Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Drága nem? Mármint UK-ból ...

Ha nem kezdenék el "öregedni" (Hol van már a "Én Biza Sose Fizetek SW-ért korszakom" ...) akkor bõven elég lenne a letölthetõ verzió is ... de ha lúd legyen kövér ... annyira nem vág földhöz hálaistennek már egy játék ára ...

De még akkor is bennem van hogy "megoldani minél olcsóbban" 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Bucser
Esetleg futár??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DummyBoy
Na igen ... ettõl félek én is ... mert akkor posta marad, vagy megvárom a következõ hazajáró lelket 😊

sure
Eredetileg március volt beígérve, a lockon.ru szerint Spring 2006 (2006 rugó), SimWare konkrétan Május 15-re prognosztizálja.

59th_-ék szerint nyár eleje. (forrás nincs említve, honnan az info)

Isten nem bottal, hanem VMware.

DummyBoy
Én másképp terveztem el a dolgot 😊

Valszeg azért olcsóbb ott az Amazon.uk-rõl megrendelni. pk se lehet valami veszélyes (Ráadásul van valami nagy sim-shop is UK-ben ...)

Az a drága sajna most, hogy ha megrendeled csak Express Courier-ben küldik el ide, ott pedig a PK valami irgalmatlan (Airsoft fegyókat szoktak külföldrõl rendelni, 200USD-s fegyóra 160-180USD a pk!!!)

Ráaádásul remélem megjelenik Áprilisig, mert akkor meg jön haza haver, és akkor PK sem nem lesz 😊

sure
Nem biztos...az a nagynénis változat se úgy sült el, ahogy Mórickáék elképzelték. Boltba kinn se lehet majd kapni ezt sem, ahogy a FC-t sem. Pénzben meg az, hogy õk megrendelik oda hozzájuk, aztán postázzák ide...háááát...

Biztos lesz erre is valami csoportos rendelés szervezõdés, talán azzal érdemesebb lesz. Elõször jelenjen meg, aztán ráérünk majd azt tervezni, hogy hogyan s mint beszerezni....

DummyBoy
El tudom képzelni ... elég régóta játszogatok online, hogy tudjam mennyi gyakorlás kell már ahhoz is hogy közepes teljesítményt lehessen felmutatni ... és ezek csak FPS-ek!!!

Namost, örülök neki mire 1 gépet úgy ahogy kiismerek, nemhogy mindet 😊
Éppen most adtam oda ismerõsnek, hogy fûzesse le a Flaming Cliffs 262!!! oldalas User manualját 😊 Otthon tolom a trainingeket + a küldiket, amikor nem vagyok gép elõtt akkor pedig olvasgatok 😊

Megint találtam olyan elfoglaltságot amihez kissebb (nagyobb 😊 ) fanatizmus szükséges 😊

Megrendelés nem hülye ötlet, de mindenkinek csak saját felelõsségre ajánlom ... én nem fogom lenyúlni a dolgokat az tuti, de a posta olyan amilyen ... Nekem pl: az ajánlott adóbevallásom veszett most el!!!

Épp most kell pár DVD-t kiküldenem a srácoknak, majd kiderül mennyi a posta meg ilyenek, meg ráállítom õket is a témára és utánna akár több darabot is elküldethetnek ... Majd kiderül ...

Speedbreaker
nekem is megrendelhetnéd...

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Lockheed
Nem is hinnéd mennyit kell... 😄

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

DummyBoy
Ráadásul addig ráérek gyakorolni is 😊 <#hehe>

Lockheed
Jó terv! <#smile>

DummyBoy
Barátaim kint élnek Írországban, ha megjelenik a Black Shark valszeg megvetetem velük és hazaküldetem 😊

Kb 1 éve nincs raktáron az automex-nél.... sõt sehol sincs <#szomoru2>

DummyBoy
Köszi ... majd rákérdezek ... egyenlõre nincs készleten ...

Lockheed
Konkrétabban ezt! <#smile>

Lockheed
Próbáld meg innen...

Egyébként az valóban csak az addon, de menni fog a tört LockOn -al.

