Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lockheed
Én is begyûjtöttem egy mappába mindent amit találtam, megszelektáltam, aztán onnan kiírtam! Fél nap ráment a gyûjtõmunkára, de megérte! 😄

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Kihagytam a végén a szmájlit <#mf1><#taps>

<#mf2>

Erre jó lehet

Nemjó, én is kiírtam már, de mire végeztem, találtam még. :-D😄

Hát jó nagy baromság, <#vigyor>

Lockheed
Ehhh... Mijez? Elõször azthittem ForceFeedBackForgószék! (FFBRiding... <#smile>) De vmi Audioval kapcsolatos cucc...

Lockheed
Rakj rendet! 😄 Nekem Fs -hez minden kivan írva 4-5 DvD -re!

Naná, hogy kemény feladat <#ravasz1><#idiota>
Speciel egy fs2004 telepítés kb 3 napig tart mire minden vackot visszapakolászok, pontosabban mire eszembe jut, hogy mit nem raktam még rá, illetve meg is találom :-)
egyik patch vinyón másik valamelyik cd-n a fiókban harmadik mittoménhol, szanaszét minden :-) így meg semmi dolgom. Valaki nemrég írta, hogy azért szereti a dobozodt, mert nem kell vinyón tárolni meg összevadászni a cuccokat.
Persze ebben az esetben nem egy olyan nagy probléma, de van itt a gépen ezen kívül még egy kisebb káosz :-D

Seaweed
Hu de kemeny feladat patchelni, azta<#ravasz1><#bee1><#gonosz1>
Seaweed
hat ez kesz...ez valyon miert/mire jo?!<#fejvakaras>
Úgyisjó, de a lockon gold-ban lévõ lomac már eleve 1.02, tehát többet ér a 3 éve vásárolt lomac-omnál. <#bee1>

Seaweed
Hat vegulis amit letoltesz a lockon.ru-rol azt is kiirhatod CD-re es csinalhatsz neki boritot es meg az a vad se er hogy warezoltal!<#duma><#ravasz1>
Ezért most utálni fogtok :-D
Abból indulok ki, hogy mindenki megvette anno a Lomac-ot boltban, amit fel kellett patchelni 1.02-re. Be kell szerezni a warezolt LockOn Gold-ot aminek az elsõ cd-je már a felpeccselt lomac-ot tartalmazza, a második meg az 1.1-et. Szépen feltelepítjük mindkettõt majd kifizetjük neten az 1.1 FC-t és letöltjük az 1.12a patch webes verzióját. Megpeccseljük az 1.1-et beírjuk a kapott serialt és kész. A warezolt lockon goldot szépen kiírjuk cd-re dvd-re kinek hogyan tetszik, nyomtatunk egy csini borítót neki, belerakjuk a serialunkat is, és kirakhatjuk a polcra. A dobozos verzió sem ér sokkal többet, úgyis kell rá még a patch is, és csak 3000ft-ba került.

repvez
Elviekben igen.De gyakorlatilag sokan panaszkodnak rá hogy nem akar elindulni nekik az FC.Igy lehet viszaküldeni és várni hogy kapj egy jo cd-t(starforce átka, meg kitudja hogy hogyan sokszorositották).Bár ez lehet csak az elsö szériánál volt.
quack
hi!
ez a Lock On Gold = Modern Air Combat + FC ?<#lama>

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Seaweed
Kicsit nehez a felfogasod...es meg jol le is baszod a masikat...
Mindig is arrol volt szo hogy azt rebesgetik hogy NEM fogja tartalmazni..es ezt a heten ujbol alatamsztottak...
De fog nelkule mukodni, csak epp NEM lesz benne az 1.2-ben az ami az 1.1-ben benne van. Tehat a Su-25T es a kampanyai.
Speedbreaker
a BS tartalmazni fogja az FC-t ezt már párszor megbeszéltük...

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Lockheed
Jah... A gépigénytõl tartok kicsit énis, bár tuti, hogy megveszem! Általában minden szimet megveszek, annyira kevés jön ki...

Én meg arra, hogy mennyibe fog kerülni és milyen gép kell alá 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Lockheed
Hát Én is, bár leginkább arra, hogy mikor jön ki végül a BS!

Gundark
Kíváncsi leszek, hogy lesz e olyan kiadás amiben benne van az FC is meg a BS is 😊

Lockheed
Sejtettem, hogy lesz valami átverés! <#smile> Szerintem töltsd le, annyit mindenképpen megér!

DummyBoy
Ezt picit sajnálom, mert bíztam benne, hogy benne lesz a dobozban mind a 3 rész 😞

Na mindegy, asszem elõkerítem valahonnan a bankkártyámat, és letöltöm az FC-t ...

