Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed, ezt hetente el kell magyarázni, javaslom FAQ-ba való felvételét <#mf2>

Seaweed
Egy Tikal nevu user nyitotta, ha elmesz az elso oldalra lathatod is. Enram akkor ragadt mikor visszaadtam a hazigizdasagot.
Bucser
ODafel az van írva... de ki nyitotta?? hadd csúkúljam kezit meg a lábát!!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
[psszt halkan megsugom nem en nyitottam ezt a topicot, de azert kosz <#vigyor3>]

privatban ramkerdezett...en meg kifejtettem neki hogy mivel is van gond.
Bucser
NEm akarom megzavarni az emelkedet társalgást de

Szóval idejössz és lámázod a topicalapítót😄 meg Szóval csak érted...

De ne félj nem mondjuk el senkinek<#dumcsi><#kuss>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
Speedbreaker
<#wilting><#szomoru1>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Seaweed
<#taps>
Speedbreaker
pf... orulj te. lama

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Seaweed
óóóóóóóóóÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓdehogynem
sure
Nem, de az ötlet jó!

Isten nem bottal, hanem VMware.

Bucser
Algo-ra nem ihatok..<#bohoc>

Seaweed
Akkor te siman csak tulmelegedtel...<#gonosz1><#vigyor> (de lehet hogy pont az a baj hogy NEM vagy reszeg! <#buck><#pias>)
Bucser
Én csak 39-es lázzal ücsörgök a monitor fényében várva a megvilágosodást... De messze a kapcsoló😄

Seaweed
hat lehet hogy betepett <#vigyor1>
Seaweed
Te is reszeg vagy latom <#gonosz1>
Bucser
Nem megmondta hogy diszelksziás?

Bucser
LEhet hogy neved második tagja megygyújtva lóg a szájából és éppen fejjel lefelé próbál utántankolni😄

Seaweed
akarod mondani diszlekszia <#mf1>
Seaweed
Hogy mi tunik el?! Apan most vagy en vagyok legyepesedve fullra mar vagy te szarnyalsz valami mas dimenziokban <#mf2>
Seaweed
Nah vegigolvastam ezt az egeszet! Te ez nem irc szerintem ott nem lehet csak ugy becsukni csatornat, max eltakelni lehet es lezarni. De ha mindenki kilep akkor barmikor ujranyithatja egy mezei juzer is.

Amit ir arrol nem nyilatkoznek...vagy agybeteg vagy fele se igaz.

Az meg hogy meg a gondolatod is felhozod azzal hogy en lennek: nysggm <#mf2><#mf1>

sure
HZS=HSZ=hozzászólás=diszleszkia...

VIccöltem, semmi nincs...gondoltam, ha eltûnik a #7325, akkor Göncz belépett a secure vonalon...<#vigyor>

Seaweed
HZS?! Irc? (elarulom, ha meg mindig jarnek irc-re olyan csatornakon lennek amit meg se talalnal nem hogy egy weblapon lenne...es bnc-rol nyomnam neven...)

amugy mi a fasz van?!
DummyBoy
Anno mikor fateromék voltak Kecskeméten dolgozni, mondta mindig hogy milyen király a meló meg minden, majd mikor befejezték, megkérdeztem, hol is voltak végülis?

(Útépítõ és magasépítõ cégnél mûvezetõ Faterom) A reptéren voltunk, valahol a kifutópályák környékén csináltak valamit (Ha nem azt ... fogalmam sincs, kicsi voltam, nem emléxem ...) ... Engem meg majd megevett a fene, hogy miért nem mentem el eccer-kéccer velük 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

sure
OFF

Hehe, ez a HZS a régi Redhunters fórumotok aranykorára emlékeztet...
De ugye nem te vagy ez az IRC-es nick? 😉

ON

Seaweed
Azert egy boszme nagy madar is szep tud lenni... itt meg az a ritka! Egy idoben (1995-1997) rendszeresen jartak ide, touch-and-go-t meg low-approach-t gyakorolni a malev 737-sei. Azert szep latvany az is ha a fejed felett huz el 10-20 meterrel <#wink>
Lockheed
Ehhehh! Jó Neked, hogy ilyesmit látsz! Én maximum 737 -et meg Cessnat látok itt-ott... 😄

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Seaweed
OFF:
Szep ido van kecso felett...kek egy, napsutes, murepulo Mig-29-es...en me bamulok ki az ablakon...