DummyBoy
Nem bonyolult ám fentmaradni ... elég ha megfelelõen kocka az ember ... vagy éjszakás mûszak van 😊

Apropó: a Lockon.ru-ról letölthetõ Flaming Cliffs az csak az addon ... menni fog az vajon tört Lockon-al?

Én néztem a Teccsót, de nállunk nem kapni a simát 😞

sure
virtual JaBoG32-ék oldaláról:

Lock On Widescreen video (146 mega)

Seaweed
<#nevetes1>
Seaweed
ugytudom letudja kezelni.
Lockheed
Ez kérlek szépen gyári volt, és eddig nemvolt vele baj... kb 2 hete jelentkezett elõször, tudod akkor mondtam is, hogy újraraktam! Hát emiatt raktam újra, de nemlett jó! Komolyan mondom, hogy eddig a windows volt a kedvenc kalandjátékom,(AdventureWIN<#smile>) de mostantól a LockOn lesz az... 😄 Nemtom mi lehet vele! Lehet serdülõkorba lépett. Mondom, több változás is beállt nála! 😄

sure
Ja, hogy gyári volt...igen, látom, írtad. Az egyik "Test Pilots" Su-27 skinre panaszkodtak multiban többen is.

Lockheed
Van benne ilyen gyárilag?

sure
A 2048x2048-as skinekkel birkózik a videokaresz rendesen...

Lockheed
Amikor tudom, hogy sokat repülök multiban, firewall standby... 😄 Egyébként az nV driverben igazad lehet, mindenesetre én lecserélném egy másikra, mert ez nem állapot így 1 ilyen gépen! Én ilyenkor driver uninstall, reboot, registry tisztítás nVidia maradék után, új driver föl, és reboot. Egyébként nekem is gyorsít a az AA.

Egyébként Reaper tenácsára kikapcsoltam a HeatBlur -t és multiban ez olyan átlag 6- fpst hoz. Aztán rájöttem, hogy nekem az egyik gyári Szu-27 skint NEMSZERETI a LockOn. Amikor abban a skinben repült valaki akkor ha a képen volt max 1-6 fps volt. Álltam a guruló szélén és jobbról szálltak le ezzel a skinnel egy gép, én meg vártam a soromra! Jobbranézek 4fps, balra 38fps. Jobbranézek 6fps balra 35fps. Na ilyet még nemláttam. Ekkor vált egyértelmûvé, hogy a skin a hibás. Megnéztem melyik az, lecseréltem egy másikra, és voilá! Mind a mai napig produkál új dolgokat a játék! Tegnap például megszelektálta a Config\network\config.cfg file tartalmát! Online játékhoz való csatlakozáskor nem lehetett választani sebességet. Mindezt anélkül, hogy bármit csináltam volna a játékkal. Semmi hozzápiszka, semmi mod! Aztán Sure elküldte az övét, (<#worship> Köszönööööm...) ami majd 3szor akkora méretû volt, és azóta megint tudok csatlakozási sebességet állítani... Ki érti ezt?

A 15-17 fps nekem nagyon kevés, ha akár kis idõre is 25 alá esik akkor már nem jó. Lehet, hogy nagyok az elvárásaim de egy szimulátor ne akadozzon... csak tökéletesen folyamatos framerate mellett tudom élvezni a repülést :-(
25 alatt nincs feeling, még a fejem is megfájdul egy idõ után :-(
nálam a legrosszabb esetben is 30 fölött van, átlag 50-60

sure
<#vigyor3>Ami "hekkelve" van, az a LandLOD (level of Detail), a gyári 15000/40000 értékrõl ezekre:

LandLodDistances
{
LandDay
{
L01 = 8000;
L12 = 30000;
}
LandNight
{
L01 = 8000;
L12 = 30000;

A GUI-ban a Visibility Range meg a Water MEDIUM, a többi HIGH. Lehet, hogy nincsenek is akkora elvárásaim, Novorossijsk városa felett alacsonyan repülésnél pl. 15-17 FPS van -ez épp határeset számomra.