De a képek biztatóak! 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Speedbreaker
pf. Szerintem elég high poly <#sir>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Lockheed
Hát nem tartozik a legkidolgozottab modellek közé, és elég mosottas is a textúrája! De egymás meleltt ülnek benne a pilcsik... <#smile>

Lockheed
Hát azt gondoltam, hogy nemfog megjelenni határidõre! <#smile> Én személy szerint örülök, ha nyár végén - õsze elején elkészülnek vele... Ennyit arról, hogy benne lesz az FC! Bár kiadhatnának egy LockOn ALL kiadást belõle!

Jahahhhajjjj, de várom már pedig!

Na lássunk pár fotót:

Speedbreaker
az a su olyan mint egy ufó 😊

repvez
Uj képek vannak a hivatalos oldalon és egy két részlet arrol hogy 1.1 nélkül is menni fog csak a szu-25T és a kampányok nélkül.
Ja és nyárra tették át a megjelenést.
Lockheed
Gyakorolgatom a kötelékezést csak az a baj, hogy ha az AI -hoz túl közel megyek, és hiába megyek csupán 1-3 km/h val gyorsabban és végig szintben, egyszercsak sokkot kap és leborít... <#smile>

Ennél közelebb még nemigazán sikerült mennem, és érzésem szerint nem az én hibámból...

Lockheed
Köszönjük... <#integet2><#eljen>

Seaweed
<#worship>
Ezek már hetek-hónapok óta készen vannak, csak vagy a briefing hiányzott vagy valami apróság még nem ment benne rendesen. Majd holnap ha lesz még idõm nekiülök és befejezem még a maradékot is.

Seaweed
Termeltel am rendesen!<#wow2>

3 Szu-25-ös küldetés a Grúz Légierõ kötelékében. Nem túl könnyû küldetések, fõleg az elsõ, ha úgy jön ki a lépés 😊

letöltésinnen

Seaweed
Lockheed
Neuro Missiongenerator... Ehhhehhee <#smile> <#nyes>

42nd Intruder
lol 😄

Szu-25T / Verzió: 1.12a - Terroristakonvoj elleni támadás a grúz hegyek között.

letöltés

Lassan elkezdem felrakosgatni az elkészült single player küldetéseket a bop-ra.
Az elsõ már fent is van:

Szevasztopol légterének védelme a US NAVY vadászbombázóitól. Verzió: 1.12a, de szerintem mennie kell 1.02-vel is.

Letöltés: innen

Lockheed
Kapsz hozzá dobozt... <#smile> Nekem fontos, hogy meglegyen a lemez, mert nemszeretnék az aktiválással kínlódni! Másrészrõl meg így "kaptam" valamit a pénzért nem csak tudom, hogy ottvan a vinyómon... Egyébként az a helyzet, hogy Én egyáltalán nem sajnáltam rá a pénzt, SÕT! Vigyorogva, széles mosollyal az arcomon utaltam a pénzt, és "remegve" vártam, hogy megjöjjön... (NEM, nemaz...<#nyes>) Semmivel nem jobb, csak nekem megért ennyit, sõt még többet is! Szinte csak ezzel (90-95%) játszom, úgyhogy számomra az eszmei értéke sem kicsi, mert azért a pénzért igen tartalmas elfoglaltságot nyújt! Most is ugyanúgy megvenném! Ehhehhe...

Mennyivel jobb a "dobozos" változat, hogy megér 13-14ezret a 3ezerforintos "letöltõshöz" képest?

Lockheed
Nekem az FC a SimWare -tõl jött... Pénteken utaltam a pénzt, és Héfõ délután már csöngetett a FedEX -es futár! Nekem akkor olyan 13-14 ezer forintra jött ki!

Mondjuk a lockon.ru-n a megjelenési dátum "átíródott" márciusról tavaszra, úgyhogy a nyár eleje valszeg egy jó tipp :-)
De lehet, hogy lesz nyár vége is :-(

59-ék elõítéletes tapasztalatokból szerzik az infót, az 1.1 is csúszott vagy 6-8 hónapot szvsz ez is fog.
Istenbiz semmi rossz szándékom nincs, de amit õk megtapasztalnak az örökké bevésõdik megváltoztathatatlanul. <#eplus2>

Seaweed
Fedex szallitja. Szal kb Belgium-Magyaro. 1-4 nap.
DummyBoy
Öööö ... közben megtaláltam ... 22 ojró ... 1-4 SW-ig ...

Na majd 4-en rendelünk 😊

DummyBoy
Hagy kérdezzem meg akkor: Rendeltetek már onnan? Mennyi egy SW vagy SW csomag amíg ideér?

Bucser
Értelek😊 én is tudom ajánlani a simware-t. vagy a SIMHQ fórumán (ha tudsz nagolul) nem hinném, hogy olyan borzalmasan bunkók lennének az emberek, hogyha egy lock-onnal oglalkozó meberkét megkérsz nem venne és küldene neked egyet.. (én pl Joystick alkatrészt rendeltem így)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
Simware Belgiumban van. Onnan rendeld.