúgy melyik gép legjobb a manõverezésre?

Seaweed
Hmm latszik hogy nem sokat lockonozok manapsag. Most vettem csak eszre hogy foldkozelben bedontesnel a HUD-on magasagmero "szalad", azaz a gep hasahoz viszonyitva mindig derekszogben mer, azaz majdnem fordulas kozben "eszbekap" es egy mas magasagmerotol korrigalja az erteket.(hajol tippelek a radiomagassagmero himbilimbizik es a barometrikus meg a masodlagos ami belep korrigacional) Erdekes igy bujkalni a hegyek kozott..(foleg este mikor nem latni semmit 😄D)
Illetve meghajtottam a gepeket hogy lassam valtozott e FM, es ugy veszem eszre hogy a 29-es jobb lett (nekem). Pl jobban murepulheto, siman lehet bele pont feletti murepnel 10G-t huzni. Mig pl az F-15 FBW-je leszabalyoz, es nem engedi(anyira) tepni a madarat <#vigyor1> Szu-27 is valtozott szerintem, kicsitt tunyabb lett. A Su-33-on meg mar vegre erezni a jeletos sulytobletett, es igy kapott egy kis "repulofeltegla-taknyolodast" <#smile> De mind realisabbank tunik mint volt! (foleg a Su-33!!)

hat ezt sikerult ekapnom 😊 10.4

kerek 10

ugyanabban a masodpercben a masodik shot...le is ment 5 fpsre <#nevetes1>..a kovetkezobem mar csak 8.6 volt..
Speedbreaker
nincs rúter

PhantomAss
én sem tudok hostolni... ha van routered, akkor az ubi.n nem is fogsz tudni, csak a hl-en, de ehhez is konfigurálni kell. ha nincs routered, akkor nemtom😊))

GOOBY, pls

Hogyne-hogyne jelezni fogom... <#ravasz1>
<#mf2><#idiota>

Lockheed
Akkor másjellegû a probléma! Nemnagyon értek ám ehhez, biztos vannak itt akik nálam sokkal jobban vágják ezt a témát!