Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(itt egy kep nezd meg mi van a dobozra irva!)
De en mar ott tartok hogy ruhat is neten veszek, sot az elmult 7-8 honapban tobb penzt koltottem netes vasarlassal mint IRL....a heten is megjott a ket puloverem svedorszagbol <#beka2>#beka2>
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Isten nem bottal, hanem VMware.
(Pl:FPSek).
És ha egyszer sufnifejlsztõként ténykednek, hogyan tudnak több millió dollárt költeni Starforcera? (merthogy ennyibe kerül, hogy starforce kerüljön a játékra)
Nem aránytalan ez? És azt sem értem, hogy lehet, hogy Olegék az IL-2 szériával simán tudnak évényesülni a bolti keretek között? Ez az ED-nek miért nem megy?
Pedig a két fejlesztõcsapat helyzete nagyon hasonló.
Bagoly mondja verébnek mikor amikor csak felkerül az FC meg a BS megvásárlása téma te mindig feltûnsz és telenyomod a topicot az ED-t ócsárló megjegyzéseiddel.. unalmas meglehetõsen...
Másrészt asszem én is elég hamar megvettem a lock-on... Holott nem is játszom vele mivel nincs elég erõs gépem még hozzá...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Sz.B. 17 éves tanuló, a spórolt zsebpénzébõl tavaly még idõben megvette a MediaMarktban 2490 Ft-ért a Lock On Exclusive-ot. Játszogatott, tanuljta, feljárt ubi.com-ra, Lobbyra, és egyszer csak kijött az FC. Utánaolvas, hogy lehet beszerezni, és elkeseredik. De...van még egy reménysugár! Apu bankkártyája!
-Apu, anyu, lesz a szülinapom, szeretném a kedvenc repülõgépszimulátorom második részét kapni!
-Jól van kisfiam, mennyibe kerül?
-kb. 3000 forint.
-Jó, hol lehet megvenni? Vagy adunk pénzt, és vedd meg, mi nem értünk ehhez...
-Hát, sajnos boltban nem lehet kapni, csak Interneten lehet rendelni és letölteni.
-És azt hogyan?
-A fizetéshez a dombornyomott bankkártya számát kell megadni és...
-MICSODAAAA??? Na azt nem, az internetnek nem adok meg semmilyen adatot, mert lehúzzák róla az összes pénzt!
Isten nem bottal, hanem VMware.
Tudod, az elsõk között voltam, akik megvették a Lock-ont anno, amikor megjelent magyaroszágon. Amint megérkezett a boltba, már mentem is érte. Azóta nyomom az 1.02-t, kis kihagyásokkal. Szóval baromira igazságtalaul vádaskodsz.
Az meg, ahogyan teszed... fröcsögve,közönségesen... szánalmas. Szerintem te vagy a szánalmas. Méghozzá meglehetõsen. És mégis kit érdekel, hogy neked mivel van tele a tököd?
Az ED-s pártfogoltjaidba pedig ha egy csöpp üzleti érzék szorult volna, akkor tudnák, hogy tízszer ennyi példányt értékesíthetnének, ha mégiscsak találnának kiadót. Lehet hogy nem lenne könnyû, de elõbb utóbb biztosan sikerülne, ilyen minõségû termékkel.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De hagyjuk... Csak mindig tele megy azzal a tököm, hogy itt szidod az ED-t amiatt hogy szarul terjeszti a játékot de azt baszol belátni hogyha kicsit többen vennék a játékot akkor talán nem lennének ilyen szar helyzetben az ED-nél akik ennek ellenére még mindig gyártják a kiegészítõt és (immár a másodikat) és igenis sufnifejlesztõként mûködnek... Az meg igencsak azautolós bénázásod, hogy mindezt a Starforcera hivatkozva teszed...
Szánalmas vagy...
Már 1997 ben is a PC játékok kipusztulásáról regéltek az újságok, és hogy a
vadiúj konzolok teljesen kiszorítják majd a PC-t errõl a piacról. Nos, majdnem 10 év telt el azóta, és a PC játékok, köszönik szépen, jól vannak. Azoknak a vadiúj konzoloknak pedig már a nevére sem emlékszik senki.
