Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Nah ezzel szemben nekem van dobozos AEP-em is. Mint mar anyiszor most is azt mondom hogy "Nemakarasnak nyoges a vege!"....es ez amit muveltel hogy az official-unofficial addon eszmefuttatasba is belementel....hat nagy nyoges az egesz!
(itt egy kep nezd meg mi van a dobozra irva!)
Már hogy M.o.-n NEM árulják,na.

Hát, ha megtehettem, megvettem volna. Nem rajtam múlt, hogy M.o.-n árulják. De az FB-t és a PF-et megvettem.

Seaweed
Jah lehetne papolni a netes vasarlas es az IRL kozul melyike a jovo (szemelyszerint bizonyos dolgokert nem vagyok hajlando videkrol a fovarosba utazni...nembeszelve olyan dolgokrol ami nem is kaphato ebben a szaksz orszagban...de mindig lesznek olyan dolgok amikert a boltba elmegyunk..)...en is tudnek..de mar rajottem hogy aki nem akar az nem is fog...
De en mar ott tartok hogy ruhat is neten veszek, sot az elmult 7-8 honapban tobb penzt koltottem netes vasarlassal mint IRL....a heten is megjott a ket puloverem svedorszagbol <#beka2>
Seaweed
Aha! Mert az IL2 AEP-et elmentel a bootba es megvetted mi?!
Siluro
Azért kicsit mindig elmosolyodok amikor olvasok, hogy senki nem képes neten megvenni 20-30-40 vagy idõsebb fejjel. Én 16 vagyok és mégis sikerült egyedül megvennem az FC-t a spórolt pénzembõl segítség nélkül. Körülbelûl 30percmebe került az egész és semmi fizikai fájdlmat nem okozott... szóval nem olyan byonyolult ez a rendszer és ha valaki akarja akkor megtudja oldani. És igenis a netes vásárlásé a jövõ, mivel neten mindent megtalálsz és kénylemesebb, mint végigsétálni mondjuk egy Tiseto CDért fél Pestet....

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

sure
Szal de tudsz vele neten játszani, az ubi.com-on sok 1.02-es szerver van, és a HyperLobbyn is szokott lenni, csak türelem kell, többször be kell járni. De ezen, illetve a vmh59 fórum látogatói közül is még sokan használják a "sima" LockOnt.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Sajnos a szimulátor rétegjáték, sokkal kevesebben veszik, mint a kommersz rágógumiízú stílusok képviselõit. De egyébként szerintem aki egy kicsit szimulátorrajongó, az sokkal inkább megveszi a kedvencét (IL-2, Silent HunterIII, Lock On 1.02), mint a népszerû stílusok hívei a kedvenceiket
(Pl:FPSek).
És ha egyszer sufnifejlsztõként ténykednek, hogyan tudnak több millió dollárt költeni Starforcera? (merthogy ennyibe kerül, hogy starforce kerüljön a játékra)
Nem aránytalan ez? És azt sem értem, hogy lehet, hogy Olegék az IL-2 szériával simán tudnak évényesülni a bolti keretek között? Ez az ED-nek miért nem megy?
Pedig a két fejlesztõcsapat helyzete nagyon hasonló.

Bucser
"És mégis kit érdekel, hogy neked mivel van tele a tököd?"

Bagoly mondja verébnek mikor amikor csak felkerül az FC meg a BS megvásárlása téma te mindig feltûnsz és telenyomod a topicot az ED-t ócsárló megjegyzéseiddel.. unalmas meglehetõsen...

Másrészt asszem én is elég hamar megvettem a lock-on... Holott nem is játszom vele mivel nincs elég erõs gépem még hozzá...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sure
Igen, lehet olyan szituáció, hogy a játszani vágyó nagyon szeretné megrendelni online, de a körülmények.

Sz.B. 17 éves tanuló, a spórolt zsebpénzébõl tavaly még idõben megvette a MediaMarktban 2490 Ft-ért a Lock On Exclusive-ot. Játszogatott, tanuljta, feljárt ubi.com-ra, Lobbyra, és egyszer csak kijött az FC. Utánaolvas, hogy lehet beszerezni, és elkeseredik. De...van még egy reménysugár! Apu bankkártyája!