Amúgy láttam már 2.8-as Celeront 1 giga RAM-mal és r9800pro-val, ahol minden LOW beállítással 10-15FPS-sel vánszorgott a Lonci valami alap küldetésben. Mondom mi a csöcs...nézem, kodek pakk hegyek, chipset driver+Catalyst nemtom hogy volt installálva, de a dxdiag szerint PCI üzemmódban ment a kártya (ezt máig sem értem, hogyan lehetett egyáltalán...). Ennyire azért nem trágya az a 2.8-as Cerka meg a 9800pro.

Én attól tartottam, hogy amikor lett Netem, majd az antivírus meg a tûzfal lefogja rendesen a gépet. OK, RAM-ot zabálja , de performanciában 1-2% esés lett belõle csak szerencsére.

elküldhetnéd a graphics.cfg configodat <#circling>
csak belekukkantani :-)

sure
Még az 1.02 readme-jében írták, hogy a 2x AA még gyorsíthat is a játékon - és ez így is van. Kikapcsolt AA vs 2xAA mellett a 2xAA jobban produkál. Nekem az a tapasztalatom, hogy a városok feletti repülésnél / sok ojjektumnál nem a videoteljesítmény, hanem a processzor kraft a szûk keresztmetszet; AA nélkül sem számottevõen több az FPS, mert a proci nem tud annyit számolni, hogy tovább emelkedjen a framerate. Persze estem már be High Scene-nel ellátott multis játékba, ahol nagy volt a forgalom, és diavetítésbe csapott át a dolog...

sure
Kicsit meg van hekkelve a graphics.cfg fájl😉

6600gt-vel 4x élsimítás??? Mekkora a framerate?
Nekem 6800gt-vel sem élvezhetõ 2x-essel se, olyan 15-re leesik az fps. :-(
egy két multis játéknál így is van, hogy parkoló géppel 4-5fps, ha város irányába nézek.
Valójában egy offline mûrepülésnél simán menne 4x-el is 40fps-el, de ha van egy két gép a légtérben meg alattam város egy csomó dinamikus objektummal, akkor néha igencsak belassul. Soxor ez miatt veszítek el egy jó pozíciót a légiharcban..

sure
Visszatérve az 1280x1024 témára, nem biztos, hogy a _legújabb_ NVIDIA driver kell a Loncinak. Én a 78.01-re esküszöm; egyszer átváltottam a 81.9valahányas WHQL-esnek mondottra, és egy idõ után néha random módon szétestek a textúrák, meg befagyizott a Lock On (FLaming CLiffs). (6600GT, 1024x768, 4xAA 4xAF). Visszaálltam 78.01-re, és nincs ez a probléma. Elõtte egy r9600pro-m volt, ott is megálltam egy olyan Catalysttal (verzióra már nem emlékszem), ami a kártya gyártása után pár hónappal jött ki; a késõbbiek nem hoztak már úgyse javulást azokban a játékokban, amiket használtam, sõt.

Nemmondom nálatok tényleg nincs alvás :-D, 03:34-kor még talán sosem voltam ébren :-D

Nekem egy 19"-es TFT-m van és 1280x1024-ben minden játék tökéletesen néz ki. Igaz nem a legújabb akció FPS-eket nyomom, szóval amihez nekem kell arra tökéletesen megfelel (FB, Lockon, OFP, HOI2, CM, NWN + Photoshop, Dreamweaver, Flash). A képe olyan tiszta és éles, hogy soha nem cserélném vissza egy CRT-re.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

DummyBoy
Hehe ... nekem difóltból vörös-táskás a szemem 😊

Melóban 12h a monitor elõtt, hazamegyünk, be a gép elé ... BF2 vagy Lock on ... ha nem szól rám a leányzó csak azt veszem észre hogy másnap reggel van 😊

Kedvesem (aki már 3 és fél éve bírja 😊) azon lepõdött meg az elején, hogy bejött a szobámba, ahol volt 2 db laticer (ágybetét ... szivacs ... értsd jól ...) egy számítógépasztal - a gép, 2 monitor és kész ...

