Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem kezdenék el "öregedni" (Hol van már a "Én Biza Sose Fizetek SW-ért korszakom" ...) akkor bõven elég lenne a letölthetõ verzió is ... de ha lúd legyen kövér ... annyira nem vág földhöz hálaistennek már egy játék ára ...
De még akkor is bennem van hogy "megoldani minél olcsóbban" 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Valszeg azért olcsóbb ott az Amazon.uk-rõl megrendelni. pk se lehet valami veszélyes (Ráadásul van valami nagy sim-shop is UK-ben ...)
Az a drága sajna most, hogy ha megrendeled csak Express Courier-ben küldik el ide, ott pedig a PK valami irgalmatlan (Airsoft fegyókat szoktak külföldrõl rendelni, 200USD-s fegyóra 160-180USD a pk!!!)
Ráaádásul remélem megjelenik Áprilisig, mert akkor meg jön haza haver, és akkor PK sem nem lesz 😊
Biztos lesz erre is valami csoportos rendelés szervezõdés, talán azzal érdemesebb lesz. Elõször jelenjen meg, aztán ráérünk majd azt tervezni, hogy hogyan s mint beszerezni....
Isten nem bottal, hanem VMware.
Namost, örülök neki mire 1 gépet úgy ahogy kiismerek, nemhogy mindet 😊
Éppen most adtam oda ismerõsnek, hogy fûzesse le a Flaming Cliffs 262!!! oldalas User manualját 😊 Otthon tolom a trainingeket + a küldiket, amikor nem vagyok gép elõtt akkor pedig olvasgatok 😊
Megint találtam olyan elfoglaltságot amihez kissebb (nagyobb 😊 ) fanatizmus szükséges 😊
Megrendelés nem hülye ötlet, de mindenkinek csak saját felelõsségre ajánlom ... én nem fogom lenyúlni a dolgokat az tuti, de a posta olyan amilyen ... Nekem pl: az ajánlott adóbevallásom veszett most el!!!
Épp most kell pár DVD-t kiküldenem a srácoknak, majd kiderül mennyi a posta meg ilyenek, meg ráállítom õket is a témára és utánna akár több darabot is elküldethetnek ... Majd kiderül ...
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Apropó: a Lockon.ru-ról letölthetõ Flaming Cliffs az csak az addon ... menni fog az vajon tört Lockon-al?
Én néztem a Teccsót, de nállunk nem kapni a simát 😞
Egyébként Reaper tenácsára kikapcsoltam a HeatBlur -t és multiban ez olyan átlag 6- fpst hoz. Aztán rájöttem, hogy nekem az egyik gyári Szu-27 skint NEMSZERETI a LockOn. Amikor abban a skinben repült valaki akkor ha a képen volt max 1-6 fps volt. Álltam a guruló szélén és jobbról szálltak le ezzel a skinnel egy gép, én meg vártam a soromra! Jobbranézek 4fps, balra 38fps. Jobbranézek 6fps balra 35fps. Na ilyet még nemláttam. Ekkor vált egyértelmûvé, hogy a skin a hibás. Megnéztem melyik az, lecseréltem egy másikra, és voilá! Mind a mai napig produkál új dolgokat a játék! Tegnap például megszelektálta a Config\network\config.cfg file tartalmát! Online játékhoz való csatlakozáskor nem lehetett választani sebességet. Mindezt anélkül, hogy bármit csináltam volna a játékkal. Semmi hozzápiszka, semmi mod! Aztán Sure elküldte az övét, (<#worship>#worship> Köszönööööm...) ami majd 3szor akkora méretû volt, és azóta megint tudok csatlakozási sebességet állítani... Ki érti ezt?
25 alatt nincs feeling, még a fejem is megfájdul egy idõ után :-(
nálam a legrosszabb esetben is 30 fölött van, átlag 50-60
LandLodDistances
{
LandDay
{
L01 = 8000;
L12 = 30000;
}
LandNight
{
L01 = 8000;
L12 = 30000;
A GUI-ban a Visibility Range meg a Water MEDIUM, a többi HIGH. Lehet, hogy nincsenek is akkora elvárásaim, Novorossijsk városa felett alacsonyan repülésnél pl. 15-17 FPS van -ez épp határeset számomra.
Amúgy láttam már 2.8-as Celeront 1 giga RAM-mal és r9800pro-val, ahol minden LOW beállítással 10-15FPS-sel vánszorgott a Lonci valami alap küldetésben. Mondom mi a csöcs...nézem, kodek pakk hegyek, chipset driver+Catalyst nemtom hogy volt installálva, de a dxdiag szerint PCI üzemmódban ment a kártya (ezt máig sem értem, hogyan lehetett egyáltalán...). Ennyire azért nem trágya az a 2.8-as Cerka meg a 9800pro.
Én attól tartottam, hogy amikor lett Netem, majd az antivírus meg a tûzfal lefogja rendesen a gépet. OK, RAM-ot zabálja , de performanciában 1-2% esés lett belõle csak szerencsére.
csak belekukkantani :-)
Nekem 6800gt-vel sem élvezhetõ 2x-essel se, olyan 15-re leesik az fps. :-(
egy két multis játéknál így is van, hogy parkoló géppel 4-5fps, ha város irányába nézek.