-Apu, anyu, lesz a szülinapom, szeretném a kedvenc repülõgépszimulátorom második részét kapni!
-Jól van kisfiam, mennyibe kerül?
-kb. 3000 forint.
-Jó, hol lehet megvenni? Vagy adunk pénzt, és vedd meg, mi nem értünk ehhez...
-Hát, sajnos boltban nem lehet kapni, csak Interneten lehet rendelni és letölteni.
-És azt hogyan?
-A fizetéshez a dombornyomott bankkártya számát kell megadni és...
-MICSODAAAA??? Na azt nem, az internetnek nem adok meg semmilyen adatot, mert lehúzzák róla az összes pénzt!

Szeritem meg nem.
Tudod, az elsõk között voltam, akik megvették a Lock-ont anno, amikor megjelent magyaroszágon. Amint megérkezett a boltba, már mentem is érte. Azóta nyomom az 1.02-t, kis kihagyásokkal. Szóval baromira igazságtalaul vádaskodsz.
Az meg, ahogyan teszed... fröcsögve,közönségesen... szánalmas. Szerintem te vagy a szánalmas. Méghozzá meglehetõsen. És mégis kit érdekel, hogy neked mivel van tele a tököd?

Az ED-s pártfogoltjaidba pedig ha egy csöpp üzleti érzék szorult volna, akkor tudnák, hogy tízszer ennyi példányt értékesíthetnének, ha mégiscsak találnának kiadót. Lehet hogy nem lenne könnyû, de elõbb utóbb biztosan sikerülne, ilyen minõségû termékkel.

Bucser
"azautolós "=az utolsó

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Miéret kell mindig ócsárolni az ED-t... Kíváncsi vagyok mennyi idõt töltöttél a programjukkal... kíváncsi lennék te mit szólnál ahhoz hogyha a fõnököd azt kérné, hogy most pár napot munkabér nélkül dolgozz már neki.. egyébként 15 milliószor le lett már beszélve hogy nem akarásnak nyögés a vége... Ha nem tudod leemelni a polcról nem kell?? Akkor ne játsz vele. ez ilyen egyszerû... nagyon könnyen hozzá lehet jutni csak kicsit akarni is kell...

De hagyjuk... Csak mindig tele megy azzal a tököm, hogy itt szidod az ED-t amiatt hogy szarul terjeszti a játékot de azt baszol belátni hogyha kicsit többen vennék a játékot akkor talán nem lennének ilyen szar helyzetben az ED-nél akik ennek ellenére még mindig gyártják a kiegészítõt és (immár a másodikat) és igenis sufnifejlesztõként mûködnek... Az meg igencsak azautolós bénázásod, hogy mindezt a Starforcera hivatkozva teszed...

Szánalmas vagy...

Hát legalább ebben az egyben egyetérünk. Tuti, hogy 40 év múlva ugyanúgy fogunk pislogni az akkori újdonságokra, mint most az öregeink. Ez is rávilágít arra, hogy az embernek mindig törekednie kell rá, hogy lépést tartson a világgal, akárhány éves is. Mégha nem is fog menni, törekedni kell rá.

A konzolok uralmáról és a netes kereskedésrõl:
Már 1997 ben is a PC játékok kipusztulásáról regéltek az újságok, és hogy a
vadiúj konzolok teljesen kiszorítják majd a PC-t errõl a piacról. Nos, majdnem 10 év telt el azóta, és a PC játékok, köszönik szépen, jól vannak. Azoknak a vadiúj konzoloknak pedig már a nevére sem emlékszik senki.
Az online vásárlás meg legalább 6 éve létezik, és legalább 4 éve teljesen biztonságos. Mégsem tûntek el a valódi boltok, ugyebár. Az embereknek mindig meg lesz az igényük arra, hogy kézzelfogható módon vásároljanak. Ezen dolgok ismeretében botorság olyan dolgokat állítani, hogy a bolti vásárlás vagy a PC játékok eltûnnének valaha is.

OK ebben így igazad van...
de a netes kereskedelem tuti, hogy tarolni fog. Csak mi még nehezen szokunk hozzá, majd a gyerekeinknek már természetes lesz, hogy nincs szükség a XXI. században bankjegyekre... mint ahogy a mi szüleink sem szoknak hozzá a számítógépekhez a netet meg fel sem fogják...
Sajnos ugyanígy fogunk pislogni mi is a világra 40 év múlva

Nem, amikrõl te beszélsz (Flight Simulator), azok MOD-ok. Nem hivatalosak.
Third-party. Tudod!
A Lock-on 1.1 és 1.2 pedig hivatalos kiegészítõ, az eredeti fejlesztõktõl.