"TV-t nem is nézel?" (Merthogy nincs TV-m ... mellesleg csak akkor nézem ha muszáj ...) , "Dehogynem!" , majd elõvettem a tuner távkapcsolóját és bekapcsoltam a 2-ik moncsira a TV-t ... akkor mondta elõször hogy beteg vagyok ... és azóta hányszor ... 😊

Lockheed
Gyakorlás-ismeretgyûjtés-gyakorlás. Singleben lehet igazán letesztelni, kitapasztalni igazán... Csinálsz magadnak olyan missiont, amilyet akarsz és lejátszod, veszel tracket, aztán vissanézed a Te, az ellenfél, a rakéta(ák), a felhõk, és lyukból kinézõ vakondok szemszögébõl is... Sokat lehet tanulni singleben is. Aztán fogod magad, és bemégy lobbyra, mondjuk spectatorban és figyelgetsz, tanulgatsz. 😊

Amúgy engem már akkor betegnek (elvontnak) nézett a barátõm, amikor hazament Péntek este, visszajött vasárnap délután és én még mindig ott ültem és bõszen manõvereztem, vörös-táskás kialvatlan szemekkel, ugyanis csak szombat délután aludtam 4 órát...

Ehhhehhheee... <#nevetes1><#nevetes1> Magasfokú függûség -mondta és bement TV -t nézni...

Bucser
Költözz Paksra😄 vagy a Mûegyetem serverszobájában a mainframeket kérd meg hogy doromboljanak már kicsit neked a Lock-on miatt😄 Hol itt az akadály?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DummyBoy
Én pont nem tartozom a vájtszemû kategóriába 😊

Én is tudom, hogy torzít, de single player ökörködni oké 😊

Egyértelmû, hogy szebb natívon mint nem natívon, tehát nem kötözködni akarok, csak én mielõtt TFT-t vettem, azelõtt pont ettõl féltem, hogy milyen ocsmány lesz ... de nem az ... legalábbis nem annyira mint amire számítottam ...

Ettõl függetlenük inkább játszanék natívon, de sok dolgot pl. nem szabad 😊 (BF2 Túl szép ... az eredményesség rovására megy ...)

Vagy túl gépigényes ... (Nincs szivem meghúzni a gépet ... pedig van még benne tartalék ... )

Szóvan nem kötekedésképp írtam ... csak ugye ízlések és pofonok 😊

Apropó Wide-TFT ... Lock on le tudja kezelni a Wide Screen-t?

Seaweed
Kb ugytervezem hogy 1-masfel max 2 ev mulva mar olyan gepem lesz ami akar a 19"-20"-as wide TFT-k nativ felbontasan is domborit rendesen, igy akkor veszek majd uj monitort is!
Seaweed
Hat en alaposan leteszteltem ezt a temat! Nincs ez sehogyse tulmisztifikalva! Nagyon sok TFT-t atment a kezem kozt anno es kivetel nelkul mind meg az altalam legtutibbnak tartott Viewsonic is (amit amugy vennek) torzit nem nativ felbontason! Most vagy en vagyok a "vajtszemu"/tuligenyes de nekem csak olyan felel meg aminel nincs kompromisszum! Marpedig a mostani amugy nem alapnak mondhato gepem nem domborit ezeken a felbontasokon....jah igen es 15FPS-el se szokasom megelegedni! (Most 50-90 atlag..de komolyabb missionel mar igy is 30 kornyeken van ami meg epp elviselheto nekem!)
DummyBoy
Elég sok játékkal játszom, de nagyon kevésnél probléma az 1024x768 ... 800x600-nál kifolyik a szemem, de 1024x768 nem olyan csúnya ... SZVSZ túl van ez misztifikálva egy kicsit ...

Amiken viszont meglátszik azok a betûk ... és 1024x768-ban majdnem dupla olyan vastagok mint 1280x1024-ben ... pl. egy konvojból csak egy nagy piros paca látszik míg közelebb nem érek ... 1280-ban hamarabb szétválnak a betûk ... ennyi ...

DummyBoy
Nem lenne gond nekem, csak ennyi a TFT natív felbontása ...