ON:

<#vigyor3>
10$ vagy kevesebb , igaz több mint egy hét volt mire megjött .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Seaweed
A vam meg nem lenne olyan nagy teher (+8%), hanem a magyar ado amit meg kell fizetni.. (+20%). Eddig barhonnan rendeltem mindenhol alacsonyabb volt a helyi forgalmi ado mint magyarorszagon...tobbek kozott ezert se rendelek az EU-n kivulrol..
Seaweed
Orulje bazzeg! Te meg figyelj oda hogy mirol irkalnak a tobbiek.
Lockheed
Ajjajjj... Háború lesz... <#circling><#vigyor2>

Speedbreaker
#7233 <<<------ örülök hogy ilyen okos vagy... <#wilting>

Lockheed
Én is gondoltam rá, csak nincs TrackIR4PRO.

Reaper mondta pár hete, hogy nekik 14k/db körül volt csoportos rendeléssel, szal nem óccsó :-(

amúgy ez a simw.com baromi drága :-(
saitek x52 33.000 plusz posta, én 25-ér vettem
trackir is drágább mint vrcenter.hu-n és postaköltség minimális hiszen magyar

DummyBoy
Ez a Vám + Áfa dolog igen érdekes téma ... Airsoft ügyben elég sokat boncolgattuk ... és az a gáz, hogy abszolut feladó és Vámosfüggõ a dolog ...

Elméletileg rá kell iratni a csomagra hogy Ajándék (Gift) vagy/és Játék(Toy) és nem szabad rajta x USD-nél nagyobb összegnek szerepelni VALAMINT postaköltségnek (Jól is néz ki ... portós Ajándék ...)

Egyik srácnak a majd 5 kilós 500USD értékû b@szottnagy csomagja gond nélkül átjött, másiknak a 120 dodós pisztolyt megvámolták, mert rajta maradt a postaköltség ... Szóval szerencse ... nagy szerencse kérdése ... bár gondolom SW-nél ez valamivel egyszerûbb 😊

Usából mennyi volt a pk, ha szabad kérdezni?

Nem feltétlenül kell vámot fizetni , már nem emlékszem mit de valami sw-t rendeltem és - külön kérés nélkül is - simán ráírták a küldemény értékére : 1$ , pedig a szokásos 50$-os motyó volt . Semmilyen vámot nem fizettem , persze ez gondolom ritka .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

DummyBoy
Kedvesem is ezt mondja ... lehet lassan el is hiszem neki <#hehe>

Asszem akkor az lesz 😊 Sõt ... ha a fizupapírom azt mondja, lehet még pár dolgot mellécsapok 😊

Lockheed
Bolond vagy... <#vigyor2> Belgiumból éri meg a legjobban, mert az EU miatt nem kell vámot fizetni, viszont az USA -bó igen. Mellesleg nagyonrövid határidõre szállítanak. Nekem 4 nap alatt megvolt!

DummyBoy
Nem csodálkozok ... kicsi koromban, mikor megõrültem a számítógépekért, a faluban mindenki kinevetett 😊 Ma már nem annyira nevetnek rajta ...

Emléxem volt olyan osztálytársam, aki már tudott traktort vezetni mikor én a 386-osomon az UFO játékállását berheltem 😊 Nem fogom így semmire se vinni ... mondták õk ...

Ma ott tartok, hogy NET nélkül megáll az élet ... nem nézek TV-t (Minek ... max szólljon valami elalváshoz ...), banki ügyek, levelezés, meló ... majdnem mindenhez kell a Net vagy legalábbis számítógép ...

Elég egyszer elmondani a TV-ben hogy Hekkerek feltörték egy bank számítógépét, és az emberek 80%-a 1-2 évig megint nem mer majd megbízni a banki átutalásokban meg ilyenekben ...