Nem, egyáltalán nem indul. Én is leszedtem a warez FC-t, de hiába húzod le a kábeleket, a Starforce ellenõrzésnél behal a program.

Szerintem térjünk erre vissza egy pár év múlva, kár most ezen vitázni. A PC-s játékok teljesen el fognak tûnni a boltokból max 10 évet adok :-( Konzol viszi a pálmát :-(
Amúgy meg van néhány FS kiegészítõ amit nagyobb fejlesztõ gárda csinál mint ED. Valamint a Lockon 1.1 és 1.2 is csak kiegészítõ!!
Szinte biztos vagyok benne, hogy néhány év és a netes kereskedelemé a jövõ.

Majd fogsz, ha a géped idõnként lefagy vagy újraindul, és egyszerûen nem tudsz rájönni, miért csinálja.

sure
Mé, szal szinglben tán elindul?

Hát, errõl annyit, hogy szerintem ez nem XXI. századi, hanem inkább csóringer módszer. Ha lenne érdeklõdõ kiadó, egy percig sem szaroznának az online terjesztéssel.

Nem megfelelõ az összehasonlítás, a Flight Simulator modok egyfelõl nem saját programok, csak kiegészítõk, másrészt pedig egy-egy ember mûvei, nyivánvalóan nemigen lehetne õket(vagy nem érné meg) kiadó útján értékesíteni, csak ilyen online fizetõs módszerrel, mert a fizetõs modok számára ez az egyetlen járható út. (Pl:Hi-Tiles)
Ahhoz képest, hogy "ez a jövõ" (szerintem egyáltalán nem ez), elenyészõen kevés fejlesztõ használja ezt a terjesztési módszert. Ahhoz képest pédául, hogy a Valve lassan már három éve nyomatja a Steam-et, nemigazán terjedt el ez a módszer. (És a HL2-nek is volt dobozos változata, nem merték a terjesztést kizárólag a Steamre korlátozni)

Siluro
atenza: Nem tudsz...
bgabor: normális módon árúlják, a XXI. százdnak megfelelõen 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

pedig nagy valószínûséggel egyre többen fogják interneten "árulni" a szoftvereiket, ez lesz a jövõ. Pl az FS kiegészítõk 90%-a ilyen

atenza
Hát én az agyon "húzogatásoktól" nem félek, de ez lényegtelen, szal akkor addig nem tok veletek nete játszani?

Mert az FC a rohadt Starforce másolásvédelmi rendszerrel van ellátva. A starforceal ellátott játékok warez változatai pedig jó ha az emberek 50 százalékánál mûködnek. Egyik gépen mûködik a dolog, másikon nem.
Egyébként pedig semmilyen programért nem buherálom szét a gépemet. Azok a csatlakozók nem állandó ki-be húzogatásra lettek tervezve, hamar tönkremennek, ha valaki sokat huzigálja õket. Eagle Dinamics-ék termékét (FC,BS) pedig majd akkor fogom megvenni, ha a boltban árulják, normális módon, ahogy minden rendes fejlesztõ.

A warez verzió soha nem fog elindulni, (legalábbis bízom benne) meg kell venni!!
Olvass vissza kb 50 hsz-t és választ kapsz :-)

atenza
Sziasztok!
Most elõször játszom ezzel a game-el, de sajnos még csak a virágbolti verzió van meg...(kb 1 hónap múlva lesz pénzem h. megrendeljem, de addig nem bírtam ki 😊
Én is szeretnék veletek neten játszani, de csak a modern air combat indul el, az FC nem akar, hiába húzom le a csatikat. És írtátok h. ezzel tolják többen neten, nem pedig a modern air-el. Légyszi segítsetek, nem értem mért nem indul el.

nekem TrackIR3 pro van 2 éve vettem, a 6DOF kiegészítõt pedig most karácsony elõtt 9900,-pézér vrcenterben

DummyBoy
Öööö ... kusza volt kicsit? Sorry fáradt vagyok a 12 óra meló után 😊

Én tudom hogy nekem kell TrackIR és egy X-52 ... Viszont a Kedvesem kezeli a kasszát mert én mindenre elverem a pénzt ... értelmetlen dolgokra ... (Mint pl. egy X-523 vagy egy TrackIR ...)