Kipróbáltam mindkét felbontást, és nagyon jól játszható 1024x768-on is, de a feliratok, HUD és társai sokkal szebbek 1280-on ... ráadásul vékonyabb betûk, stb ...

Barátnõm azon nevetett hétvégén, hogy ültem a gép elõtt, körülöttem egy rakás A4-es nyomtatott oldal, és lesem a monitosr ahol mozog az egér, meg mindenféle feliratok vannak ... bújtam a tréninganyagot ... utánna meg az enciklopédiát 😊

Az a baj, hogy nehéz lenne megmagyarázni a leányzónak hogy a lassan 4-5 éves Saitek Cyborg EVO-m helyett minek a 30 rongyos joy, fõleg mivel azt is alig látta a kezemben ... mondjuk mostmár kezdi idegesíteni hogy mindig ott van az asztal közepén 😊

Azért megvárom az új Joy-al meg ilyenekkel, hogy meglegyen eredetiben, mert lehet hogy nekem teccik ez a dolog Single-ben, de ha multiban mindig elpics@znak 😊

Seaweed
Jah csak hogy ha TFT-n nem a nativ felbontason megy akkor sokkal rondabb, esetenkent toredezett, vagy homalyosabb lehet a kep! (Nah ezert nem vettem meg TFT-t magamnak!...majd ha lesz olyan gepem ami keni akar 1600-ban is high fps-en..akkor majd veszek..addig meg marad az 1024 + CRT (15"-os TFT-t nem vennek!...17-est se nagyon mert az nem lenne elorelepes a mostani 17-es CRT-hez kepest..hanem min 19" vagy 19"-22" wide)
Lockheed
Pont így jártam! Nemvolt igazán ehhez való gépem, de amikor lett azóta fönn a LockOn... <#smile> Aztán 2 héten belül vettem x52 -t a TrackIR4Pro meg sztem 1-2 hónapon belül rendelem... A BlackShark miatt nemkell aggódnod, Én részemrõl örülök, ha nyár végén õsz elején kijön...

Ha 1024*768 -ban megy, akkor játszd abban! Nehogymá' az legyen az akadály! 😄

Bucser
<#hehe>

Szerinted nekem hogy kezdõdött anno???

Aztán valahogy lett Cougar meg simped és lassan talán TrackIr is lesz😄

DummyBoy
Gondolkodtam rajta ... egyedül azért nem történt meg, mert pl. Lockon.ru 2006 March.-ot ír megjelenésre ... Simware.com pedig May-t ...

Elméletileg legújabb driver ... az a meglepõ, hogy 1024x768-ban semmi gáz nincs ... 1280x1024-ben van csak ...

Mellesleg nem fog nekem jót tenni, ha nagyon belelendülök a Lockonozásba ... idáig vagy 4-szer leszedtem, mert nagyon láma vagyok hozzá ... most viszont annyira megfogott (Miért pont most, nem tudom ...) hogy már az X-52-õn meg TrackIR-en jár az eszem 😊 Csak a leányzó meg ne tuggya 😊

Lockheed
Ufff... téllleg. Fáradt vagyok már no... <#smile> Szóval 3000HUF

Bucser
3000K<#dumcsi><#guluszem1>

Azon szimulátort veszek (na jó az ócsóbb fajtát)

Lockheed
Esetleg amíg meg nem jön a BS ott a letöltõs olyan 3000K körül...

És egyébként nemtom mi lehet a probléma! Próbáld meg felrakni az új hivatalos nVidia drivert! Nemkellene ilyen problémáknak jelentkeznie ilyen gépen...

DummyBoy
A hangok sokkal jobbak benne mint az 1.01-ben, sajna 1.1 vagy elindul vagy nem ... 1.12a meg sehogysemnem ...

Egyre jobban hajlok a megvételre, de azzal szeretném megvárni a Black Shark-ot ... Starforce-al meg nincs kedvem szarakodni ... Bár asszem kap még egy esélyt ...

Emiatt egyenlõre az alapot használom, azt is csak single tanulgatásra, gyakorlásra ...