Édesanyám most kezdi felfedezni mire jó a számítógép + az Internet ... most kezdi megérteni a "kicsi fiát" 😊

Ma még az emberek félnek a neten vásárolni, mint ahogy sure párbeszédébõl is olvashatjuk :-)
pl. ahogy a XX. század elején féltek a repüléstõl, majd az autóktól, mint pl évezredekkel ezelõtt a tûztõl. Manapság emberek ezrei halnak meg autóbalesetben naponta, mégis nyugott szívvel vezetünk biztonsági öv nélkül is. Holott apám ha beül a kocsiba olyan eljárásokat hajt végre "hajtómûindítás" elõtt hogy behugyozok neki <#nyes> talán checklist is van nála...<#eplus2>
A mi gyerekeink/unokáink már teljesen természetesen fogják neten használni a kártyájukat, és csak röhögnek majd a nagypapán aki hangoztatja, hogy "megálj-megálj kisunokám maj' ráfázol eccer..."
Ez az élet rendje, a következõ generáció már beleszületik az "új világba", és alapjaiban máshogy gondolkodik... ugyanolyan konzervatív elõítéletes nagyszülõ lesz minden emberbõl, csak épp más korban más szemlélettel.

DummyBoy
Apropó!

Nem akar valaki mostanában rendelni FC-t vagy hasonló cuccost?

Mert akkor legalább a posta megoszlik ...

DummyBoy
Hmmm ... Érdekes ... én nem szivesen adok pénzt sw-ért, csak abban az esetben hogy tudom hogy az SZÁMOMRA megéri ...

Rengeteg warez cuccom van otthon, mert haveroknak nincs nete, nekem meg van ... Ellenben amikkel TUDOM hogy sokáig fogok játszani az ott figyel a dobozban, még akkor is ha bontatlan (Battlefield sorozat pár tagja pl.) ...

A Lock On majdnem megjelenése óta megvan, mostmár gépem is van hozzá, le is tudom lõni az enemy-t 😊 ... De megérett arra, hogy megvegyem ... és ha 12 akkor 12 ... kész.

Egy gyors kérdés: Ha dobozos verziót akarok rendelni akkor Végülis Belgiumból érdemes? (US-ben 15USD-ért is láttam már ... onnan mennyi lehet pénz+idõ míg ideér?) Valaki rendelt már máshonnan? Esetleg USA-ból?

Lockheed
<#eljen> Eztmondom én is! <#smile> Ha valakinek valami fontos, bármilyen áron, de megoldja! Fõleg ha az a valami a repülésrõl szól! Ehhehehhh... Még jóhogy sürgõs! 😄

Bucser
Én egy Cougarba való potméterért (könnyen ki lehetett nyiffantani a potit a gázkarban ha nem húztad le egy a firmware frissítés közben egy bug miatt) fizettem több postaköltséget mint amennyi a poti volt csak hogy 1-2 nap alatt ideérjen😄 Ráadfásul a pénzt borítékban adtam fel, hogy ezzel is spóroljak kicsit😄😄 (Az hollandiából jött asszem még a nagy EU csatlakozás elõtt😊

Seaweed
sure
<#nyes>

Természetesen kitalált a sztori, nem önéletrajzi indíttatású...
A netvásárlás dolgon egyszer mindenki kidühöngi magát (de ahogy Bucser is utalt rá, van, aki egyenesen lovagol ezen...), mint ahogy a LockOn gépigényén is. Aztán a "vagy megszoksz, vagy megszöksz" opciók közül lehet választani.

Lockheed
Semmi baj nincs a nettel sztem. Ugyanúgy meglesz a cucc, mint a boltban... Ki a jó francot érderkel honnan lesz meg a játék, csak legyen meg! Felõlem akár a Holdról is küldhetnék, csak küldjék! Addig amíg nincs valamivel kapcsolatban negatív élményem, addig használom-szeretem. Amíg át nem ba**nak Neten addig elõítéletek nélkül rendelek. Boltban már vertek át pár ezerrel, mert siettem és azóta oda nemmentem! Nehogymá' náluk növeljem a forgalmat! Azóta vásárlással nem sietek. Úgyhogy nekem mind1 miként kapom meg, ha MEGKAPOM! Azsem érdekelt, hogy 3-4000 -el többet fizettem az FC -ért a FedEX miatt, de 4 nap alatt ittvolt Belgiumból! Ha igazán szükséged lenne, szeretnéd magadnak az FC -t akkor már meglenne...

Seaweed
Ez nagyon jo...jot rohogtem rajta....buta ember buta sztereotipiai...vegulis volt akit anno megegettek mert nem fogadta el hogy lapos a fold.....

<#nevetes1><#nevetes1>