Így már érthetõbb? 😊 ph! fórumon láttam elkelni egy X-45-öst 12 ropiért ... elõttem vitték el 😞 Erre értettem, hogy hátha van még ilyen elvetemült 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Siluro
Csak 3szor? 😄D

Lockheed
Az a legrosszabb, amikor azt a pénzt költöd, amit még meg sem kaptál! Szerintem ha hozzá tudsz jutni valahonnan egy X45-X52 joyhoz mindenképpen tedd meg! TrackIR témán én is elgondolkodtam, és arra az el6ározásra jutottam, hogy kell az... <#smile>

6DOF itt.

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Seaweed
Hat bevallom 3x kellett vegigolvasnom amit irtal hogy megertsem mit mondasz! Bar meg teljesen nem vagyok biztos 1-2 dologban <#ravasz1><#gonosz1>
DummyBoy
Akkor sorry ... azt hittem 😊

Nekem is foglalkoztatja a fantáziámat, de össze kell rá rabolni a pénzt, mert nem én kezelem a kasszát 😊 (Bár a jó óldala, hogy azóta sosem fogyott el fizu elõtt a pénzem 😊 )

narazzino
Istenem, mik vannak! 😄

DummyBoy
Nnna kicsit elgondolkodtam ... lehet hogy most találtam fel a spanyolviaszt 😊

Csak épp egy rakás helyen van TrackIR, De a 6DOF kieget még nem sok helyen láttam ... bár ha én megtaláltam akkor Ti is valszeg 😊

Más: Joystick: Gondolkodom a jó öreg Saitek Cyborg 3DII cseréjén ... kevés a gomb 😊 Gondolkodtam a Cyborg Evo-n, meg véletlen láttam nagyon jó áron X-45-öst <#rinya> amit elvittek 😞 (Én megjegyeztem otthon az X-52-t, de nem fogadta osztatlan lelkesedés az ötletemet 😊 )

Szóval nem tudtok olyan elvetemült egyént aki esetleg potom pénzekért megválna X-45 (X-52 <#hehe> )-es joyától? 😊

Lockheed
Nekem sincs, de nemsoká lesz! Sztem jövõ hónap!

Seaweed
nincs semilyen trackir-em
DummyBoy
@Lockhead és Seaweed ... szvsz ti elég rég nyomjátok ... nektek nincs TrackIR 3-asotok? Mert akkoz a 6DOF kieg valami 20-30 dodó ...

Lockheed
Én is szerintem vagy ebben, vagy a következõ hónapban rendelek egyet...

arra gondolok, csak asszem nincs semmi ilyesmim perpillanat, fraps se :-)

Seaweed
Nekem pl a zoom kell a legjobban, mert az hogy sokszor lenezek nem egyenlo azzal hogy latom is a muszerek mit jeleznek ki...meresztgetni a szemem, meg kozelhajolni a monitorhoz nem sok ertelme van zoom nelkul...de 6dof-os trackir4-el mar lesz 😉
Seaweed
Ezt a kerdest nem ertem! Miert ne lehetne ezer megoldas van pl frapsal ami a kepernyon van azt felveszed. Vagy mire gondolsz?!
nem is tudom, lehet csinálni virtual cockpites videót trackir mozgással együtt?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

trackir 6DOF-al angyon állat, ha nem látod a kifutót a nagy állásszög miatt, csak feljebb ülsz a székben és kész :-D vagy ha takarja a tájat az "A oszlop" lehet oldalazni, a zoom meg egyenesen szuper :-D

Seaweed
Nekem meg FS-em sincsen..majd most ha rendelek Trackir4-et akkor onnan karok venni FS2004-et is mert akciosan most csak 5K (19.95€😉😉)
Látod, hogy mégsem írtál ki mindent? :-D

Az új Wings of Power Mustangot, Fókát és P.47est próbáljátok ki. Nagyon jó mindegyik.
Valakinek nincs meg a Firepower CFS3-hoz?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::