Az online vásárlás meg legalább 6 éve létezik, és legalább 4 éve teljesen biztonságos. Mégsem tûntek el a valódi boltok, ugyebár. Az embereknek mindig meg lesz az igényük arra, hogy kézzelfogható módon vásároljanak. Ezen dolgok ismeretében botorság olyan dolgokat állítani, hogy a bolti vásárlás vagy a PC játékok eltûnnének valaha is.
de a netes kereskedelem tuti, hogy tarolni fog. Csak mi még nehezen szokunk hozzá, majd a gyerekeinknek már természetes lesz, hogy nincs szükség a XXI. században bankjegyekre... mint ahogy a mi szüleink sem szoknak hozzá a számítógépekhez a netet meg fel sem fogják...
Sajnos ugyanígy fogunk pislogni mi is a világra 40 év múlva
Third-party. Tudod!
A Lock-on 1.1 és 1.2 pedig hivatalos kiegészítõ, az eredeti fejlesztõktõl.
Amúgy meg van néhány FS kiegészítõ amit nagyobb fejlesztõ gárda csinál mint ED. Valamint a Lockon 1.1 és 1.2 is csak kiegészítõ!!
Szinte biztos vagyok benne, hogy néhány év és a netes kereskedelemé a jövõ.
Ahhoz képest, hogy "ez a jövõ" (szerintem egyáltalán nem ez), elenyészõen kevés fejlesztõ használja ezt a terjesztési módszert. Ahhoz képest pédául, hogy a Valve lassan már három éve nyomatja a Steam-et, nemigazán terjedt el ez a módszer. (És a HL2-nek is volt dobozos változata, nem merték a terjesztést kizárólag a Steamre korlátozni)
bgabor: normális módon árúlják, a XXI. százdnak megfelelõen 😊
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Egyébként pedig semmilyen programért nem buherálom szét a gépemet. Azok a csatlakozók nem állandó ki-be húzogatásra lettek tervezve, hamar tönkremennek, ha valaki sokat huzigálja õket. Eagle Dinamics-ék termékét (FC,BS) pedig majd akkor fogom megvenni, ha a boltban árulják, normális módon, ahogy minden rendes fejlesztõ.
Olvass vissza kb 50 hsz-t és választ kapsz :-)
Most elõször játszom ezzel a game-el, de sajnos még csak a virágbolti verzió van meg...(kb 1 hónap múlva lesz pénzem h. megrendeljem, de addig nem bírtam ki 😊
Én is szeretnék veletek neten játszani, de csak a modern air combat indul el, az FC nem akar, hiába húzom le a csatikat. És írtátok h. ezzel tolják többen neten, nem pedig a modern air-el. Légyszi segítsetek, nem értem mért nem indul el.
Én tudom hogy nekem kell TrackIR és egy X-52 ... Viszont a Kedvesem kezeli a kasszát mert én mindenre elverem a pénzt ... értelmetlen dolgokra ... (Mint pl. egy X-523 vagy egy TrackIR ...)
Így már érthetõbb? 😊 ph! fórumon láttam elkelni egy X-45-öst 12 ropiért ... elõttem vitték el 😞 Erre értettem, hogy hátha van még ilyen elvetemült 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
6DOF itt.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Nekem is foglalkoztatja a fantáziámat, de össze kell rá rabolni a pénzt, mert nem én kezelem a kasszát 😊 (Bár a jó óldala, hogy azóta sosem fogyott el fizu elõtt a pénzem 😊 )
Csak épp egy rakás helyen van TrackIR, De a 6DOF kieget még nem sok helyen láttam ... bár ha én megtaláltam akkor Ti is valszeg 😊
Más: Joystick: Gondolkodom a jó öreg Saitek Cyborg 3DII cseréjén ... kevés a gomb 😊 Gondolkodtam a Cyborg Evo-n, meg véletlen láttam nagyon jó áron X-45-öst <#rinya>#rinya> amit elvittek 😞 (Én megjegyeztem otthon az X-52-t, de nem fogadta osztatlan lelkesedés az ötletemet 😊 )
Szóval nem tudtok olyan elvetemült egyént aki esetleg potom pénzekért megválna X-45 (X-52 <#hehe>#hehe> )-es joyától? 😊
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Valakinek nincs meg a Firepower CFS3-hoz?
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::