Valójában egy offline mûrepülésnél simán menne 4x-el is 40fps-el, de ha van egy két gép a légtérben meg alattam város egy csomó dinamikus objektummal, akkor néha igencsak belassul. Soxor ez miatt veszítek el egy jó pozíciót a légiharcban..
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Melóban 12h a monitor elõtt, hazamegyünk, be a gép elé ... BF2 vagy Lock on ... ha nem szól rám a leányzó csak azt veszem észre hogy másnap reggel van 😊
Kedvesem (aki már 3 és fél éve bírja 😊) azon lepõdött meg az elején, hogy bejött a szobámba, ahol volt 2 db laticer (ágybetét ... szivacs ... értsd jól ...) egy számítógépasztal - a gép, 2 monitor és kész ...
"TV-t nem is nézel?" (Merthogy nincs TV-m ... mellesleg csak akkor nézem ha muszáj ...) , "Dehogynem!" , majd elõvettem a tuner távkapcsolóját és bekapcsoltam a 2-ik moncsira a TV-t ... akkor mondta elõször hogy beteg vagyok ... és azóta hányszor ... 😊
Amúgy engem már akkor betegnek (elvontnak) nézett a barátõm, amikor hazament Péntek este, visszajött vasárnap délután és én még mindig ott ültem és bõszen manõvereztem,
vörös-táskás kialvatlan szemekkel, ugyanis csak szombat délután aludtam 4 órát...
Ehhhehhheee... <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1> Magasfokú függûség -mondta és bement TV -t nézni...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én is tudom, hogy torzít, de single player ökörködni oké 😊
Egyértelmû, hogy szebb natívon mint nem natívon, tehát nem kötözködni akarok, csak én mielõtt TFT-t vettem, azelõtt pont ettõl féltem, hogy milyen ocsmány lesz ... de nem az ... legalábbis nem annyira mint amire számítottam ...
Ettõl függetlenük inkább játszanék natívon, de sok dolgot pl. nem szabad 😊 (BF2 Túl szép ... az eredményesség rovására megy ...)
Vagy túl gépigényes ... (Nincs szivem meghúzni a gépet ... pedig van még benne tartalék ... )
Szóvan nem kötekedésképp írtam ... csak ugye ízlések és pofonok 😊
Apropó Wide-TFT ... Lock on le tudja kezelni a Wide Screen-t?
Amiken viszont meglátszik azok a betûk ... és 1024x768-ban majdnem dupla olyan vastagok mint 1280x1024-ben ... pl. egy konvojból csak egy nagy piros paca látszik míg közelebb nem érek ... 1280-ban hamarabb szétválnak a betûk ... ennyi ...
Kipróbáltam mindkét felbontást, és nagyon jól játszható 1024x768-on is, de a feliratok, HUD és társai sokkal szebbek 1280-on ... ráadásul vékonyabb betûk, stb ...
Barátnõm azon nevetett hétvégén, hogy ültem a gép elõtt, körülöttem egy rakás A4-es nyomtatott oldal, és lesem a monitosr ahol mozog az egér, meg mindenféle feliratok vannak ... bújtam a tréninganyagot ... utánna meg az enciklopédiát 😊
Az a baj, hogy nehéz lenne megmagyarázni a leányzónak hogy a lassan 4-5 éves Saitek Cyborg EVO-m helyett minek a 30 rongyos joy, fõleg mivel azt is alig látta a kezemben ... mondjuk mostmár kezdi idegesíteni hogy mindig ott van az asztal közepén 😊
Azért megvárom az új Joy-al meg ilyenekkel, hogy meglegyen eredetiben, mert lehet hogy nekem teccik ez a dolog Single-ben, de ha multiban mindig elpics@znak 😊
Ha 1024*768 -ban megy, akkor játszd abban! Nehogymá' az legyen az akadály! 😄
Szerinted nekem hogy kezdõdött anno???
Aztán valahogy lett Cougar meg simped és lassan talán TrackIr is lesz😄
Elméletileg legújabb driver ... az a meglepõ, hogy 1024x768-ban semmi gáz nincs ... 1280x1024-ben van csak ...
Mellesleg nem fog nekem jót tenni, ha nagyon belelendülök a Lockonozásba ... idáig vagy 4-szer leszedtem, mert nagyon láma vagyok hozzá ... most viszont annyira megfogott (Miért pont most, nem tudom ...) hogy már az X-52-õn meg TrackIR-en jár az eszem 😊 Csak a leányzó meg ne tuggya 😊
Azon szimulátort veszek (na jó az ócsóbb fajtát)
És egyébként nemtom mi lehet a probléma! Próbáld meg felrakni az új hivatalos nVidia drivert! Nemkellene ilyen problémáknak jelentkeznie ilyen gépen...
Egyre jobban hajlok a megvételre, de azzal szeretném megvárni a Black Shark-ot ... Starforce-al meg nincs kedvem szarakodni ... Bár asszem kap még egy esélyt ...
Emiatt egyenlõre az alapot használom, azt is csak single tanulgatásra, gyakorlásra ...